En lördageftermiddag

I förrgår när vi satt och pysslade lite tillsammans.
 
Hej på er!
Eftermiddagen är kommen och jag tar ett litet vardagsbreak framför datorn medans minimannen sover hos Jimmy i bärselen och Selma sitter och grejar med sitt en liten stund. Det har varit fullt ös i två dagar nu.
 
Igår åkte vi iväg på teater med mammakompisarna. "Nasse hittar en stol", en gammal klassiker från Skymningssagor fast i teaterversion. Där satt dom våra stora småttingar, Selma, Cornelis, Stella och Maja, längst fram.. Tillsammans.. Skrattade, stojade och konverserade med de på scenen. Bak satt mammorna (och småbrorsorna) och förundrades över hur dom kunnat bli så stora. Efter det åkte vi hem till Sanna & Stella och gjorde iordning lunch och lekte bort ett par timmar.
 
När jag och barnen var påväg hem igen ringde jag till Malin, hon hade precis kommit hem, så vi svängde förbi där och tillbringade några timmar också. Från en lekdejt till en annan. Trötta barn i bilen hem, där vi hämtade upp pappan och sedan begav oss på en shoppingtur med svärföräldrarna. Dom följde med oss hem och sedan kom varken vi eller barnen i säng förän närmare 22. 05:20 imorse var det sedan morgon igen..
 
Idag har vi varit iväg och beställt sittdel, handlat och tagit ännu en sväng på Bergvik. Jag hann inte med så mycket igår, så det fick bli en tur till idag. Mysigt det också, även om jag knappast får gå i lugnan ro med Jimmy och Selma i släptåg. Colin hänger ju bara med i bärselen, men rastlös 1 & 2 är knappast speciellt roade av att gå i affärer. 
 
Colin och nya skallran han fått från Färg & Form, så otrolig söt och greppvänlig.
1
Anonym

Kan du inte visa sittdelen

Svar: Har gjort det :)
Linda Blom