INSTAGRAMKONTON JAG ÄLSKAR SOM SER PERFEKTA UT

Instagramkonton som ser perfekta ut låter som någonting negativt. Som att det skulle vara alldeles för tillrättalagt och krystat.. Fejk liksom! Men konton som jag finner på det viset - följer inte jag! Så jag väljer istället att lyfta 6 inspirerande konton som jag gillar lite extra av dom 446 konton jag följer just nu.

1. Emeliesvackra
Emelies konto innehåller mängder av fantastiska, ljusa, interiörsbilder. Kontot i sig är inte speciellt utelämnande eller privat, hon bjuder på små vardagsglimtar i sina texter, men bilderna är framförallt fokus på hennes fantastiska hem. Galet fint konto med en röd tråd genom hela flödet.

2. emejan
En Emelie till med ett otroligt fint flöde! Hon är mamma till fyra gossar, men det är framförallt lilla Malte man får se. Hon är helt otrolig när det kommer till matchningar och outfits och jag älskar att scrolla igenom hennes flöde. Så mycket kärlek och glädje i bilderna.
 
3. malinstolt
Jag är förmodligen en av Malins största beundrare. Hon gör något speciellt med sin kamera, är en genomgod, genuin och jordnära människa och dessutom har hon en av de sötaste och roligaste lilla tjej jag vet.

4. lindapauline.se
Linda-Pauline är en av mina stora förebilder när det kommer till foto! Hon är något alldeles extra och bröllopsbilderna är makalösa, hon brinner för, vågar och presterar något som jag knappt vågar drömma om, men som jag önskar att jag själv kunde. 

5. fruedholm
Kontot innehåller så mycket kärlek och genomtänkta bilder att hälften vore nog. Hon är otroligt duktig på att dokumentera livets fina stunder och jag är glad som får ta del av det.
 
6. jennyvennberg_
Jenny är fullkomligt magisk med kameran och förutom att hon fångar magi med den, så kan hon redigera på ett makalöst vis också. Hennes bilder är sagolika, hennes hem otroligt fint och lilla sonen James är uuuurgullig!
 

Detta är lucka 8 i Johanna Kajsons julkalender.
4
Therese S

Mina föräldrar bor i Sundsvall och vi åker upp från Göteborg så ofta vi kan. Efter tipset om kavat butiken i Kumla från din instagram Linda så blev det ett stopp i somras, och det ångrar jag inte. Det blev inte bara skor till 1-åringen utan även till mamman och pappan🙊 Nu kommer det ALLTID att bli ett stopp där när vi åker förbi. Jag älskar kavat, allt ifrån deras miljötänk och kvalitén.
Följer kavat på instagram👌🏻

Malin S

Meeeen... Linda!! Skärp dig 😭😭😭 vad glad jag blev.

Svar: Du vet att jag beundrar dig och det du gör! Om du ändå kunde se det fantastiska själv också!!!!!
Linda Blom

Emelie

men alltså fiiiiinaste du.. blev alldeles rörd här hemma i soffan.. tusen taaack för dina fina ord.. precis vad jag behöver i min lilla inspirationssvacka ♡

Jenny Vennberg

Men huuuuuuur underbar är inte du!?!!??! :,,,,) Ligger här och snyftar i smyg för jag blir så lymla glad! Tack Linda och DETSAMMA! Har ALLTID älskat din stil och kommer alltid att göra det!!!!! <3