Jag behöver lite konstruktiv kritik, tack.

Så himla söta kläder jag köpte till Colin för några veckor sedan, båda plaggen från Newbie.
 
Hej ny vecka och hej på er!
Först och främst så känner ja fortfarande på den nya designen. Jag är inte alls överens med att bilderna blivit så stora (tappat i kvalité) samt att texten inte samarbetar med mig när jag kursiverar och liknande. I övrigt tror jag att jag gillar det enkla, stilrena men också de många nya funktionerna som att det enkelt går att dela inläggen, gilla, kommentera eller liknande.  Nu syftar jag alltså på webbversionen och inte mobilversionen, för den har jag inte uppdaterat ännu.
 
Kan inte ni som sitter vid dator vara gulliga att tycka till, komma med konstruktiv kritik men också berätta vad ni gillar med den nya designen? (detta skulle vara fetstilt, men det funkar ju fasiken inte i datorn det heller..)

I övrigt behöver jag verkligen träna på rubriker.. Sådan torka och det blir det eviga "måndag, tisdag, onsdags-dravlet" varje gång jag skriver personligare inlägg. När man har ett tema bakom inlägget är det betydligt enklare.. 
 
Nu skall jag återgå till spisen och fortsätta förbereda dagens lunch. Selma vill säkert hjälpa till : )
23
Anonym

Texten "Kan inte vi som sitter vid datorn..." är i fet stil. Ialla fall när jag läser på mobilen

Svar: Jaa, jag vet.. Från mobilen funkar det, men som sagt inte via datorn :(
Linda Blom

Anonym

När jag ser i datorn så syns bara bilden på hela familjen och liten del av en bild på vardera sida, alltså ser kanske 20% Av sidbilderna. Ser konstigt ut

Jarina

Jag gillar den nya designen, den är stilren och fräsch! Men för mig har din meny hoppat längst ner (antar att den ska vara bredvid inläggen?) och jag ser inte heller den feta stilen i texten då jag kollar från dator. Annars tycker jag den ser riktigt fin ut :)

Helena

Jag gillar den nya designen väldigt mycket! Otroligt snygg och fräsch!
Bilderna i headern kommer som i en rulllist (med tre prickar längst ner, för att markera att fler bilder kommer, om du förstår hur jag menar...), men det är samma tre bilder på alla tre slidesen. Herregud så rörigt det här blev! Hoppas du förstår hur jag menar... :)

Svar: Precis!! Då stämmer det iaf :) För jag har bara lagt till en bild där hittills som en testversion :) I övrigt då? Tycker du det ser fra ut då! :) tack för din kommentar :)
Linda Blom

Jonna

Jag tycker bloggen har bivit skitsnygg!! Ett stort lyft :)

Malin Smångs

Jag gillar nya designen, sjukt snyggt med det enkla och stilrena! Dock riktigt ovant då jag följt din blogg så otroligt länge och den förra har hängt med riktigt länge haha!
Enda jag skulle föredra är att jag skulle vilja ha hela "bloggen" i mitten, centrerad, nu är den på vänster sida. Men detta är absolut ingenting negativt eller något jag "stör mig på" utan bara vad jag skulle föredra men det är ju din blogg och det du gillar som räknas :D Stor kram!!

Anna

Jag tycker det ser himla fint ut! :) Det kanske hade varit fint om själva texten var centrerad på sidan, men det är ju bara småsaker!

Helena

Jag tycker texten är alldeles för stor, både själva inläggstexten och rubrikerna. Blir också konstiga mellanrum mellan styckena, som om du gjort 3-4 radbrytningar (Fast jag förstår att du inte gjort det)
Tycker också att det var mycket bättre när dina svar i kommentarerna var fetade så man såg dem direkt.

Annars snyggt även om jag saknar den gamla lite :)

Svar: EXAKT dom sakerna som sakerna som jag irriterar mig på också! Men har inte fått till det ännu.. Skall klura vidare på hur jag ändrar det, för denna kodmallen är helt annorlunda mot vad jag är van vid :) Tack för din kommentar!
Linda Blom

Sandra Almém

Gillar designen. Kanske lite för stora bilder för min smak, men det är ju en smaksak, inget fel. Jag gillar fler små bilder. kvalitén i bilderna är som sagt lite dålig. Men gillar de ändå. Det är ju du. Resten är stilren och enkel men endå snygg :) bra jobbat! Du är alltid bra på design, och har alltid varit en stor insperationskälla för mig i alla år!

Svar: Det tycker jag också! Alldeles för stora.. jag har laddat upp bilderna i 700px men dom publiceras i 1000px.. Ogillar det!! Skall se om jag lyckas lösa det.. hihi :) Tack snälla för dina varma ord!
Linda Blom

Rebecca

Menyn ligger längst ned under allt annat innehåll, och inte på sidan :/

Svar: Verkar vara fler som ser det så.. men hon mig funkar det.. åååh! Bekymmer! Haha :)
Linda Blom

Fru Almén

btw, vill gärna se en större profilbild! :)

Hanna

Gillar det stilrena! Känns mer modernt :) Håller med liknande, tidigare, kommentar om att sidan känns lite väl bred. Eller är den inte responsiv ännu, även gällande olika bredd på skärm? Jag sitter vid en skärm på 13.3" och det känns som texter och även bilderna skulle behöva lite luft på sidorna :)

Anna

jag gillade det bättre förut, detta typsnittet är mer svårläst o det är för stort. plus mellanrummen som nån mer skrev. storleken på bilderna går väl att ändra i koden?

