Lindas julkalender 2017 - Lucka 14 - AVSLUTAD!

I samarbete med Bagaren och kocken.

Idag finner ni en svart blender från SMEG i potten värde 2195kr. Vem älskar inte snygga köksmaskiner och denna är både praktisk och för snygg för att inte ha stående på bänken.

FÖR ATT DELTA:
-  Motivera ditt bidrag.

- Följ gärna @bagarenochkocken på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tavla fram t.o.m. 14 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )

Ett stort grattis 
Emelie!
213
Heléna

Jag skulle ge den till min dotter som lämnade sitt fina lilla hus som hon renoverat själv och flyttade ihop med sin kille. Nu ett par år senare gjorde han slut så nu bor hon hos sin pappa.. Men i mitten av jan får hon en egen lägenhet och det vore en superb inflyttningspresent.

Annica L

Tänk att få börja dagen med att blanda till en god smoothie.

Pernilla D

Håller med att den är så snygg att den skulle få stå framme...+ att den passar perfekt i mitt svart/vita kök

Emma

Jag vill gärna vinna en blender. Smeg är mitt favoritmärke och visst ska köksmaskinerna matcha? En blender vore perfekt då jag vill börja dricka smoothies till frukost!

Malin Svensk Björck

Denna maskin borde i alla kök finnas
Den underlättar med allt som ska hinnas
En smoothie fixar man på ett nafs
Men utan att det blir en massa slafs
Önskar den kunde bli min hjälpreda
Så den min lunch varje dag bereda
En handikappads bästa vän den är
Därför vill jag ha den i köket här
Den ju sin plats också skulle pryda
För mig den väldigt mycket betyda

Följer på Instagram, @hostdagjamningen
Ha en fin dag!

Jenny

Åh! Jag har nyligen flyttat hemifrån, och en mixer står högt på önskelistan över saker jag vill ha till hemmet. Det är liksom det obligatoriska i köket om man vill slänga ihop någon god smoothie - vilket man vill typ jämt!

Tina eriksson

Med en 5-årig dotter som älskar smoothie (ja mamman också förstås) så hade det varit toppen om vi vann då våran förra och väldigt lilla gick paj för 3 veckor sedan till dotterns stora besvikelse! Tänk att få överraska min piggelin med en sån här, då vet jag någon som kommer hoppa jämfota av lycka 😍😄

Olivia

Men wow, vilket enastående pris! 💫

Här hemma har vi en blender i kras, och alternativa metoder försöker tas. Men inga mästerkockar vi är, och allt slutar i ren misär; Gazpachon vi håller kär, har nu helt tappat sin ljuva karaktär. För fullt med omixade bitar den nu har, helt olik hur den en gång var. Och barnens smoothies är totalt odrickbara, alla bitar fastnar ju i sugröret bara! Så ja, här hade denna blender varit genuint gouterad, och ur den hade go’ näring dagligen varit konsumerad. Men inte nog med de’ - den är ju ruskigt snygg me’. Så till köket hade den tillfört både fantastisk form och charm, åh, blir bara av tanken i hjärtat varm!

Tessan_mcwc

Åhh denna önskar jag vinna till min mamma. Hon har haft det väldigt svårt å ska snart operera ena handen. Denna hade hjälpt så mycket för henne då! 😍👌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Merima

Har alltid velat köpa från märket smeg men tyckt att det varit för dyrt. Detta skulle passa perfekt till vårt nybyggda hus som vi flyttar till om cirka 1 vecka. Hoppas på tur för en gång skull! :)

Marike Wikström

Min väninna bombarderar mig med recept på hälsosamma smoothies för att jag ska börja äta/dricka frukost! Det är en start på viktminskning, påstår hon. Jag har hela tiden skyllt på att jag inte har någon blender och det blir inte gott med elvisp... Nu har jag dock börjat snegla lite på recepten. Rödbetor är ju rätt gott.. oc h babyspenat smakar ju inte så mycket.. Ingefära, cashewnötter, havremjölk mm gillar jag ju. Kanske dags att börja mitt nya, lättare liv?

