Lindas julkalender 2017 - Lucka 12 - AVSLUTAD!

I samarbete med Jollyroom.

Idag ligger ett fantatiskt kit för den nyfödda i potten! En vagn med både ligg och sittdel och dessutom ett Babyskydd (BeSafe iZi Go). Ta chansen att delta för din eller någon du känner.

FÖR ATT DELTA:
-  Motivera ditt bidrag.

- Följ gärna @jollyroom på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tavla fram t.o.m. 12 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )

ETT STORT GRATTIS FRIDA!
157
Frida

Det känns alltid så fel att motivera varför en själv ska vinna. Varför förtjänar just jag allt detta liksom? Kanske motiverar detta inte varför jag förtjänar någonting, men det är en förklaring till varför det skulle vara en stor hjälp. Vi har för ett tag sedan fått reda på att vi väntar vårt andra barn, vilket såklart är underbart roligt, men även en stor ekonomisk oro då vi båda är studenter. Min man letar febrilt efter arbete, men det är inte lätt eftersom han inte är färdigutbildad. Det skulle vara så roligt att få säga till honom att vi inte behövde oroa oss för inköp av vagn och babyskydd. Håller tummarna! Lycka till till alla :)

Mail: waddiwasii@gmail.com

Susnne

Denna fina vinst skulle jag vilja vinna men inte till mig utan ge bort till min fina svägerska. Till sommaren ska de få sin första bebis & så mycket hon har busat och ställt upp för våra barn så tycker vi att hon är värd denna fina vagn & babyskydd så deras lilla kommande bebis kan både åka säkert i bil och ligga mysigt i vagnen när hon går promenader med hunden i huset.. håller alla tummar att denna vinst lyckas få

Frida

Jag skulle gärna vilja vinna detta då vi väntar en liten lillebror till våren. Då jag också har en sjukdom som jag inte har så bra kontroll över så har jag ej möjlighet att jobba under graviditeten och är därför sjukskriven hela graviditeten. Med en dotter på 2 år samt endast en inkomst i familjen tryter plånboken ganska rejält så detta skulle verkligen hjälpa oss enormt 🙂
Tack för en jättebra julkalender och blogg!

Marike Wikström

Fantastiskt startset från farmor och farfar när första barnbarnet anländer :)

Jenny

Det vore kul att vinna för att kunna överraska min sambos bror och hans tjej, som ska få sitt första barn. De har hjälpt oss mycket så att få ge dem detta hade känt väldigt bra - att ge dem hjälp på traven med allt man behöver till en bebis.

Linda H

Efter tre barn tänkte vi att vi var färdiga så vi gav bort alla bebisgrejer. Men nu fick vi en glad överraskning att en fjärde är på väg. Men då vi gett bort allt vi hade så har vi ingenting till den nya bebisen så vi hoppas på att vinna detta set.

Caroline

Jag önskar vinna för vi väntar vårt första barn samtidigt som vi renoverar badrum och barnrum. Det har gått åt mycket pengar och denna vinsten hade underlättat så mycket för oss 😀

Marianne

Alltså vilken vinst!😍 Vi ska få vårt femte barn nu i början på mars och både vagn och babyskydd står på inköpslistan, men ärligt vet vi inte hur vi ska få pengarna att räcka till. Då jag är hemma med barnen, så vi har bara en inkomst. Så att vinna detta vore verkligen guld för oss.

Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula

Det finns vänner som lyfter upp dig när livet rasat. När såna vänner får barn vill man inget hellre än att ge dem något extra fint. Jag skulle vilja vinna detta till en sån vän, en vän som förtjänar allt för att personen är fantastisk.

Sara-Marie

Jag och fästmannen väntar vårt första barn nästa år och det är många inköp kvar som ska göras tills dess att den lille tittar ut. Denna vinst skulle va en stor hjälp på traven och ge oss en sak mindre att oroa oss för att inskaffa, då vi just nu har det lite svårt ekonomiskt. Det skulle va så kul att kunna överraska mannen i mitt liv med denna vinst, då jag vet att han känner sig lite småstressad över allt som behöver fixas.

Frida

Vilken fantastisk julklapp!
Då vi väntar ett lillasyskon och storebrors vagn är mer än välanvänd, efter 4 år så hade detta passat som handen i handsken. Vi kan inte prioritera en ny vagn till den lille då det ju är väldigt kostsamt.. men ändå vill en att den lille ska ha allt. Precis som den förstfödde! Såklart! ;) Dessutom sålde vi vårt babyskydd så där ligger vi också minus. Håller tummarna för denna fantastiska vinst som start på året och framförallt start på ett nytt liv med en ny familjemedlem!

Malin

Denna till sonen skulle bli passa så bra, och jag som mamma skulle bli så gla. Att vinna denna skulle verkligen uppskattas, man skulle känna att inget i bebislivet fattas.
Ge mig denna fina vagn snälla, så jag här hemma kan jubla.

Sabina

Hej!
Jag skulle så gärna vilka vinna denna lucka och dessa sakerna. Hade velat ge det till min syster i present till deras lilla som ligger i magen.
Jag håller tummarna!!
Tack för en bra blogg och kalender

Victoria W

Jag vinner gärna denna till min kusin
Hon har äntligen blivit gravid och får sin bebis i april!
Hon har det ganska knapert och jag vet att hon inte fått tag i nån begagnad vagn än, så skulle vara perfekt om jag vann detta åt henne :)
Kram

Ulrika Armano

Vissa personer tycks förföljda av otur, och jag har en god vän som behöver all tur man kan få.
Efter fyra missfall har hon äntligen blivit gravid, åkte emellertid på en ovanlig förlossningssjukdom vilket inneburit att hon inte kan hålla ner vanlig mat utan kräks konstant. Får dricka receptbelagd näringsdryck från Apoteket...
att graviditeter kan tära på en relation är väl vida känt men förra veckan checka hennes man ut, sa adjö och nu meddelat att han inte kommer komma tillbaka.
Så nu är min fina väninna ensam, sjuk, och snart mamma med massa inköp som behöver göras, som hon inte mäktar med:(

Skulle så gärna hjälpa henne för hon är en underbar människa och hon förtjänar lite medgång...det är ändå jul<3

Detta kit- hade gjort enorm skillnad både praktiskt men också rent mentalt!

Caroline Torbjörnsen valberg

Åå jag skulle vilja ge min fina vän denna ! Vet hur det är att få jaga bäbissaker då det kostar så mycket! Tänk att bara få knacka på hos dem och rädda dem från tankarna på detta i jul! Den glädjen skulle vara min julklapp!

My

I februari får vi tillökning i form av en liten pojke. Detta paket skulle vara underbart att få till honom, speciellt babyskyddet som skulle passa jättebra i min nya bil.

