Upp som en sol - och ned som en pannkaka

I tisdags förmiddags packade vi in hela familjen i bilen och åkte 33 mil bort till Emma i Gävle. Under en tid har vi haft en önskan om att ses och när vi dessutom i samarbete med Volkswagen (kommer berätta mer om det) fick låna en bil så passade vi på att slå två flugor i en smäll. En långtur med bilen och ett livslångt förevigande av barnen av en fantastisk fotograf. Bilresan gick enormt smidigt, trots att vi reste i fem timmar (med några stopp inräknat) och när vi parkerade utanför Emmas fotostudio var vi förväntansfulla hela högen. Vi knäppte lite kort, för att sedan åka iväg och checka in på Clarion Hotel Winn (rekommenderas varmt för övrigt!! Fantastiskt bemötande, personal, mat och dessutom relaxen nere i källaren). Vi svidade om lite snabbt på hotellet för att sedan möta upp Emma på kvällen igen och ta några porträtt på bara mig och Jimmy.
 
Vi hade reflekterat över att Colin blivit lite mindre i maten senaste dagarna.. Men han var pigg som en mört och vi tänkte inte så mycket mer på det mer än - Tänder kanske? Eller en av många faser? Tills dagen efter och det var dags för en smash the cake-fotografering av vår lillprins. Tillskillnad mot sin storasyster var han inte alls lika fascinerad av att kladda i tårtan, haha! Det var mest äckligt att bli kletig om händerna, men vi busade och stojade en stund och han tyckte det var roligt. Tills vi märker att han plötsligt blir trött och varm. Då väljer jag att avbryta allting istället, pratar lite mer med Emma en stund, kramas, tackar och pratar lite mer - innan vi packar in oss i bilen för att beger oss hemåt Karlstad igen. Även hemresan gick hur bra som helst och barnen sov en stund, var vakna, pratade, lyssnade på musik, sov lite till m.m.
 
Dagarna flöt på,Colin var pigg mellan varven, men extra trött och framförallt blev matvägran värre och värre. Febern smög sig på igen tillsammans med en del andra otrevliga symptom. Vi har bara varit hemma och myst sedan vi kom hem från Gävle, ringt 1177 flera gånger för att rådfråga och dom har bara bett oss avvakta. Vilket vi också har gjort, tills det att jag igår såg en kraftig försämring på Colin hela tiden. Efter ett tredje samtal för dagen till 1177 valde jag att följa min magkänsla, säga ifrån att vi vill få honom undersökt och vips så var det dags för akuten. Vid 15 igår var han och Jimmy på plats, vi hade tät telefonkontakt och vid 22 ringer Jimmy och säger att C blir inlagd. Då åker jag och Selma till akuten och möter upp gossarna. Jag och J skiftar och jag och C blir snabbt visade till avdelning 12 där har vi tillbringat natten med dropp och övervakning. Under eftermiddagen idag fick vi äntligen åka hem med lite remisser och vi får därmed förhoppningsvis fira barnens födelsedag (imorgon) på hemmaplan <3 
 
 
9
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★

Fy så läskigt :(. Bra att ni följde er magkänsla i alla fall :)

Svar: Väldigt :( Bara hoppas att han blir piggare och äter mer allt eftersom nu.. :)
Linda Blom

Marika

Det är så skönt att man har magkänslan och att i de flesta fall lyssnar sjukvården på dem! Skönt att ni fått komma hem så håller vi tummarna för att ni får fira er mirakel hemma imorgon!

Svar: Tack snälla! Ja men det är ju så.. Som förälder känner man sitt barn bäst <3
Linda Blom

Malin Olofsson

Stackars liten. Hoppas att han kryar på sig 💕

Svar: Tack :)
Linda Blom

Anonym

Vad var det för fel på honom? :(

Svar: Det vet vi dessvärre inte ännu.. :/
Linda Blom

Erika- familjeliv, träning och inredning

Men nej Linda vad ledsen jag blir. Hoppas att det inte är något allvarligt och att ni snabbt får veta vad det är. Önskar er en fin dag imorgon. Kram!

Svar: Tack snälla för omtanken <3
Linda Blom

Mathilda

Som mamma med gosse i precis samma ålder så förstår jag er oro, hoppas han kommer igång nu och att ni får en fin dag imorgon med en piggare Colin. Hoppas så de inte hittar något allvarligt när de går vidare med remisserna, Mem väldigt bra det kollas upp. Ta hand om er.

Hanna Karlsson

Men fy, hoppas att han snart är sitt pigga jag igen!

Charlotte

Man ska alltid lyssna på magkänslan - som förälder känner man ju sitt barn allra mest! Hoppas han kryar på sig snabbt nu och att Ni får reda på vad det var för fel!
Och GRATTIS till båda barnen!

Svar: Ja den där magkänslan kan jag tacka många ggr :) Tusen tack för grattis också :)
Linda Blom

Pia

Krya på er 💕

Svar: Tack :)
Linda Blom