Carina

Smeg är ju galet snygg! Vi brukar göra smoothies till frukost och tar fram mixern från skåpet varje morgon. Det vore så smidigt att slippa ta fram och tillbaka mixern varje dag och istället ha en snygg Smeg prydandes köksbänken och göra smoothies med stil! :) Jag vill gärna vinna denna snygga maskin.

liza

Här hemma dricker barnen frukt och grönsakssmoothie minst en gång om dagen. Mina barn är inte så förtjusta i frukost och då passar det perfekt att göra en på banan, spenat, havre/kokosmjölk och lite havregryn. Vår blender här hemma går på sista versen så vi skulle bli jätteglada för en sådan här vinst 😍

Caroline Torbjörnsen Valberg

Med denna från smeg kan jag göra allt och förbereda tillbehör för en deg. Skulle om denna drömma och hoppas att tomten under min från denna kan gömma!

Caroline Torbjörnsen valberg

Sitter och om denna drömmer, hoppas tomten under min gran den gömmer. Kan göra allt och förbereda tillbehör för min det med denna underbara från smeg

Susanne b

Åh tänk att få vinna denna fina blender.. den vi har börjar verkligen bli jättedålig och nu när det både görs smoothie till oss vuxna och till barnen så hade det passat perfekt så alla frukter och bär verkligen bli mosade ordentligt.. dottern gillar inte när det är bitar kvar i hennes smoothie. Så hoppas verkligen på tur att vinna denna fina blender

Yasmine

Den skulle passa perfekt i mitt kök och till min smoothie älskande son!

JohannaM

Denna grej skulle jag vilja ge min dotter i 20 årspresent!
Hon älskar att göra smoothie ☺️

Linda

Skulle älska att få vinna denna Blender! Ser fram emot ett 2018 med mumsiga smoothies!!

Agnes

Då min blender (köpt i all hast för billigaste priset när jag flyttade hemifrån) börjar lukta bränt vad jag än lägger i den så tror jag en uppgradering skulle vara på sin plats. To be safe (hehe, pun intended).

Linda H

Saknar verkligen en blender. Barnen vill ha smoothies och milkshakes och det blir inte samma resultat med en elvisp, så vi hoppas att vi vinner denna!

Emilie b

Åh fin vinst!✨
Har kört slut på min helt här hemma, ofta slutar det med att jag försöker ändå och har smoothie i halva köket! 😅 Våra barn älskar smoothie o med en bebis påväg kan man även fixa barnmat lite snabbt o enkelt!
Följer bagaren o kocken på insta nu, och hoppas på vinvinsten!👏✨

Monica Nilsson

Det går men en faslig fart
på ett kick är det klart

Jennie

Vilken passande vinst nu när min gamla slitna blender börjar ha gjort sitt. Att den dessutom är snygg och slipper gömmas undan i skåp är ju ett stort plus 😍

Alexandra

I denna skulle jag kunna mixa och frukost i ett vips fixa!
In med lite hackad banan, jordgubbar i små portionspåsar i frysen som sedan enkelt tas ut på morgonen och blandas med krämig vaniljyoggi.

Älskar smoothies och variationen av dem! Om jag hade vunnit den här hade den gått varm här hemma med fantasifulla smoothies.
(Min allra fav smoothie är en som jag brukade dricka i Kuwait. Avocado, honung, mjölk och is) Den lena smoothien med en halloumimacka gifter sig perfekt! Älskar även designen av den, super snygg. Ingen blender man gömmer i skåpet precis. Utan den hade fått stå mitt på bänken och stoltsera!

Sofia Skoog

Här hemma älskar vi smoothie, men då vi redan har 2 stycken skulle jag vilja vinna denna till min älskade mamma, så hon och mina söner också kan lyxa till det med smoothie när dem sover över där :)

Irene Eliasson

Är det kanske nu det händer?
Jag ska äntligen få vinna mig en Blender!
Goda smoothies ska jag då bjuda på,
inte bara en, utan det kan nog säkert bli två!
Äpplen, bananer, kiwi och apelsin,
det blir en riktig bomb med vitamin!
Så en riktig hälsomaskin detta är,
så nu hoppas jag att detta rimmet mot seger bär!

Sofia

Ååh är det någontin jag verkligen vill vinna så är det en b r a blender. Har haft någon tidigare men dem har inte hållt måttet. Hoppas på tur så livet fortsätter i dur (uselt rim jag vet) haha! :)

Julia

Jag skulle absolut vilja vinna en blender till min nya lägenhet, som jag får om en och en halv månad! Denna vinst hade gjort det möjligt att dricka smoothies även där, då efter alla möbler och renovering känns det som pengarna är slut ...

Therese

Vilken fin vinst. Har önskat mig en blender länge nu 😊 så hade blivit så tacksam! Har fått upp ögonen på hur smidigt och bra det är med en smoothie till frukost och mellanmål. Både till mig och barnen, ta sätt att få i barnen frukt och grönt. Håller tummar och tår på vinst av en fin Smeg blender!

