Åkpåse från Elodie Details

Jag köpte vår första åkpåse när Selma var lika gammal som Colin. Det blev då en Elodie Details och när det var dags för säsongen därefter så hade ED släppt en helt magisk åkpåse som jag inte kunde låta bli då. Nu har vi ny sittdel i mörkgrått och jag föll ju som ni kanske minns för en filt till Colin för en tid sedan och ville så gärna ha en matchande åkpåse till både den och vagnen. Sagt och gjort! Elodie Details Pretty Petrol fick det bli och efter mitt besök på Köp Barnvagn (dom har grym rabatt på åkpåsar!) igår så pimpade jag vagnen.
 
Är himla nöjd med ED. Framförallt är dom gosiga, håller god kvalité och värmer en liten kropp. Det är så smidigt att slippa dra på jätte mycket och tjocka kläder om dom somnar i vagen ute och man går in, för det är enkelt att knäppa upp åkpåsen. Men dom är ju dessutom nästan onödigt snygga!! Jag vill liksom ha flera stycken att variera med varje säsong, men det är ju inte riktigt realistiskt, haha.
 
Känns skönt att ha denna punkt avcheckad från listan nu i alla fall, för nästa vecka börjar nya vardagen med betydligt fler barnvagnspromenader och mindre bilåkande. Det skall bli så himla härligt.
 
Vad kör ni för vagnar och åkpåsar? : )
 
 
 
 
12
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så härlig färg

Svar: Eller hur :)
Linda Blom

Anna

Vilken fin!
Vi har en Kronan vagn och har alldeles nyss köpt en Voksi Urban som ska hålla dottern varm i den norrländska vintern som kommer :)

Svar: Voksi är också helt fantastiska :)
Linda Blom

Sassa

Vi har en kronan barnvagn och kör också åkpåse från ed men zebra sunshine 😊

Svar: Också Såå fin! Gillar skötväskan i det mönstret :)
Linda Blom

Felicia Holmgren

Så fin, gillar färgen :)

Evanessè {familjeliv, hälsa & humor}

Jättefin!

Vi kör Nordlys åkpåse, jag gillar deras form på åkpåsen då den liksom inte är bred eller går utanför vagnen. Finns att läsa om den på min sida om du vill.

Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen

Vilken otroligt fin färg :) Är så sugen på en ny åkpåse.. och vagn! Vad har ni för vagn??

Svar: Emmaljunga Super Viking! ÄLSKAR den vagnen :)
Linda Blom

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så fin :D.

Hannah

Emmaljunga vagn och bjällra of sweden Åkpåse 😊

Helena

Vi har en Kronan Duo/s och en
Kronan syskon. Älskar Kronan! Har en åkpåse från ED (graphic devotion) och en åkpåse från kronan till liggdel. Toppen båda två 😊
Skulle kunna ha hur många åkpåsar som helst från ED men förnuftet säger stopp 😋

Anonym

Vi har en Emmaljunga vagn och Emmaljunga åkpåse 😊

Elin

Åh vilka fina bilder! :)

Louise

Vi har en åkpåse från The Buppa Brand, Swedish forest tror jag den heter. På förskolan sover dottern i en gammal Brio Nova med fantastiskt gung och så har vi en Kronan Sulky S :)