Lindas julkalender 2017 - Lucka 10 - AVSLUTAD!

I samarbete med Kitchen Time.

Idag vinner en person en brödrost från SMEG i valfri färg från Kitchen time. Snyggaste brösrosten ever.

FÖR ATT DELTA:
-  Vilken färg vill du vinna - motivera ditt bidrag.

- Följ gärna @Kitchentimese på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tavla fram t.o.m. 10 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )

Ett stort grattis HANNAH!
243
Anonym

Åh, svart vill jag vinna! Vår gick sönder så det börja ryka och luktar bränt. Vi är mitt i renovering av köket så ny rost är passande! :-)

Anonym

Min gamla brödrost så tråkig är,
I en vit SMEG jag tror jag blivit kär!
Den gamla gömmer jag så fort jag kan,
Men inte SMEGEN, den e så jäkla grann!
En SMEG brödrost jag önskar mej så,
Bästa platsen i köket den skulle få.

För tydlighetens skull så önskar jag mej alltså en vit brödrost :)

Pernilla Danielsson

Det är nog dags för min trogna 25 åriga brödrost att ta pension, för den börjar att se sliten ut och förtjänar en belöning för lång och trogen tjänst . Om jag skulle ha turen att vinna en ny yngre modell så blev jag förtjust i den stiliga vita brödrosten :)

Anonym

Den är så snygg och skulle passa
fantastiskt bra i vårt kök

Marike

Finns bara en färg till mig - RÖD! När jag fyllde 50 fick jag en RÖD Moccamaster av barnen och i julklapp av maken fick jag en RÖD Kitchenaid. Själv har jag köpt en RÖD vattenkokare. Min nuvarande brödrost fungerar utmärkt men den är VIT! Kan ju inte ha den framme. Vinner jag ska jag ge den vita till minstingen som flyttar till egen lägenhet i februari ;)

Olivia

Vilken underbar vinst! Har inte instagram men följer KitchenTime på facebook ✨

SMEG har produkter så unika,
och inte något annat märkes lika.
För mig väcker den röda varm nostalgi,
minnen från barndomen och ren harmoni.
Så att vinna denna vore en genuin lycka,
och vackert skulle den vårt kök smycka;
Bidragit med både form och charm,
och hade dessutom dagligen gått varm!

Marianne

Smegs produkter är såå snygga men tyvärr lite för dyra för mig. Att vinna en vore toppen.

Anonym

Våran brödrost har gått sönder så vi skulle behöva köpa en ny. Jag har länge velat ha just en SMEG brödrost, så snygga! 😍 Så nu hoppas jag innerligt på en vit. 🍞

Anonym

Jag skulle vilja vinna en svart eller röd, dom båda är fina. Skulle vara roligt med en färgklick så det lutar kanske mer åt röd 😊

Anonym

En vitt till mitt kök vill jag vinna!

Anonym

En ljusblå brödrost hade fått flytta in hos oss, så slipper vi rosta mackpr i ugnen. :) 🍀

Anonym

Skulle bli överlycklig om jag fick börja rosta mitt bröd i den vita av dessa skönheter 😍 det kan man faktiskt kalla denna brödrost! Våran förra var en billig från Ikea som hängde med ett tag fick dock erkänna för mig själv för ett tag sen att den hade gjort sitt. Nu saknar jag mitt rostade bröd till frukost :( denna skulle man ju inte skämmas av att ha framme som fin detalj, min andra gömde jag så fort vi skulle få besök.

Michaela Öhman

Vilken underbar vinst, har länge velat köpa det mesta i från denna serie. Nu när vår brödrost inte längre vill vara med så hade denna vinst varit super. Vinner jag så skulle jag välja den ljusblåa färgen.

Maria

Ha ha ha !
Jag vet precis varför jag vill vinna!
Min blivande make gick ner på knä i veckan. I sommar vankas bröllop. Jag vill skoja till det med honom och ge honom denna brödrost ;) Eftersom vi inte lär önska oss det ;) Men då kan han få rosta sig bröd till frukost dagen efter, för han gillar verkligen rostad bröd med ost och marmelad! Den vita var fantastiskt fin!

Fröken M

Jag har inte alls hunnit "kalender tävla" i år så som jag önskar att jag skulle hinna pga brist på internet och en flytt som tar ALL min vakna tid just nu.

Men faktum är att det här är en vinst som jag sååå himla gärna skulle vilja vinna,
så jag bara MÅSTE ju slänga iväg ett bidrag från mobilen :)

Vi slängde vår gamla "tro tjänare" till brödrost innan vi flyttade. Den hade fått slita hårt hemma hos oss och var i rätt risigt skick faktiskt !

Därför håller jag tummarna ( HÅRT ) nu !
Jag "villhöver" verkligen en ny "frukostkompis" och en VIT brödrost från smeg skulle göra mig väldigt glad.
Att den dessutom är så snygg att den ALLTID skulle få stå framme gör ju inte saken sämre.
Den skulle helt enkelt få vara pärlan i vårt nya kök !

följer på instagram michaambjornsson

Anonym

Åh, en vit SMEG skulle passa perfekt! Vår gamla välanvända brödrost är opålitlig i sitt rostande och ännu en SMEG-produkt hade varit ett välkommet inslag hos oss och matchat resten av SMEG:arna i köket (kyl, frys, diskmaskin och vattenkokare) :)

Anonym

Min man envisas med att den brödrost vi har ”fungerar uuutmärkt”. Den rostar ojämnt, stoppknappen fungerar när den känner för det och brödskivorna fastnar ofta... Den har verkligen gjort sitt. Dessutom är den så ful att vi inte kan ha den framme. Vi är sex personer i familjen, så det blir en hel del (just nu dåligt) rostande. En svart Smeg hade passat perfekt att ge i julklapp till familjen!

Malin Stjernberg

Älskar dessa. Och vår gamla är allt annat än vacker eller fungerande. Vill gärna vinna en vit ❣️

Anonym

Den vita skulle gärna få pryda mitt kök, ständigt läcker trots allt stök, barnen rostar morgon som kväll, den gamla risten åkte i golvet med en smäll, funkar fläckvis inbland, önskar verkligen en som fungerar samtidigt som den e grann

Fihja

En rosa skulle göra sej utmärkt i mitt kök. Det är nämligen dags att byta ut den nuvarande rost pga hög ålder så en vinst här skulle sitta perfekt.

Anonym

Någon av dessa läckra saker jag önskar vinna, så min gamla rosa kan försvinna. Den har aldrig rostat gott, så denna tävling är ett stort hopp. Tänk att få rosta kanske en eller två små toast, och att känna att detta blev 5/5 toasters 😅
Önskar vinna en vit brödrost från SMEG 😍

Anonym

Vår brödrost vi har nu bränner,
finns ingen chans alls att bjuda över vänner.

Anonym

En röd brödrost skulle passa bra till vattenkokaren jag har och jag riktigt glad att i köket en smeg få ha . Tomten vet att jag snäll är var dag så hoppas han den röda karamellen vill ge till fröken Ellen :)

Anneli

Jag önskar en röd SMEG för med en sådan skulle varje morgon året runt bli lika glad som julen.

Anonym

Efter massa velande mellan vit eller svart så tror nog jag skulle vilja vinna en svart! Vit är såå fint. Men eftersom vi ska renovera köket så får det bli en odödlig svart!

Elisabeth Mellin

Tack för en fantastiskt julkalender känns lite som julafton att kika in här varje dag. Denna luckan vill jag gärna vara med och tävla om.

Jag skulle vilja vinna brödrosten till min bästa vän. Hon är den mest underbara och snällaste människan jag någonsin mött och jag vet att hon älskar SMEGs produkter och samlar på dessa.

Vi har varit vänner i många år och det finns bara en sak som jag emellanåt tycker är jobbig med vår vänskap och det är är att vi kommer från så olika bakgrunder och har så olika ekonomiska förutsättningar. Jag tycker egentligen inte det spelar någon roll men det blir alltid extra påtagligt kring jul och födelsedagar för då skämmer hon alltid bort mig så mycket. Självklart blir jag glad och jag älskar henne för att hon är generös men det blir alltid lite ångestkopplat då jag inte har möjlighet att ge lika dyra och "fina" presenter tillbaka.

