I samarbete med Knorr Mexican Enchiladas

Med en nyfödd i huset befinner man sig ju i en rejäl lyckobubbla och allt runtomkring är lätt att både se förbi och glömma bort. Städa, tvätta och för all del - laga mat! Det blir nästan ett onödigt ont och fantasi och inspiration blir, om möjligt, ännu sämre hemma hos oss. Det här med vardagsmat är verkligen så himla jobbigt och man snurrar lätt fast i det gamla vanliga köttfärsås, korgstroganoff o.s.v.
 
Men under Colins första tid i livet fick vi hem ett paket med fyra nya mealskit från Knorr och det var verkligen en grym grej för oss. Inte nog med att maten var otroligt god i samtliga kit, det var enkelt att laga och man behövde knappt köpa till något annat. Det enda är egentligen kyckling, men det står på varje förpackning vad som tillsätts förutom själva kittet. Min absoluta favorit blev helt klart Mexican Enchiladas - muuuuuuums!! (ni kan se samtliga mealskit från Knorr här och ta del av när dom besöker just er med sin foodtruck för möjlighet till provsmakning).
 
Föresten kan ni just nu tävla om en resa för två värde hela 25 000 kr! Tävlingsreglerna är superroliga och det ni skall göra är att laga mat med ett av kitten, bjud en vän och sedan hashtagga en bild under taggen #middagför2 på instagram samt @knorrsverige. Läs mer om tävlingen här. Lycka till! : )
 
Detta är ett samarbete med Knorr.
 
 
9
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

såg riktigt gott ut

Carolina

Stort grattis till lilla syskonet!
Jag har inte läst din blogg på ett tag och blev så glatt överraskad när jag såg att ni fått en till liten goding!

Veronica Möller

Den rätten är så himla god alltså! :)

Annster

Det där är så himla gott :)

ISA

men guuuud så gott! här sitter jag och väntar på middagen! haha <3

Göteborgsmamman

Hej härliga du!
Ville bara tacka för en fin blogg eftersom jag kikar in så ofta utan att lämna någon kommentar :)
Ha en bra dag!
Kram <3

jcp.blogg.se

ser jättegott ut!

Anonym

Förlåt men Gud så vidrigt skulle aldrig servera halvfabrikat till middag allra helst inte mina barn ❤️ Åh vilka hemska ingredienser var precis inne och kollade på knorrs hemsida! Jaja man får äta va man vill blev så chockad över all skit som säljs😳

skamfyllt.blogg.se

Så mumsigt!