Hannah

Skulle så gärna vilja vinna denna då jag och min 2-åring älskar smoothies. Skulle passa så fint i vårt nya kök! Har alltid önskat mig en rejäl blender men ekonomin har satt stopp. Att det är ”Smeg” gör inte saken sämre :)

Sofie

I och med en hektiskt höst med mycket stress och press så har jag slarvat mycket med frukost. Absolut inte hållbart och något jag nu försöker ändra på. Tänk så lätt det skulle vara att få i sig en näringsrik och energigivande frukost om en hade en blender!

Jessica

Jag älskar att göra goda smoothisar till mig och min familj. Barnen har börjat gilla det mycket och så himla bra när man kan blanda i massor av goda nyttigheter nu i förkylningstider. Vår nuvarande blender har börjat ge upp så därför skulle jag bli så glad om jag är den lyckliga vinnaren idag 🌸😊

Catrin Wiberg

Så snygg!
Mixade sönder min gamla blender, så i dagsläget använder jag endast en stavmixer. I neeeeed this 💕

Therese Hansen

Wow. Denna skulle passa perfekt till mig. Min mixer är sönder så kan just nu varken göra smoothie eller fruktpure till mig o min dotter på 9 månader. Tyvärr håller inte föräldrapenningen till att köpa ny, då jag dessutom är mitt inne i att starta eget företag med start 1 februari och alla kostnader därtill... 😣 håll er tummarna!!!
Insta @theresehansen

Anonym

Wow. Denna skulle passa perfekt till mig. Min mixer är sönder så kan just nu varken göra smoothie eller fruktpure till mig o min dotter på 9 månader. Tyvärr håller inte föräldrapenningen till att köpa ny, då jag dessutom är mitt inne i att starta eget företag med start 1 februari och alla kostnader därtill... 😣 håll er tummarna!!!
Insta @theresehansen

Mamma till fem pojkar

Riktigt fin faktiskt! Och tillräckligt stor när man är många i familjen som älskar smoothies. Vi kör med stavmixern nu så vore verkligen en dröm att vinna!

Amanda

Åh, den här luckan är perfekt för mig!
Jag har under många år varit överviktig men har nyligen påbörjat en resa mot att bli mer hälsosam. Syftet är inte att bli smal, utan att ge mig själv så bra förutsättningar som möjligt att leva ett långt och hälsosamt liv.
Varje morgon gör jag numera en nyttig smoothie - med stavmixer. Det är i princip omöjligt men jag har inte råd med en blender just nu. Jag äter ibland också fräscha soppor till lunch så denna blender vore perfekt. Till både smoothies, soppor och ibland lite bananglass :)

Amanda

Åh, den här luckan är perfekt för mig!
Jag har under många år varit överviktig men har nyligen påbörjat en resa mot att bli mer hälsosam. Syftet är inte att bli smal, utan att ge mig själv så bra förutsättningar som möjligt att leva ett långt och hälsosamt liv.
Varje morgon gör jag numera en nyttig smoothie - med stavmixer. Det är i princip omöjligt men jag har inte råd med en blender just nu. Jag äter ibland också fräscha soppor till lunch så denna blender vore perfekt. Till både smoothies, soppor och ibland lite bananglass :)

Malin stjernberg

Älskar praktiska och snygga köksdetaljer. Tittat på just denna ett bra tag, men så mycket annat man måste lägga pengarna på hela tiden. Så Vore så kul att själv få något riktigt fint och användbart för en gångs skull 😍

Moa

Vår mixer har precis gett upp och barnen saknar morgonsmoothien! Det blir en perfekt julklapp till hela familjen😃

Hanna

Det senaste året har två blenders börjat ryka och gått sönder för oss, riktigt otäckt. Den senaste gick sönder för någon vecka sen och vi har inte hunnit köpa en ny än. Barnen älskar smoothies så hoppas denna kan bli våran så vi kan börja göra det igen! 💕

Elise

En Blender hade förgyllt vår och barnens vardag. Vi älskar att göra olika slagit smoothies men den vi har sjunger på den sista versen! Och en sån här snygg brukar man ju bara drömma om!