En rosa brödrost från SMEG vet jag att hon hade älskat och blivit så glad av. Men eftersom hon vet att jag har det tufft ekonomiskt skulle hon aldrig ta emot en så dyr present från mig, lite moment 22... Men om jag berättar att jag vunnit den i din julkalender kan hon ju såklart inte göra annat än ta emot gåvan!

Hoppas du förstår min situation och att jag har turen att få skämma bort min bästa vän.

sandra

Den vita skulle jag gärna vinna. Då skulle sambon min hoppa i taket, precis som en rostmacka, av glädje :D.

Anonym

Åh! Jag har länge kollat på märket Smeg, har alltid tyckt att dom har så fin design på sina produkter och färgerna är underbara! Tyvärr är det för dyrt för min ekonomi.
Nu när jag såg att du tävlar ut detta blev jag så glad. Vi ska om några veckor flytta in till vårt nybyggda hus och har än inte hunnit köpa en brödrost. Skulle så gärna vilja vinna en rosa sådan! Hoppas på tur denna gång då detta verkligen är något jag vill vinna :)

Anonym

Vår trogna brödrost har börjat svanka efter 8 år, så denna på vår önskelista står! En rosa skulle jag vilja ha, skulle i vårt kök passa så himla bra. Håller nu alla tummar och tår, att den nu lagom till Jul blir vår!

Annika Andersson

Jag önskar mig en röd brödrost för den är snyggast av alla och hade lyst upp vår köksbänk! Vi äter rostat bröd varje dag och vår vita fula billiga rostar ojämt och borde bytas ut. Hoppas på en vinst!

Ewa Elofsson

I somras var familjen på en underbar plats vid Ångermanälven i Norrland. Vi skulle fiska kräftor. Det blev lyckat och några dagar senare skulle vi njuta. Kräftorna, osten 🧀, rostbrödet 🍞 och dryckerna 🥂, var dukat. MEN DÅ, precis Då bestämde sig vår trogna brödrost att gå i pension. Så mycket njutning genom åren han gett oss... bara inte idag! 𗁃𗁃𗁃. Kräftorna, osten och drycken var ljuvliga. Orostat bröd var "sisådär". Sedan dess har jag försökt rosta brödet i pannan, till döttrarnas stora förtret..... Nu, med denna jättefina VITA SMEG brödrost så blir problemet löst. Drömma är ju alltid tillåtet 𗀒. Ha en underbar Söndag!
Hälsningar från Ewa

Joanna Wozniak

Svart!!!vill ha ny fin breadtoaster för våran börjar bli gammalt1

Sharon

Den vita tycker jag var snyggast!

Familjen min har aldrig ägt en brödrost då pengar behövts prioriteras till annat. Som student som pluggar tidig på morgonen skippar jag ofta frukost då tiden inte finns till. Men en rostmacka går ju fort att göra och det är dessutom något jag älskar!

Elisabeth A

Den vita är så läcker. Har inte haft en fungerande brödrost på evigheter så rostat bröd till frukost låter som rena lyxen.

Emma Hjorth

Jag är med!
Följer på instagram!
Jag hade velat vinna färgen vit , för att jag har ingen brödrost ännu! Just flyttat in i hyreslägenhet och arbets sökande på nytt. Vilket jag hade hoppas att få detta i vinst , kan jag och sonen laga goda rostade smörgås med marmelad =)

Håller tummarna

Anna Berglund

Har en dotter som är på väg att flytta hemifrån. En brödrost står på önskelistan o att hon då dessutom älskar färgen rosa hade verkligen gjort detta till en kanonjulklapp till henne. Följer på insta annahillevi70

Hanna P

Nu när vi ska flytta så är det dags att slänga min gamla, som jag fick begagnad av min bror när jag flyttade till elevhem för 6 år sen. En vit eller röd skulle nog göra sig fint i vårt nya gråa kök 😍

Lova

Svart eller vit skulle här få flytta in,
är så attans avundssjuk på din! ;)

Anonym

Toast är den perfekt tidsbrist maten! Och med tanke på att jag alltid tycks vara under tidspress och mina två flickor är superkräsna och bara vill äta typ toast vore detta en perfekt julklapp!
Rosa eller röd- då vi är majoritet flickor i huset;-)

Irene Eliasson

Har precis renoverat vårt kök, så nu har vi svarta bänkskivor och svart kakel. Så den vita brödrosten skulle verkligen få stå där och synas, så alla får se hur tjusig den är!

Ana

Jag skulle vilja en svart SMEG. För några dagar sedan gick våran brödrost sönder och nu ska vi köpa en ny. SMEG är en av mina favoriter. Ska jag vänta med inköp efter dagens vinst? Kanske har jag ur idag... =)

Anonym

En underbar rosa vill jag vinna, som min mamma under granen blir att finna. Se henne skina upp, trots att allt har blivit kaputt. Skulle vara toppen, så familjen kan klättra upp från botten.❤️

Hanna

Hade blivit så glad av en rosa:) ska äntligen flytta hemifrån, många år försent och hade varit så kul att kunna vinna denna brödrost

Emma N

Jag längtar efter rostade mackor med smält smör, ost och marmelad och det skulle sitta så fint med en svart eller röd i mina och familjens ägor. Studierna under 5 år har kommit i vägen vilket har gjort att investeringen av en brödrost har fått läggas på is, då den förra brann upp i början av dessa 5 år. En kanonjulklapp som skulle användas flera gånger per dag såklart, till en student och min familj som saknar att sätta tänderna i något så frasigt, varmt och gott :) följer på instagram, @naslundemma :)

Anonym

Jag och min sambo slog för cirka 3 år sedan ihop våra hem men ingen av oss ägde en brödrost. I all hast för någon månad sen köpte vi en billig brödrost i en mataffär nära oss. Men sambon muttrade o surade för han ville minsann ha en smeg 😂 En vit är hans önskan, tänk va snopen han skulle bli på julafton om tomten hade kommit med en vit smeg till honom 🎅🏼

Maria Vastesson

En svart skulle i köket passa fint så nu hoppas jag den blir min.

Anonym

Jag vill vinna en creme vit. Jag har vattenkokaren som matchar till och vår brödrost försvann mystiskt i flytten för en månad sedan. Bara därför har jag varit fruktansvärt sugen på rostat bröd, haha.

Sara

Vår brödrost är inne på sin sista refräng, så att vina en ljusblå brödrost i dagens lucka hade ju varit perfekt!

Gillar kitchentime på Instagram också 😊

Anonym

Vill vinna den vita för den är så sjukt fin😍👌

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Drömmen helt klart en rosa :D. Min är så gammal och skruttig som jag har här hemma så plockar bara fram den när det inte är folk här. Denna skulle få stå framme så fin den är :D. Hoppas på vinst :)

titti

åh dessa ljuvligheter hoppas vinna en blå då familjen gamla har gjort sitt
den rostar bara på en sida av brödet
håller mina tummar extra hårt

Anonym

Jag skulle verkligen vilja vinna en vit! Är gravid i vecka 11, ena stunden är jag vrålhungrig och i nästa kan jag inte äta något alls. Detta är andra graviditeten och tillskillnad mot min första så mår jag illa mer eller mindre hela tiden, men energi måste man ha ändå med en blivande två- åring här hemma ;) Därför skulle jag verkligen vilja vinna en brödrost (vi har ingen alls tokigt nog) för det känner jag mig så himla sugen på! :D

Anonym

Smegma produkter är superfina! 😍 Älskar retrostilen och de ska inte bara vara snygga utan ha bra kvalitet också, perfekt kombination. Idag är det min födelsedag och det vore superkul att vinna en vit brödrost som kan pryda köket i vårt kommande hem ☺️ @carinah81

Sofia

Skulle sååå gärna vilja ha en vit Smegen! Min brödrost har jag ärvt av min farmor och den fungerar inte längre <3

Theresia Vidén

Så fin! Denna skulle vara perfekt till min syster som har massa barn som älskar rostat bröd. Deras egna brödrost behöver gå i pension. En röd fin vill jag dom ge!

