Under körsbärsträden - år fem

Det var i april 2012 det började egentligen.. Vi befann oss mitt uppe i behandling i hopp om att lyckats bli gravida. Jag åt Pergotime och efter att ha tjatat och tjatat i flera år på att få med Jimmy framför kameran och fotografera lite fina kärleksporträtt så lyckades jag äntligen. Det blev framför dom vackra körsbärsträden i stadsparken i Karlstad.. Tänk om vi då visste att vi precis ett år senare - i april 2013 - skulle bli föräldrar till en liten dotter. Och tänk om vi visste att vi även visste att på hennes tredje födelsedag - i april 2016 - skulle hennes lillebror komma till världen. Den lilla lyckoträffen som vi lyckades skapa helt utan några mediciner eller tårar.
 
Fantastiska Malin Stolt  (boka henne om ni vill föreviga värdefulla stunder i livet!!) förevigade oss framför dessa ljuvliga träd i år, fem år efter att det hela startade. Är det inte magiskt egentligen? Jag behöver nog inte berätta för er varför just de rosa träden har blivit en väldigt speciell och betydelsefull tradition för oss.
 
2014 skrev jag följande och jag vill återberätta det..
I japan har körsbärsträden en väldigt stor betydelse och firas högtidligt. Just eftersom att blommorna blommar så kort tid så symboliserar dom livets kortvariga skönhet. "Mono no aware" som betyder ungefär att alla ting är kortvariga och man ska vara rädd om allt så länge det varar. För skulle vi uppskatta livet och våra nära lika mycket om det varade för evigt? Tveksamt.. Därför påminner körsbärsblommorna mig om att inte ta någonting för givet.
 
 
17
Elin

Sååå fint!

Anonym

när kommer du igång med formeli igen?

Svar: Så snart jag får utrymme i vardagen sätter jag igång igen :)
Linda Blom

Rebecca

Ljuvlig tradition och ännu ljuvligare bilder!

Jennifer

Helt ljuvliga bilder! Man blir så berörd av er resa och ser detta "resultat" 😢❤️ åh!!! kram!

Svar: Tack snälla <3 blir enormt rörd när jag tänker på det själv.. Så tacksam :)
Linda Blom

Hanna

Tänk va häftigt att sätta en gruppbild från varje fotografering i en ram, och se hur familjen växer och förändras varje år😍 så fina bilder, så fin familj, så duktig fotograf

Annster

Tänk att få så fantastiska barn :)

Svar: Oändlig tacksamhet!!! :)
Linda Blom

Anonym

Malin är så duktig! Tack vare dig fick jag kontakt med henne. Hon fotade mig och sambon tillsammans med alla djuren (kor, hästar, hundar och en katt) när vår dotter låg i magen. Nu längtar jag tills i höst då har tänkt göra om fotograferingen fast med Märtha på utsidan. (Dock har jag varit/ är bra sugen på att kontakta henne om att ta bilder snart! Ångrar bittert att jag inte anlita henne för att ta nyföddbilder på lillan...)

Svar: Åh vad roligt!! Se till att boka nu! Vet hur jobbigt det är att ångra fotograferingar man inte gjorde - men då är det extra viktigt och betydelsefullt när man väl gör det <3
Linda Blom

Hanna Karlsson

Vilka bilder, hon är helt fantastiskt duktig!

Malin S

Åh. Men vad fint, Linda!! <3 Ni är så himla fina!

Christel

Underbara bilder :)

Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen

Vilka fantastiskt vackra bilder! Jag blir så berörd av er historia och jag är så genuint glad för att ni fått två helt fantastiskt vackra barn. 💕

Therese

Vilka fantastiska bilder! Åh en väldigt fin liten familj:)

Sofie

Hej!

Din blogg är nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2016. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2016/rosta-pa-arets-babyblogg-2016/!

De fem bloggar som har flest röster den 29/5 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!

Lycka till!

/Sofie på Babyshop

Malin

Vad fint och roligt att du berättar om trädens betydelse! Jag har ett litet sådant träd som jag fick förra året, men hade ingen aning om de fina tankarna bakom dessa japanska träd.

therese

Men så fina bilder!

Emeli

Helt fantastiskt fina bilder! ☺️

corneliaeriksson.blogg.se

Så otroligt vackra bilder!