Våra egna val till radhuset är klara!

Som jag skrev om förra veckan så hamnade vi i ett litet dilemma gällande radhuset. Det var egentligen ytliga saker som kakel, färger och liknande som var problemt för oss. Att vi ville ha delar från olika paket, men dessa gick inte att kombinera rent principiellt. Men när vi förklarade vad vårt egentliga problem var så fick det mannen bakom företaget att se en brist i sina egna ihopsättningar. Idag ringde han och hade ordnat fram en ännu en kulör på badrumsgolvet och vi fick en omedelbar tid.
 
Sagt och gjort, packa in kidsen i bilen och åka iväg och kolla läget. Det kändes SÅ mycket bättre, så idag fick vi allting klart och vår egen planering och våra egna val till radhuset är nu spikade. Dom val vi har gjort till radhuset är kanske inga vi skulle ha gjort om vi renoverade ett hus eller skulle bygga en egen villa (utbudet är ju så mycket större då). Men från de förutsättningarna som råder så känns det kanonbra!
 
Här är en ritning över hur vårt kök kommer se ut. Älskar att vi kommer att fortsätta ha ugn och micro i höjd (vilket vi haft i lägenheten vi nu sålt). Vi har dock valt att inte få beslagen ditsatta, utan klurar på att köpa oss andra istället. 
 
 
 
Här kommer en lite tydligare bild på hur köket kommer se ut när det kommer till val av material. Beslagen skall alltså troligtvis vara andra. Men det har vi inte bestämt oss för helt och hållet ännu. Ugnen kommer inte vara placerad som nedan, utan som på bilden upptill. I övrigt är det väldigt likt. Ett ljusare golv har vi valt också. Längtar så jag tror jag spricker tills vi får börja se vårt radhus ta form.
 
 
9
Frida - tvåbarnsmamma & hälsa

Så fint det kommer bli! :)

LINA - '

Förlåt men vad är beslag? :p

Svar: Handtagen ;)
Linda Blom

LINA - mamma till Melwin

Förlåt men vad är beslag?:p

My Little Crafty Life

Va härligt att han kunde ordna så att ni får som ni vill i lägenheten :)

Hanna Karlsson

Vad bra att det gick att ordna!

rwoh.blogg.se

Det kommer att bli kanon det där!
Roligt med flytt! Vi får nycklar till hus på fredag :)

Jennifer

Tänkte slängt in en kommentar till föregående inlägg om materialvalen, Men nu verkar det ju ändå löst sig till det bättre! Det jag tänkte var att allt nytt och fräscht är fint, även om stilen inte är mitt i prick, och framförallt ett kök slits ju ut med åren, utan några enorma pengar kan man ju faktiskt förnya det och då välja det kakel eller de luckor man verkligen vill ha ☺️ Just kakel är väldigt lätt att lösa själv på en sån liten yta 👍🏽 Tror det blir toppen i ert nya hus oavsett kakelplattor, men förstår frustrationen att inte kunna välja precis vad man vill, det känns ju väldigt onödigt att sätta in något man egentligen vill byta ut 😊

Svar: Ja men precis! Vi försökte ju se om dom kunde lämna tomt där kökskaklet skall sitta, badrum osv eftersom att Jimmy jobbar med sådant :) Men det var inte heller någon möjlighet. Oavsett om det inte är val vi själva skulle ha gjort (exempelvis hade vi valt ett vitare askgolv än det som läggs in nu) om vi hade haft större utbud, så känns det kanon. Det skall bli såå himla skönt med allt nytt, egen altan, liten gräsplätt till barnen m.m. Så härligt :) Och det är ju faktiskt så att det känns väldigt onödigt att slita ut ett helt nytt hallgolv, bara för att jag egentligen skulle vilja ha marockanska plattor exempelvis :P Nä.. Det kommer bli hur bra som helst oavsett :)
Linda Blom

Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen

Wow så fint ni kommer få det!! :) Det är så himla roligt att få följa med er under den här stora händelsen!

Svar: Tack snälla <3
Linda Blom

Rebecca

Ser ut som att vi kommer att bli grannar om ett år!😊 Vilket husnr har ni? 😊Vi flyttar in i 1:an. Sen blev jag också nyfiken på vilka tillval ni valde? Körde ni hela serien i rostfritt/ask eller blandar ni med ett annat paket? Vi har valt rostfritt/ask och kombinerar klinkers och kakel med valnötspaketet.

Svar: Vad roligt! : ) Nummer 14 är vårt.. Stämmer att vi tog rostfritt/ask, men fick även nordisk boutveckling att lägga till ett alternativ på platta i sitt sortiment då vi inte riktigt kände oss nöjda med det som fanns. Vad spännande med kombination för er! : ) Är du med i Rosenlund-gruppen på Facebook?
Linda Blom