Titti skarp

vilken drömvinst
denna skulle jag ge bort till en vän som betyder mycket för mig
och dom har genomgått ett tufft år så denna fina gåva kommer att bli uppskattad
hoppas på tur

Oskar karlsson

Att motivera sitt svar är aldrig lätt, men denna gång blir det på mitt sätt. En blivande pappa så snart o sant men vägen dit har varit brant. Som barnlösa i 13 år är denna tid nu vår. Då Lisa nu är i vecka 30 är, och henne håller jag kär. En barnvagn och skydd för bebis och mamman ska känna sig trygg. Att få dela lycka med Lisa var dag är som att leva på spa. Men om 10 veckor vårt kärleksbarn tittar ut , skulle denna vinst göra tabut. Vi vill slippa denna barnvagnsdjungel då våran tid är redan sprungen' nu håller jag tummar och tår att denna vinst till vårt barn går!


Med vänlig hälsning, Oskar blivande pappa'

Patricia

I mars blir det stor galej, då kommer vi äntligen få träffa mini mej!
Med pompa och ståt vi lämnar BB, men vad nu, kan vi inte frakta bebi?
Att vinna skydd och vagn åt den lilla, skulle vi därför villa!
Åka säkert är alltid prio ett och med dessa blir det superlätt! 😍

Helen

Hej!

Skulle vilja vinna denna fina vinst till min syster som föder den 9 januari med snitt då hon inte får gå igenom en vaginalförlossning och är mycket ledsen för detta. Så tror att det skulle pigga upp ordentligt.

Hannah

Då jag går med foglossning och vagnen vi har nu är mycket tung att svänga och det sliter på kroppen skulle jag behöva kamma hem vinsten denna gången! Ser ut som en suoerfin vagn.

Nathalie K

Åh vilken härlig tävling! Jag önska mig vinna detta paket men inte till mig utan min allra bästa vän! Hon är så värd detta paket. Berikad med två underverk efter att förlorat lillasyster förra året, vilket var det värsta som kunnat hända, men tillslut gick de vägen o nu sitter hon med en nyfödd lillebror istället, så efterlängtad och välkommen. Då dom planerar dop snart skulle jag gärna vilja vinna detta till fina familjen från mig och givetvis från dig :) förhoppningvis förstår hon inte att de e jag som skriver här, då jag vet att hon också läser din blogg ;)

Stor kram och god jul till dig och familjen :)

Merima

Denna lucka kom som en dröm. Jag har en son på 5 månader och fick nyligen veta att jag är gravid igen. Såklart kommer vi att behålla men jag undrar varje dag hur vi ska klara det ekonomiskt. Att få vinna det här vore en stor lättnad för mig, att få slippa tänka på iallafall vagn under resten av graviditeten vore guldvärt. Sen är det väldigt svårt att brskriva hur mycket det skulle betyda och det finns säkert fler som även dom förtjänar det minst lika mycket. Men att för en gång skull få vinna och något som detta som man verkligen behöver vore obetalbart!

Maria

Dottern är 1,5 och nu väntar vi på småsyskon. Dottern fick aldrig ett babyskydd utan vi hyrde stol, vilket hade varit skönt att slippa denna gången! Och en ordentlig vagn med ligg- och sittdel hade verkligen behövts då dottern numera endast har en resevagn!

Desirée

Detta skulle ju passa perfekt här hos oss. Bebisen anländer till våren och jag har varit sjukskriven sedan dag 1 med illamående och lite allt möjligt! Håller verklugen tummarna ✊🏼🍀

Instagram: dalbergdesiree

Annika Andersson

Vilken dröm det vore att få överraska mina vänner som väntar barn till våren. De har det inte jättebra ekonomiskt och det har skulle verkligen hjälpa.

Anna Lundin

Igår gick vårt vagnbyte i kras. Skulle byta med en granne men de drog sig ur. Och i veckan är baby (nr 3) beräknad! Skulle vara väldigt passande med en vagn framåt 2018 känner jag. Tills dess klarar vi oss med sjal och många famnar. Hoppas-hoppas-hoppas!

Jerker

Det vore så kul att få överraska våra höggravida vänner med denna :)

Ulrika

Vilken fin vinst . Skulle gärna vilja vinna till min dotter en ny vagn har nu en gammal o sliten begagnad vagn som är tung körd . En smidigare ,lätt körd o säker vagn .även bättre babyskydd är på önskelistan just nu men är sjukskriven o svårt att köpa en ny vagn just nu . Ha det bra .

Evelina

Hej först och främst vill jag tacka för en helt underbar blogg och julkalender. Jag skulle så gärna vilja vinna detta då vi försöker att bli gravida och längtan efter barn är sååå stor. Men som i säkert många andras fall så finns det en oro kommer vi klara av detta rent ekonomiskt? Och ja det kommer vi göra det handlar om att vi kommer få preoritera och självklart kommer barnet komma i första hand. Men om vi skulle vinna en barnvagn och babyskydd så skulle det göra jättemycket i våran plånbok. Tack.

Caroline

Viken fin julklapp, skulle behålla babyskyddet till oss och sen ge bort vagnen till någon som behöver den mer än oss 🎁🎄 Perfekta julklappen som skulle göra flera glada än oss!

Marie

Jag skulle ge det här underbara kitet till någon som verkligen behöver! Jag bor i Luleå och vet att organisationen VildaKidz finns här som hjälper familjer som behöver. Jag skulle be VildaKidz om hjälp och därefter ge bort detta fantastiska paket till en familj som inte har någon möjlighet att köpa det själva. Det skulle kännas så otroligt bra i hjärtat!

Per

Hej Linda,

Jag heter Per och är 19, snart 20. I dagarna när jag fyller 20, föds mitt första barn. Jag vet att det är lite tidigt att få barn men vi ville så gärna behålla det. Vi är säkra på att vi kommer bli väldigt bra föräldrar även om det inte var planerat.
Jag pluggar fortfarande och har ingen ekonomi att köpa så fina saker. Jag har tänkt köpa något från blocket. Men vinner jag, är det ju en fantastisk start att ge sitt barn. Jag skulle bli väldigt lycklig och stolt om jag fick köra runt den lille i en sån högteknologisk och säker barnvagn.

Med vänlig hälsning, och God Jul

Per

Joanna Wozniak

Det här är fantastisk vinst!!!!! vill så gärna vinna för min kollega som är gravid jag vet att hon harangen barnvagn än !!!!!