Anonym

Brödrosten vi har är allt annat än i bra skick. Det var en billig sådan när jag köpte den för många år sedan och nu är den knappt värd en femma. Välanvänd med plast som smält:/ Hade blivit så glad för en svart Smet 😍🤞

Elin Pettersson

Blir jag den lyckliga vinnaren så väljer jag en vit brödrost. Jag rostar mackor varje morgon, så jag kan lova att den kommer till användning :) Jag följer på instagram och där heter jag elinpetters

Ida

Min man rostar bröd varje dag
Det gör däremot inte jag,
Men saker och ting måste ibland få handla om han
Han är ju trots allt världens bästa man,
Vår nuvarande rost är på väg att dö
Min man kan ju köpa en ny, men han är slö
Han skulle bli överlycklig för en SMEG till jul
Då kanske hans rostade bröd äntligen kan bli gyllenegul! :)


Idalundstrom91 på instagram

Carolina Åhsberg

Ojojoj, jag helt kär i dessa brödrostar är,
de väcker helt klart "villhöver"-begär!
En vit vill jag hemskt gärna ha,
stilrent, snyggt och klassiskt ska det va!

Gillar dem på instagram (Carolina1979)

Sofia W

Svart, vi har svarta luckor/lådfronter som skulle matcha så bra till den. Jag har velat skaffa en brödrost i flera år men sagt att om jag ska ha en så ska det vara en riktigt snygg. Studentbudgeten har varit tight och vi är nyblivna småbarnsföräldrar, så det inte riktigt kunnat motiveras att lägga pengar på en sådan dyrgrip. Men vad glad min man, som fyller år i januari, skulle bli för en sådan!

Sofie Tegvall

Med två tonårskillar i familjen går vår brödrost varm,
därför vill jag byta ut den mot en bättre med lite mer charm.
En rosa är det som passar i vårt kök,
kanske kan den hjälpa till, så det dessutom blir lite mindre stök.

Maria

En svart brödrost skulle passa hos mig. med sin snygga design
bara älskar den!!

Anonym

Den röda hade varit perfekt i vårt kök, då man nyligen har köpt ett hus så finns inte pengarna till för produkter från smeg. Jag och min pojkvän har alltid älskat smeg och det känns som en perfekt present till han som hjälper mig med min depression. Han är min klippa!

Anonym

Skrammel och rassel säger vår gamla rost när pojkarna ska äta bröd
Värmeslingorna börjar tappa sin glöd och snart är rosten död
En svart eller vit hade gärna fått pryda vår bänk
En vinst hade varit som från ovan en skänk

Belinda

Den blåa skulle gärna få flytta in hos mig så det blir lite färg i köket som annars är väldigt vitt och trist. Jag vill göra köket mer personligt, och SMEG sätter ju verkligen en fräsch och trendig prägel!

Anonym

Om jag vann skulle jag välja den vita, och då kommer mannen bli glad som älskar rostade mackor!

Sofie

Vår brödrost har varit ful och långsam läänge nu. Då vi är en familj som ääälskar rostmackor så vore det underbart med en ny brödrost. En riktigt snygg dessutom!

Anonym

Nästa helg kommer min snälla bror hit och byter ut mina bänkskivor i köket. Från hemska, dystra, dassiga laminatbänkar i bok till visserligen laminat men i ljus vit/grå marmor. Även ho och kran blir utbytt. En liten mini makeover. En ny kaffekokare har spanats in och nu hoppas jag kunna byta ut den ärvda lite rostiga brödrosten från farmors dödsbo. Tummar hålls för en vit smeg.

Anonym

Vad roligt det vore med lite färg i vårt kök. Där tillbringar vi mycket tid med mat bak och annat stök. Någon brödrost äger vi inte idag men en röd med lite extra glöd hade gjort oss väldigt glad!

Åsa H

En VIT skulle passa mig,
jag är en lite blek tjej !
Men detta är en underbar grej,
som kan göra mer än rosta säj ?

Hannah Noren

Brödrost i röd,
då skulle jag tacka,
och fixa till oss
en riktigt go macka!

Tack Linda och god jul! (följer på instagram som svengalskan)

Sofie

Åh gud så vacker den vita brödrosten är!
Slänger ut min svarta redan nu, jag svär!
Nu kanske man kan få normalrostat bröd,
inte svarta kolbitar, jag är verkligen i nöd!

Önskar mig en vit brödrost!

Anonym

Jag skulle vilja vinna den ljusblå brödrosten. Älskar Smeg och deras elektronikprodukter så otroligt fina 😍

Björn Karlsson

En svart... helt klart!
Tidlös elegans... så ge nu familjen en chans!
Då rosat bröd ingår i vår dagliga kost... Vad vore inte bättre än från SMEG en läcker rost?

Lise-Lotte Larsdotter

Jag skulle vilja vinna den rosa och överraska min dotter med den i julklapp! Hon skulle älska den och vilja rosta bröd i den varje dag!

Anonym

Skulle va så kul och vinna en vit brödrost från SMEG. Som student är det svårt att unna sig något så fint som denna brödrost :)

Anonym

Jag studerar till förskollärare och ska inom kort flytta hemifrån. Med tanke på att jag studerar är inte plånboken så fet så det vore perfekt att vinna en brödrost från fina Smeg :)

Anonym

Åh! En vit vore perfekt till vårt kök. Och en ny finns det verkligen behov av - den gamla har säkert 20 år på nacken.

Anonym

Wow så fina, min kaffekokare är ju röd så den röda hade ju passat s bra här hemma hos familjen som älskar rostat bröd 😇😍😊

Tommy

Hej hopp

Det mesta i vårt kök går i vitt idag, förutom våra maskiner som är röda. (Bakmaskin, Blender, våffeljärn ja you name it)
Så sambon är ju måttligt road över vår grå brödrost som jag köpte hem för något år sen.
Hoppas på att vinna en röd så jag kan få äta rostade mackor igen, den gråa är ju inte välkommen fram...

Följer på Insta med @axtommy

Ha det fint
Tommy

Lena

Åh vad en sån rosa brödrost skulle piffa upp vårat tråkiga kök!

Anonym

En rosa brödrost hade passat perfekt i min första lägenhet som jag köpt och får i februari! Och såhär efter lägenhetsköp har man inte för mycket pengar... så detta hade varit underbart och den hade passat så bra!

Jasmine

Denna underbara ljusblå brödrost från SMEG.
Placeras med min KitchenAid, längs köksbänksvägg.
Alla teknik är ljusblå i vårt kök. Sodastream och bryggare.
När färgerna matchar blir det så mycket snyggare.
Köket är byggt i mörkgrå och granit så det matchar bra.
Allt vi saknar är en brödrost i denna nyans.
Fatta hur glada vi skulle bli, om luckan vanns.

Anna

Vinner jag den blå skulle jag buga och tacka
för i den skulle jag va lycklig om jag fick rosta min macka ;)

JohannaM

Vår brödrost börjar bli väl använd o rostig till åren!
Om jag vinner så vill jag gärna ha en vit SMEG brödrost!

Marianne

En blå skulle passa fint i mitt kök.

Linnea

Eftersom jag snart flyttar från mitt studentboende till Mora skulle jag hemskt gärna vilja vinna en röd brödrost från SMEG så jag kan dricka varm oboy och äta rostat bröd efter mina traggliga längdskidåkningsförsök!
Jag följer på instagram!

Johanna

Håller helt med, den snyggaste brödrosten ever! Tänk att en kökspryl kan skapa ett ha-begär :) Jag skulle vilja vinna en svart, för att vara säker på att den passar i alla framtida kök!

