Vardagsfunderingar och företaget

Tog den här bilden på barnen igår, det har hänt lite sedan jag tog denna på samma plats. Som han växer familjens lilla prins.
 
Hej på er!
Jag har äntligen landat på kontoret en stund. Mitt samvete över att företaget, som jag så gärna vill greja och dona med men inte hinner med, är inte helt fläckfritt kan jag säga. Så många gånger jag suttit här med en bebis som skrikit.. Då åker jag hem igen, för att jobba kommer aldrig någonsin bli lika viktigt som mina barn och jag kommer aldrig någonsin prioritera jobbet framför dom. Men det är lite jobbigt ibland när jag dels har många väntande kunder, men framförallt ett brinnande kreativt behov. Det känns liksom lite.. "Fan också"..
 
Det är ju faktiskt så att hur fantastiskt det än är att ha barn, så är en timme med fokus på någonting annat när dom exempelvis sover eller liknande, så himla stimulerande och viktigt. I alla fall för mig. Jag är ingen mamma som behöver åka bort och göra annat i tid och otid, jag behöver inte lämna bort mina barn över natten eller liknande för att få "egentid". Men att få sitta och pyssla med något, fokusera på annat än amning och att svara på en treårings funderingar. Det är något jag vill och behöver :)
 
Så! Nu får vi se hur länge lillgossen sover här bakom mig och hur länge jag kan sitta här och greja. Skönt känns det i alla fall : )
5
Fröken Rödlök

Men tjena så lika dem är .. vilka vackra ögon dem har =)
Verkar som du är en klok mamma.

Svar: Hihi, ja dom är verkligen jätte lika <3
Linda Blom

Anonym

Det där känner jag igen! Att bara få en timma i lugn o ro räcker för flera dagar. Att lämna bort mer än så ger mig lite magont...

Svar: Ja det är ju så! Selma har sovit hos sin mormor och morfar några gånger på egen begäran, jag skulle ljuga om jag sade att det inte var skönt dom gångerna hon gjort det. Men då är det framförallt för att jag vet att hon får full uppassning och leker massor. Nu var det länge sedan dock och hon sover ju på kvällarna så :)
Linda Blom

Anonym

Den största behållningen när sonens pappa kunde börja natta och söva om! Kvällarna kan vara ostörda istället för att bli avbruten varje timme.

Svar: Han helammas och ammas till sömns just nu och vi fortsätter så ett tag till. När Selma hade passerat halvåret, åt gröt m.m. så började Jimmy natta mer och mer :) Blir nog samma nu.
Linda Blom

Anonym

Känner helt igen mig i det där. Har mer än gärna mitt barn i samma rum, dygnet runt. Älskar varje stund av lek, pyssla-om och gos med henne. Men att bara dåden där stunden till att exempelvis skriva. Den betyder så mycket när den väl inträffar.

Martina Wilhelmson

Precis. Min största saknad efter att tvillingarna kom är att få vara kreativ. Att få skapa färdigt och känna mig nöjd.