Födelsedagskalas nummer 2 - 2017

Innehåller rabattkod i samarbete med My Perfect Day
.

I helgen hade vi kalas nummer två för barnen, vi har många nära och kära och får på så vis dela upp det för att vi skall få plats hemma hos oss, även om vi nu bor nästan dubbelt så stort mot vad vi har gjort. Jag som älskar att pyssla och dona har verkligen gått all in på kalasteman, och passat på att dra nytta av flera kalas. Vi kommer ju bara ha dessa firanden för småttingarna en period om året, så jag kör på! Det blir så när vi lyckades tajma in samma födelsedag på kidsen, haha.

Som vanligt köper jag kalastillbehören på My Perfect Day. För att piffa till dukningen lite extra gjorde jag egna bordstabletter med barnens namn samt foton på dom från det senaste året. Selma älskade det! Tårtan varvade jag ljusa och chokladbottnar, två lager hallongrädde och ett lager chokladmousse med chokladkross. Spacklade tårtan gjorde jag med vaniljsmörkräm och täckte med marsipan. Den fick tummar upp av gästerna!

Jag fick en förfrågan av min vän om jag vill ge er en rabattkod på 20% hos My Perfect Day - och det ville jag såklart! Ange kod "lindablom" i kassan så dras rabatten av. Gäller fram t.o.m. söndag 16/4.
Och vid eventuella spekulationer så kan jag bara berätta att jag själv har betalat för mina varor : )

 
6
Nathalie

Men vad fiiiint! 😍 Vad du pysslar och grejar! Önskar jag hade orken/inspirationen också... 😅

Svar: Tack snälla :) Jag tycker ju att det är så himla roligt!! Och det där med papptallrikar och muggar, alltså ärligt talat. Så sjukt smidigt! Bara att hiva sedan liksom :D Har alltid tyckt mycket bättre om att duka med porslin, men det här underlättar så :)
Linda Blom

Caroline

Såååå fint! :D Tänker mig något liknande till sonens dop. Passade bra med rabatten ;) Tackar för det! :D

Svar: Jaa! Älskar färgerna :D Så himla fint! Kul att rabatten uppskattades och vad mysigt med stundande dop :)
Linda Blom

Karro

Fint som vanligt när du pysslar :)
Perfekt med rabatten, satt igår och la massa fina saker i varukorgen men kom mig aldrig för att beställa. Nu blev det gjort, och med en fin rabatt :)

Svar: Tack snälla! :D Och vilken tur att du inte beställde just igår! Hihi :D
Linda Blom

Kristin

Fint! Hur gjorde du underlägen? De ser ut som vanliga, lite plastade?

Svar: Nej nej! : ) Det är fotopapper bara! Trycket gjorde jag i datorn och sedan printade jag ut dom : )
Linda Blom

Thoria Johansson

Vilken jättefin tårta med så enkel och stilren dekoration! Får kanske bli en liknande till min flickas två-årsdag, dock ett halvår kvar :)

Svar: Skadar aldrig att vara ute i god tid med planeringen :D Hihi! Jag gillar verkligen det enkla och stilrena : )
Linda Blom

Kristin

Jaha vad smart! Vi har plastat in med lamineringsmaskin en gång men det blev inte så hårt. Samma med fotopapper?
Börja sälj! 😁👍🏼

Svar: Det är ganska tjockt papper och eftersom dom bara skulle användas vid ett tillfälle så provade jag inte ens att laminera :D Tanken har slagit mig, men funderar på hur dom skall fraktas smidigast då :) Hihi. Kram!
Linda Blom