Lindas julkalender 2017 - Lucka 11 - AVSLUTAD!

I samarbete med Urban Gloss.

 
 
Idag vinner hela tre personer en varsin neccesär innehållande ett helt kit med produkter för ansiktet från Urban Gloss. Vardagslyx på hög nivå! 
 
FÖR ATT DELTA:
-  Motivera ditt bidrag.

- Följ gärna @urban.gloss på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tavla fram t.o.m. 11 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )

ETT STORT GRATTIS
Maria
 
148
Maje

Vardagslyx vill jag gärna vinna
och bli en fräschare kvinna :)

Malin Svensk Björck

Ansiktet visar inte bara alla mina år,
Utan också mina sjukdomars spår,
Jag vill ju helt enkelt bara,
Lite vacker och fin få vara,
Dessa produkter vore nog snälla mot min hy,
Kanske får den att bli nästan som ny,
Dom är nästan som en god fé,
Som visar att mirakel visst kan ske,
För mig, för dig, vi är alla det värd,
Att nån gång i livet få en touch av flärd,
Att känna att vår vackra och fina insida,
Nu matchas av kroppens utsida

Följer på Instagram, @hostdagjamningen
Ha en fin måndag!

Maria C

När vintertid gör min hy torr och spröd,
behöver jag Urban Gloss för fukt, skydd och extra glöd.
Ålderstecken försvinner och ansiktet får en ljuvlig lyster,
och min deppiga uppsyn blir genast mindre dyster.
Detta lyxiga kit önskar jag till min torra, känsliga hy,
för då blir min hud återfuktad, lugnad och som ny.
Mjuk och len om panna, nos och kind,
lyxigt rustad att möta kalla nordanvind!

Följer på instagram @myladymirjam

Sanna

Wow, vilken härlig vinst! Det vore super kul att få testa på lite produkter från Urban Gloss som är ett helt nytt varumärke för mig men som jag har hört ska vara riktigt bra.

Följer på Instagram (mammasvardag).

Kram Sanna

Jasmine

Oj vad lyxigt!
Som mamma får man ju aldrig tänka på sig själv i första hand. Jag skulle ta mig en behövlig paus. Kanske ta in på hotell i ett dygn och sakta och vördnadsfullt packa upp mitt kit medan jag tappar upp vatten i badkaret. Sedan skulle jag njuta med musik och ett glas vin. Sova en ostörd nattsömn...
Det är lustigt hur de små sakerna i livet, blir dem du saknar.

Kristiina

Hej!

Vardagslyx när det behövs som mest
och passar allra bäst!
En extra boost i vinter med pepp,
motivation och inspiration , vore toppen jepp.
En julklapp att unna sig själv lite grann,
att lägga under granen om jag vann.

God Jul!
mvh
Kristiina
@sodercrowcastle

Merima

Sedan min älskade lilla son på snart 6 månader kom, så har jag inte köpt något alls till mig själv och istället prioriterat honom som såklart är viktigast. Har deltagit varje dag i hopp om vinst men aldrig haft turen. Därför vore det underbart att få vinna något åt sig själv för en gång skull :)

Emmelie

Jag som aldrig sminkar mig mer än bara mascara , och ständigt går med håret i en fläta på jobbet som sjuksköterska skulle behöva något lyxigt husvårdskit att använda mig av. Jag håller tummarna stenhårt ☺️

linda

Supertorr hy så här års som skriker efter fukt och omtanke. Så att jag istället kan känna mig len, mjuk och strålande!

Jennie

Åh, att som mamma få unna sig lite lyx hör ju inte till vanligheterna då man får dåligt samvete så fort man lägger pengar på sig själv, men köpa onödiga saker till barnen, det är inga problem alls 😂 Skulle vara guld värt att få testa detta kit då jag som själv hamnar sist på priolistan här hemma 🤷🏽‍♀️

Malin

Vilka supersöta förpackningar! Har aldrig provat dessa, hade varit spännande att testa :)

Amanda

Åå ~ något till den lite grå-torra mamman, så underbart. Det är ju inte direkt högsta prio med två små älsklingar här hemma. Håller tummen för lite lyx till mig själv!

Amanda
@housofmandy

Anonym

Jukalendertiden är min höjdpunkt på julen, Jag är sängliggande med värk och medan det är tävlingar känns det som att jag har något vettigt att göra. Jag bläddrar genom tävlingar och får tänka på bra motiveringar och svara på frågor. Jag tar en stund att fantisera om vinsten och med lite tur har jag några julklappar att ge bort eller lägga under min egen gran. Flera års sjukskrivning ger inte mycket över i plånboken till att glädja andra med.

tova

Jukalendertiden är min höjdpunkt på julen, Jag är sängliggande med värk och medan det är tävlingar känns det som att jag har något vettigt att göra. Jag bläddrar genom tävlingar och får tänka på bra motiveringar och svara på frågor. Jag tar en stund att fantisera om vinsten och med lite tur har jag några julklappar att ge bort eller lägga under min egen gran. Flera års sjukskrivning ger inte mycket över i plånboken till att glädja andra med.