Malin storm

Så läckra dom är! Smeg har så mycket snyggt. Vi äter ofta roste mackor. Skulle gärna vilja vinna en svart

Zannah

En ny brödrost vore verkligen på sin plats, Här hemma hade vi mer än jublats.
Tänkt att få fina jämna skivor,
Äta kvälsmat efter en tur med barnen i snödrivor.
En SMEG skulle värma både magar & hjärta, Så vi blir pigga & alerta.
En vit lik som snö vi önskar vinna, Så den i köket kan stå & glimma. ❄❤
Instgram: Fru_ehnemark
Emejl: zannahroos@live.se

tova

Det kan aldrig bli för mycket rosa, både vattenkokaren och brödrosten har gett upp och börjar bli farliga att använde, tänkte skaffa mig nytt efter jul efterosm det finns så mycket klappar att skaffa innan. Men en toksnygg rosa brödrost är inte ens tråkigt som klapp fast det är en hushållsgrej, den hittar jag gärna under granen...

Sofie

En vit brödrost från SMEG hade platsat perfekt i vårt nya lantkök i stugan. Att äga en stuga men inte en brödrost känns bara fel. En vinst skulle glädja hela familjen!

Jens

En Rosa brödrost vore toppen att vinna
Den skulle passa alla även min kvinna
Att överraska med denna till jul vore toppen
För ”NY”rostat gott till det varma i koppen.

Sanna

Skulle vilja vinna en vit för attrahera älskar detta retro märke 😊

Eva Å.

Kommer ihåg mammas livsfarliga brödrost som sen hamnade på museum för den var tidstypisk. Själv har jag avverkat några stycken (brödrostar alltså). Vore trevligt med en ny vit brödrost från SMEG.

Camilla Sandmark

Wow, vilken drömvinst! Jag har länge suktat efter en Smegkyl men nu har de ju börjat mindre produkter också vilket är toppen för helst vill man ju ha samma serie rakt över och då är det ju billigast att börja med småelen :) ! Jag hoppas på att vinna en röd brödrost här som i så fall blir startskottet till min Smegarmada.

qat

Jag har ingen bra motivering och är inte alls bra på rim så...jag hoppas att chansen finns att vinna ändå.

Jag skulle vilja ha en svart i julklapp mest för att det passar till allt och svart ser alltid rent och snyggt ut.

Maria

Jag hade velat vinna en vit Brödrost. Då hade jag gett den till min mamma, hon kör samma gamla rost som när jag var lite och numera får man rostat bröd med en hint av färg-flagor som lossnar från rosten. Inte jättesmarrigt!

Annielise

Hade varit perfekt att vinna en röd brödrost. Om jag vunnit hade jag gett den till min pappa då den brödrost han har haft började ryka och fick åka till återvinningen sist jag var på besök

stella

Jag skulle vilja vinna en i Vitt, skulle passa jättebra i vårt kök!
Älskar att rosta bröd på morgonen och tycker det är en bra lösning som gör lite torrt bröd gott igen! Just nu har vi ingen brödrost, så detta hade varit toppen!

Emmy

Den svarta var ju hur snygg som helst! Lite skillnad mot dem vita jag har som jag köpte för tio år sedan när jag flyttade hemifrån :P den här kan man ju till och med ha framme och inte behöva gömma så fort man får besök :D

Caroline L

Alla färger är fina, men för mig är rosa det självklara valet. Skulle bli en fin present till mig själv som fyller år på juldagen.

Anna Årmarker

En TURKOS smeg är ju en dröm,
men ekonomin säger glöm.
Så fantastiskt att brödrosten slippa gömma,
med denna kan vi nu rostbröd från frysen tömma.
Den skulle få en fin plats i vårt kök,
Jag skulle även ta hand om den och vakta som en hök.
Alla produkter från SMEG är helt fantastiskt fina,
jag önskar att alla deras produkter vore mina 😍

Victoria

Jag hade velat vinna den svarta :) Jag vill vinna den för att ge den till min mamma som kämpar på trots många motgångar. Hon har detta året äntligen fått ensam vårdnad av min lillebror efter många år och hennes dåliga rygg har gjort att hon fått sjukskriva sig 50%.

Cilla

Vi har ingen brödrost, men mina barn ääälskar ju rostat bröd så det vore en perfekt julklapp till hela familjen!
Vi önskar oss en VIT - den skulle få huvudplatsen och lysa upp fint bland all svart elektonik i köket!

Jerker

Det vore så perfekt eftersom vi är utan brödrost sen länge nu...

Antonia

Oj precis vad vårt kök behöver min gamla är så sliten är rädd den tar eld om vi rostar :) en vit skulle var så fin i vårat kök
och följer såklart

Malin Svensk Björck

En svart skulle jag vilja vinna. Vårt kök är gammalt och slitet och till våren ska vi göra en mini makeover med färg och sånt. Böir så dyrt med riktig renovering.
Kommer bli mycket svarta detaljer och då skulle den här brödrosten passa in perfekt. Den är så snygg att man absolut vill ha den framme!
Följer på Instagram, @hostdagjamningen
Ha en fin andra advent!

Helena

Om jag skulle vinna skulle jag ge bort den i julklapp till min mamma, så därför väljer jag RÖD :)

JoHaNNa - Kreativ Ensamstående Mamma

en rosa, för vad passar inte bättre i ett riktigt tjejigt kök :)

Lena

Jag vill vinna en svart brödrost. Svart passar ti. Allt och är en av de finaste färgerna. I alla fall om man är svensk.

rebecca

Jag är precis mitt uppe i att flytta hemifrån till min första alldeles egna lägenhet, och då allt man måste köpa kostar så otroligt mycket pengar skulle det underlätta att i alla fall vinna en brödrost till mitt nya kök så jag vet att min frukost blir komplett. Skulle i så fall vilja ha en svart!

Julia

Älskar dessa produkter från smeg 😍 Har ingen brödrost, men det är något vi alltid tänkt "det måste vi skaffa". Har dock inte blivit av i vår budget, tänk vilken fin julklapp till hela familjen 😀

Linda

En brödrost vore inte helt fel till helgfrukosten, har köpt in elvisp och mixer men saknar just en brödrost i samlingen. Vore himla mysigt att kunna bjuda hem ett par vänner till en fin helgfrukost med allt vad det innebär! 😁

Emily

Har en känsla av att vår brödrost snart slänger in kökshandduken och rostar sin sista macka. Så det vore bra med en ny då det endast är rostat bröd som duger till frukost här hemma. Vi flyttar snart till ett nytt radhus och en vit skulle bli så snyggt!

Linda

Skulle önskat vit färg, glömde skriva det! 🙈

Lovisa

Suktar efter en blå
tänk vad gott jag skulle må
Att en sådan blå få vinna
och alla illa brända mackor försvinna

Erica

Åh vad snygga brödrostar! Jag har inte ägt en brödrost på 5 år och skulle bli jätteglad om jag vann! Även fast det kanske inte är ett lika modigt val som en rosa eller blå skulle jag välja den vita då den skulle passa jättebra i mitt kök i kontrast till basilikaplantan och min kryddlåda! ☺️

Jennifer

Åh min brödrost gick sönder imorse så jag är i mega behov av en ny! Dessutom är det min födelsedag idag 🙈 Haha otur! Och en smeg i svart kan man absolut inte säga nej till! ✊🏻

Linda H

Vilket sammanträffande. Vår brödrost la av mitt i frukosten i morse och vi som älskar rostat bröd på morgonen. Hoppas vi vinner en julröd brödrost.

Anna


En rosa, eftersom jag aldrig fick ha rosa som barn!

JOSEFINE

Jag skulle vilja vinna en vit brödrost, vår har i stort sett gett upp och ekonomin är inte på topp just nu!

