Måndagsförkylning

Älskade lilla med favoritspeldosan från Färg & Form.
 
Hej på er!
Det blev en kopp varm oboy till frukost för att lindra mitt halsont.. Jag är väl medveten om att man inte bör dricka mjölk när man är sådär "slemmig", men jag tycker inte om the, vatten med honung, ingefära och sådant där bra-vid-förkylning.. Jag kväljer mig verkligen! Så varm oboy fick det bli.. Och alvedon!
 
Det har varit en lugn morgon hittills.. Barnens sömn har varit extra besvärlig inatt och dom har vaknat jag vet inte hur många gånger. Huvudvärken jag ligger inne med kommer nog av både sömnbrist och ömmande bihålor skulle jag tro. Colin sover i babysittern nu och Selma myser i soffan framför barnkanalen. Vi skall ta och göra oss iordning ordentligt snart, för trots att det är förkylningstider för mamman, så skall vi faktiskt iväg på besiktning av vårt nya boende idag. Vi var där och tittade innan vi tackade ja till lägenheten, men då var det en familj som bodde där och jag insåg i efterhand att jag faktiskt inte kollade in lägenheten speciellt noga. Så det skall bli väldigt roligt att få se den tom..
 
Nu är det ju så att det bara är ett tillfälligt boende.. Vi har ju vårt radhus som mål. Men att bo kvar i vår lägenhet på 58kvm över ett år till kändes inte aktuellt. Inte för att barnen tvunget behöver egna rum (dom hade kunnat dela, men vi fick tag i en fyra, så nu slipper dom det), men Selma framförallt behöver ett större rum och vi behöver mer plats för förvaring. Möjligen att jag kan plocka hem delar av kontoret också, för jag tror att vårt sovrum är väldigt stort och då kanske jag kan ställa in ett litet skrivbord där. Vi får se! Det var i alla fall var det väldigt skönt att få försäljningen klar i god tid innan och nu kommer vi slippa ta bilen till Selmas förskola. Mycket kommer nog underlättas i vardagen nu..
7
Anonym

Har ni köpt radhus i Karlstad eller utanför? ☺️

Anonym

Testa vattenoboy! Kakao. Socker. Blanda med lite mjölk eller grädde och sen vatten på det :)

Svar: Jaa :) Har provat det! Men helt klart godare med mjölk :)
Linda Blom

Iza

Kul för er med större! Ser framemot att se hur ni inreder, som jag hoppas att du delar med dig av 😎

Tina

Spännande! Hoppas det blir bra för er och att ni kommer trivas till ni får flytta in i radhuset :)
Det ska bli roligt att få följa er flytt. Jag har följt dig sen ett par år INNAN Selma föddes :)

Svar: Men åh!! Så länge!! Gud vad roligt att du hänger kvar :)
Linda Blom

Erika- familjeliv, träning och inredning

Grattis igen till försäljningen och allt! Tror det kommer bli super med ett tillfälligt boende, Dels får ni ju större och så behöver man inte lägga ner supermycket på piffet eftersom man vet att det är just tillfälligt.

Krya på dig vännen! Drick du varm choklad, tror inte det är ngn fara med att det blir slemmigt. Det varma lenar ju med :) Btw, fin header du fått till! KRAM!

Sarah

Det där med mjölkprodukter är en myt! Blev sååå glad när jag fick veta från en läkare. Mer glass åt folket!

Svar: Är det sant!? GÖTT!!! :D
Linda Blom

emmsan

Har ni köpt lägenheten ni ska mellanlanda i eller är det en hyresrätt?
Ska bli så spännande att få följa, hoppas du delar med dig av inredning för tycker ni har det så himla fint hemma!😍

Svar: Tack snälla :) "mellanboendet" kommer vi att hyra :)
Linda Blom