T o r s d a g

Världens finaste och gosiga lilla gosse <3
 
Hej på er!
Rytmiktorsdag innebär att slå sig ihop med mammavännerna och tillbringa hela förmiddagen med dom. Tänk att vi spatserade in i dom lokalerna tillsammans för ett par veckor sedan, fast lite på nytt liksom. Tre av oss med varsin mini nr 2. Det var ju faktiskt så att det var just dom mammorna och deras barn som gjorde mammaledigheten sådär tipp toppig som den var 2013-2014, vi blev vänner för livet och nu fick några av oss barn nummer 2 med bara fem månaders mellanrum. Lycka det!
 
Igår kväll satt jag och J i soffan i flera timmar och Colin hängde med oss då han tagit en långsovning på kvällen. Jag har uppfattat honom som väldigt gnällig senaste dagarna och det är inte likt honom.. Håller han på att bli sjuk tro? tänkte jag men inget bröt liksom ut trots att dagarna gick. Och så vips hittade jag en vänster framtand i nedre käken. Såå, 19 to go! Jag själv hade dock hoppats att han skulle börja få tänderna lite senare än precis fem månader, med tanke på att jag fortfarande helammar, hihi. Och ärligt talat.. Det tandlösa leendet är jag inte riktigt färdig med ännu.. Dom här fem månaderna har gått alldeles för fort och jag får nästan lite panik över utvecklingen. Nu sitter han relativt okej, har fått en tand, vänder sig och bara är allmänt.. Inte nyfödd längre. Hjälp.. Hjäääääälp!!!! Stanna tiden! :)
12
Sanna

Hej! Har en liten fråga, vilken kamera skulle du rekommendera till en nybörjare. Är så sugen på att skaffa mig en systemkamera för att kunna ta finare bilder på främst barnen men för mig är detta helt nytt och jag tycker det är en djungel bland alla kameror. Tänkte om du kanske har något bra tips att dela med dig av? :)

& Tack för en härlig blogg! :)

Anna

Alltså, han är ju bara för söt! :)

Christel

Så söt han är er lille gosse och gud vilka fina blå ögon :)

Elle

Så söt! Förstår att du tycker tiden går fort! Tänkte på en sak, jag läser dina inlägg angående barn i bil intensivt. Är på jakt efter ett babyskydd. Skulle du inte kunna göra ett inlägg där du kollar på lite olika babyskydd från olika märken om för och nackdelar och om de är säkra?

Svar: Hej : )Åh.. Jag har endast testat 2 stycken och känner att jag inte har tillräckligt med kött på benen för att göra just detta. Men jag rekomenderar verkligen det babyskyddet som vi har och jag har skrivit många anledningar till det här:
http://lindablom.se/2016/april/besafe-izi-go-modular-i-size-2.html
Linda Blom

Christina

Fantastisk bild och vilka ögon :)

Hanna Karlsson

Åh vilken liten gobit!

Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Vilken urgullig bild<3

Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma

Man kan verkligen stirra sig blind på honom och hans fina ögon <3
Vår minsta (9 mån) har också varit gnällig på sistone - vill bara vara uppe och känns inte helt nöjd. Så du är inte ensam - det kan vara skönt att veta :) Plus att det är ju faktiskt förkylningstider redan så det är säkert något sånt som irriterar våra små.
Ha en fantastisk helg!
Kram <3

Anonym

Har en fråga ang ert boende! Hur får ni plats med två barn på den lilla boytan? :) vi bor med bara ett barn på 130kvm och tkr DET kan bli trångt ibland.

Svar: Man gör det man kan, med det man har :) Colin tar ingen stor plats och Selma har sitt lilla rum där vi regelbundet rensar ut. Men givetvis vill vi ha större, helst igår :)
Linda Blom

Fotograf Malin Sundin

Gud vilken sötnos!

Alice

Alltså den gossen! *infoga valfritt antal smileys med hjärtögon här* Ni har tillverkat två fantastiskt fina barn Linda.

Svar: Tack snälla <3 Är beredd att hålla med dig, hihi :)
Linda Blom

Elin 21 år, gravid med första barnet

Men han är ju bara för gudomligt söt! Längtar till vi har vår egna mini här hemma, hihi