Frida

Jag kommer ha samma motivering som en hel hög härliga mammor: I omgångar glömmer jag att prioritera mig själv i vardags-snurren, och att få en necessär full med nya produkter skulle vara en utmärkt påminnelse om mig själv.

Jenny

Jag skulle vilja vinna detta för att få känna att jag kan skämma bort mig själv. Sedan jag fick barn har jag "glömt bort" mig själv litegrann så att få prioritera mig själv för en stund skulle vara skönt. 💗

Ulrika

Godmorgon,

Snöar det hos dig med? Här i Skåne vräker den ner...och jag känner hur ansiktet stramar åt, länge sedan jag gav det TLC. Dagen pris hade varit en underbar överraskning som mitt ansikte ödmjukast tackat ja till:)
Kram

Sofia Skoog

Vem vill inte vinna denna lyx lucka! Tänk att få lyxa till det på hemmaplan, för det år inte ofta man hinner åka iväg o lyxa till det med två barn här hemma

Sandra

Jag äger för tillfället inte en enda produkt för mitt ansikte, haha! Smörjer in mig med en salva för kroppen som jag köpt till dotterns torra fläck... skulle va såå lyxigt att få vinna detta. Som julklapp till mig själv <3

Sofie

Ligger här och är jättesjuk. Feber, snorig och hosta. Fick sjukskriva mig idag och imorgon från mitt älskade jobb. Jag behöver piggas upp!

Jennifer

Jag har precis kommit på att som gravid unnar man sig absolut ingenting själv! Vi väntar vårt första barn och är i behov av massa grejer, precis allt! Och då glömmer man sig själv så denna vinst skulle passa mig perfekt! 😍✊🏻

Jessica sjögren

Tänk att som nybliven mamma få lägga sig i ett varmt skönt bad. Med hörlurar i öronen,lyssna på någon bra podd med ett glas vin i handen. Koppla av njuta rå om sig själv och ladda batterierna. Få använda sig av fina asiktsprodulter som förhoppningsvis kan rädda detta trötta grå ansiktet. Vilken dröm

Anna J

Åh, min hud hade älskat detta!! Den har sen graviditet,amning och nu ännu en graviditet som slutade i ett MA spårat ut totalt! Den är finnig och allmänt okul! Tänk att få ge den lite kärlek från bra produkter! Håller tummarna! Kram!

Mia Korch

Jag har en riktig problem hy med vuxenacne som jag kämpat med hela livet. Hade vart kul att testa dessa produkter för att se om de kan hjälpa just mig!

Jag följer på Instagram som @morsan.mia

Matilda Forsström / @matildahannalinnea

Hade varit en perfekt vinst för vinter/graviditetstrött hy! Spännande att få prova på ett nytt hudvårdsmärke jag inte kände till sen innan också. Hoppas på tur! 🍀🍀

Helena Rahlenius

Vardagslyx finns det inte mycket av här hemma med jobb och 2 barn, så detta vore toppen för en sliten mamma att vinna 😀

Sofie Tegvall

Jag behöver definitivt lite vardagslyx för min hud. Jag är dålig på att prioritera hudvård för mig själv och det slutar alltid med att jag har ett hopplock av olika produkter och serier i mitt badrumsskåp. Äntligen en chans att få en helhet i badrumsskåpet! Välj mig, jag kommer definitivt ha användning för produkterna.. :)

Caroline

Åh med dessa produkter skulle det bli lätt
Att få bort problemet i mitt hår - allt fett
Fattar inte vad jag för fel gör
Men förstår att jag mina produkter byta bör
Med denna fantastiska lyxprodukt
Skulle håret få näring, lyster och fukt
Skulle vara en dröm att få ordning på håret igen
Hoppas sååå på vinsten sen

Cevvec på Instagram och jag följer givetvis dig sedan länge :).

Titti skarp

hej skulle vara så trevligt att få chansen att prova något nytt
spännande kanske man hittar nya favoriter

Veronica

Vilken toppengrej att vinna! Jag som för tillfället har den mest vintertorra hy och nyligen dessutom slutat amma så hormonerna står i ett enda kaos. Det hade varit helt perfekt med en boost för huden i dessa tider. Som mamma unnar man sig ju inte direkt några lyxprodukter heller... Apoteket, here I come som bäst.