MammatillOfelia

Åh, när det väl blir dags för tillökning hade denna passat ypperligt , allt i ett för bästa sätt att framåt fara! Den lille får åka med stil klass och kvalité ☃️🎁🎈

Johanna

En drömvinst 👌

"Här är det en till bebis på gång
Så när lillan uti världen tar en språng
I denna hon/han sen rullar
Upp och ner för små kullar"

Evelina Nordberg

Hade varit fantastiskt att få vinna denna för varje dag får jag bära detta babyskydd in och ut från förskolan då vi annars har syskonvagn. Min rygg börjar må dåligt rejält och dessutom skall de andra barnen ha massvis med saker med sig.
Tänk att få komma dit och bara klick klick och sen rulla in som en dröm! Så skönt

Jessica

Jag skulle ge bort vinsten till barnsjukhuset i Linköping. Jag har själv legat på neonatalen (förtidigtföddabarn) med vår ena son. Dit man inte tar med sig varken vagn eller babyskydd.
Men att kunna låna en vagn om så bara att gå en promenad eller ett säkert babyskydd när man ska tillexempel hem på permission är guld värt!

Therese

Detta kit skulle jag vilja vinna då jag väntar mitt 3:e barn till våren/sommaren. Vagnen vi hade till syskonen har gått i sönder och babyskydd har vi inget heller längre. Det hade lättat så mycket att vinna detta pris och där med bocka av vagn och babyskydd från listan ☺️

Rebecca D

Detta kit hade jag gärna vunnit till min kommande tvåa. Första barnet låg i min gamla vagn som är väldigt otymplig och tung. En ny lättare står därför på önskelistan. Hoppas på tur så att vi alla 4 kan njuta av barnvagnspromenader.

Jenny

I april kommer det ett syskon. Mtp att sittdelen är trasig till nuvarande vagnen behövs en ny men vi har inte kommit fram till mer än så och att vi inte behöver syskonvagn. Nytt babyskydd behövs också!

Julia

Fick precis reda på att vi väntar ett litet mirakel. Inte alls planerat och lite chockartat var det. Detta pris skulle hjälpa oss så mycket då min sambo pluggar och jag jobbar så skulle detta spara oss massor av bekymmer för ekonomi.

sara

Jag skulle vilja vinna detta kit coh ge till min vän som ska ha barn i mars. Jag har redan köpt en vagn till vår dotter som är beräknad till slutet av januari, men vore så kul att få ge bort den i present:)

Sandra Johansson

Det här vill jag vinna till min bästa vän som väntar sitt första barn efter en lång tid av missfall och tråkiga händelser . Längtan är så stor hos henne men då hon inte vågar ta ut lyckan i förskott har de inte köpt särskilt mycket till bebis ankomst . Det vore så roligt att kunna överraska henne med detta lagom tills deras lilla flicka kommer

Annica Haglund

Denna vinsten hade jag gett min väninna som är beräknad till 24 december, hennes man lämnade henne för en annan i slutet av november. Nu ligger dem i skilsmässa. Hon behöver uppmuntran. Just nu oroar hon sig hur det ska då med allt. Jag har lovat henne Anna-Lisas gamla barnvagn och bilbarnstol 💜

Marianne A

Åh, en perfekt gåva till mitt barnbarn.

Emma L

Detta skulle jag så gärna vilja ge till min kusin som ska få sitt första barn i April! De har precis köpt hus och kan behöva denna hjälpen. Hennes min och reaktion om jag berättar att jag vunnit detta hade varit oslagbar! Det hade verkligen gjort min jul! ❤️

Malin

Jag följer såklart både dig och jollyroom på instagram :)
Jag tycker att jag själv och min familj förtjänar att vinna detta. Den 13:e maj är vår bebis beräknad, äntligen efter 5 års försökande kommer våran tjej få bli storasyster! Men mitt i all glädje får jag reda på att jag skapar antikroppar och har en immunisering mitt bebisens blod. Som om att det inte var nog så får jag efter taget cellprov i v 14 reda på att jag har den svåraste graden cellförändringar i livmoderhalsen. I fredags fick jag svar på biopsin och jag måste operera bort hela livmoderhalsen.
Jag vill så gärna vinna då det skulle underlätta något enormt ekonomiskt då man inte direkt blir rik som sjukskriven. Kramar

Malin storm

Skulle gärna vilja vinna det fina kittet till bebisen som kommer i vår. Det skulle underlätta mkt att inte behöva tänka på den utgiften.

Maya

Väntar vårt första barn i april, ska bli alldeles underbart och vi längtar Så! Och som för så många andra som väntar sitt första är de mycket saker som ska inhandlas och de skulle hjälpa mycket att få vinna detta paket. 😊

Jessica sjögren

Denna vinst skulle inte gå till mig, utan till en annan person jag känner en fantastisk tjej. De försökt bli gravida i många herrans år, provat på allt som bara går. När de tillslut gav upp försöken,blev hon gravid denna lilla fröken. Lyckan är total är så glad för båda två. En liten flicka i början av nästa år de ska få. En babyshower jag anordnar det med lekar, mat och annat gått. Tänk om jag denna presenten då kunnat få ge vilken överraskning hon hade fått.

Jessica sjögren

Denna vinst skulle inte gå till mig, utan till en annan person jag känner en fantastisk tjej. De försökt bli gravida i många herrans år, provat på allt som bara går. När de tillslut gav upp försöken,blev hon gravid denna lilla fröken. Lyckan är total är så glad för båda två. En liten flicka i början av nästa år de ska få. En babyshower jag anordnar det med lekar, mat och annat gått. Tänk om jag denna presenten då kunnat få ge vilken överraskning hon hade fått.

Angelica

Nu till sommaren väntar jag och mannen i mitt liv vårat första barn. Vi är så otroligt lyckliga över vårat lilla mirakel. Vi båda studerar och eftersom vi just nu bor hemma hos våra föräldrar så lägger vi allt sparande på ett boende till vår lilla familj. Denna fina vagn skulle vara som en skänk från ovan för oss två, då vi inte har pengarna själva till att köpa vagn. Vi skulle bli så glada!

Tack för en underbar blogg och instagram!
Nu är det bara att hålla tummarna :)

Andrea

Skriver mellan värkarna, och hoppas på lite tur! 🤞🍀
En ny vagn till lillasyster som kommer vilken minut som helst hade varit en så himla fin push present! 😍😍😍

Jane

Jag har tvillingpojkar på 5,5 år.
Och nu har vi bestämt att det minsann är dags för syskon!
Än så länge har det dock inte velat bli nåt, men jag hoppas innerligt!
I värsta fall får jag ge den till min bror och hans tjej som är något närmare syskon än vad vi är. :)

Monika Lindh

Till min älskade svärdotter Ida och son David som nu väntar sitt första lilla liv i februari! Efter många år av "misslyckanden" vågar de knappt tänka ens på barnvagn, kläder, säng osv. Vore toppen att underlätta de sista månaderna.

Åsa H

Denna tiden är passerad nu,
men syrran är på gång ju !
Gissa om hon skulle bli en lycklig kvinna,
om hon detta skulle vinna !
En alldeles egen vagn för den lilla,
det skulle hon verkligen gilla !

