Förhandsvisning: Mélange Edition

I samarbete med BeSafe


När BeSafe släppte sin stora nyhet iZi Modular RF i-size, lanserades även en kollektion med helt fantastiska och genomarbetade tyger på stolarna, mèlange. Dom är inspirerade av den skandinaviska natuen och materialet är i ett melerat, kraftigt, slitstarkt mjukt och stilrent tyg som är och även känns väldigt exklusivt. Enligt mig dom snyggaste tygerna som BeSafe släppt någonsin och finns i flera olika kulörer.
 
I slutet av november lanserar BeSafe sin nästa stora nyhet! Klädsen kommer att finnas även på produkterna iZi Plus och iZi Kid X2 i-Size.
 
Färgerna finns i Metallic Mélange, Sunset Mélange, Ivory Mélange och Midnight Black och ni kan se och läsa mer om nyheten här.
 
 Världens mysigaste "behind the scenes"-klipp på några av nyheterna och de fina människorna som jag får vara en del av i mitt ambassadörsskap för BeSafe. Så glad och tacksam för det! : )
3
Hillevi

Hej!
Hur länge kan en bilbarnstol vara i bruk? okrockad o välskött såklart..?
Tack på förhand!

Svar: Du kan läsa om det i ett inlägg jag skrivit här: http://lindablom.se/2016/may/livslangden-pa-bilstolar-och-risken-med-begagnade-kop-2.html : )
Linda Blom

Tina

Ljuvlig video. Så mycket glädje hos alla ☺ ich vilken natur 😍

Svar: Men eller hur!! :)
Linda Blom

Anonym

Hej! Har en son som är född i april 2016 och vi måste byta från babyskyddet till en bilstol. Vilken av alla bilstolar ska man välja? Vi har två bilar och en bilstol i varje bil redan till dottern som är lite över 3 år. Vi vill därför ha en som är lätt att flytta över mellan bilarna. Eller är det bättre att köpa en större till dottern? Vill ju att hon ska sitta bakåtvänd så länge som möjligt. Jag är helt förvirrad haha. Tack på förhand! / Sara

Svar: Om ni vill att det skall vara enkelt att flytta mellan bilarna tycker jag verkligen att du skall kolla upp följande som vi har till Colin: http://lindablom.se/2016/october/i-samarbete-med-besafe-konceptet-izi-modular-2.html
Det är nämligen en stol som du kan klicka av och på a'la babyskydd och därmed ha två baser i två olika bilar, men en stol.
Linda Blom