Instagram:Lisessa

Louise

Skulle varit perfekt att vinna då min gamla mixer har blivit sliten av alla smoothies jag gör. (:

Victoria W

I denna kan man laga något gott
En soppa till stora eller barnmat till smått
Om du en smoothie vill ha
För att få magen bra
Stoppa i yoghurt och bär
I denna här

Kram ❄️❄️

Yasmine

Min karl gick och köpte en mixer i plast.
Vid spisen de stod och av värmen brast.
Förstörd blev bryggaren, pannan och fläkten.
"Köpa billigast möjligt!" - Han har det i släkten...
Det kostar i längden så mycket mer.
"Miljöförstöring!" - Som jag det ser.
Drunknar i junk och kommer snart att krevera!
Tomten, jag vill med elegans kunna purea.

Annika Andersson

I somras fyllde vi frysen på skogen och trädgårdens alla bär så nu behöver vi bara en blender för att göra världens bästa smoothies!

liselotte

Denna var ju jättesnygg! Vill vinna för att kunna ge till min dotter som precis flyttat till ny lägenhet, så skulle passa bra att förgylla hennes kök med denna.

Desiree

Åh, en sådan är en av allt annat som ligger överst på önskelistan 😍 vore perfekt att vinna en istället, så kanske några saker jag valt bort kanske kan få krypa fram på önskelistan istället 🙈
Jag är hemma och är sjukskriven för graviditet och sug efter goda smoothies osv är stort, så jag håller verkligen tummarna nu att turen är på min sida ✊🏼

Melissa

Efter så många frustrstioner under morgonen för att lyckats få till den perfekta morgonsmoothien men de flertalet blender jag har haft tidigare. Två har gått sönder pga mina dagliga smoothie tillverkning. Att få möjligheten att börja dagarna med en blender från SMEG som både är snygg och är av bra kvalite skulle göra att de fortsatta frukoststunder blir av lycka och glädje istället!

Titti skarp

jag älskar att göra smooties
men har haft oturen då alla har
gått sönder
glaset har smällt så det blev splitter på hela bänken
och grejen under apparaten gick sönder så tre stycken har jag köpt totalt
så hoppas på detta märke
det vore underbart till familjen

Emma L

Snyggaste blendern, skulle kunna bli min bästa och snyggaste vän i köket när jag bakar och lagar mat. Inne på tredje veckan med viktväktarna och tänk att få laga en härlig bärsmoothie i denna skönhet! Hoppas hoppas!!

Sandra A

Jag har nyligen flyttat från min sambo sedan 6,5 år och alla våra saker delade vi upp mellan oss. Han fick mixern! Flytten har medfört många utgifter för mig och en mixer är inget jag har prioriterat. Att vinna denna skulle betyda så mycket för mig :)

My

Åh jag älskar smoothies, har bara en handmixer nu och det är ju inte lika smidigt som en sån här så vore perfekt <3

Carola

De är ju så snygga, och jag har önskat mig en länge...tror dock att det blir kö i familjen för att få använda den

Emma

Jag har börjat göra smoothies till min allergiska son. Jag har ”svårt” att hitta bra frukost och mellisalternativ. Han är allergisk mot både mjölk och ägg. En smoothie med mandelmjölk och lite sojayoghurt och en massa frukt. Meeen jag har världens sämsta boendet. Den rymmer knappt någonting och bladen är dåliga. Så tänk att få en superblender. Såå många smoothies pojken kan få ☺️

Lise-Lotte Larsdotter

Med denna fina blender kan man blanda lite i sänder och göra goda och nyttiga smoothies för både vuxna och barn! Hoppas få göra familjen glad!

Åsa H

Älskar smoothies numera,
vill gärna göra flera !
Min gamla mixer har tagit slut,
och dessa ser så bra ut !

Angus

Den är jag i så stort behov av! Ver du varför? För min gamla knaggliga blender som används dagligen är allt annat än bra. Smoothin blir inte så smooth och bitar fastnar i sugrören till allas förtret ;)

Sara

Har en sjumånaders här hemma och har än så länge gjort all mat själv. Köpte en begagnad mixer men den var lite väl liten och klen för att mixa barnmat har jag märkt. Nu får jag stå både med den lilla mixern och sen komplettera med stavmixern, så det tar lite tid. Därför vore dagens vinst i lucköppningen som pricken över i:et🙌 Håller tummarna✊

sara

Skulle verkligen behöva en ny, bra mixer til puré, smoothie och annat gött:) Den jag hade gick sönder så nu står jag utan. Dessa från smeg så ju så snygga och bra så det vore grymt kul att vinna en!

Frida

Åh jösses! Vår blender kapitulerade för x-antal veckor sedan och mellanmålsräddningarna är numera som borta. Hade älskat att överraska min man med en ny blender på jul. Dessutom är det en life saver inför kommande mammaledighet då både frukost-lunch-middag lätt kan utebli pga liten minimänniska. Måste ha en ny tills dess!
Håller tummarna!

