T i s d a g

En varmare dag i Astrid Lindgrens värld..
 
Hej på er!
En stunds lugn gör att jag kan sitta och jobba framför datorn ett tag. Selma är på förskolan och Colin sover i vagnen. Vi var ute på gården i två timmar efter att vi lämnat Selma. Det där med mammalediga vänner som grannar är verkligen något att vara tacksam för! Men idag fick vi faktiskt en bekräftelse på när vi får tillträde till radhuset och även om det känns väldigt splittrat nu när vi trivs så bra här, så är det med förväntan också. Allt nytt, bara vårt, våra val, vårt hem. Ja, ni förstår nog känslan. Vi har hela tiden vetat att denna lägenhet bara varit tillfällig.. Men vi hade aldrig kunnat tro att vi skulle fastna så i området, finna vänner för livet. Ja.. Ett otroligt år har det varit!
 
Är allt väl med er? Har ni kommit igång med rutinerna och vardagen eller har ni fortfarande semester/lov? Jag har ju faktiskt inte själv haft någon alls, mer än ett par dagar då och då. Men Jimmy var hemma i 5 veckor och Selma från förskolan i 9, så det har ändå känts som semester för min del också. Jag är en höstmänniska också, så jag tycker om när dom kalla vindarna börjar komma. Plocka fram kängor och stora koftor och liknande. Tända ljus på kvällen.. Mysigt tycker jag! : )
5
Hanna Karlsson

Så spännande att det snart bär av till det nya huset!

Svar: Känns helt galet!! :O
Linda Blom

Daniella

jag har precis plussat och är i vecka fem. hur gjorde du för att inte oroa ihjäl dej för missfall de första kritiska veckorna? x

Svar: Stort grattis till ditt plus! Dessvärre inga tips, då jag själv mått enormt dåligt av oro båda gångerna. Men ett tips för att underlätta är att kontakta BM eller VC för samtal :)
Linda Blom

Rebecka Lindström

NÄÄ vad mysigt med Astrid Lindgrens värld. Längtar så till jag får ta mitt barn dit som är alldeles för liten än.
Kram :)

Svar: Helt fantastiskt att uppleva tillsammans med sina barn <3
Linda Blom

Anonym

Här har rutinerna inte kommit igång än. Tanken var att vi skulle smygstarta med "9-14 dagispass" denna veckan eftersom att nästa vecka blir det heltid efter sex veckors sommarlov/semester, men sonen åkte på blåskatarr förra veckan och det är ännu inte helt bra så vår välplanerade start blev det inget med. Men vi var där två timmar tillsammans idag i alla fall och fyllde på med extrakläder och lekte lite.

Längtar efter rutiner och mörka höstkvällar nu. Jag är som du, gillar hösten :)

Svar: Åh men nää : ( Krya krya krya!!
Linda Blom

Jenny Nilsson

Kommenterade ju efter att ni vart på Astrid Lindgrens Värld om att vi skulle dit och nu när jag såg bilden i detta inlägg så ville jag skriva igen.
Jisses vad underbart ALV var! Så många minnen för en själv! Och att höra Astrids röst vid vissa teatrar, det gav rysningar! Underbart ställe som vi kan tänka oss att åka till igen! 👌😁