Sara Källström

Detta fantastiska kit är ju helt underbart! Väntar inte själv barn nu men har en bror och svägerska som snart ska ha smått! De har det ganska tufft ekonomiskt och jag vill göra allt jag kan för att hjälpa dem! Vill visa min tacksamhet för alla gånger de suttit barnvakt och vart fantastiska för mina barn! Är ingen materialist och tror mer på goda gärningar, handlingar. MEN man kan ju inte förbise att en bebis behöver ha endel saker! Vinner jag detta kit så lovar jag er att glädjen kommer vara stor för både mig och dem! <3 Alla kan inte göra allt, men alla kan göra ngt! Tycker det är fina ledord i livet!
Följer på instagram : obosara82

Anonym

Detta skulle jag vilja vinna till min lillebror och hans sambo som får sin första om några månader!

Anna

Vi väntar vårat andra barn till våren, en liten lillasyster till dottern. Då vi hade gamla begagnade saker till första barnet måste vi nu införskaffa nytt till kommande, framförallt babyskydd! Denna vinst skulle jag då ge min make så att vi slipper oroa oss för ytterligare en sak då det visade sig på ultraljudet att bebisen bara har en fungerande njure. Då jag bara jobbar halvtid och knappt orkar med kvällarna med dottern så får maken dra det stora lasset både jobbmässigt och på hemmaplan. Han klagar aldrig utan tar glatt hand om oss. Han är vår stjärna i dessa svåra och mörka tider. Han förtjänar detta i mina ögon! 😍😊❤

Jessica

Då vi nyligen fått vår andra son, vore detta så roligt att vinna. Vi har en dubbelvagn till våra killar men ibland hade det varit så skönt att ha en lite mindre och smidigare vagn. Hoppas hoppas 🌸😊

My

Åh skulle vara perfekt till min nyfödda <3

Jennifer B

Har en kompis som väntar barn. Det är beemo och BeSafe som är inne just nu och verkligen det dom behöver och vill ha. BeSafe är otroligt och är verkligen med i tiden. Detta paket skulle jag vilja ge som en tid:ig julklapp!

J

Ki

Hannah Noren

Min nyfödd få arva sin 3 syskons barnvagn, och vad skulle bli bättre än en ny barnvagn för en ny liten person! God jul. följer på insta som svengalskan.

Tina

Det känns överväldigande att ha chansen
att vinna detta!
I mars kommer det en ny medlem i
vår familj...tänk att få överraska med
att ge föräldrarna denna "plötsligt händer det" present:)

Mia Korch

Jag är gravid med nummer två och skulle bli så lycklig om jag hade turen att detta kit få.

För en smidig vagn och ett baby skydd som är lätt att bära, är ett måste så jag även kan hålla storasyster i handen nära.

Efter två år som hemma mor, är inte ekonomin den bästa jag tror.

Så en vinst som denna hade gjort mig så gla, och kommit till användning varendaste da!

Elin

Men wow! Vi har ett otroligt tungt & åbäkigt babyskydd som vi ärvt & använt till tidigare barn. Har en besafe-stol vi är otroligt nöjd med till blivande storasyster men vore fantastiskt att få ett lika grymt babyskydd. Vagnen är för mig ett nytt märke, vilken lycka att få rulla runt kommande bebis i en ny fin vagn :-)

johannaaa

Min vännina väntar nu barn efter flera missfall. De senaste va i vecka 22 med tvillingar för snart 1 år sedan. Nu är hon i vecka 34 med sin lilla pojke. Skulle vilja överraska henne med detta ❤️ Nu kommer pojken klara sig även om han väljer att titta ut. Hon tror ju inte på det själv och har slutat köpa på sig saker eftersom hon tror att hon kommer förlora honom.

johanna sjöberg

efter många år utan barn är vi äntligen gravida och det skulle var super att få något helt nytt till det nya livet som jag bär.

Tess

Det här hade varit super att vinna då vi upptäckte imorse att våran dotters vagn var stulen, & eftersom ekonomin inte är den bästa nu under jul, och att vinna denna skulle rädda mig och barnen mycket! Hoppas på tur

Johanna malmehed

Jag har nig inte nån riktigt bra motivering, utan läste en kommentar här som slog rakt i hjärtat på mig, så mitt bidrag går till pappan som rimmade, Oskar Karlsson hoppas denna vinst går till dig, att vara barnlös så länge och nu äntligen få en bebis klart att du ska överraska din fru Lisa med dett fina paket! Kul med pappor som deltar, så min motivering går till Oskar Karlsson han förtjänar denna vinst mer än någon annan!

Chasmine

Vilken fantastisk lucka!
Hoppas så klart jag blir den lyckliga vinnaren till detta underbara paket. Då A o O är säkerhet önskar jag såklart detta till kommande bebis. Håller en tumme och hoppas på tur åt detta håll!

stella

Jag är med! :)
Vi väntar vårt första barn och tänkte berätta för folk nu vid jul, så spännande, Men sjuuukt mycket man behöver. Detta hade varit en bit på vägen.

Ingrid Dahl

Instagram: @ingrid_inka_dahl

Ett kit för barnet att känna sig tryggt, dessutom kan det färdas snyggt. En välkommen vinst det vore absolut, då bebiskassan snart är slut. Mången saker behöver de små, om jag detta vann så minskade listan med två.

Emelie H

Jag ska en liten få,
men tycker det är besvärligt att bära och gå !
En egen vagn skulle bli bra,
det borde alla barn ha !
Det skulle bli överraskning nummer 2,
för min man att vi en vagn ska få !

Sabina

Hej!
Jag skulle så gärna vilka vinna denna lucka och dessa sakerna. Hade velat ge det till min syster i present till deras lilla som ligger i magen.
Jag håller tummarna!!
Tack för en bra blogg och kalender

Petra E

Detta skulle jag vilja vinna till min lilla prinsessa som jag fått mot alla odds. Tyvärr köpte jag begagnad babyskydd av vän men vart lurad. Det var gammalt med flera år. Så nu sitter vi här fast i hemmet till ekonomin tillåter inköp av nytt. För vågar aldrig mer köpa begagnat och att få en ny super snygg vagn är ju bara en dröm som är för bra vara sann och det sparar min dåliga rygg då jag misstänker att babyskyddet går att sätta vagns chassit

Hanna

Vi har en liten skrutt här hemma som skulle ligga/sitta som en prinsessa i vagnen/babyskyddet. Dessutom flera syskonbarn påväg som skulle bli glada att få ärva det sen 😍👏

Ernesa

Väntar smått och vill inte nöja mig med något halvdant och opålitligt, med Crescents nya blir det promenader oavsett regn eller snö.