Elin

Jag har sedan drygt 1 år tillbaka haft stora problem med min hy. Jag har testat fram och tillbaka och inte fått nått resultat. Har nu vart till läkaren och fått medicin men det skulle vara då roligt att få testa ett för mig nytt märke och hoppas det kan ge hunden en extra skjuts framåt så att den kan bli bra igen :)

Cilla

När själen fått julstämning står kroppen på tur
- detta ordnar Urban Gloss med bravur!
Lyxiga produkter som får ögon att glittra och tindra,
skänker lyster och rynkor förhindra.
Allt som kan behövas till vardag liksom fest,
denna jul är det vad jag önskar mig mest!

Elin

Hemma med en liten 9-månaders och ska jag vara helt ärlig så går all tid åt henne. Var länge sen jag unnade mig tid för mig själv. Med den här vinsten kanske mammaglowet kan komma tillbaka och jag få lite tid för mig själv. Även om så bara tio minuter i badrummet en kväll 😉

Isabelle

Jag skulle vilja ge detta till min mamma som älskar hudvård. Efter en operation av hjärntumör har hon inte så mycket ork att ta sig ut med hudvårdsintresset sitter i och de håller hon fortfarande på med!

Jonna

När julen är här
Blir min hud så tvär
Om den detta kit möter kanske den kan bli kär
Och inte längre fjälla här och där

Vore så härligt att få unna sig lite lyx i vintermörkret 😀

Sanna

Min hy har alltid varit ett stort problem och jag har testat så mycket olika produkter utan att hitta det som passar för mig. håller tummarna att jag får chansen att vinna detta och att det är just vad min hud behöver :)

Annica L

Vore underbart att skämma bort huden med, sådant jag inte unnar köpa till mig själv.

Isabelle Hedström

När man jobbar som bartender ser man inte så mycket dagsljus, hyn blir dassig och skriker på hjälp. Har inte råd att unna mig bra hudvårdsprodukter, så att vinna detta hade varit underbart!

Följer på instagram : isabellehedstrom

Lise-Lotte Larsdotter

Jag hoppas på ett kit med lite härlig vardagslyx som får ansiktet att skina som aldrig förr!

Mammatill3

Tänk att för en gångs skull skämma bort sig själv ett slag! Det skulle verkligen behövas, då jag sedan jag blev mamma mest prioriterat barnen. Skulle älska att vinna detta och ta hand om min hy😍

Malin R

Jag är med och följer såklart! Motiveringen då?

Jo, jantelag, släng dig i väggen är du snäll
För detta inlägg kan det hända att jag får skäll!
För i Sverige passar det sig inte att säga att man är bra,
men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!
Jag är mamma och väldans bra, så det så!
jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på!
Förtjänar inte det att firas lite extra ibland, så säg?
Som med fantastisk hudvård, endast till mig?

Sara B

Hej!
På vintern intar min hy någon slags pansarlik torr fasad mot de kyliga vindarna och kalla snöflingorna. Praktiskt kanske man kan tro men nä inte precis, då det kliar att vara så torr och inte alls känns vidare bra då man flagnar på kinder och näsa. Mina händer och torrsprickor hör inte in till dagens vinst så dom lämnar jag utanför. Denna vinst skulle få ansiktet att förgylla, vilket definitivt kan behövas :). Följer på insta (sara_bengtssons)

Tatiana

Detta är ett härligt och lyxigt skönhetskit,
som jag så innerligt önskar kunde bli mitt.
Att få se hur gott min hy skulle må
när jag dessa applicerar på.
Urban gloss på badrumshylla
kommer ansiktet mitt att förgylla.

Följer på Instagram som _vieille_ame

God Jul! :)

Eliisan

Min hy så vintertrött har blivit
och solens strålar har nog rynkor givit.
Det fantastiskt lyxiga kitet från Urban Gloss
kan säkert till stor hjälp vara!
Min hy blir mjuk och len och kinderna
vackert rosiga och underbara!

Följer Instagram som elaisa_56

sara

Åh såhär på vintern är ansiktet så sjukt torrt, grått och gtråkigt! Vore fantastiskt att få skämma bort dem med några nya produkter Dessutom har jag hört att just dessa produkter ska vara galet bra, vore kul att testa dem!

Kristina

Jag skulle behöva dessa produkter för att pigga upp en trött och sliten mamma med tre barn som sysselsätter mig på alla sätt och vis. Jag glömmer helt enkelt bort att unna mig själv något. Man gör allt för barnen.

Tatiana

Detta är ett härligt och lyxigt skönhetskit,
som jag så innerligt önskar kunde bli mitt.
Att få se hur gott min hy skulle må
när jag dessa applicerar på.
Urban gloss på badrumshylla
kommer ansiktet mitt att förgylla.

Följer på Instagram som _vieille_ame

God Jul! :)

Marie

Trött och grå småbarnsmamma som definitivt borde bli bättre på att ta hand om sig själv. Jag är SÅ dålig på att ta hand om mig själv, främst då kanske mitt hår som alltid bara sätts upp i en vanlig svans. Använder aldrig produkter men borde!

