Min babyshower del 2

Bjuder på lite fler bilder från min babyshower (läs och se mer av den här). Alla dom här fantastiska bilderna har Patricia tagit och det är även hon som äger huset på bilderna, helt nybyggt. Magiskt, eller hur? Ni kan se fler bilder från eftermiddagen och kvällen på Patricias blogg här.
 
Åh.. Den här babyshowern alltså.. Jag blir så rörd och tacksam när jag tänker på det.. Ungefär som när jag klev in i köket hos Patricia och möttes av ett SURPRISE av flera av de allra käraste människor i mitt liv. Dom hade pyntat så fint, bakat, ordnat lekar, presenter.. Ja.. Bilderna får tala för sig själva.
 
 
16
Karin

Ser fantastiskt ut Linda. Vilka fina bilder!

Elin

Hej Linda och bebis!
Jag undrar om du gjort som med Selma, gjort en bok med dina tankar och minnen med lillebror? :)
Lycka till blivande tvåbarnsmamma! :)

Svar: Absolut :) Håller på med en fotobok även till lillebror :)
Linda Blom

Cajsa Lindahl

åh så fina bilder! :D

michaela ♥

så fantastiskt fint! ett sådant jobb lägger man bara ner på någon väldigt speciell och uppskattad person ♥

Caroline

Åh, så gott det ser ut! och vilka fina bilder!

Isabel

Du är så vacker Linda. Ser ut som en fantastisk dag i er ära. Hoppas lillebror kommer ut snart och att allt går bra :)

Hanna Karlsson

Så himla fint de gjort för er!

Sara

Åh, vilka härliga bilder! Ser ut att ha varit riktigt mysigt! :)

Anonym

Haha har verkligen aldrig förstått grejen med babyshower! Precis som halloween, importerad skit från USA. Påklistrat och lite lätt pinsamt

Svar: Inte ett dugg påklistrat eller pinsamt :) Det är helt fantastiskt att spendera tid med sina vänner.
Linda Blom

Anna

så snällt gjort att ordna såna saker. och fina bilder o mycket gott ser ni ut att ha fått :) jag önskar jag hade fått en babyshower när min son var i magen oxå men nix. kanske nästa gång. har aldrig vart med om att mina vänner haft nån heller, det är nog inte så vanligt här.. kanske vanligare i stan, vad vet jag. jag kanske får se till att ordna en när nästa kompis får barn :D

Svar: Jaa!! Styr upp bara så kanske det blir tradition för er också :) Jag har anordnat många för mina vänner oclså och det är verkligen otroligt mysigt och roligt :)
Linda Blom

Anna

ja jag får göra det. fast jag har inte ens nån att skaffa fler barn med så jag vet inte om jag kommer få fler, men förhoppningsvis träffar jag väl nån ny så småningom :)

Tess

Roligt med överraskning! :-D Anonym här ovan har nog inte så roligt. Vi tar alla tillfällen att fira som vi kan. Firar till och med namnsdagar (inklusive andranamn)..hehe.. Så fira på, ha kul och umgås och låt inga surisar dra ner dig <3

Malin (svim)

Det ser riktigt gott och fint ut =)

Zandra

Hej. Har precis fått hem vår troll spjälsäng royal och undrar lite hur eran logga (kronan) ser ut på sängen . Våran ser lite "blek" ut eller hur jag ska förklara det. Hoppas att du kan hjälpa oss.

Elin

Ser supermysigt ut :)