Nathalie Larsson

Åh bad jag denna vinst skulle vilja vinna! Att få ge denna till min vän som väntar barn i mars vore drömmen! En present som skulle bli så bra till babyshowern jag planerar! Håller alla tummar nu! 😍

Amanda

Drömvinst, vill ha!!! 😍
Hade varit så kul o vinna det här, då vi verkligen är i stort behov av en ny vagn o komplettera våran syskonvagn med. O det babyskyddet hade varit grymt 😍 Materiell lycka!!

Linda

När liten komma till världen mamma och pappa stressa som få, tänk va bra med lite färdigt och klart och med detta allting kan gå som räls,utan att stressa som helst! :)
En toppen vinst till oss som väntar smått :)

Helena i Uppsala

Brorsdottern ska nedkomma med barn i april, det första barnet i den generationen. Jag blir morsfaster! Allt gott till den nya familjen vilket inkluderar en bra vagn såklart!

Sofia

Om jag vann skulle jag önska att dela på vinsten Babyskyddet hade vi blivit otroligt glada över själva. Barnvagn har vi nyligen köpt begagnat, så att båda våra små får plats när mini ankommer! Så barnvagnen hade jag velat ge i julklapp till min väninna som också väntar barn!

Pauliina

Jag tävlar åt min yngsta syster, eller jag vill gärna berika hennes jul med denna julklapp. Hon har inte haft det lätt och har haft svårigheter med att bli med barn. Igår gick hennes svärmor bort mitt under denna turbulenta tid. Hoppas så jag skulle kunna ge lite ljus i hennes vardag denna jul.

Anna M

Åh denna hade vart perfekt till lillebror som beräknas anlända i Mars <3
Följer på instagram med namnet vildvatten =)

hanna

Vi väntar vårt tredje barn nu i Januari och skulle verkligen behöva en ny vagn, men pengarna finns inte riktigt till det. Håller tummarna för att jag har turen på min sida denna gång ✊

Mattias

En perfekt julklapp till familjen då vi rustar upp oss inför vårt första barn i mars. Ett säkert sätt att åka hem och en smidig vagn för våra skogspromenader, en lugnare jul utan stressen av allt man måste ha och inte får glömma!

Antonia

Skulle gärna vilja vinna då vår son ska bli storebror i sommar efter många försök till bebis. Skulle älska besafe stolen 😍

Jessica L

Vi skulle gärna vinna detta till vår son. Vi hade gärna gett honom något som inte är begagnat och vi är i behov av både babyskydd och vagn. Om man inte tävlar så kan man inte vinna så vi skriver några rader och håller tummarna att vi har tur

Jennifer

Med en liten i magen så skulle detta vara perfekt! Även om det är så stort och roligt att få en lite bebis så är de såklart många kostnader också och all hjälp är bra hjälp :)

Anna

min kompis ska snart ha sitt 5:e barn o jag skulle vilja överraska henne med denna julklapp :)

EmmLar

Vilken fantastisk vinst! Önskar vinna för att kunna ge min svägerska en riktigt grym julklapp och samtidigt samla några pluspoäng så jag kan låna den själv sedan 😉

Sofie Fransson

Jag önskar mig verkligen denna då jag arbetar 50% idag och framtiden är oviss. Att köpa en vagn när den förstfödda kommit till världen känns tufft. Det hade varit lycka att vinna en vagn!

Patricia

Skulle så vilja vinna detta då mitt babyskydd vart stulet i förrgår. :( (vem är man som snor ens babyskydd mitt på stan?) så är i stort behov av ett nytt. Har ett billigt begangnat nu som inte känns så säkert.

Vagnen känns också mycket bra :). Vilken supertävling i dagens lucka. Tack för ditt engagemang.

Irene Eliasson

Gammelfaster jag blir i vår,
tänk ändå vad tiden går!
Tycker nyss Moa var 10 år,
ja det känns faktiskt som igår!
Men snart hon där som mamma står,
och vinner jag denna fina vinst hon får!

Anna Berg

En känsla av funktionalitet och komfort,
Form och design av allra yppersta sort.
Beemoo har genomtänkta praktiska detaljer,
Som underlättar småbarnslivets alla bataljer.
En vagn som passar i alla lägen,
Skulle bli vår trofasta vän utmed vägen.
Och när vi i vår och sommar kommer promenera längs vägar och stränder,
Kommer jag veta att sonen är i allra bästa händer.
När sonens första syskon sedan anländer,
Vill jag veta att hon är i allra bästa händer.
Av alla babyskydd i butiken vi testa
Föll vi helt för BeSafe då det för oss var det allra bästa.
Med ett babyskydd från BeSafe får man lite mer,
En väldig trygghet som förälder det ger.
Denna vinsten skulle passa oss så perfekt,
Och ge en helt otrolig lyckoeffekt.
Jag håller alla tummar och tår,
På att barnen den finaste vinsten får 🙏🏼💝

Följer jollyroom på instagram (Aannaabeerg)

Lisa Norrman

Knodd nr 3 på gång och de trodde vi inte skulle hända så alla babygrejor tyvärr borta så de här skulle va den perfekta vinsten.

Jenny Sjöberg

Jag saknar redan vårt gamla BeSafe-babyskydd och vi har inte ens börjat använda det "nya" än. Livslängden räckte till de tre första barnen, men nu inför fjärde så var det dags för ett annat.

Då var inte de ekonomiska förutsättningarna samma, så det fick bli ett begagnat och utan att ens ha använt det till bebisen så är det ju finesser som vi saknar... Trodde väl inte att skillnaderna skulle vara så stora heller.

BeSafes produkter är ju så genomtänkta och känns så säkra! Jag använder till exempel deras gravidbälte under bilresorna nu.

Och här tävlar du ut det säkra babyskyddet som vi trivdes så bra med till våra första tre barn och som har flera smarta lösningar - OCH DESSUTOM EN BARNVAGN MED LIGGDEL SOM DET PASSAR TILL!

Nu är det mindre än en månad kvar tills bebisen kommer med ett planerat kejsarsnitt under första veckan i januari och det skulle kännas så bra om hennes första bilfärd, och de kommande, i babyskydd också skulle bli i ett babyskydd från BeSafe. <3

Louise

Jag skulle gärna vilja vinna till framtida bebis, hade varit perfekt med att ha vagn och stol fixat. (:

Anonym

Jag skulle vilja ge detta till mina grannar. Dom är ett ungt par från Afghanistan som väntar sitt första barn i mars. Vår vänskap började i våras när mannen i familjen kom springandes ut och insisterade på att hjälpa till att kratta vår tomt. Helt fantastiska människor som vi försöker hjälpa så gott vi kan, detta vore en fantastisk present att få ge till dom.

Emma Folkesson (folkessonemma)

Maria

Här kom förberedelse-Maria igång och är inte gravid än, men förbereder mig gärna med denna fina vagn!