Johanna

Vilka söta förpackningar! Har faktiskt inte sett de här innan, men känner på mig att de skulle göra sig bra i badrumsskåpet :)

Erica Passi

Att vara en torrboll året runt med inslag av blandhy är inte lätt, speciellt inte vintertid. Med en hy som mellan varven är som en tonårings mina snart 30 år till trots, så vet jag inte om det är min hy eller jag själv som kommer jubla högst om jag blev en av vinnarna i denna lucka ✨

Susann

Jag är precis fyllda 30år, tyvärr en person som aldrig riktigt har använt hudvårdsprodukter. Tvättar ansiktet med vanlig tvål mm. Nu när jag är 30år har jag börjat funderar mer och mer på ansiktsvård. Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta kit . Min hud skulle må bra av det och mitt hjärta skulle bli lycklig av att vinna en tidig julklapp ❤️

Josefine

Som de flesta andra mammor/blivande mammor så handlar allting om barnen och det är för mig självklart! Men hur härligt vore det inte att få ta sig tid till sig själv en stund? Väntar mitt andra barn och är i v. 31. Har haft det jobbigt, precis dom när jag väntade mitt första barn. Vore en dröm att vinna en necessär med hudvårdsprodukter! Min hy är dessutom kaos den här graviditeten..

Instagram: josefinerappel

Therese

Detta hade jag velat vinna! Har fått, sen min graviditet, fått världens sämsta hy. Fruktansvärd är den. Och tyvärr lägger man ju inte sin låga föräldrapenning på sig själv, utan dottern på 9 månader prioriteras. Hade blivit så glad för detta!!

Instagram @theresehansen

Marianne A

Jag vill lyxa till mig.

Therese

Enda sedan 2017 drog igång i dunder och brak med tuffaste terminen av 7 så har jag nu, en termin senare, ännu inte riktigt släppt all stress och det syns på fler sätt än ett i mitt trötta ansikte. Att få rå om och pigga upp inför sista året på universitetet är något jag hoppas få chansen till i och med denna motivering.. kram och tack för dina kloka ord du skriver varje dag! 🎅🏽

Anne-Lie E Dahlgren

Detta skulle bli en underbar gåva till mig själv. Inte ofta man unnar sig själv något som mamma 😊

Ellie

Jag har så torr hud men sim förälder så prioriteras inte jag så att den får lite kärlek skulle verkligen behövas 😊

Jensan

Urban gloss är nytt för mig -
men passar helt säkert denna tjej

Som en äkta hudvårdsnöjd -
skulle jag bli så glad för denna skörd

Snyggt förpackade krämer i stort paket -
inget kan bli bättre för mig, du vet!

VICTORIA

Åh vad roligt!

Maud

för mig är det viktigt att sköta min hud året runt mot sol, kyla och kalla vindar. detta paket skulle hjälpa mig i mitt mål.

Juliah

Jag vill vara med och delta. Min hy är i enormt dåligt skick just nu så detta hudvårdskit hade varit perfekt!

Elin

Som mamma till en ettåring blir det inte att man prioriterar sig själv så mycket. Detta hade varit helt perfekt att få skämma bort sig själv med :) skulle bli superglad om jag vann!

Jonna

När julen är här
Blir min hud så tvär
Om den detta kit möter kanske den kan bli kär
Och inte längre fjälla här och där

Vore så härligt att få unna sig lite lyx i vintermörkret 😀

Sara

Det här var året jag blev 40
huden är inte längre flörti
ganska glåmig och trist
det är vinter javisst
Kanske Urban Gloss kan hjälpa
det kan iallafall inte stjälpa

My

Åh vilken lyx de vore att få vinna detta, sånt har jag inte råd med nu under min mammaledighet så skulle bli jätteglad <3

Sara Källström

Precis vad min hud skulle behöva ha, här får jag motstå starka salta vindar var da'! Ja så är livet att på en blåsig ö bo. ..och inte i västindien då! ;-)

Lena

Åh, vill gärna prova!

Anna


Älskar att pyssla med huden på vintern! Man är ju ändå så blek, så resultatet kan alltid bara bli bättre. Nytt märke för mig som jag gärna vill prova!

Linda björklund

Åh vilken lyx det vore att vinna.
Jag skulle se detta som en julklapp till mig själv, att få ta hand om mitt ansikte, prova nya produkter som förhoppningsvis ger resultat så jag kan se lite piggare ut än vad jag är. ⭐️

Alexandra A

Lite egentid och extra vardagslyx skulle den här mamman inte tacka nej till. Jag vet inte om det beror på stressen och årstiden men mitt ansikte är inte alls som de brukar - så denna lucka hade varit som en spark i rumpan och jag skulle se till att ta hand om mig själv mer!

