Juldagen 2017

Hej på er!
Hoppas ni mår bra och har haft en fin julhelg hittills! Det har vi haft tillsammans med många av våra nära och kära. Mini-jul, uppesittarkväll, julafton, massor att äta, kärlek, Tomte, julklappar. Ja men sådär som det skall vara.

Idag tog vi med oss mina föräldrar till Leos lekland. Selma är inne på sitt tredje årskort där nu och det passade ju så himla bra att dom sålde årskorten för halva priset fram till igår, så barnens farmor hade köpt det till dom i julklapp. 5 besök på hela året så har man tjänat in den summan. Jag tycker dessutom fördelen är att man kan åka ditt spontant för ett kortare besök då och då också, istället för att lägga ganska mycket pengar och känna att man kanske behöver vara där mycket längre för att "utnyttja det fullt ut" om ni förstår? Barnen älskar att vara där och vi älskar att röja med dom, så det var en perfekt julklapp!!

Vad har ni haft för er idag då? : )
6
Erika

Åh Leos ja. Jag har en hatkärlek till det stället. Perfekt ställe att rasta lilleman på och vi har skoj tillsammans där. Men jag får ångest av att tänka på alla bakterier som härjar där, haha. Vi ska dit på onsdag för då är han bjuden på kalas där. Han längtar såklart som en tok. Jag- not so much ;)

God fortsättning på dig Linda! Kram!

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Perfekt att få årskort för halva priset :). Speciellt när det är något man använder ofta :)

Tessan_mcwc

Låter ju som en toppen julklapp. Vi lekte massa med leksakerna igår som barnen fick i julklapp. Å min stora pojke åkte till sin farmor å spenderade natten hos henne.

Thoria

Jag visste inte att det fanns årskort, tack för tipset! Å jättefin bild på er! ☺️🌸

Cissi

Låter som mysiga dagar ;)

Ida

Åh,jätte bra ❤️😊