Vi går vidare i livet..

I sex år har vi bott på våra 58kvm tillsammans. Många kvällar har vi suttit ute på den stora inglasade balkongen och sett båtarna åka förbi på vattnet precis nedanför. Många promenader har det blivit i inre hamn. Två plus har jag fått på graviditetsstickor i badrummet (efter otaliga minus skall tilläggas), fallit ned på golvet och varvat skratt med tårar. Två gånger har jag fått värkar inne i lägenheten och två gånger har vi kommit hem med våra nyfödda mirakel. Men vi har också längtat bort därifrån i takt med att familjen vuxit.. Inte för att vi inte tycker om lägenheten, utan för att lägenheten är för liten för oss. Och nu är det dags. Vi är igång och säljer vårt hem! Ett hem som vi började att hyra, fick köpa för 4 år sedan.. Och nu alltså sälja.
 
Imorgon kommer fotografen och skall ta bilder på platsen där vi tillbringat våra senaste sex år. Det känns skönt, spännande, men också otroligt nervöst och vemodigt. Jag har tillbringat så himla mycket tid senaste veckan med att rensa, packa och plocka bort saker som inte bör finnas med under varken fotografering eller visningar. Saker som vi egentligen använder mycket i vardagen och behöver finna nya platser för. Skötbordet exempelvis, det plockade vi bort igår och Colins säng sålde jag helt spontant. Vi får bo lite så dom, förhoppninsvis, sista månaderna i lägenheten.
 
Nu i förmiddags gjorde jag lite tavlor som skall fylla ut ramarna där vi tidigare haft fotografier.
 
 
21
Bloggbevakning

Hej Linda,
Vill du kommentera inlägget http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/09/ett-bra-exempel-pa-ett-daligt-utmarkt-reklaminlagg

Svar: Känner inte att det finns något att kommentera och jag plockade bort inläggen du länkade till eftersom att dom var på upprörande att du var tvungen att blogga om det : ) Jag är väldigt mån om att ingen skall tro att jag försöker lura folk och dom inläggen jag faktiskt får betalt för via kampanjer märks ut väldigt noga (och ligger även i en egen kategori märkt just Kampanjer). Adlinks-inläggen var isf ett ärligt misstag och jag sätter "*" efter varje sådan länk : )
Linda Blom

Anonym

Sorgligt att behöva ta bort hans säng och skötbord! Det hör ju endå bebistiden till ❤️

Svar: Mjaaaae.. Sängen står mest eftersom att han sover intill mig och vi kommer att ta upp en av hans andra sängar när vi flyttat vidare sedan, likaså med skötbord :) Men rent förvaringsmässigt och av praktiska skäl var det där med skötbordet lite trist, haha :)
Linda Blom

Elin

Vad roligt ändå! Om ni köpt hus kan jag nästan ana vilket det kan vara, helt säkert det hus vi också budade på!
Vi är också mitt uppe i försäljning av bostad, fotograf kommer på torsdag och i november går flyttlasset från Göteborg upp till kära Karlstad igen...även fast vi inte fick det där drömhuset.

Lina

Men sedär! Jag har varit lite sugen på att flytta hem till värmland. Ska hålla ögonen öppna för när ni lägger ut den. Hamnar den i min prisklass kanske ja budar ja med 😄

Sara

Så roligt att få följa med i en flytt också :-) Vi flyttade till hus för ett år sen och jag älskar livet med trädgård (land, vinbär, äppelträd), inredning och frihet. Vi bor dock på 68kvm nu (plus lite snedtaksgolvyta). Väldigt lagom för 2 vuxna, hund och 3 månaders men jag hoppas det funkar även i framtiden. Vill ALDRIG flytta från vår lilla idyll! Kram och tack för en mysig blogg och instagram :-)

Helena

Åh vad spännande! Ett stort steg i livet, och en härlig, pirrig och lite sorglig känsla att lämna ett hem och skaffa ett nytt!
Lycka till med både försäljning och flytt!

Lotta

Jag misstänker att det är pga husköp! Stort grattis till er! Det ska bli himla kul att eventuellt följa en flytt samtidigt. Mannen och jag skrev nämligen kontrakt förra vecka, flyttlasset går inte förens i april men som vi längtar 🏡

Svar: Stort grattis!! :)
Linda Blom

Karolina

Har precis gått igenom det där då vi sålde vårt radhus för några veckor sedan. Oj, vilket slit! Men för oss gick det fort och bra med försäljningen så det var skönt. Nu får vi bara vänta och längta till 27/1 då vi får tillträde till nya huset. Lycka till med allt!