Christine

Oj en sån lyxig lucka.
Jag skulle bli överlycklig för detta pris. Vagnen skulle jag behålla själv till min lilla dotter. Vi älskar att ta långpromenader och spatsera ute. Nu har jag endast en syskonvagn och det är ett enda bök att få in den i bilen, komma fram på stigar, i butiker etc. Så därför använder jag mer och mer bärselen. Detta börjar ta stryk på min rygg och jag inser att det inte är hållbart längre. Därför skulle jag så gärna vilja vinna denna fina vagn. Babyskyddet skulle jag ge till min kompis som väntar sitt första barn. En fin gåva som ger barnet allra bästa skydd i trafiken.

Helena

Då min man har två barn sen innan och jag inte nått så planerar vi nu ett barn. Då jag lägger all tid på mina studier (kirurg så småningom) så finns varken tid för så mycket extrajobb eller att fundera och kika ut saker till kommande bebis, att få vinna detta hade varit toppen, ett stressmoment mindre och jag kommer kunna ge min blivande lilla älskling allt jag bara vill, få skämma bort han/hon med bra och säkra saker.
Följer på instagam :)

Cecilia

Jag har precis fått reda på att jag väntar mitt andra barn och eftersom vi tvingades klippa sönder och slänga barn nr 1s babyskydd för att det var för gammalt skulle det vara toppen med ett nytt inför baby nr 2. Samma med vagnen, vår gamla vagn som redan var begagnad när vi köpte den har sett sina bästa dagar...

God jul :)

Emelie persson

Detta skulle bli den absolut bästa julklappen till min fina och underbara kusin som är gravid och får sitt andra barn i mitten av januari. Min kusin stället upp för mig i vått och torrt och finns alltid där för mig💕

Tilde

I vår kommer jag äntligen att bli moster till en liten kille,
& det vore ju fantastiskt att få överraska den lille.
Jag håller både tummar och tår,
God Jul - och gott nytt år!

Kram Tilde

Emmy

Ååh det skulle ju vara drömmen att kunna ge detta till bästa kompisen som nyss fått en liten tjej <3 det är så mycket man behöver köpa när man får barn så skulle ju vara helt fantastiskt att kunna ge henne en ny fin vagn! :D

Caroline

Väntar första barnet efter år av väntan och försök. Vi är nu i v 15 och borde egentligen börja titta på just vagn, men vi vågar knappt hoppas och tro att jag verkligen är gravid och att allt kommer att gå bra. Därför hade det varit så underbart att vinna just en vagn!

Susanne T

Denna vinsten hade varit så himla fint om jag kunde ge det till min syster som har gått igenom IVF och äntligen har fått plus på stickan. Själv pluggar jag, hade varit en fin överraskning till min kära syster och hennes blivande familj :)

Anna P

Håhåjaja! Vinna en vagn och babyskydd vore så himla fint, att våga tro på att det faktiskt bär av hela vägen denna gången! Har inte vågat köpa något än, fick ett sent MA tidigare i höst. Nya friska tag med bf augusti. TÄNK att stolt få spatsera med denna vinsten! Både snyggt och säkert! #hoppetdetsistasomövergeren

Alexandra

Denna vinst är för bra för att vara sann,
Jag skulle nog tro att jag drömde om jag vann.
I sommar ett litet mirakel vi ska få,
Så många promenader vill vi gå.
Även om promenader är sköna behöver vi ibland åka bil,
Men med detta babyskyddd kan bebben glida med stil.

Linnéa

Vilken fin vinst, tänk om vi skulle få vinna detta till lilla tvåan i magen! Håller tummarna för vinst!

Anonym

Om det finns någon som är verkligen i behov av den här kiten är min lilla syster som ska få sitt första barn och hon är ensamstående nyblivande mamma.Hon behöver allt möjligt men framför allt barnvagn och babyskydd!
Sängen ska hon få av mina barn och lite möbler till babis rummet.
Ån vilken lycklig människa kommer hon att bli om jag lyckas vinna!Efter allt hon gick igenom men hennes fd kille som lämnade henne två månader sen den här vinsten skulle betyda enormt!!!

Becky

Om det finns någon som är verkligen i behov av den här kiten är min lilla syster som ska få sitt första barn och hon är ensamstående nyblivande mamma.Hon behöver allt möjligt men framför allt barnvagn och babyskydd!
Sängen ska hon få av mina barn och lite möbler till babis rummet.
Ån vilken lycklig människa kommer hon att bli om jag lyckas vinna!Efter allt hon gick igenom men hennes fd kille som lämnade henne två månader sen den här vinsten skulle betyda enormt!!!

Anna

Vill vinna det här till min bästa vän som berättade för mig idag att hon är gravid 😍 Hon har längtat i flera år efter barn och hittade sin drömprins för ett par år sedan och ska nu äntligen få bli mamma. Hade varit så roligt att kunna få ge henne dessa saker för hon förtjänar allt det bästa i livet ❤

Malin S

En fräschare vagn till lillebror vi så gärna velat ha, den vi haft har oxå vart bra.
Men den har sjungt för sista versen,
att dra runt den i vårt vinterland nu -är rena pärsen!
Babyskyddet skulle en liten nykomling som snart till världen anländer få,
hade vart en fröjd att ge den, vet de kommer bli en säker bilfärd då 💕🍀

Petra

Dra mig i örat, jag har garanterat snubblat över världens grej,
den står verkligen och flörtar rakt in i mig,
funktionen passar våra önskemål som en smäck,
dessutom är den oövervinnligt käck,
vi köpte en begagnad vagn som visade sig ha mögelfläckar och den vågar vi nu inte köra,
men i den här skulle mini friska fläktar in i drömmen höra,
att få något alldeles nytt, alldeles eget och alldeles rätt i tid och rum,
skulle få blicken att vattnas och rösten att bli stum,
det finns egentligen inga ord som kan beskriva det ögonblicket för det är så magiskt och så stort,
en underbar vagn till miraklet som med kärlek är gjort!

Sandra S

Jag skulle så gärna vinna denna till en person som väntar barn men inte har det så bra ställt, jag vet själv hur det är att vara nervös för ekonomin när man väntar barn. Att få nya produkter som vagn och bilskydd som man vet är nytt, helt och säkert är en bra känsla. Håller tummarna för vinst så jag kan hjälpa till

Emmy

Hur perfekt vore inte att få barnvagn och babyskydd till mig och sambon som väntar barn? Att få barnvagn och babyskydd nu när sambon studerar på heltid skulle underlätta i ”bebiskassan” och då skulle vi faktiskt kunna skänka lite mer extra pengar till de barn som inte har det så bra ställt i Sverige och i Världen.

Lina

Vi har precis fått reda på att vi väntar vårt andra barn. Vårt första barn är inte mer än 10 månader så det vore en dröm att få komplettera med lite nya barngrejer!