Tommy

Hej hopp

Wow, vilken skönhet. Bara att få in en snygg färgklick i köket räcker egentligen för mig.
Men att vi sen kan göra nyttiga frukostsmoothies, eller att grabben kan ha ett smoothies kalas gör ju bara saken ännu bättre.
FÖr att toppa det så kan vi vuxna göra coola is drinkar när vi är barnfria någon helg. Detta är ju ett monster som klarar allt.

Hoppas!
Ha det fint
Tommy

Nathalie Gustafsson

Jag tycker den är sååååå läcker att jag själv skulle vilja lägga vantarna på den. Men jag har ju redan en. Den självklara mottagaren av den här gåvan skulle vara min mamma. Min äldste son rev nämligen ner hennes blender från kösbänken när vi var där för några veckor sedan och den gick givetvis sönder. SKulle vara roligt att få slå in den här nya med julhälsningar från busungen Nils :)

Johanna

Smegs produkter är bara för snygga! Håller tummarna för att få ställa upp denna i köket!

Jennifer B

Denna skulle underlätta frukost å mellisbestyren här hemma. Jag står just nu med en dålig gammal handhållen visp och försöker göra fruktsmoothie till sonen dag ut och dag in. Denna var ju supersnygg också det skadar ju inte ;)

Cilla

P.g.a. cancer i bukspottskörteln träffade jag en dietistläkare i tisdags. Hon rådde mig att börja dricka 3 gröna drinkar om dagen för att kroppen ska kunna få i sig alla de vitaminer och mineraler som den behöver. Men jag har ingen blender!!
Med Smegs snygga retrodesign skulle "ett ont måste" bli äkta vardagslyx och därför hoppas, hoppas, hoppas jag på all världens tur och lycka så att jag bli den tokglada vinnaren i dagens lucka!

Louise Johansson

Denna blender vill jag till min mamma vinna,
perfekt då den gamla, söndriga i soporna fick försvinna.
Så trött hon på dålig kvalitet är,
därför hon Smeg borde vinna här :)

Mathilda Andersson

Smeg blender står högst upp på min önskelista.
Min blender gick sönder förra veckan. Men lite dyr att önska sig..
Och nu börjar julen närma sig och alla julklappar är inköpta till barnen och familjen. Tänkt om man fick en sån fin julklapp till sig själv. Det vore fantastisk vilken lycka! Linda jag håller mina tummar och tår ❤️
Instagram. Lillatilda

Jennifer Lindberg

Jag vill vinna denna till mig själv i julklapp! Vi har just renoverat köket och behöver nya snygga grejer, helst i svart så det matchar! Denna skulle vara perfekt och den skulle få stå framme hela tiden! :D

Rebecka Gustafsson

Min halvdana gamla trostjänare till blender sjunger på sista versen här hemma, hackar mer än en rethosta! Så en ny är behövligt, och smeg är en dröm i sig! Designen är så vacker att man aldrig behöver gömma undan elprylarna. Den här stod på min önskelista i år (men vet redan nu att jag får ett par tofflor istället..) så gör min helg och gör mig glad, för det skulle en vinst betyda!

Evelina

En blender är vad jag har önskat mig i julklapp. Den jag har gick sönder och som student så finns inte samma pengar att röra sig med som när man hade jobb.
Så jag håller alla tummar och tår att jag blir den lyckliga!!✊🏻✊🏻

Marika

Ska inte ens försöka mig på att rimma utan bara säga kort och gott att denna skulle göra mitt liv så mycket enklare och mina fingrar skulle slippa alla skärsår från stressiga middagsförberedelser!

Johanna Lingefors

En perfekt julklapp till min lillasyster som är inredningstokig.
Hon har nyligen fått reda på att hon har IBS. Hon ska äta specialkost resten av livet vilket är både dyrt och krävande. Jag skulle vilja vinna den här till henne så hon kan göra gröna smooties. Hon får inte äta frukt, laktos, gluten bland annat. Men grönsaker är billiga och ihop med lite laktosfri mjölk och några droppar citron så kan hon få i sig något på morgonen. Jag håller tummarna på att få pigga upp henne mitt i alla motgångar :)

Elin

Skulle vilja ge blendern till mina älskade föräldrar som ägnat hela sin sommarsemester till att hjälpa oss med husbygge efter att hantverkarna vi anlitade blåst oss och lämnat oss med ett halvfärdigt hus inför den kalla vintern i norr.

