Julafton närmar sig

Innehåller annonslänkar från Cellbes.

Jag älskar älskar älskar denna stora och mäktiga ljusstake som står i köksfönstret. Det blev visst så att jag bytte ut varenda ljusstake i år och har inte ens plockat ned dom gamla från vinden. Älskar mässingsdetaljerna på. För övrigt har vi inte julpyntat så mycket här hemma, det är julgranen och stakarna bara, mer har jag varken lust eller ork med mer, kanske framförallt eftersom att vi kommer packa så mycket mer än bara juldekorationer i januari.

Hej på er föresten!
Hoppas allt är fint såhär tre dagar innan jul? Vi ligger inte alls i fas, som vanligt. Och känner jag mig själv rätt kommer jag springa runt och köpa sista klapparna i ren panik på lördag. Men det har varit så mycket jobb för mig med leveranser innan jul, så jag har fått prioritera det. Och barnen såklart!

För övrigt har jag gått från att ha separationsångest från vännerna när det gäller flytten, till att riktigt längta till vårt nya boende. Det har varit ett fantastiskt år här och vi kunde troligtvis inte ha hittat en bättre mellanlandning med så kort varsel från vår 2,5:a på Herrhagen  som vi sålde förra året till en 4:a på 104kvm och helt enorma rum. Men det har också varit ett stort hopp när det kommer till standarden.
 
Vi har varit vana att allt funkar och är väldigt fräscht till ett boende där det inte alls är på det sättet. Egentligen skiter vi i fult köksgolv, stygga badrum och liknande. Men det praktiska som att man får rensa avloppen varje vecka (för att inte badrummet skall ha en pool på golvet) till att saker inte funkar som det skall är såklart påfrestande. 14 månader var nog lagom här, trots att vi kommer sakna planlösning, förskola, område, vänner och såklart sammanhållningen. Vi har världens goaste människor runt oss här!! Det kommer bli ett stort hopp för oss att få sådär otroligt små sovrum igen också, men det kommer bli bra. Allt är nytt, allt är vårt och sakerna har vi valt. Och.. Vi får vår egen lilla gräsmatta att kunna gå ut på <3
2
Emma

Kan du inte lägga ut motiveringarna i samband med att folk vinner? 😍 vore skoj att se vad/hur de som vunnit har skrivit :)

Anonym

När är det dags för flytt? 😊