Yasmine

En vit brödrost från Smeg har jag länge suktat efter! Den skulle passa super i mitt, förnärvarande, brödrostslösa kök! :)

Sara Källström

Gud! Jag tror jag dör en smula nu för denna står ju högst upp på önskelistan min; fyller ju 35 år snart och då är detta min dröm att en SMEG brödrost få äga! Den vita skulle passa sig så bra i mitt kök, snygg och ren färg älskar jag när det ibland runt om kan vara stök! ;-) Skulle lotten på mig falla så lovar jag att Hurra med stora rop ni ska få höra, för jösses så glad jag skulle bli om jag fick rosta nästa macka i denna vita snygga manick!! :-)
Följer självklart sen tidigare! obosara82

Sandra

Den vita mot vårt svarta kakel i köket 😍 Ursnygg och jag har faktiskt inte ätit rostat bröd på många år då vår brödrost är både ful och gammal så den är gömd 🙈

Andrea Breitholtz

Älskar både rostat bröd, färgen rosa och varumärket Smeg så jag går all in och önskar mig en den klapp som uppfyller alla tre 💖

Victoria W ❄️

Jag skulle vilja vinna den som är vit
För att mamma som alltid tagit skit
Ändå har kommit hit
Och ser en mening med allt slit

Hon önskar sig en ny brödrost
Kram

Jossan

Det skulle bli fint(och gott) med en vit brödrost till vårt kök nu när vi nästa helg äntligen flyttar ut till vår gård! @frusundeborn sundeborn_89@hotmail.com

Nejla falay

Dessa brödrost är så himla fina och bra har man fått höra,
Vinner vi en svart kommer aldrig mer våra bröd bli brända och förstörda,
Barnen älskar rostad bröd men våran brödrost är nästan död skulle vi vinna detta skulle vi bli glada och berörda,
Inga morgnar med tjafs om dåliga bröd skulle längre oss få störa,
Vi skulle ta hand om den så bra med omsorg och möda ❤️ Snälla tomten låt oss denna få, hoppas denna under granen får stå 🎅🏻

Sabina Morgenstern

Åh! 😍 vilken perfekt julklapp det skulle vara att vinna en så fin brödrost! Vår är trasig och våra barn älskar att rosta bröd. Så det skulle verkligen vara perfekt att vinna, så de kan rosta bröd igen. 😊 Jag önskar vinna en vit.

Anette Eriksson

Trots att den bara står där och rostar
vill jag ha brödrost som massor kostar
Den rosa skulle matcha allt
och jag slipper äta brödet kallt

Karin

Den svarta brödrosten passar inte bara min svarta själ utan även
kaffet som är mitt livselixir. Den skulle även matcha min brända toast, mitt favoritgodis som givetvis är lakrits, min svarta humor och en stor del av min garderob. Jag är nästan helt säker på att SMEG hade mig i åtanke när de bestämde färger på sina brödrostar, vilket är väldigt smickrande men man kan ju tycka att jag kanske skulle fått en gratis brödrost när de haft min själ som inspiration! Speciellt som jag inte äger någon brödrost (att tända eld (även kallat grilla) på brödet funkar men är lite omständligt, speciellt som brödet alltid har en tendens att ramla av grillpinnen och rätt in i lågorna).
Följer på Instagram: karin.eklund

Ernesa

Älskar rostbröd och vill gärna kunna ordna det hemma och helst till varje frukost! En vit smeg hade platsat som smäck i vårt lilla kök.

Maje

En brödrost i krom vill jag vinna
för jag är rädd att vår gamla brödrost börjar brinna.
För den är gammal sliten och ful
så det vore kul att få en ny i krom till jul!

Sanna

En vit 🤗 Har precis fått en fin vit Eva Solo termos. En vit Smeg-brödrost hade passat perfekt bredvid på hyllan.

Agnes

En svart skulle jag vilja vinna! Min pappa har alltid älskat smeg men aldrig ägt något därifrån så jag skulle ge den till honom! Håller tummarna.

Mari B

Jag älskar rosa men för husfridensskull får det bli en svart. Vill vinna då den nuvarande brödrosten har sina år på nacken, närmare bestämt 13 år, jag bara väntar på att den ska sluta fungera.

Maria Strandberg

Jag behöver en brödrost och den i blått hade passat fint hemma hos mig mot kaklet och tygerna i köket. Det blir också en extra färgklick som gör att det ser lite roligare ut i köket. Följer på Instagram mariakstrandberg. God jul!

Fridah

Äntligen kommer i år igen en chans att få vinna en så fin brödrost från SMEG! Länge har jag stått utan en brödrost i mitt lilla kök och tänk att jag nu får chansen att vinna denna vita skönhet till köksapparat. Jag håller alla tummar och tår för en julklapp som denna!

Elin

En rosa hade jag velat ha om jag vann.
I förra flytten så tappade jag vår gamla brödrost i golvet så den gick sönder och vi var tvungna att kasta den. Än så länge har vi inte fått till att köpa en ny så det skulle vara väldigt roligt att få vinna en så fin brödrost i den bästa färgen någonsin :)

Antonia

Den vita skulle jag vilja vinna. 😄

Sara

Vår gamla brödrost har börjat strula
en ny vit jag skulle välja
för att mer än någon ätbar smula
kunna svälja.

Juliah

Jag skulle vilja vinna den ljusblå brödrosten. Älskar Smeg och deras elektronikprodukter så otroligt fina 😍

josefin

Ooooh! Jag har ingen brödrost. Tycker alla smegs produkter är hur fina som helst! Hade blivit så glad om jag vann! Jag hade valt en vit <3

liselotte

Jag vill vinna en svart, för den skulle bli så fin i mitt kök!

Matte #1

SMEG och brödrost i kombination
i vitt kan den hos oss bli en sensation
Då vi precis flyttat i vår första bostad och saknar det mesta,
men att då få en SMEG som är det allra bästa
Att få vinna en brödrost vore perfekt
och så roligt och käckt!

Emma

Vår gamla ärvda brödrost gick sönder för några månader sedan , har ännu ej fått tummen ur att köpa oss en ny.
Barnen fullkomligt älskar rostade mackor med marmelad när vi brukade lyxa till de på helg frukostarna. Kul om vi skulle vinna en vit så vi kan återgå till dom helg traditionerna ☺️

Katarina

Skivan av bröd,
den blir så spröd,
i denna manick,
det går på ett kick.
En röd vill jag gärna vinna
då skulle jag bli en mycket lycklig kvinna

Ellen karlsson

Jag skulle vilja vinna en svart brödrost! Den skulle passa jättebra in i vårt kök som är just svart :). Vi har just nu en ful brödrost i rostfritt som vi ärv av min svärfar när vår gick sönder. Denna är ju så fin så man behöver inte gömma den i skåpen :)

Nadia Walaf

Svart är alltid snyggt, och passar till allt!

Cecilia

En sån här i vitt skulle passa in fint hemma hos oss. Min lilla brödrost jag har har ett Leksandsemblem på och jag får inte ha den framme för min sambo 😂 Plus att den börjar vara lite gammal och rostar dåligt.

Emmie

Jag önskar vinna en rosa!

--------------------------------
Denna skulle passa i mitt kök
Skulle ta fram den vid varje besök
Så himla snygg och elegant
Det är något som är sant!

Nadja

En rosa SMEG vill jag ha
bara för att den är så snygg och bra
Så den får gärna hitåt dra...

Anna M

Jag hade velat ha en vit, snygg och stilren =)

Annika - drömmen om 11 barn

Jag skulle gärna vinna den rosa.
Vårt nya kök syns i min blogg, och går som synes mest i vitt och rostfritt. Att ha en färgklick i form av en brödrost skulle göra hur mycket som helst för att få pricken över i:et.

Ellen

Vad skulle matcha tekokaren jag i mitt kök har ? Jo en röd brödrost från Smeg såklart , det skulle verkligen göra mig glad . Nu hoppas jag tomten kommer med denna karamell till fröken Ellen för snäll hon är var dag

Sofia Skoog

Då jag 2 söner har och en man men bara en brödrost med 2 fack i. Ni kan bara gissa hur lördagsmorgonen är här, så för att slippa gråt o bråk vore denna fantastisk att vinna till mina killar i familjen tänk vilken lugn o skön lördagsmorgon mamman i huset skulle få :) önslar vinna en svart!

Marie

Har en gammal rackare till brödrost som definitivt behöver bytas ut. En vit dröm från SMEG vore underbart i vårt nya kök! Vår gamla brödrost rostar lite som den vill just nu. :)

Jenny

Passar perfekt i de nyrenoverade köket.. Eller till min mor som fyller 50 om en vecka! 🤔

Blå, svart eller vit...
Alla är välkomna hit 🙌🏽
Till mor min eller ej -
De lär nog visa sig 🙆🏼

Vinner jag är det den vita som lockar mest! 😍

Emil

Nu är jag trött på att min frukostmacka smakar deg, så nu vill jag äntligen ta ett stort steg. Jag har länge varit alltför tråkig och feg, men nu känner jag att mitt kök är redo för en snygg och funktionell vit Smeg!

