Förmiddagsshopping

Lindex gör det igen och levererar sötaste kollektionen i härliga färger, nu inväntar jag fler plagg i samma stil. Jag vet inte om ni minns, men Lindex släppte en kollektion med cirkustema förra våren också och då köpte jag massor av plagg till barnen. Idag beställde jag en varsin rosa tisha med donuttruck på. Den finns bara från storlek 92 och jag misstänker att den kommer vara superstor på Colin som är en storlek 80, men han lär växa i den så småningom! Jag kunde inte låta bli! Just idag har dom dessutom 20% rabatt på hela barnsortimentet med koden "kids20off".
 
Förutom tishorna ovan så köpte jag även plagg från kollektionen som släppts till förmån för "Min stora dag" - hela summan (minus moms) för varje såld vara går direkt till Min Stora Dag. Fint tycker jag och snygga plagg! Jag köpte "fel fri" till barnen.
 
 
5
blandare rostfri

Stiliga kläder! :)

Svar: Visst är dom fina :)
Linda Blom

Ella

Håller med, sååå fina kläder!! Har en tjej som är lite yngre än Colin och har precis börjat använda storlek 80. Så synd att inte dessa plagg finns i de mindre storlekarna med! Kunde inte hålla mig från att köpa den söta jordgubbsklänningen med volang ändå🙈

Svar: Vi får se om det kanske kommer något till baby framöver i denna kollektion :D Samt fler nederdelar o.s.v. :D
Linda Blom

madabouttea.se

Till och med jag skulle vilja ha några av de plaggen, haha. Älskar pasteller! <3

Svar: Jag är också såå svag för pasteller :)
Linda Blom

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Vilka söta plagg :)

Svar: Eller hur :D
Linda Blom