Johanna

Efter att ha varit mammaledig i snart 1 år och varit sjuk och spenderat flertal dagar/ nätter på sjukhus och operationer så skulle jag vilja vinna detta för att få skämma bort mig själv. När man är sjuk med barn så hinner man inte riktigt med att tycka synd om sig själv och man hinner knappast ta hand om sin hud eller sitt hår som man vill. Nu vill jag se ut som en människa igen efter all otur men med mammapenning så är det svårt att unna sig. Nu håller jag tummarna och önskar dig samtidigt en riktigt God Jul OCH Gott nytt år 😍


(Instagram. Johannaatell)

Åsa H

Hoppas !

Åsa

Jag fick rådet gå till en salong innan barnet är fött, jag hann inte! Så en skämma-bort-mig-kit skulle vara härligt nu när det är svårt att åka någonstans

Erica

Vilken fin tävling för oss!
Massa produkter från Urban Gloss!
Min hy är allt annat än bra
Att vinna denna tävling, det sku’ va!
Flaskor, krämer och en necessär,
En räddare i nöden för min ansikts-misär.

Annsofi

Linda, du kanske kan ge mig ett svar,
en lösning, en hjälp till problemen jag har.
Den där Urban Gloss ska det heta,
hör du med dom, för de lär ju veta.
Hos Urban Gloss , där har man koll,
där finns chica buteljer med OMG innehåll!!
Ens hy den får sig en riktig kur
av produkter, med härlig textur.
Efterlämnar huden fast, len och fin,
doftandes ungdom, full med protein
Slätar ut rynkor, blir som ung härpå nytt
utseendemässigt är man som förbytt!
åldern har fått kapitulera,
av forna linjer det syns inget mera.

Caroline L

Jag fyller år på juldagen och önskar mig en fin present. Denna vinst skulle passa mig perfekt.

Caroline Torbjörnsen valberg

Åå vad överlycklig jag skulle bli över detta. Min hy behöver verkligen omvårdnad och fukt!

Följer på ig colatjejen89

Mamma till fem pojkar

Men jag kan ju inte rimma så fint som många andra här men är gärna med o tävlar ändå...
Vore toppen att har det lite lyxigt och ta hand om sig själv några minuter ibland.

Annielise

Det känns som att vinterkylan gör att både hy och hår blir alldeles torrt och tråkigt. Hade varit fantastiskt att få vinna denna serie och verkligen kunna få ta hand om mig själv!

Therese

Jag älskar att testa nya märken och detta har jag aldrig testat. Vore så himla kul att testa på detta märke som verkar hur bra som helst. Dessutom behöver min vintertrötta hud verkligen en boost. Åh vad jag hoppas att vinna detta och få en julklapp till mig själv. Snygga förpackningar också vilket verkligen är ett plus.

Ronja

Åh, vilken rolig lucka! Älskar allt som har med hudvård att göra, men har haft svårt att hitta något som passar min hy. Har tyvärr en sån hudtyp som kräver att jag byter produkter nu som då, eftersom jag får en massa finnar vid mens men alltid annars har bra hy. Så återfuktning är a och o skulle jag gissa, och dessa produkter verkar tillföra tillräckligt av det. Jag har heller aldrig använt ett serum, men har varit nyfiken på ett sånt - och nu finns det i kitet! Har aldrig förut hört talas om Urban Gloss så det skulle vara drömmen att få prova deras produkter! <3

Pontus

Urban Gloss vore en fantastisk present,
till henne som är det bästa som hänt.
Detta lyxiga hudvårdskit önskar jag vinna,
till världens underbaraste kvinna.
Jag vill överraska min kära fru,
och hoppas därför vinna nu! <3

Linnea Wiik

Som nybliven trebarnsmor,
består livet mest av blöjor och snor.
Huden är tråkig och håret är sprött,
mitt yttre är allt annat än sött...
Men dessa produkter kanske kunde hjälpa mig,
att lite finare och fräschare få känna sig!

Andrea Breitholtz

Mmmmmmm vilken dröm..... Mitt ansikte behöver skämmas bort ordentligt - och här har vi lösningen!!! ❤🎄🌟🎅🎁🎶

Caroline

Hade vart perfekt att få nu när det är vintern och hyn är extra känslig, när man sen också är gravid så behövs det lite extra till ansiktet.

MammatillOfelia

Åh, en julklapp tomten gärna få lägga tidigare under våran gran , så att jag är snygg och fräsch på julaftons dag ☃️🎈🎁

Mari B

Med vintern och dess torra luft får jag lätt torrfläckar och rödflammig i ansiktet på grund av att jag är torr. Om jag vann så kan jag förhoppningsvis råda bot på det hela.

emma persson

Vill gärna vinna då min hy är kaos just nu, och vill gärna testa olika märken och se om det är något som hjälper mer än det andra. :) <3

Ernesa

Jag skulle vilja vinna detta lyxset så att jag kan skämma bort mina två systrar på nästa besök.

qat

Detta är en riktig önskeklapp för mig mest för att jag aldrig skulle ha råd med detta själv som ensamstående trebarnsmamma. Det skulle helt enkelt betyda jättemycket för mig med lite lite vardagslyx.