My

Åh skulle gärna vilja vinna en rosa brödrost. Våran är gammal och luktar bränt när man rostar bröd haha

Lina cronier

Jag hade valt den vita. Enkel att placera oavsett vad för årstid en är i. Snygg och stilren och kommer finnas hemma hos mig länge länge om jag vinner den!

Ann-Sofie

Vår brödrost börjar sjunga på sista versen, gammal och rostar ojämnt. Med den här brödrosten skulle man ju aldrig vilja ställa undan den, helt perfekt! Den vi har ser så tråkig ut så den får åka in och ut ur ett skåp hela tiden. Skulle vilja ha en vit, så himla fin!

Therese

Jag skulle verkligen vilja vinna en vit brödrost ifrån SMEG. Den är sååå läcker! och tror den skulle göra lika läckra mackor till mig och min pojkvän och samtidigt stå och tuffa till köket ordentligt på bänken.

My Thulin

Jag vill vinna en rosa : D det hade varit en perfekt julklapp till min mammas sambo :D hon älskar rosa och smeg ;D

-NICOLLE

Äger ingen , och är just en sån här jag har kollat in. Men har inte råd så hade varit så kul att få vinna just detta märke jag kollat in såå länge

BEHÖVER JAG SÄGA MER?? ROSA ROSA ROSA ROSA ROSA.. YES ROSA!!!

Maud

Svart, en exklusiv rost på vårt frukostbord

My

Så snygg! Skulle passa utmärkt i vårt kök!

Madeleine Larsson

Jag vill vinna en vit Smeg brödrost, helt enkelt för att jag älskar rostat bröd och detta är den snyggaste brödrosten ever!
@maaddeleen instagram

Niclas

Jag vill ha rostat bröd med marmelader, till fina middagar med vin och kandelaber. Tänker er ett bröd med frasig yta, perfekt att ha till dopp i grytan. Vinter, mörker, kyla och frost. Skulle kännas mindre om jag hade en sådan där vacker röd brödrost :D

Emma

Åh alltså, den här vinsten!!!!!!!!!!!!!!!

Det här är en drömpryl jag aldrig tagit mig råd till,
vinner jag denna blir jag en riktig lipsill.
Kanske det känns lite "blassé" att rimma,
men jag lovar att denna skulle underlätta VARJE morgontimma.
Med små barn som ska ha frukost fort,
har denna redan mackan gjort.
Den är både bra och ser snygg ut,
en kromad variant skulle få mig att slå bakut.
Haha jag vet att det låter som en häst,
men tro mig, jag vet att denna skulle trivas hos mig allra bäst. ;-)

Milla

Jag och sambon är i stort behov av en ny brödrost så jag ville vinna den i röd, grymt snygg och det skulle matcha vår kaffebryggare. Bjuder på ett rim:

Stilren och snygg är ju denna,
vill så gärna ha den hemma,
perfekt till frukost för att få en bra start,
att jag vill ha denna är ju klart!

Glad andra advent :)

Jessica

Jag skulle vilja vinna en röd SMEG brödrost. Med 8 munnar att mätta till frukost eller mellanmål så skulle denna gå varm..varje dag! :-)

Åsa Wiberg

Nu är det dags för Åsa Rosa att få äta rostat bröd! Julen handlar om barnminnen och jag har inte ätit rostat bröd på över 20år. Blev sååå sugen nu! Färg, oj, gör det till en överraskning.

Katarina

Denna ursnygga brödrost som andas 50 tal skulle jag vilja ge till mina föräldrar som idag dagen till ära fyller år båda två på samma dag så denna skulle de ha glädje av att kunna rosta bröd till frukost <3

Pernilla H

Hjärtat säger rosa men förnuftet säger vitt (får nog tyvärr inte med mannen på rosa...). Eller så vinner jag en rosa och mannen har inget att säga till om =).

Sofia S

Vem vill inte kliva in i köket och rosta sitt bröd i en SMEG brödrost... Och helt ärligt fota vårt nymålade kök som jag är så förälskad i med brödrosten på plats och spamma världen på instagram :) Jag har hintat maken varje jul under fyra års tid nu att jag önskar mig en vit SMEG. Tänk om jag kunde vinna en och lägga under granen med texten "Från en hemlig beundrare" :´D DÅ hade han fått något att fundera på!

Elisabeth McCann

En ljusblå. För att det är så mycket jag tycker om som är blått. Mitt kök är blått. Himlen och havet. Trohet och vemod och förgätmigej - Blått är för mig.

Mamma till fem pojkar

Den svarta vill jag vinna för att min Tassimo-maskin och vattenkokare också är svarta. Min gamla brödrost sjunger sista värsen nu så vore verkligen toppen att vinna detta!

Följer kitchentime på instagram. :)

Emelie H

Vi har mycket vitt i köket hos oss,
så bryta av med en SMEG vore perfekt förstås !
En RÖD tar vi gärna,
då kommer den sticka av som en stjärna !

Claudia Kerttu

Hej, jag skulle älska en vit Smeg brödrost till mitt ljusa,stora, öppna härliga bondkök, med plats för många i allt julstök!

Isabelle

Jag ska under 2018 äntligen flytta hemifrån till en fin lägenhet med härligt stort kök, skulle vara så roligt att vinna en vit SMEG brödrost. Fin, användbar och underbar detalj i det nya köket. Vinna denna vore lycka.

Hanna

Åh en brödrost skulle jag så gärna vilja ge till min amerikanska sambo som idag röstar bröd i ugnen var eviga dag. Jag skulle vilja låta honom välja färg så det skulle bli hans favoritpryl i köket i vår nya lägenhet:)

Jessica Sanna

Det är ÄR verkligen en fin brödrost. En vit som snö hade gärna fått pryda vårt kök. Jag älskar rostat bröd. Pappa ville inte köpa en när jag var yngre och som tradition har jag sedan jag var 4 år åkt iväg med min faster och valt mina presenter som hon sedan slagit in och gett på kalaset. Gissa vad jag valde på min 13års dag?! Jo en alldeles egen brödrost. Så lycklig jag var!
Nu håller jag tummarna!

Sofie

Vår brödrost fick vi av svärmor när vi flyttade in i vår första lägenhet för 12 år sedan, den billigaste varianten från en mack. Den är liten, luktar bränd plast och antingen bränner den bröden eller så blir de inte rostade. Jag skulle vilja vinna en blå SMEG brödrost för att matcha min retro-blåa assistent som står framme på köksbänken 😍

Jennifer

Åh en brödrost hade varit kanon att vunnit. Min gamla är på sista refrängen här hemma så det rä dags att uppdatera sig. En svart brödrost hade gjort sig kanon här hemma i sådana fall :)

Malin R

Matlagning är vår familjs stora passion,
vi letar ständigt recept och ny inspiration!
Ja, hos oss samlas vi gärna i köket,
där trivs vi bäst -bland dofterna och stöket!
En vit brödrost från SMEG skulle sätta pricken över i:et
och förgylla frukostlivet :)

Ingrid Dahl

Instagram: ingrid_inka_dahl

En vacker brödrost som gärna framme får stå,
härligt rostade skivor vi få.
En perfekt blandning av estetik och funktion,
en vit variant jag önskar av denna kombination.

Therese

Våran brödrost har börjat tacka för sig och är inte allt för rolig i utseende heller. Med en vit SMEG brödrost i vårt kök så skulle vi inte behöva gömma brödrosten i ett skåp efter varje användning, denna är ju såå snygg att ha framme😍
Följer kitschentime på instagram👍🏼

Malin

Vill vinna en hederlig vit till mitt kök, vi har nog inte haft brödrost på närmare två år och inte saknat det förrän NU! :D
rostade mackor med smör och ost, eller en toast skagen, mums.
Vill ge dottern samma barndom som jag själv hade med rostisar och oboy.