Väldigt fina tavlor förresten! 😊 De kan du sälja sen.

Svar: Ja du sjutton vilket slit!! Och då har vi bara 58kvm liksom.. :O Är så himla nervös för det där med försäljningen och kommer bli så stressad över huruvida det kommer bud och sådär.. Men jag hopps det går lika smidigt som det verkade gå för er :)
Linda Blom

Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen

Förstår att det känns vemodigt men samtidigt spännande och nytt! ♡ Hoppas försäljningen går smidigt och att vi får följa med er med lite uppdaterade angående flytt osv. Tack för en superbra blogg ♡ Du verkar så vettig som förälder och jag ser upp till dig som medmamma. Stor kram!

Svar: Tack snälla för både lyckönskningar och fina ord <3
Linda Blom

Anonym

Angående kommentaren längst upp, det är OFTA det står skrivet "innehåller affiliatelänk" eller vad de nu heter, OFTA. Inget ärligt misstag alls för så ofta gör man inte ett ovh samma misstag

Svar: Jag trodde att det var nog att märka länkarna med stjärnor och förklaring. Men nu kommer de skrivas högst upp istället för längst ned. Jag har inte struntat i att märks inläggen alltså, men gjort det fel. Inläggen jag faktiskt fått rena pengar för att skriva är väldigt noga utmärkta samt ligger i enskild kategori märkt just kampanjer/sponsrade inlägg.
Linda Blom

Anonym

Träffade en gammal vän till Jimmy som berättade att ni inte kämpat de minsta, utan att Jimmy inte alls ville ha barn när du ville...😂😂😂

Kaffehörnan

Gud vad roligt och spännande stund du har framför dig

Lisa

Åh, herregud "anonym". Att du ens orkar. Har du ingenting vettigt att skriva, så skriv då ingenting alls.

Alexandra

Känner bara att jag måste bemöta kommentar nr 11 från anonym. För det första, totalt onödig kommentar. För det andra, jag tror definitivt inte att alla är så öppna som Linda med ens barnlängtan och kamp att få barn, och alla kanske inte vill/orkar vara helt ärliga när de pratar med kompisar och bekanta utan tycker det är lättare att prata bort det md nån halvsanning. Vilket ju verkar vara klokt av Jimmy i det här läget om han nu sagt så, eftersom den här "kompisen" uppenbarligen var rätt snabb att snacka skit om honom med andra.

Jenny

Spännande! Var bär det av nu då?

Sofia

Lycka till! Sen måste jag bara fråga.. Printen du visar här, går de att köpa? :)

Svar: Jag gjorde egna med inspiration från andra, då jag inte hann beställa något annat. Så dessa är ingenting som kommer säljas(med undantag för &:et). Men googla så finner du garanterat liknande :) Fåglarna däremot är inte inspirerade av andra dock.. :)
Linda Blom

Anonym

Till kommentar nr 11!!!! Vad har du för problem? Linda verkar vara en otroligt härlig tjej o mamma som verkligen inte förtjänar din otroligt korkade kommentar!

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Roligt med flytt :)

Malin-tvillingmorsan

Så spännande! ♡ Och lite less ja blir när ja ser vissa kommentarer här.. Saknar dig Linda.. Helt sjukt va längesedan det va nu! Hoppas vi ses snart♡ många kramar

Lindas mamma

Till dig fega anonyma nr 11. Jag tror inte alls att du pratat med en kompis till Jimmy som påstår att Jimmy inte ville ha barn. Im du nu har gjort det, är det ingen nära kompis till Jimmy, för då hade han vetat.
Du har ingen aning om vad Linda & Jimmy fått kämpa. Men vi anhöriga VET vad de gått igenom.
Har du inget vettigt att säga så håll tyst i stället. Blir så fruktansvärt arg och besviken på hur endel människor kan vara så fruktansvärt empatilösa, och bara vill såra andra. Skäms!!!!!

Linda

Vad spännande att följa er, hoppas ni hittar/har hittat ett hus med många rum som vi får följa dig inreda... Älskar din stil och tycker det är kul att följa dig då mina barn är i samma ålder! Lycka till med flytten

Svar: Tack snälla <3
Linda Blom