Lena

Wow, en blender! Finns inte i detta hushåll, så det skulle vara kul att få testa!

Linnea H

Jag hackar och mosar frukt i timmar,
det är så jobbigt att jag tror att jag svimmar,
när jag en smoothie vill fixa,
är det svårt att utan en blender den mixa,
med en Smeg skulle det gå på ett ögonblick,
det är bara stoppa ner frukten och sen njut och drick!

Marie

Jag älskar mina mixade soppor, och har helt snöat in på grön ärtsoppa med ingefära, lime & kokos. Men eftersom jag bara har en stavmixer, så skvätter det soppa överallt, trots min försiktighet, så vore ju helt toppen med en blender!

Björn Karlsson

Jag är pappaledig med min lilla flicka! Jag vill att hon ska ha bra mat och dricka! Noga med vad hennes mat ska innehålla... vill inte ens på matburkarnas förteckning kolla! Riktig husmanskost av rotfrukt, fisk, färska örter och utan salt... Jag räknar med att ha puré på kläderna, väggarna, i taket - ja överallt! Sötaste flickan förtjänar det bästa... med en svart blender från SMEG skulle jag egengjorda puréer kunna fresta! <3

Frida

Detta vore en drömvinst för oss! Mina två döttrar ÄLSKAR smoothie och nu har vår gamla blender gått sönder... Eftersom jag är gravid med vårt tredje barn vore den också perfekt att mixa mat med till den lilla så småningom! ❤

Håller alla tummar! / Frida
@fridasinspo

Alexandra

Jag sa till sambon senast förra veckan att vi måste försöka införskaffa oss en blender, både jag och barnen älskar smoothies och det bästa med smoothies är att man kan variera innehållet så man aldrig ledsnar!

Emil

Nu tror jag att jag äntligen vet, att jag till jul vill ha ett hårt paket. Till julmaten blir det ju en och annan sås eller mix att göra, det blir så tufft för handen att röra. Så i denna lucka på din kalender, blev jag så glad att det var en blender!

Tatiana

Smoothes och soppor barnen drömmer om här,
tänk att vinna blendern i fjärran där.
Dottern började genast rimma,
höll på timma efter timma.
Jag får inte tyst på henne alls,
orden flödar ur hennes hals.
Hoppas min tur nu är kommen,
SMEG till oss är så välkommen! <3

Följer på Instagram som _vieille_ame

Cristel

Denna vinst hade varit helt underbar då vår blender gått sönder för något år sedan men inte blivit av att vi köpt någon ny då vi prioriterat andra inköp före detta. Med en liten på snart fem månader hade de underlättat vardagen med att kunna göra en snabb och nyttig frukost och lunch.

Katarina

Tonårssönerna här hemma gymmar mycket och gör ofta smoothies efter träningen och nu har dom lyckats köra slut på blendern vi har så är i stort behov av en ny. Därför är denne helt perfekt att vinna :)

Ullis

Är gärna med och tävlar om denna blender. Skulle ge den till min man och mästerkock (samma person🙂). Han är en hejare i köket och älskar allt vad matlagning innebär. Denna maskin skulle komma väl till användning!

Anonym

Eftersom det blir en del mixande av sonens mat och ett andra barn påväg så skulle den här vinsten verkligen vara perfekt då en uppgradering av vår mixer inte skulle bara helt fel! Försöker också hitta någon smidig men god frukost som man gärna kan ta med sig på bussen på väg till jobbet på morgonen och hur smidigt är det inte med smoothies om man bara har en bra mixer?! :)

Ann-Sofie

Eftersom det blir en del mixande av sonens mat och ett andra barn påväg så skulle den här vinsten verkligen vara perfekt då en uppgradering av vår mixer inte skulle bara helt fel! Försöker också hitta någon smidig men god frukost som man gärna kan ta med sig på bussen på väg till jobbet på morgonen och hur smidigt är det inte med smoothies om man bara har en bra mixer?! :)

Anonym

Jag är fantasilös när det gäller grönsaker. Ofta blir det gurka, tomat och sallad. Med en blender är det ju mycket lättare att leva sunt genom att göra gröna drinkar. Grönkål, spenat mm
går att få i sig smidigt utan att tugga 😊
Hälsningar Caroline L

Malin

Jag älskar att göra smoothies och min kille använder ofta en mixer när han lagar olika rätter från sitt hemland. Vår nuvarande har börjat läcka, så denna vinst vore ju helt perfekt! Min kille älskar svart så jag vet att han hade blivit otroligt glad för designen på denna mixer och jag skulle bli superglad om vi kunna vinna en köksprodukt som verkligen är bra och håller mer än något år! Vår son på 7 månader skulle nog även bli glad över alla goda puréer som kan göras med denna :D

cecilia

Både jag och min syster tränar väldigt mycket handboll så en blender hade vart såå bra att vinna då det görs mycket smoothies. Smegs produkter är riktigt fina! Så håller alla tummar på vinst och en tidig julklapp!