Ulrika

Åh vad jag skulle vilja ge denna till min lillasyster som har flyttat hemifrån för första gången! Väldigt stort för henne och det är mycket som ska köpas in när ett nytt bo håller på att byggas. Hon skulle bli överlycklig över denna. Kram

Ellinor G Lindahl

En rosa brödrost önskar jag mig! Har alltid varit lite mesig i mina färgval men har kommit på att man måste våga! Så jag vill våga Rosa! Den hade livat upp vårt kök massa!

Anna

Önskar en blå vacker SMEG
Den som lätt bränner deg.
Som mycket pengar kostar
Men bara står och rostar
:)
Anna mickolsanna@gmail.com

Monica Nilsson

Vår brödrost sjunger på sista versen. En snygg svart hoppas jag på.

Malin

En röd, det vore en fin färgklick i vårt väldigt vita kök.

Liza

Vore drömmen få pryda med den svarta snyggingen hemma, så kan jag den gamla skrothögen på återvinningen lämna. Denna är elegant, cool och levererar säkert utsökt resultat, skulle kunna leva på rostat bröd varje dag istället för mat!

Amanda

Följer på insta: Amandalotta
Den vita skulle vara underbar till bruncherna!

Becky

Är så kär i SMEG produkter!!!
Skulle önska mig vilket som helst färg men om man måste välja då väljer jag svart! 🍀🍀🍀
Det var länge sen dags att byta vår urgammal brödrost men det händer.Men nu har vi chansen! Världens bästa SMEG!
Glömde nämna-följer på Instagram 💟

Maddie W

VIIIIIIIIIIIT!!
Jag önskar mig en vit SMEG brödrost!
Önskade den i bröllopspresent men fick den inte, nu har vi snart årsdag i januari, tänk om jag skulle kunna vinna den tills då :D

Elin

Min mamma älskar blått och att kunna vinna en SMEG brödrost till henne vore ju kanon! Speciellt då hon har en knappt fungerande rost nu. ;)

Eliisan

När jag på morgonen hungrig är,
kommer denna läckra brödrost att
göra mig extra kär!
Rostad franska smakar så gott med ost och marmelad,
till varma drycken jag bryggt på torkade blad!

Godbiten Smeg kommer att mina dagar förgylla,
när den inte används så smyckar den
stilfullt och snyggt min vita kökshylla!

Som talesättet säger; blått är flott,
förhoppningsvis kommer snart en vacker
Pastellblå Smeg, att till hemmet bli ett
mycket välkommet nytillskott!

Linnea H

En vit skulle passa perfekt i vårt nybyggda kök

MariaM

Så sjukt snygga! Jag hoppas på en röd, som får förgylla året hem. Den gamla vi har är sliten och ful och får gömmas i ett skåp. Men denna är så snygg så den skulle få stå framme jämt!

Anna

jag skulle ge den till min mamma i julklapp, det skulle va en perfekt hjälp eftersom jag som ensamstående mamma på heltid inte har råd med så stora utsvävningar ekonomiskt.

Heléna

Jag skulle vilja vinna en rosa! Jag vet inte vad jag tänkte med men jag stoppade en ostfralla i rosten så.. nu luktar det bränd ost varje gång jag rostar bröd..

Gabriel Edin

Åh, det här är en lucka jag gärna skulle vinna :)
Om jag har turen att vinna ska jag ge denna brödrost till min mamma.
Hon ställer alltid upp för oss och är så himla hjälpsam. Hon sätter alltid andra före sig själv, är omtänksam, pålitlig och trygg.
Jag och sambon fick vårt första barn i somras och hon har alltid varit ett fantastiskt stöd när det gäller allt mellan himmel och jord.
Allt ifrån att följa med oss och tillbringa evigheter på sjukhuset med sonen, till att hjälpa oss med dopet vi hade i helgen.
Hon är en person man kan lita på och som alltid finns där oavsett vad det gäller.
Jag känner att jag vill ge något tillbaka efter allt hon gjort för oss för att visa min tacksamhet.
Den här skulle passa henne som handen i handsken då hon samlar på produkter från smeg. En brödrost saknar hon dock och har länge pratat om att hon borde införskaffat sig en då den hon har nu är gammal och sliten och har börjat ge upp sedan länge.
Produkterna från smeg som hon har i sin lilla samling är i färgen ROSA, som hon tycker så mycket om och som hon stolt visar upp på köksbänken.
Det vore verkligen roligt att få vinna denna och ge till min mor. Hon om någon förtjänar den verkligen och jag vet att hon skulle uppskatta det mycket.
Följer på instagram och hoppas på tur 🙏🏼

Hannah

Jag som alltid brukar ta den mest klatschiga färgen skulle nog ändå gå på den vita, den är så snygg.

Följer på minsta @haen84

Hannah

Asså lägg av! Det här är precis vad jag letat efter sen i somras! Min man märkte att vår brödrost lagt av och åker upp så fort man trycker ner den, men att ibland funkar den om han bankar den i bordet några gånger! 😂 Så sjukt egentligen att vi inte köpt ny men man envisas med att "spara pengar" så långt man kan. Jag skulle dock vilja unna mig en ny (helst vit) brödrost i julklapp och det är just SMEG jag tittat på och tränat efter så många gånger! @hannahphilip på instagram

Sanne G

Jag hoppas på att vinna en i rosa! Fast den skulle jag ge bort i julklapp till min syster. Hennes barn passar alltid på att äta rostade mackor här när vi äter kvällsmat ihop då deras mamma inte köpt in en till hushållet 😊💕

Lena E

Den krispigt vita är så vacker och passar även om jag skulle byta färgen i köket fullständigt eller stilen eller..... Just perfect fit : )

Fanny

Oj,oj,oj, att få ha en sådan vit på köksbänken :)

Catharina

Vår brödrost gick sönder för ett par år sedan. Vi höll då på att bygga hus och tänkte att vi ville vänta att köpa en ny som matchar det nya köket. Så länge fick vi låna en gammal brödrost utav vår granne som hon hade kasserat. Nu två år senare har vi fortfarande inte köpt någon ny och rn

Catharina

Vår brödrost gick sönder för ett par år sedan. Vi höll då på att bygga hus och tänkte att vi ville vänta att köpa en ny som matchar det nya köket. Så länge fick vi låna en gammal brödrost utav vår granne som hon hade kasserat. Nu två år senare har vi fortfarande inte köpt någon ny och rn

Michelle

Jag skulle vilja vinna en vit, efter en köksrenovering och julklappar är det inget vi prioriterar till oss själva, trots att vår gick sönder innan sommaren

Catharina

Vår brödrost gick sönder för ett par år sedan. Vi höll då på att bygga hus och tänkte att vi ville vänta att köpa en ny som matchar det nya köket. Så länge fick vi låna en gammal brödrost utav vår granne som hon hade kasserat. Nu två år senare har vi fortfarande inte köpt någon ny och vi tänker att en Röd SMEG hade passat så bra😊 håller nu tummarna🙏🏻

Emelie Erlandsson

Jag vill vinna en röd för att det är min favoritfärg! Det är också kärlekens och julens underbara färg 😍

Stella Widgren

Jag önskar mig en SMEG brödrost i vitt, för att vi inte har någon brödrost och vi båda har länge suktat efter en 😍 God Jul Linda! 🎄🎅🏻

Eliisan

Tillägg till mitt inlägg kl. 21.40,
verkar inte kommit med att jag
Följer på Instagram som elaisa_56

Hoppas du läser det här, förlåt att jag missade skriva in mitt
Instagram-namn!

Vänliga hälsningar!
Eliisan

Isabelle Hedström

Denna tävling hade inte kunnat komms lägligare!
Imorse när jag i godan ro skulle sätta mig med en kopp kaffe och en rostmacka i soffan och bara mysa, small det till i hela köket och proppen gick. Efter det slutade brödrosten fungera. Behöver jag säga att det inte blev något morgonmys med min rostmacka?

En vit skulle passa bäst hos mig!

