Sandlåda till barnen

I samarbete med Jollyroom.
Det är en inte allt för spännande utegård vi har i grunden. Men tillsammans med några familjer till har vi börjat ordna med härliga grejer för barnen att sysselsätta sig med. För ett par veckor sedan skruvade vi ihop denna fantastiska sandlåda från Wooddii (Jollyroom). Både stora och små älskar den.

Den är tillverkar i trä och står emot Sveriges olika väder. Det som är bra är att det finns ett lock till sandlådan (som håller undan exempelvis katter som har en tendens att göra både det ena och det andra i sanden). När man fäller upp locket bildar det två sittbänkar. Fören på båten har också ett lock där man kan lägga leksaker eller annat när dom inte används. Båten i sig är dessutom rolig att leka med även när locket är stängt. Blir fin i trädgården i radhuset nästa sommar <3
 
 
8
Anonym

Om så bara för en tankeställare eller bara för säkerhets skull. Du är så mån om dina barn. Titta på dokumentären What the health på Netflix! Man behöver ju inte ändra hela sitt sätt att leva men tänk vilken skillnad man kan göra för sina barns hälsa!

Svar: Får jag fråga varför du kommenterar detta? :)
Linda Blom

Eleonora Adriana ♥

Va fin sandlåda :D

Krisse

Fin sandlåda! Förstår att den är populär. Vi har snickrat ihop en här hemma till sonen också 😊

Angående kommenaren av anonym angående What the health, så kan jag förstå din undran till hur nån kom på att skriva den kommentaren. Sen tycker jag man ska vara väldigt källkritisk till denna typ av dokumentärer, som inte sällan är vinklade och av "sensations-karaktär". Jag har inte sett dokumentären själv. Men en snabb googling gav tex den här sammanfattningen, med angivna källor: http://traningslara.se/what-the-health/

Värt att läsa om man inte bara vill ta allt som sägs i dokumentären för sanning!

Anonym

Jag kommenterade om dokumentären för att du hjälpt mig med att mina barn åker säkert i bilen. Är väldigt tacksam för de, har även kunnat hänvisa till dina inlägg om bilbarnstolar till mina syskon/vänner som nu också har sina barn säkrare i bilen!

Att undvika skador internt i kroppen genom att äta mindre av de som leder till hjärt och kärlsjukdomar, cancer och andra kroniska sjukdomar tror jag alla föräldrar egentligen vill göra för sina barn. Men vad man äter är provocerande eller snarar att man blir ifrågasatt i vad man äter/serverar. Lite som någrs blev upprörda kring bilsäkerheten du talar så bra om.

Jag har ätit typisk svensk husmanskost hela mitt liv men äter nu annorlunda för min och familjens framtida hälsa. Sen får man många hälsofördelar nu också men jag var mest inne på förhindra skador när jag gjorde de valet.

Oj de här blev långt. Men se dokumentär om du vill, jag personligen läser också forsknings rapporter för att ha kött på benen men de kan vara ganska mycket jobb.

https://nutritionfacts.org Är en bra sida om man först vill ha en sammanfattning om forskningsbaserad kost och sen kan man kolla referenserna och klicka sig vidare för att läsa rapporterna själv!

Carolina Hell

Hur har du fått emojis längst ? 😀

Jennifer

Såg på insta vilket sjukt långt och fint hår du fått 😍 hur ser din hårrutin ut? Fixar du fortfarande håret med plattång efter varje tvätt? 😃

Hanna Karlsson

Vilken rolig sandlåda. Där kommer barnen ha mycket skoj. :-)

Anonym

Vilken härlig sandlåda! Jag lyckas inte hitta den på hemsidan. Har ni själva målat den vit eller säljs den så? Vore jättesnällt om du ville länka! Ha en fin dag!

Svar: Åh! Den kanske är tillfälligt slut då? :) Den är redan färdigt vit :D
Linda Blom