Anna

jag gillade det bättre förut, detta typsnittet är mer svårläst o det är för stort. plus mellanrummen som nån mer skrev. storleken på bilderna går väl att ändra i koden?

Mie

Jag tycker tyvärr bloggen känns lite rörig nu, men kan nog vara för att det är nytt också. Det som stör mig lite är att headerbilderna är för stora, jag måste scrolla för att fortsätta se bilden på en sida. Jag hade gärna sett 4 kvadratiska bilder efter varandra istället så tror jag den blivit bättre storleksmässigt, gillar upplägget av headern annars. Menyn känns lite jobbig också eftersom den "ploppar neråt", man måste scrolla ganska mycket för att göra ett menyval och det täcker allt annat, gillade det bättre när det låg ute i sidospalten. Men headerns storlek är det som stör mig mest då det är något jag ser varje gång. Tycker lite av det personliga försvinner med så här mycket vitt men det är säkerligen bara en vanesak :)

s p i n d e l t j e j e n

Jag tycker att det är lite jobbigt när foton är så stora i inlägg för man får scrolla och scrolla och ser inte hela fotot på skärmen på samma gång (även om jag har en stor skärm) om det är i stående format, sen gillar jag sidor som "ramar in" texten vilket känns mer strukturerat än bara vitt, vitt och vitt :)

Sandra

För mig som använder laptop är bilden i inlägget så hög att den fyller 2 skärmlängder, så blir drygt att scrolla igenom bloggen när bilderna är så himla stora (annars älskar jag ju dina bilder det vet du !).
Kanske desingen är lite FÖR enkel, hade svårt att hitta kommentarsfältet då det är så diskret och vitt att det smälte in i allt annat ! Samma med din lilla inforuta uppe till höger, gärna något som drar blickfånget dit så man hittar den fort, din profilbild får gärna vara större ! Även headern är väldigt stor, fyller hela min skärm.. Men visst så har många andra bloggare idag också (tex Kenza) så kanske det är inne nu ! Annars så känns det mest bara som att sidan är liksom helvit och är i avsaknad av design snarast. Saknar dina söta bakgrunder ! :)

Carolina

För mig är allt centrerat och fint! Gillar det luftiga/öppna. :) Ser inget fel alls i headern men det verkar ju se olika ut för alla.

Svar: Jaaa.. Att det ser olika ut beror nog på upplösningen på skärm m.m.. Men jag vill ju att det skall se så gott som lika ut överallt ju!! : ) Får klura och se om jag kan lösa det! Tack för kommentaren :D
Linda Blom

Hanna Karlsson

Jag tycker headern är jättesnygg! Verkligen ett lyft. Att kategorier osv är uppe vid headern tycker jag är jättebra. Presentationen till höger ser också bra ut. Det enda "minuset" är att jag tycker inläggsbilderna är för stora. Kram

Svar: Åh! Tack snälla! Ja precis! Har försökt lösa det där med bilderna i flera dagar nu och blir inte klok på att jag inte får till det.. Var nöjd med storleken på bilderna som dom var innan.. Fortsätter klura :D hihi! Tack för din kommentar :)
Linda Blom

Jessica

I safari ser din blogg jättekonstig ut. Först upplevs hedern som 1 meter lång och sedan direkt under kommer typ tusen kategorilänkar på 32 rader! Jag ville klicka bort bloggen direkt. Första intrycket känns viktigt. Sen såg jag att du ville ha konstruktiv kritik så då tänkte jag att det var bäst att skriva det :-). Har inte hunnit bläddra ännu mer nedåt. Men detta ovanstående borde du ändra!

Svar: Oj, va? Gör det? Men åh.. Skit också.. Egentligen är det en rull-list som man får klicka upp för att få fram kategorierna och headern är en enkel, men bred variant som har 3 bläddrings-lägen. Ser du fler än 3 bilder i bredd alltså som header? Skit vad svårt det är när det visas så olika på olika skärmar, men också webbläsare.. Hmm.. : ) Tack för din kommentar!
Linda Blom

Maria Linnea

Ny ocg fräsch är den! :) Jag kan inte scrolla neråt för att nå alla kategorier, den liksom fastnar på sidan, samma är det med arkivet. Jag ser dock den fetstilta texten, och kommentarsfältet är supersnyggt! :) Lite störande är texten ovanför headern tycker jag, den tar liksom bort fokusen från de fina bilderna! :)

Svar: Jag har helt ändrat design nu! :) Känns redan mycket bättre! Skall se om jag kan lösa det med kategorierna :)
Linda Blom

Cornelia

Så fina kläder! Har du någon länk? Hittar bara en mörkare variant med brun fluga...

Svar: Det är den!! :) Det är KappAhls bild som är missvisande :)
Linda Blom

H

Superfint! Hade önskat lite mindre bilder. Nu tar de upp så stor plats att man behöver skrolla för att komma till texten. Annars, topp! Avskalat och lätt att navigera!