Maje

En perfekt gåva till mig själv!
Som de flesta andra mammor prioriterar jag mig själv sist....

Cecilia Ny

Oh vad jag skulle behöva detta! Som nybliven 4-barnsmamma så har man inte direkt tiden till att åka iväg på spa och liknande saker och det är svårt att unna sig själv något. Detta vore perfekt så man kan smita undan och ta ett bad och njuta av lite fräscha produkter. 😍

Irene Eliasson

Älskar att bo här uppe i norr,
problemet är bara att på vintern blir man så torr!
Kräm, salva, olja ja produkterna är många,
och vintermånaderna är så långa!
Så jag tar chansen att få vinna Urban Gloss produkt,
som tillför min hud både spänst och fukt!

Theresia Vidén

Nu har jag köpt julklappar till alla på min lista. Så nu kanske jag har rätt att få önska. Detta set till min kropp står på listans topp. @theresiaviden på insta

Rebecca D

Jag hade gärna vunnit ett kit att dela med en av mina bästa vänner. Hon väntar sitt andra barn och skulle behöva lite uppmuntran nu när första veckorna varit jobbiga för henne. Jag tar ansiktsmasken själv eftersom jag älskar sådana!

Camilla Sandmark

Det här märket har jag aldrig provat tidigare. Jag behöver hitta nya produkter som fungerar bättre på min hud sedan jag började med en hormonbehandling. Skulle vara jättekul att få testa.

Maria Vastesson

Jag är inte bra på att motivera eller rimma, jag har heller inga snyfthistorier att komma med. Jag vill helt ärligt bara vinna för att det verkar som en toppenprodukt..

Johanna

Detta vore lyx för en heltidsarbetande mamma till en ettåring.

Belinda

Några få välvalda ord: Det hade betytt så mycket!

Gillar på instagram!

Sandra Sjöstedt

Som ensamstående tvåbarnsmamma och högskolestudent verken hinns det eller har man råd till att ge sig själv lite extra så detta hade jag uppskattat så mycket

Emma

Har fått väldiga problem med hyn sedan ett par månader tillbaka. Väldigt torr på pannan och näsan. Ser ut som jag ömsar hud. Kanske detta kitt skulle kunna göra underverk.
Håller tummarna nu!!

Anna

ja tack :) jag är en ensamstående mamma på heltid med min son som är 4 o jag jobbar heltid, det är fullt upp! sömnen blir det si och så med när man även pendlar 8 mil om dan med buss. det behövs lite uppiggande hudvård så man ser lite fräschare ut :)

Nathalie

Detta hade varit helt underbart att få prova på! Så sliten jag känner sig som mamma just nu, hur härligt vore det inte att för en gångs skull få pyssla om sig själv! Hade uppskattats så himla mycket !

Instagram nattalyne

Lotta

Då jag har ganska torr hy så hoppas jag vinna dessa produkter. Skulle vara underbart. Då jag snart fyller år 22/12 hoppas jag på extra tur.

Tina

Om jag har turen att vinna ,
skulle jag ge det i Julklapp till
en av mina döttrar, som haft det
sååå tufft i höst...en hjältinna
i tysthet.

Therese Holmér

Skulle verkligen behöva lite mammalyx med en rejält trotsig treåring och en oförstående 5 åring. Allt som sig bör såklart så menar inget illa men ibland behöver man hotta något som muntra upp sig själv lite och detta hade varit magiskt att få vinna och testa på. Hoppas tomten kommer med en lyxig present till mamman! / Therese

Martina Andersson

Min mamma fyller 60år om exakt en vecka och med min studentbudget är det svårt att hitta klappar och presenter som jag kan stå bakom även om jag vet att hon inte kräver mycket av mig med min budget. Det vore så kul att få ge henne detta!

Martina Andersson

Glömde skriva att jag följer på instgram som MartinaElizabethh :)

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Det här skulle passa mig perfekt då jag verkligen behöver uppdatera mig med hudvårdsprodukter :)

Susanne

Om jag skulle ha turen att vinna detta så skulle min mamma få denna vinst. Då hon alltid ställer upp för oss och speciellt för våra barn så tycker vi att det är hennes tur att äntligen få ha lite lyx i tillvaron. De behöver hon efter allt hon gått igenom de senaste åren, en svår skilsmässa, en pappa (min morfar) som gick bort hastigt efter en hjärtinfarkt.. så de hade varit så kul att få vinna detta till henne..