Jessica

Vår blender är nu ett minne blott. Det var inte lång tid vi fick tillsammans innan den valde att ge upp. Är kock i grund och botten och älskar allt som har med mat och bak att göra. Planen ät att när Lilleman här hemma börjar äta mat så ska jag tillaga den själv. Då hade det underlättat otroligt med en blender istället för att stå och mosa allt för hand

Lotta Vikström

Men åh! Det är ju precis en sådan jag önskat mig i julklapp! Fast jag och min man inte byter julklappar då..;) Jag dricker gröna smoothies varje morgon, men min mixer luktar sedan en tid tillbaka bränt så det är stavmixer som gäller hemma.. Snälla tomten, vad glad jag skulle bli!! :) (håller alla tummar och tår för denna!)

Chasmine

Denna boendet skulle jag ge till min lillasyster i julklapp. Då hon inte har någon men gärna kommer hem till mig och gör smoothies i min fina blunder vill jag gärna ge en underbar smegblender till henne i julklapp.

Funkynality

Ljuvlig! Har gått och trånat efter den här. Bor i närheten av SMEG-butiken och dreglar ibland mot skyltfönstret.

Min man köpte en Dualit.
Den är tyvärr faktiskt bara skit.
Man måste plocka isär den för att rengöra.
Den går inte heller att i diskmaskin köra.
Nu står den i vårt köksskåp, allra längst in.
Jag får använda stavmixern min.
Köra på i säkert en kvart.
Den är svag med få kilowatt.
Smeg är design och kvalitet i ett.
I vårt kök är blendern så himla rätt.
Jag behöver så ofta en mixermaskin.
Vilket jätteplus att den är fin!
Linda, snälla ge tomten min adress.
För på den vi har, är jag så less.


Elin Pettersson

Åhh. Detta verkar vara en hållbar blender som är enkel att använda. Jag hade velat ge den till min syster (som precis flyttat hemifrån) i julklapp. Hon hade nog blivit överraskad att jag ger henne nåt som hon faktiskt har nytta av för en gång skull ;)
Min instagram är elinpetters

Ulrika

Tänk att göra Pina Coladas utan att visa leg, i en gnistrande skimrande blender från Smeg. Få tillreda en hälsosmoothie till frukost, istället för att dricka överbliven julmust. Den perfekta julklappen för en tidspressad mamma. Önskar denna blender i mitt kök får glamma!

Jerker

Den vore perfekt hemma hos oss, som periodvis har både gott om färsk frukt och grönt, och ibland frysen full, så vi nästan har svårt att göra av med alla godsaker. Med denna hade vi druckit oss otörstiga :)

Maria Helmersson

Det går fort med all världens fart
tar bara en stund så är det klart
Smaker och bas du själv får bestämma
ta bara vad som finns i kylen därhemma
Sen så kan du mellanmålet snabbt sluka
och fylla på den energi du förbruka

Camilla Sandmark

Jösses, vilken snygging! Alldeles för fin för att ha ståendes i ett skåp så den har sin givna plats på köksbänken såklart. Jag har varit utan blender ett tag nu och det känns supertrist för den gamla användes mycket flitigt. Det var nog därför den gick sönder,hehe. Men den hade inte samma kvalitet som den här. Det är en sak som är säker. Det har inte blivit av att skaffa någon ny än för pengarna tycks hela tiden gå åt till annat så nu hoppas jag på riktig tur.

Sandra

Barnen älskar smoothie så detta skulle bli en present till dom 💕

Annette

Hej! Hur ska man få till den bästa motivationen för att vinna den här läckra blendern? Det enda jag kommer på är att mitt kök är så jäkla tråkigt så den här skulle verkligen lysa upp

Alicia Liljeberg

Åhh skulle vara så roligt att vinna en till mina föräldrar att ge i julklapp! De är världens bästa och deras mixer gick nyligen sönder. Önskar att jag kunde köpa en till dem men studerar utan lån och har inte den möjligheten tyvärr! skulle verkligen lösa ångesten inför den sista julklappen jag har kvar att köpa

Agnes

Hej, tack för att du gör det möjligt för oss andra att få skaffa julklappar till oss själva eller varför inte ge bort till någon man bryr sig om.

