M å n d a g

Hej vänner!
Måndag och andra veckan hemma utan pappan i familjen. Förra veckan gick så bra så. Det enda som jag uppfattar som jobbigt är de stunder då man inte riktigt vet hur man skall bemöta det som sker i en treårings känsloregister och huvud, precis som innan lillebror kom till världen alltså. Men jag försöker fortsätta på mitt sätt och att visa att jag finns och att alla känslor är okej, försöker hjälpa henne sätta ord på dom och liknande.
 
Förra veckan (när bilderna togs) tog barnen en nap tillsammans. Idag gjorde vi desamma, men då somnade jag också. Vaknade en timme senare och kände mig påfylld av energi, Colin vaknade strax efter men somnade om i babysittern och Selma sov närmare tre timmar sammanlagt!! Det gav mig verkligen en stunds lugn kan man säga, hihi. Hur kvällen blir får vi se. Men jag tycker att det är mysigt att sova tillsammans och märker jag att hon behöver en stunds avkoppling så får hon det, såklart. Colin är ju bara sex veckor så hans sömn kan man knappast styra, hihi.
 
I helgen har vi haft min fjortonåriga kusin Victor här, han sov kvar från lördag till söndag och Selma var så lycklig såklart. Så himla roligt att han vill komma och hänga med oss också och det är så roligt att se mycket av mig själv i honom. Jag var också heltokig i små barn och har alltid varit, så länge jag kan minnas. Selma undrade om inte Victor kunde natta henne på lördag kväll och döm om min förvåning när han trippar ut från hennes rum och hon faktiskt har somnat en stund senare.
 
 
1
s p i n d e l t j e j e n

Jag önskar min son kunde sova sådär med sin Lillasyster men han är som en vild helikopter så vågar inte ha henne i sängen samtidigt som honom :P