Lisette Johansson

Eftersom jag inte har råd att unna mig själv något då jag är sjukskriven, så håller jag tummarna att ha lite tur här!

Ida Lundström

Efter att jag fick min dotter Lilly i juni 2016 har min hy aldrig blivit sig själv igen. Jag har varit för snål för att köpa ordentliga produkter, därför skulle detta vara en perfekt klapp till en trött mamma som alltid väljer att köpa saker till familjen istället för sig själv. :)

Eva

Vinner jag ger jag det fina setet till min dotter som behöver uppmuntras lite efter att ha blivit misshandlad av sitt (numera) ex

Sarah

Jag skulle vilja vinna detta till min mamma som snart ska genomgå en stor hjärnoperation. Det skulle vara så roligt att få ge henne något riktigt lyxigt att ta hand om sig själv med, både innan men även efteråt.

Eva Å.

Tänk att få en (extra) Julklapp det vore inte så dumt. Blir oftast bara det absolut nödvändigaste inte så stor marginal. Ett riktigt må gottpaket.

Sofie

För att mammalivet är långt ifrån glossigt alla dagar..

Linnea H

Vintern stryk på huden tar,
den är inte längre lika frisk och klar.
Ansiktet har blivit alldeles tråkigt och grått,
önskar jag lite härliga produkter kunnat fått,
som kan göra så min hud känns alldeles fräsch och ny,
så det kan stråla om min vinterhy,
att få vinna då slår min högsta önskan in,
och jag skulle känna mig vacker i mitt skinn.

Anonym

Har vintertrött och glåmig , tråkig hy som verkligen behöver en ordentlig boost för att bli fräschare. Aldrig testat Urban Gloss men har hört ska vara riktigt bra så vinner gärna denna vardagslyx

Katarina

Skriver igen då jag råkade skicka utan namn och mejladress

Har vintertrött och glåmig , tråkig hy som verkligen behöver en ordentlig boost för att bli fräschare. Aldrig testat Urban Gloss men har hört ska vara riktigt bra så vinner gärna denna vardagslyx

Följer på Insta som keea_k

Emma Folkesson

Detta kit hade varit jätteroligt att få testa! Efter min graviditet har min hy inte blivit densamma igen :( Har testat några olika märken och produkter med blandade resultat. Har hört talas om Urban Gloss, men inte testat det ännu. Håller tummarna för att jag ska bli en av dom lyckliga vinnarna!

Och tack för en fantastisk blogg, har ganska nyligen hittat hit :)

Följer båda på Instagram! (mangoolina)

God Jul!

Jane Thorlund

Följer på IG (janethorlund)

Nu är det åter vinter än en gång,
jag är stressad, ja alltid på språng.
Det och vinters torra luft,
gör huden otroligt torr - inte så tufft.
Men lite vardagslyx vore ju riktigt kul,
och att vara fint återfuktad lagom till jul!

Malin

Åh vilket härligt lyxigt pris för en själv! Jag älskar att skämma bort min 7 månaders pojke, så jag unnar faktiskt inte mig själv någonting just nu, mycket beror på att det inte finns pengar till sånt och jag köper bara det jag måste. När bebis blir 10 månader så går jag tillbaka till universitetet och det vore verkligen kul att få bygga upp huden på nytt efter graviditet, amning och all tid hemma, så det här paketet skulle verkligen komma väl till pass :D

liselotte

Tänk att få vinna detta drömpaket, skulle bli så jätteglad.

Chasmine

Vardagslyx i all ära,
En by mask eller annat jag annat vill bära.
Hoppas jag har turen
Nu när jag skickar detta från luren!
🍀

Jessica Eliasson

Efter 40 händer det definitivt något med huden. Man märker att man behöver tillföra fukt, undvika sol och använda bra produkter.
Hoppas få prova detta kit för att börja resan mot en bättre hudvård. God jul!

Tommy

Hej hopp

Oj vilket bra paket, sambon lägger en förmögenhet på att hitta rätt produkter för hennes hy. Framförallt nu när kylan kommer och hon blir torr.
Jag skulle bli man of the year om jag ger henne detta.

Ha det fint
Tommy

Christine

Detta verkar vara ett fantastiskt hudvårdskitt. Någon jag verkligen behöver. Efter min senaste graviditet och amning så har min hy blivit glåmig, torr och massa porer. Vill få lyster, fukt och ett fräscht ansikte igen. Har testat många olika varumärken på marknaden men aldrig detta. Vore verkligen kul att få testa och hoppas att det skulle ge en fantastisk hy igen och ge tillbaka en del av mitt självföretroende.

Elin

Vardagslyx efter en hård dag på jobbet säger man ju inte nej till! Vill gärna prova ett för mig nytt märke. :)

Nadja

Mörkt och grått ute, kallt
hud och hår instoppade så knappt nåt syns
Så nog behöver bägge något nytt för och orka med hela vintern...

