Första advent

Hej på er!
Imorse vaknade vi med ett total lugn över lägenheten. Jag klockan 09:30 och Jimmy väckte jag klockan 11! Barnen sov hos mina föräldrar inatt, då vi var iväg på julfest med Jimmys jobb igår. 
 
Jag passade på att pyssla med barnens adventspaket under förmiddagen. Som jag skrivit tidigare så har vi som tradition att alltid ge barnen en julpyjamas varje första advent. Det flyttade in en Nisse för ett tag sedan med små mini-grejer jag målat. Dessutom köpte jag en varsin papplåda med granar på till barnen som han kommer att lämna en liten gåva i varje advent.
 
Selma speciellt blev såklart lyrisk över både paket och mini-brevet från Nisse när hon kom hem. Sedan dess har dom sprungit runt i sina pyjamaser. Tyvärr smälte snön bort inatt, så himla typiskt när det är advent idag. Men vi fick lite julkänsla när vi under kvällen bakade pepparkakor och lyssnade på julmusik i alla fall.
 
Den hysteriskt höga ljudvolymen är åter här hemma.. Vi njöt verkligen fullt ut av lugnet jag och Jimmy. Men så började man längta efter barnen och nu, ett antal timmar efter att dom kommit hem, så känns det som att dom inte ens varit borta ; ) Jisses..
 
Kram på er!
2
TheréseL

Åh vad mysigt med en liten Nisse på besök.

Svar: Ja, det är såklart väldigt spännande för barnen :D
Linda Blom

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Så gulligt med såna där Nissedörrar :)