S ö n d a g

Lilla älskling i skjorta från MyBliss och leggings från Newbie, Kappahl
 
Hej vänner!
Ännu en ledig dag tillsammans och att veta att vi även har måndag ihop innan allvaret drar igång igen känns tryggt och härligt. Igår var vi hos mina föräldrar på påskfirande och Selma ville sova kvar hos dom. Det fick hon och man hade ju kunnat hoppas på att lillebror valt att komma ut inatt när just "barnvaktsdelen" var ordnad, men han ligger kvar och trycker ut sina kroppsdelar överallt i magen på mig, lilla vän.
 
Så idag då? Inga direkta planer mer än att hämta Selma och kanske äta lite rester från gårdagens påskbord. Jag försöker verkligen att hålla mig hemma och nära hemmet ifall det skulle vara så att det drar igång. Men jag är lika medveten om att det faktiskt lika gärna kan dra igång om 3 veckor!! Det hoppas vi dock inte.. Förlossningsväskorna till både mig, bebis och Jimmy ligger packade i bilen, jag tänkte koppla in ISO-fixbasen och babyskyddet idag och dessutom har vi beställt en liggdel och adapter till Emmaljungan som vi kanske kan hämta ut idag. I övrigt bara försöka att ta det lugnt. Och vänta.. Jag blev aldrig riktigt rastlös innan jag födde Selma, för jag älskar verkligen att vara gravid både då och nu. Men nu är jag så nyfiken på honom, så det har börjat krypa i mig nu.. :)
5
Helene

Så fin skjorta! *o*

Veronica Wallgren

Så himla spännande att han kan komma närsom nu :)

Elin

Så fin! :)

Frida i Kungälv

Så söt tunika din lilla tjej har. Förstår att du längtar efter din bebbe. Jag är gravid i vecka 21 och längtar jättemycket tills i sommar då min bebbe kommer. Idag ska jag köpa en stol (Tripp Trapp i svart) som jag fyndade på blocket. Vad valde ni för liggdel till vagnen? Jag ska liksom er köpa en Super Nitro. Dem är så sköna på många vis. Lycka till med förlossningen! Kram

Svar: Vi valde city-korgen till vagnen.. stoooor! Men den är liksom så himla underbar så kunde inte låta bli :)
Linda Blom

Evanessè

Håller tummarna att bebis kikar ut snart :)