Eftermiddagsbabbel

Lilla älsklingsgossen!
 
Det där babygymmet är nog inne på sista månaden nu skulle jag tro. Colin vill sitta mer och mer och blir snabbt rastlös när han ligger på rygg där i. Dessutom vänder han sig bara över på mage, så vi kör amningskudde runt honom (eftersom att han fortfarande tippar) i gymmet ett tag till innan vi byter ut det helt och hållet mot IKEA's lekmatta vi har i garderoben. Men så många timmar han spenderat där och så mycket glädje för oss alla i familjen. 
 
Just nu står maten på spisen och i ugnen och väntar på att bli klart. Ugnsstekt falukorv och potatismos får det bli idag, gott. Colin sitter här i mitt knä och Selma tittar på Mashas sagor på Netflix. Dom gör om klassiska sagor till knasigare varianter och det är tydligen av av favoriterna just nu. 
 
Jimmy pratade nyss med vår mäklare också och han hade fått bilderna från igår. Ikväll skulle han skicka den färdiga annonsen för godkännande av oss. Jag är verkligen så nervös för det här med försäljningen alltså.. Det känns, som jag skrivit, så vemodigt och det finns så mycket saker vi kommer sakna med det här. Läget, utsikten, balkongen.. Att ha 5-10 minuters gångpromenad in till centrum, ha inre hamn ett stankast bort, vatten utanför fönstret och kunna se båtbussen gå förbi. Åååh.. Haha. Känslor känslor! Men det kommer bli bra detta, jag är helt säker på det.
6
Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen

Elliot älskade också sitt babygym länge :) Känns som om det var igår eran lille prins kom och nu är han redan så stor och duktig! ♡
Både Colin & Selma har så otroligt fina ögon!

Anonym

När får vi veta vart ni tar vägen?

Iza

Åh, jag är såå avundsjuk på ett vis! Vi var helt inne på att köpa hus ett tag och vi höll på med budgivningar och förberedde annons på lägenheten vi bor i nu och jag led av magkatarr och småångest hela tiden pga all stress och spänning!! Men så bara släppte vi det och kände efter att vi bor jäkligt bra som vi gör, mysigt och lagom stort, nära till vatten, dagis och butiker och Karlstad. Och så började vi lägga pengarna på att fixa lägenheten i stället, men nu snart lär jag ju frestas av en massa fina inredningsbilder från ert nya hem... Den som gapar efter mycket.. 🙄😂Lycka till med allt!

Erika

Men jaa såklart att det kommer bli bra! :) Ska bli så spännande att följa er i flytt och att inreda ett helt nytt hem! Grattis till allt vännen!

Sofia

Var ju tvungen och gå in o kika på er lägenhet. Jätte fin 😍 men förstår att ni leta större. Vi är 6 st på 100 kvadrat 😪 men vårat drömhus har inte dykt upp än 🤔 lycka till med försäljningen 😃

Anna

Kommer bli hur bra som helst! :) Så himla underbar bild!