Onsdag

Hej på er!
Dygnen springer iväg och ser mestadels likadana ut just nu. Vakna, rodda med familj, lämna på förskolan, leka med ettåring, laga mat, lunchsovning = jobb för min del, vakna, hämta på förskolan, leka och sedan jobba igen. Låter kanske inte mycket för världen, men jag älskar att kunna kombinera det såhär och få mycket til med barnen. Dom är det viktigaste, men pengar måste ju in också. Inte alltid helt enkelt att orka, men jag gör så gott jag kan.
 
Det jag däremot har insett är att det vore bra för mig att röra lite på mig. Få in lite motion i vardagen liksom.. Jag är en latmask, jag prioriterar inte träningen alls. Men jag skulle verkligen vilja få in det som en naturlig del i vardagen utan att det skall bli ångestfyllt eller tvångsmässigt. I höst hoppas jag finna någon form av balans. Det skulle göra min kropp och min knopp gott, det är jag säker på.
 
Nu skall jag återgå till packandet av paket, kuvert och långa papprör. Innan helgen skall ytterligare produkter levererar runtom i Sverige. Alltid lika roligt!
 
 
7
jossan

Jättefin blogg är själv lite lat. Måste tänka på motion men jag skjuter hela tiden upp det.

Cecilia

Måste fråga, tänker på det ibland när man kollar dina kommentarer på inlägg och blir glad över att det faktiskt inte är elakt folk som skrivit på länge, har junitjejen slutat skriva onödiga/dumma saker till dig?

Hoppas innerligt att det är därför man inte ser det och att det inte är för att de inte godkänns så du slipper sån skit.


Älskar din blogg förresten, dina barn måste va bland det charmigaste som vandrar på denna jord! ☺️

Mia

Angående träningen så har morgonträningen blivit min bästa kompis. Nej, det är inte roligt att smyga upp när resten av familjen sover. Men jag kör max en timme och sen har jag hela dagen och kvällen med barn och make. Funkar både när jag jobbar heltid och nu när jag varit föräldraledig med tredje barnet :)

A M

Det är den lilla "tröskeln" du måste komma över för att hitta motivationen till träningen! Ge det ett par gånger och ta dig till gymmet, sätt kanske några mål du vill uppfylla så kommer du bli taggad!
ps. Va gärna med på veckans blogg! <3 http://nouw.com/alicemalmstrom/veckans-blogg-31012611 ​
Kram

Anonym

Du väl börja med en rask promenad medan Colin sover i vagnen? :) perfekt start!

Hanna Karlsson

Det där med att komma igång med träning är det absolut svåraste efter ett uppehåll. Det bästa är att bara bestämma sig och sedan köra på. :-)

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Känner väl igen mig, ska börja nu har inga ursäkter kvar :)