Maria H

Ansiktet börjar visa min ålders spår och är torrt och glåmigt, så en ordentlig boozt till ansiktet skulle sitta fint

Emmy

Två täta graviditeter har gett mig två underbara små flickor men även en hy som är sämre än när jag var i tonåren :/ skulle vara fantastiskt kul att få testa dessa då hudvård inte är något jag har kunnat prioritera, det är så mycket annat som självklart måste komma först men skulle vara så himla roligt att själv få skämma bort sig själv! :D

Amanda

Följer på insta: Amandalotta
Underbart för min hud som bestämt sig för att gå in i puberteten igen, 21 år gammal...

Anonym

Oj oj oj drömmer jag eller drömmer jag! Vilken vinst! Gudomlig!
Om det finns någonting som önskade mig i år det är den här Urban gloss kiten!

Becky

onym
Oj oj oj drömmer jag eller drömmer jag! Vilken vinst! Gudomlig!
Om det finns någonting som önskade mig i år det är den här Urban gloss kiten

Inger-Anne Room

Happy new Face and no Moore bad hair;)

Agnes

Vilken lyx det hade varit att vinna dessa produkter för aniskitet. Unnar inte mycket till mig själv längre, har en son på sju månader och allt man köper nu är till honom⭐️. Jag tvättar mig med tvål och smörjer ansiktet med en billig ansiktskräm.. Så detta hade jag blivit väldigt glad över att vinna.

Emma Sjögren

Hej! Vilket fantastiskt pris min hud skulle göra allt för detta kit så kanske man kunde få lite lyster i ansiktet! En julklapp till mig för bra kämpande av 3,5års studier då jag tar examen som förskollärare den 21 december, samt att jag blivit erbjuden ett jobb i januari!

Heléna

Jag har en utmattningsdepression som snarare blir sämre än bättre. Jag känner mig så grå och tråkig och skulle verkligen behöva ta hand om mig men har inte riktigt orken att köpa på mig lite produkter, kanske inte riktigt ekonomin heller..

Eva-Lena

Bästa presenten till dottern.
Hoppas på tur och slipper stressa ut i julhetsen. Hade varit hur skönt som helst.

Thoria

Med två små varken hinner jag eller har råd att lägga pengar och tid på mig själv. Därför hade det varit underbart att få vinna denna fina julklapp till just MIG 😍

Madelene

Jag skulle känna mig som en boss med dessa produkter från Urban gloss!

Lena B

Jag har en typisk skandinavisk, känslig och fnasig hy,
som ständigt ger mig huvudbry.
Urban Gloss är lösningen på mitt dilemma,
jag kan bli så fin att jag vill följa med på fest igen och slipper stanna hemma.

Hannah

Min hy är SKIT, kan inte säga det mer tydligt än så :P. Kan inte rimma som många andra här, men kommenterar och hoppas jag vinner ändå.
Har precis flyttat till ny stad, ny skola. Hyn är i total obalans och det är jättepinsamt :/ som nybliven student har jag inte råd att kosta på mig bra hudvård, men försöker göra det bästa av situationen i alla fall.

Att vinna skulle göra mig totalt överlycklig! :)

Anna L


Torr och fnasig
jag blir knasig
Vill ge huden en chans
att reparera sig med glans
Vara rädd om mitt skinn
och mer än produkterna vinn
slippa känna mig glåmigt dyster
när jag får mera lyster
huden blir len
och jag börjar stråla igen
Tänk om jag vinner
så kanske både ålderstecken och slitenhet försvinner

Camilla%2520wiklund

Min hud blir som galen nu på vintern, torr kliande och fnasig. Jag skulle bli så glad över detta paket, följer på instagram som lillakarlsbyn

Lena E

Lyxigt kit som jag gärna säger att det är mitt. Vacker hy kommer både inifrån och utifrån. Rätt produkter gör huden rättvisa, men det har jag inte min hud ännu kunnat visa. Dessa ger nog även själen en lisa.

Cecilia Ny

Oh vad jag skulle behöva detta! Som nybliven 4-barnsmamma så har man inte direkt tiden till att åka iväg på spa och liknande saker och det är svårt att unna sig själv något. Detta vore perfekt så man kan smita undan och ta ett bad och njuta av lite fräscha produkter. 😍

Maria C

Hej Linda!

Jag vann denna lucka 11, men jag har fortfarande inte fått någon vinst i brevlådan och nu är det 3 janurari. Börjar bli orolig att paketet har kommit bort på vägen? Vore tacksam för svar!

Hälsningar Maria C

Svar: Hej Maria! : )Dina uppgifter är vidarebefodrade till Urban Gloss, så dom bör
skicka ut vinsten (om dom inte redan gjort det) när som helst : )

Kram Linda
Linda Blom