Nathalie Gustafsson

Åh det finns en familj som jag kommit i kontakt med en del på senare tid som varit här i lite drygt två månader. De är så söta och snälla och bor på härbärget ett stenkast från vårt varma och bekymmersfria hem. Kvinnan i familjen väntar en bebis i mars och eftersom de inte har mycket att leva av skulle jag tycka att det skulle kännas riktigt bra att få skänka en sån här perfekt gåva till den här familjen!

Pia

En sån skulle jag vilja vinna
Hem innan bebis kanske den skulle hinna!
I mars ska tre bli fyra
Och vagnar är ju så väldans dyra!
Håller tunmar och tår
Kanske vi pengarna till annat använda får!

Linnea

Hjälp, oj, spännande, roligt, ja ungefär så kändes det för några veckor sedan. I den ordningen. Och nu ett nytt hjälp, vilken ände börjar man i. Det är ju så mycket nytt och praktiskt att ta tag i samtidigt som hjärnan inte fungerar för allt är bara omvälvande. Skulle nog behöva göra första bocken på listan. Tänk att få lite hjälp att komma igång.

Erica

Åh herregud vilket pris! Jag skulle så gärna vilja ge bort detta till min bästa vän och hennes nyfödda dotter! De har det väldigt kärvt ekonomiskt och jag vet att hon vill ge det bästa till sin lilla tjej men inte alltid kan det. Hon är en fantastisk nybliven mamma som aldrig klagar. Den vagn hon har ju är förutom gammal, också väldigt otymplig med svåra jul som inte är bra nu i väntetider. Hon hade blivit helt överväldigad om jag fick chansen att ge detta till henne ☺️❤️ (Följer Jollyroom)

Sara

Om jag vann denna julklapp skulle jag skänka babyskyddet till flyktingförläggningen vi har på Piteå havsbad då jag själv inte är i behov av den då min son är 6månader. Jag är i behov av en vagn så det hade varit en fin julklapp :)

Linnea H

Till ens barn vill man bara ge det allra bästa,
därför vill jag den här vagnen testa,
för den är smidig och lätt att hantera,
med den kan jag enkelt från alla hinder parera,
samtidigt är den för barnet väldigt komfortabel,
och den kan fällas ihop och blir då både lätt och portabel.
Det är en säker vagn så med den kan jag känna mig trygg,
sen skadar det ju inte att den också är riktigt snygg!

Sofie

Detta skulle göra mig så glad att f

Rebecca

Egentligen har vi redan haft tur nog som fått ett mirakel som flyttat in i min mage. Men jag håller tummarna för att vårt lilla mirakel kommer få ligga i denna fina vagn och jollra och må bra i sommar. Jag längtar så!

Lena B

Jag har en vän som ingen annan, hon är helt enkelt bäst!
Hon är gravid och väntar nu sitt barn, en väldigt efterlängtad liten flicka.
Min vän har genom oförutsedda händelser blivit en ensamstående mamma till flickan innan hon ens har kommit till världen.
Därför vill jag ge henne allt jag kan för att hjälpa!
Det här hade ju varit helt fantastiskt att få leverera till henne!

Emil

Så fantastiskt att min fru blev spontant gravid en andra gång, trots pcos så blir det BB när våren är på språng. Du vet ju själv hur det kan vara, att få barn är en gåva som inte hör till det självklara. Snart vet vi om det är en pojke eller flicka, oavsett så hoppas vi på detta fina paket så vi slipper se tusenlapparna sticka.

Sofie

Detta skulle göra mig så himla glad att få använda till mitt första barn. Lillfisen tittar ut i Maj & jag längtar så redan nu. Än så länge har graviditeten inte bjudit på annat än illamående, yrsel & foglossning så detta skulle verkligen pigga upp 💕

Mari B

Jag skulle vilja vinna denna då vagnen ser ut att ha luftfria däck. Så praktiskt, är det något jag saknar är det den typen av däck. Slippa pumpa och ha ständigt koll om det är luft gör mig lite smått galen.

Linda

Vi köpte en begagnad vagn till vår bebis som tyvärr visade sig vara trasig. Vi tänkte köpa en ny lite senare men då vi fått en tråkig överraskning/extra utgift efter den andra så står vi än idag utan vagn till vår lilla 6 månaders bebis. Att gå ut och gå med hunden med bebis i bärselen har funkat bra tills nu när det blivit vinterväglag och jag inte riktigt törs bära henne då det är så halt. Så att vinna en vagn till dottern i julklapp vore underbart för både mamma, hund och barn.

Då jag äntligen fått äran att bli moster skulle jag ge babyskyddet till min syster så det skulle bli dubbel lycka 😊

Fgren

Tävlat på instagram, motovation finns där ❤

Malin R

Juletid för mig handlar om att skapa härlig atmosfär
-& vara omgiven av de människor jag håller kär
Påskmust är ett givet inslag till julaftonsmaten
lika självklart som att skinkan & sillen pryder faten
Denna vinst skulle dock sätta pricken över i:et
-bli den där lilla skillnaden som förgyller livet
Ty jag har en dröm om att fylla vår ek med klappar
varpå det står gästernas namn på små, små lappar
En idé hämtad från Astrid Lindgrens värld
som skulle ge julafton lite extra lyx & flärd
Ett extra stort paket under trädet skulle dock sätta pricken över i:et,
till lilla Saga, som så sent som i förrgår, kom till livet!
Givetvis måste hon rulla fram i en vagn med tillbehör då de är som bäst,
denna lucka skulle göra hennes (och hennes föräldrars) jul till en fröjdefull fest!

Följer såklart på IG :)

Evelina

Vilket Dröm-Paket. Det finns så mycket man vill ge och köpa till sina Barn, men allt kostar... men en trygg vagn att färdas i och en säker stol att åka i det är superviktigt och därför är jag med och Tävlar om det här Fina paketet och hoppas att en dröm kan bli sann

Amanda

Skulle vara underbart att vinna till mig själv! Är ensamstående mamma och student, så dottern får åka begagnad vagn, skulle ju vara underbart att ge henne den säkraste och bekvämaste uppväxten!

Kristina K

Hej Linda!
Vilken drömlucka! Skriver min motivering som egenskriven dikt till min nyfödda:

Älskade barn, vad har du gjort med mig nu?
Ett virrvarr av känslor – det är du, bara du.
Villkorslös kärlek – nu vet jag vad det är,
likaså vad sömnlösa nätter och oro innebär.

Jag vill vara din trygghet, förebild och mamma,
livet blir aldrig mer någonsin detsamma.
Jag ska hålla dig i handen när du tar ditt första kliv,
alltid finnas till för dig resten av mitt liv.

