Sista veckan..

Första familjebilderna tog Malin Stolt på oss när Colin var 10 dagar.
 
Hej på er!
Så var vi halvvägs inne på sista veckan av ledighet tillsammans. På måndag börjar Jimmy jobba igen och jag skall styra upp vardagen med två barn och två hundar själv. Ärligt talat är jag inte ett dugg nervös, det var jag inte när J började jobba när vi hade fått Selma heller. Däremot är jag inställd på lite mer pyssel och bök med två barn. Men det blir som det blir liksom och även om det är väldigt mycket känslor som löper amok i vår treåring sedan en ganska lång tid tillbaka så rullar vardagen på. Det svänger ju fort och efter både ilska och tårar från Selma, så kan skrattet och glädjen komma precis lika fort. Oavsett hur svårt det är som förälder att hantera det, så försöker jag hela tiden tänka att det inte är mig det är synd om. Det är Selma.. Och jag försöker helt enkelt visa att jag finns där oavsett.
 
Det kanske blir lite svårare med en bebis som ligger vid bröstet varje timme stora delar av dagarna. Att kramas med Selma och bemöta på samma sätt som när vi är två föräldrar hemma blir snäppet krångligare. Men jag skall göra mitt bästa och oavsett vad så är det en person som kommit att bli en stor glädje i Selmas liv. Det är hennes lillebror.
 
 
9
Pia

Åh, vilka underbara bilder! :)

Veronica Wallgren

Bilderna är helt underbara :)

Annster

Underbara bilder :)

Anonym

Rätt inställning! Min snart treåriga son har också mycket känslor och det är som en berg- och dalbana men även om det kan vara påfrestande så hör det till utvecklingen. Och denna ålder är så himla rolig. Även om det är intensivt så tror jag fullt ut att det här är livets bästa stunder❤️

Hanna Karlsson

Vilken härlig inställning du har, det kommer du fixa galant!

rwoh.blogg.se

Men fina fina familjen! :)

Hanna

Åhhh alltså jag blev nästan nostalgisk här nu...! Klickade in på din blogg och när jag såg att det inte var uppdaterat ännu klickade jag runt i arkivet. Herregud, sååå roligt att titta tillbaka och läsa allt om igen när jag följt med så många år. Inser att det inte är konstigt att jag alltid hängt kvar på din blogg, så vackra foton och härliga inlägg du skriver!

Hoppas allt går bra med prinsen, och njut nu sista dagarna när hela familjen är samlad. Stor kram till dig! :)

ensekundtusentankar.blogg.se

Fin foton! Du kommer nog klara det fint!

Johanna Törnqvist

Låter tufft! Men allt brukar gå om man tror det själv💚💋🐶Lycka till!