Följer på instagram : isabellehedstrom

Isabelle Hedström

Denna tävling hade inte kunnat komms lägligare!
Imorse när jag i godan ro skulle sätta mig med en kopp kaffe och en rostmacka i soffan och bara mysa, small det till i hela köket och proppen gick. Efter det slutade brödrosten fungera. Behöver jag säga att det inte blev något morgonmys med min rostmacka?

En vit skulle passa bäst hos mig!

Följer på instagram : isabellehedstrom

Charlotte

Min brödrost har länge varit trasig och vi har pratat om en ny. Hade verkligen inte varit fel med sån här fin svart brödrost

Petra Christensen

Åh, vilken underbar tävling!
Jag skulle önska en vit som snö, vit som renlighet och oskuldsfullhet. Vit som ärlighet men även för känslan av professionalism. Vit som helar, vit som freden och vit som i mitt vintervita hem. Jag är helt tokigt kär i vitt, och rostat bröd :)

Följer dig på insta alias: @petramaryannechristensen

Isabell

Vi skulle vilja vinna en vit brödrost, den skulle passa bra in. Min lilla kille stoppade ner en plastsked i brödrosten, trött mamma som jag är stoppa jag ner en macka för att rosta den. De började lukta smält plast och jag kunde inte fatta vad de var. Så kallt va hela brödrosten förstörd sen. Därför är vi nu brödrostlösa och önskar oss en ny i julklapp.

Sara B

Hej! Jag har haft min blåa brödrost sedan jag var 15 vilket innebär 18 (!) år och den funkar fortfarande visst, men den skulle nog inte ha något emot att gå i pension heller då den rostar ojämnt och då den verkar ha förkärlek till bränt bröd :) jag skulle nog vilja ha en vit nu efter så många år med min gamla följeslagare :) följer på instagram (sara_bengtssons)

Malin

Jag skulle vilja vinna den ljusblåa, tycker den är snygg och en ganska oväntad färg på köksmaskiner och därför fastnade jag för den! Jag vill vinna för att få med oss en riktigt fin brödrost till vår första lägenhet. Det är så otroligt mycket som behöver köpas till första hemmet och det känns som att det enda jag gör är att önska mig flytta hemifrån saker i födelsedagspresent, julklapp och själv köper när jag får en slant över. Det är inte lätt som mamma och universitetsstudent att få pengarna att gå ihop, så jag vore verkligen tacksam om jag vann!

Pernilla Sundman

Jag skulle vilja vinna en vit!
Denna maskin skulle göra mina barn så glada & rädda våran hektiska vardag. Vår gammla rost brann upp nu vi stollta skulle bli som en tupp....😀❄🌲🎅

Jennie Eriksson

Åh jag hade så gärna velat vinna en vit brödrost! Min pojkvän har pratat om att köpa en brödrost och det skulle vara så fantastiskt att få ge honom en i julklapp! Tack för mysigaste bloggen! Kram och god jul!

Eva-Lena

wow!, vilken fantastiskt fin vinst.
Blev förälskad i den blå brödrosten som jag gärna skulle ha i sommarstugan. Älskar nyrostat bröd till frukost på bryggan.

Chasmine

Min gamla brödrost som nu är inne på sin andra generation att glädja, har tyvärr valt att ge upp av trött het.
Då rostatbröd är något av en extra piff på tillvaron på vardagen och även helgen önskar jag mig nu verkligen en i julklapp.
Så hur perfekt hade denna vist varit!
Håller tumme och tå på att en vit jag till jul kommer få!(eller tidigare) 🍀

Johanna W

Den vita skulle blir så fin i köket i huset vi snart flyttar in i 😍

Decibel S

Jag skulle vilja vinna SMEG brödrost i färgen röd. Den vill jag ge i julklapp till min syster som är nyinflyttad. =) Rött är ju en symbol för kärlek, men rött är även passande juletid, och värmer upp en annars ganska vit lägenhet tänker jag. Så det skulle kännas extra fint! Dessutom är rostat bröd det bästa hon vet.. så den julklappen skulle uppskattas på alla sätt! Hoppas.

Mvh, God Jul!

Följer på Insta @decifabulous

Therese Persson

Den snygga vita skulle få ersätta våran gamla trogna brödrost som förmodligen redan gått i "pension". ibland rostar den bra, ibland blir de svarta och ibland händer inget alls, det är lika spännande varje morgon vad den har att bjuda på! Så en ny skulle passa fint i köket 😍🌟

Emelie Wrangmo

åh, jag älskar SMEG & skulle önska den vita om min dröm blev sann! tänk så glada barnen skulle bli om deras rostmackor inte längre nästintill brann.. vår gamla brödrost har nog gjort sitt efter att ha brukats varje dag.. & här hemma skulle vi inte klara oss utan en ett långt tag.

Följer såklart både dig & kitchentime på instagram!

Jonas B

Min fru vill ha allting i huset svart,
jag har kämpat emot tills jag blivit helt matt.
Men när jag nu Smegs snygga brödrost har sett,
måste jag erkänna, att hon har ju rätt.
Att få vinna och överraska henne till jul,
hade varit fantastiskt kul!

Lisa Norrman

Skulle gärna vinna en rosa för att reta min man lite....döttrarna skulle älska den men maken skulle väl aldrig ta en rosa om han fick välja 😊

Sanna

Nämen gud vad snygga! Hade varit underbart att få överraska min äldre bror med en blå fin i julklapp. Hans lägenhet brann ner för en tid sedan, och tragiskt nog saknade han hemförsäkring. Inga människor kom lyckligvis till skada, men hans hem blev totalt förstört. Det har därför inte varit lätt för honom att börja om med allt som ska införskaffas till ett komplett hem. Denna brödrost hade därför blivit så uppskattad och och välkommen av honom.

Kram Sanna

Thoria

Ååh, SMEG är ju verkligen drömmen! 😍 Vi (Tillsammans i 5 år, 2 barn, 2 katter och hus) har en gammal brödrost som jag och ett ex köpte för ungefär 10 år sen på netto. Känns som att vi kanske är lite i behov av en ny.. Haha! Hur underbara pastellfärgerna än är skulle jag gärna vilja ha en klassisk vit - såå fin! 😍

Jonna

Oj, vilken perfekt tävling!
Vår brödrost slog gnistor i morse så den lär vi ju inte använda mer 😱 den rosa rostaren är ju to die for! Hade fått stå framme varenda dag om jag hade vunnit, det kan verkligen behövas en färgklick i vårt inte så färgglada kök ( vi är lite oense där om färg i inredningen, sambon och jag 🙈)

Anna L

svart!

En gång var den vi har collaste mest moderna modellen
och fast det varit en snäll en
så är han inte så fräsch mr rostis numera
så hoppas på att Kitcheaidtomten leverera
en sprillans ny Smeg till oss
bästa julklappen förstås

@zemam

Camilla%2520wiklund

Jag följer på instagram som lillakarlsbyn
Det skulle bli en perfekt julklapp till mig själv, jag har precis diagnostiserats med celiaki, glutenallergi, och kan inte längre använda familjens brödrost eftersom den blir full med smulor av vanligt bröd. Gärna en svart, den skulle bli jättesnygg på köksbänken!

Marika

Den kromade brödrosten från SMEG har länge varit på min önskelista,
i mitt annars vit-gråa kök skulle den stå ut och gnistra,
bli höjdpunkten vid varje brunch och toast skagen,
lika använd på en helg som tisdagseftermiddagen,
för vem har sagt att en köksapparat bara ska vara funktionell,
tack vare SMEGs snygga design är denna exceptionell!
Att välja just i krom skapar en spännande dynamik,
extra mycket så tack vare sin stilrena estetik.
Så snälla Tomten Linda, jag har varit snäll i år,
och skulle bli överlycklig om jag denna får.

Mona-Lill

Har köpt nya gardiner som är exakt likadan i färgen som Smeg.s brödrost i pastellblått, så snyggt det skulle bli !!! Sen är min gamla utsliten så det är på tiden att den byts ut.

Ronja

Verkar inte som att min kommentar kom fram igår?
Jag flyttar hemifrån nästa år och en vit skulle passa utmärkt i min lilla etta, du vet ju annars hur budgeten för en 18-åring är, haha. :)