Tillsammans ska vi med nyfikna ögon upptäcka världen,
vi börjar med fyra hjul och liggkorg för färden.
Vi önskar såklart en ordentlig sufflett,
för väder, vind och strålning ala’ ultraviolett.

En barnvagn som är smidig varthän vi är,
på bussar, i bilen eller på språng i affär.
En vagn som även klarar det tuffa terrängen i granskog och myr,
ständigt redo för nya upptåg och spännande äventyr.

För så är livet , älskade barn – det förändras ständigt,
en vagn plus bilbarnstol är smidigt och behändigt.
Med design, kvalitet, funktion och finesser – så smart,
är ett kit från Beemoo och Besafe det vi behöver för en underbar start!

HOPPAS!!! 🙂

Magdalena

Om jag vann så skulle jag ge detta paket till mig bästa vän som väntar barn i mars. Det skulle bli en fin julklapp. Hon ställer upp i vått och torrt ❤️

Thoria

En nära vän ska ha sitt första barn i april så detta hade varit perfekt till dem! 😍 babyskyddet hade hon däremot fått dela med sig av då jag gärna också vill ha det om vi förhoppningsvis får en tredje ;)

Självklart följer jag Jollyroom. :)

Ylva

Hej!
Min bästa vän E ska äntligen bli mamma och ingen (ja, förutom min vän och hennes sambo då) är gladare än jag! E är helt fantastisk med människor, så omtänksam och generös. Hon ger glädje och kärlek till så många! Det skulle vara underbart att kunna överraska henne med detta kit, att få ge henne något tillbaka.

Fredrik

Härom veckan möttes jag i ösregnet av min sambo utanför den lokala närbutiken. Hon flinade åt mig och sa "jag har en knut i magen". Det tog mig några sekunder att fatta att hon menade att hon var gravid. Knut kommer från sälens kut som är så liten, söt och mjuk.

Jag är en människa med kontrollbehov värsta sort och en sådan här överraskning skulle kunna kasta omkull hela mitt liv då vi inte riktigt hade planerat detta. Min reaktion då och fortfarande är dock en otrolig glädje och stor förväntan. När jag såg det här kittet tänkte jag direkt att även om det är ett bra tag kvar kan man aldrig vara tillräckligt förbered. Det är ju bättre att vända kontrollbehovet till något positivt och göra allt i min makt för att göra det så bra som möjligt för vårt kommande barn och min underbara sambo.

Åsa Wiberg

Storken kommer tidigare än planerat för min bästa vän. Totalt oplanerat men ändå så efterlängtad. Hon blir ensamstående mamma då pappan inte vill veta av barnet. Så nu håller min vän på att finna en perfekt lägenhet för hon och det kommande barnet. Med liten budget är det svårt att boa inför nedkomsten så detta kit är ju drömmen för alla blivande mammor som väntar på deras underverk!

Åsa Wiberg

Storken kommer tidigare än planerat för min bästa vän. Totalt oplanerat men ändå så efterlängtad. Hon blir ensamstående mamma då pappan inte vill veta av barnet. Så nu håller min vän på att finna en perfekt lägenhet för hon och det kommande barnet. Med liten budget är det svårt att boa inför nedkomsten så detta kit är ju drömmen för alla blivande mammor som väntar på deras underverk!

Lisa. F

Tänk att få chansen till att vinna en underbart fin vagn, vilken dröm! Vagnar kan vara rätt dyrt för en student så att vinna en hade varit perfekt för mig i juletider! Håller mina
Tummar✨

Camilla%2520wiklund

Jag blir faster i januari, och det ser jag verkligen fram emot, speciellt eftersom jag själv tyvärr inte kan få barn. Jag vill gärna ge paketet till den nya lilla bebisen!

Louise W

Skulle bli så glad om jag vann denna vagn till mig och min dotter på 6 månader. Vi fick en vagn gratis när hon föddes då ekonomin inte är den bästa, sedan sparade jag ihop massa pengar så vi kunde köpa en vagn som fick plats i bilen, dum som jag är så litade jag på säljaren så kollar bara lite fort på vagnen, när vi kommer hem upptäcker vi att adaptern till sittdelen är trasig, så nu ligger lillan fortfarande i sin liggdel och de börjar bli trångt 😭 denna vagn skulle rädda våran vardag, jag har inte körkort så vagnen används väldigt flitigt när sambon inte är hemma!
Skulle bli så otroligt glad om jag/vi vann 😍😍

Marie

Jag skulle gärna vilja vinna detta och ge till min syster som väntar liten o maj. Då jag fick allt nytt av våran mamma (finns ej med i bilden längre) så känner jag att detta hade varit perfekt till min syster, sambon och bebis.

Anna Wickman

Bästa babyskyddet, otroligt viktigt att åka säkert i bilen!

Utmärkt vagn, en vagn med hl

vad mer kan man önska sig? :) Önskar vinna detta till lillebror <3

Anna W

Bästa babyskyddet, otroligt viktigt att åka säkert i bilen!

Utmärkt vagn, en vagn med allt man behöver och mer!

Vad mer kan man önska sig? Perfekt vinst.

Önskar vinna detta till lillebror! <3

Sofia

Jag skulle vilja vinna detta för egen del och för att överraska min man (som alltid är den som överraskar mig).

När vi blev gravida första gången hade vi båda bra jobb och allt klaffade helt perfekt tidsmässigt. Tyvärr förlorade vi vår lilla i magen halvvägs genom graviditeten. När vi lyckades bli gravida igen blev vi båda arbetslösa. Samtidigt som vi oroar oss över hur denna graviditet ska gå funderar vi på hur allt ska lösa sig ekonomiskt, så att vinna vagn och babyskydd hade känts så bra på flera sätt.

Corina

En helt fantastiskt vinst så man kan ju inte annat än att hålla timmar och tår att ha lite tur :)
Hade önskat vinna denna fina vinst till vår lilla son som precis blivit en månad gamal, hade hjälpt mycket då vi tillfälligt, fram tills vi haft möjlighet att skaffa egen, har fått låna en vagn - så hade varit väldigt välkommet och slippa känna stress med att ordna fram ny vagn till liten - dessutom var denna kanonfin!

Följer på Instagram sedan tidigare , corinamcadbrand

Annica

Hade varit en helt underbar vinst, då våra grabb här hemma inte så länge till är minst!
Då inte alltid ekonomin är så bra när man är mammaledig och såhär före jul, så hade detta paket varit så kul!
Dessa produkter är ju så bra och fina, så nu hoppas jag att de blir mina 🌟

Ylva

Hej!
Min bästa vän E ska äntligen bli mamma och ingen (ja, förutom min vän och hennes sambo då) är gladare än jag! E är helt fantastisk med människor, så omtänksam och generös. Hon ger glädje och kärlek till så många! Det skulle vara underbart att kunna överraska henne med detta kit, att få ge henne något tillbaka.