T o r s d a g

Lilla lyan.. Här bor vår familj på 58kvm, det är trångt, men det går och man gör det man kan av det man har.
 
Hej på er!
Bah! Såå trött, så trött! Imorse var det inte Selma som vaknade tidigt utan en liten Mr som låg och ropade, pratade och sprattlade som en liten galning. Jag hade glömt hur mysigt det är med de små tokiga bebisarna som alltid och då menar jag verkligen alltid vaknar på strålande humör. Vi har två stora brister jag och min fästman - och det är verkligen uruselt morgonhumör, haha. Vår dotter tenderar att bli likadan och därför får vi väl passa på att njuta av lillemans solstrålar på morgonen. Risken är stor att han blir den fjärde morgonilskna om några år.. Alltså.. Det kommer bli kaos hemma den dagen vi skall väcka tonåringar till skolan, haha.
 
Just nu ligger jag och kikar på gårdagens Idol-avsnitt och skall snart växla över till dagens. Alltså en av höstens stora "tjohooo" är verkligen det som går på TV. Våren och sommaren kollar jag aldrig någonsin på TV, med undantag för webb-TV och diverse inspelningar på TiVO.. Men på hösten och de mörkare kvällarna är det så himla mysigt att krypa upp i soffan eller sängen och kolla på alla nystarter på diverse svenska program. Snart drar "Hela Sverige bakar" igång också, tjohoooo igen! Colin ligger och sover intill och Selma slocknade redan klockan 19. Helt slut efter en dag hemma med mig, hon var lite snorig om näsan, så hon fick vara hemma. Men inte är hon hängig iaf. Heltokig har hon varit idag.. Heeeeeltokig <3 Och så himla rolig med sina diverse uttryck, sånger och kommentarer. Tänk att vi skapat henne.. Hälften mig och hälften Jimmy. Och en himla massa värmländska på det, haha. Hennes dialekt är grov som attan kan jag tala om :)
6
Diana

Jag är imponerad att ni lyckas utnyttja ytan så bra, och ni verkar ha det så mysigt hemma :)

s p i n d e l t j e j e n

Hon har ju underbar dialekt! :)
Tycker det är grymt att ni fixar det på 58 kvadrat. Jag bodde ensam på 58 och tyckte det var lite litet ibland, sen fick vi sonen när vi flyttat ihop och bodde på 82 kvadrat. Och det blev "trångt" när han började härja runt och krypa, gå och ställa sig upp :) Nu bor vi på nästan 200 kvadrat med två barn men nu är det nästan för stort istället. Och massor mer att städa ;)

Svar: Haha, ja det är så härligt att lyssna på <3 Vi har ju väldigt öppen planlösning så det är en fördel när det skall rejsas i gåstol m.m. så småningom ;)
Linda Blom

Rebecca

Åh, ni verkar bo så himla fint!! <3

Svar: Tack snälla! Vi älskar den här lägenheten och läget.. Men det är allt för litet för oss nu :)
Linda Blom

Trebarnsmamma

Oj! Jag har aldrig tänkt tanken att ni bor så "trångt". Det verkar vara välplanerat. Här bor vi med snart fyra barn på knappa 70 kvadrat, så jag kan behöva lite inspiration :)

Svar: Vi försöker nog hålla nere möblemanget och liknande så gott det går.. Selmas rum lade jag väldigt mkt eftertanke på att få så mkt förvaring som möjligt på den lilla lilla ytan. Och ja! Det sväljer mkt faktiskt :D Men 58kvm är helt klart för litet för oss i familjen nu :)
Linda Blom

LindaViola - mamma till två!

Man löser det mesta med boytan sålänge planeringen är någorlunda 😊. Men såklart drömmer man km större, större, större! Vill ha hus men det ska ju till en del pengar för det med..

Svar: Så är der ju.. Det skall till mkt pengar för ett hus.. Men någon gång så <3
Linda Blom

Anonym

Man löser det mesta med boytan sålänge planeringen är någorlunda 😊. Men såklart drömmer man km större, större, större! Vill ha hus men det ska ju till en del pengar för det med..