Eftermiddagsfika

Inlägget innehåller annonslänkar från Cellbes.

Jag har gått från att inte inhandla någon form av inredning (i princip) på ganska länge - till att börja fylla upp med nytt och fräsch inför flytten. Våra trogna tjänare IKEA's cremevita arv har varit vardagsporslinet i flera år nu och har, till skillnad mot det rosa och kritvita, ändå hållt sig himla fint! Det trots att dom går runt runt och runt i en familj på fyra. Kan då tillägga att jag har en sambo som tar i för kung och fosterland med kniv och gaffel när han äter (WHYYY!?). Men ja.. Dom börjar ändå bli slitna.
 
Därmed har jag klickat hem denna underbara servis som är marmor-inspirerad. Så otroligt fin!! Dessutom beställde jag guldiga bestick till (då även besticken är sådant vi haft i flera flera år och dom har faktiskt blivit väldigt sunkiga och böjda. Hmpf.. Jimmy!). Kombinationen blev så himla himla fin och jag ser fram emot att få ställa in allting i vårt alldeles nya kök. Bra pris 
 
Tallrikar, assietter, djupa skålar och muggar är det som ingår i varje kit och jag köpte 2 förpackningar så vi har 8 av varje. Ni hittar servisen här hos Cellbes.
6
Erika

Jag som älskar marmor blev såklart förälskad i de här tallrikarna jag med! Kanske blir ett klick ;)

Cissi

Fina 😍

Isabelle

Åh vart är underläggen ifrån? 😍

Svar: Dom köpte vi på Mio :)
Linda Blom

Anonym

Men gud vad du ska pika stackars jimmy hela tiden.....

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Så roligt med nytt :).

Moa

Vad fint! Haha, jag tror det var brorsan som hade en period när han drog åt kranen i ena badrummet så hårt att man nästan fick bända upp den när man ville tvätta händerna 🤣 En annan variant av att hålla hårt i besticken 😂

Svar: Haha! Men ja!! Det är ju också en sådan där grej som man liksom inte riktigt förstår varför!? :'D Varför behöver man ta i för kung och fosterland med kniven och böja gaffeln när det ligger en sketen pannkaka på tallriken!? :'D Haha!
Linda Blom