Min motivering är att min man och jag inte har råd att ge varandra något i julklapp i år, detta hade varit perfekt för oss att starta ett nytt år med. Lite nyttigare och lite gladare. 💕

Önskar dig och din familj en fin och fridfull jul! 🎄
kattlivet@gmail.com

annsophie

Plötsligt det händer
jag äger en SMEG-blender
En stilren kompis i mitt kök,
Hjälper mig med julestök,
snurrar, hackar och blandar runt,
i konsistenser både tjock och tunt.
Använd puls, min eller max,,
Så är det färdigt alldeles strax!

Hanna

Åh, varje morgon dricker min man och jag smoothie till frukost då vi båda har svårt för att få i oss annat vid 5.00 när vi stiger upp. Häromdagen gick vår träkänare till stavmixer sönder efter många år i våra ägor och de senaste dagarna har vi alltså varit utan frukost. En blender hade alltså varit perfekt för oss så vi kan få i oss frukost igen. :-) Hjärnan känns ganska mosig när man inte får frkost-smoothien i sig..

Roxanne Muñoz Rytting

Jag är absolut ingen köksfantast - snarare tvärt om! Men en bra blender är ett måste för mig då jag gör mycket smoothies, röror mm. Den här är ju bara SÅ snygg och minst lika bra. Den vill jag självklart vara med och tävla om! :D

Ellen Eklund

Följer bagaren och kocken på instagram (@elleneklund).

Vilket fint pris! På helgen hade vi som tradition att dricka smoothie till frukosten. Tyvärr så gick vår blender sönder förra veckan och som student har ett nytt inköp inte prioriterats. Min sambos döttrar har nyligen lärt sig att gilla mina smoothie och det skulle vara så roligt att låta traditionen om god helgfrukost leva vidare! Med en blender från smeg skulle våra smoothies mixas i högsta kvalitet!

Marianne A

Smeg är så snygg . Har ingen blender förut.

Marie-Louise

Sååå snygg! Vilken lycka om man vunnit den. Hade gjort smoothies varje dag till min och min snart tvååriga dotter!

Anette Eriksson

Trodde i min enfald att tomten var min vän
så jag önskade mig en blender för 2000 spänn
Jag ställde ut gröt på flera olika ställen
men såg inte röken av honom på hela kvällen
Tårarna nerför mina kinder rann
samtidigt som det fjärde ljuset i mossan brann
Nu hoppas jag att Linda Blom vill vara min tomte i år
så att jag äntligen en blender från SMEG får

sofia

Skitsnygg!! Aldrig ägt någon blender och alla pratar om dessa nyttiga smoothies man kan göra med dom! Vore en perfekt julklapp till en som har SMEGs brödrost och ÄLSKAR den!! =) Skulle kanske bli lika nöjd med en av deras blender! =)

My Thulin

Jag är gärna med och håller alla tummar och tår :D

Mari B

Denna skulle jag få använding av massor. Har ingen och inser att den är rätt så smidig. Kommer jag kunna göra den lillas yoghurt med bär och turkist yoghurt som hon ofta äter till mellanmål helt utan en massa spill som det nu blir.

Emelie H

Jag älskar att nya smaker mixa,
med en blender trixa !
Särskilt på morgonen är det en energikick,
med grönsaker, frukt och kanske av grädde en klick !

Sofia

Jag vill ha den som prydnad och till att mixa mustiga varma soppor i nu i vinter!

Ebba

Tänk vad fin den här skulle vara i mitt kök! Perfekt till de lata dagarna när jag är sängliggandes pga rygg och ledvärk och behöver slänga ihop en bra smoothie..

Angelina

Kanske skulle det äntligen bli av att göra goda, färgglada och nyttiga smoothies. Just nu finns det bara i tanken men med en blender så går det både snabbt o enkelt, rent av lite kul också =)

Anonym

angelinaahlstrom@hotmail.com

Anonym

Jag älskar alla el-prylar till köket! De gör vardagen enklare, och ett stort plus för att designen är fin också. Smoothie till kidsen 💕

Claudia Kerttu

Min äldsta dotter har gått och blivit sambo med sin kille, de har på att mixa och göra smoothies dille. Frukt och grönt allt-i-ett, kostcirkeln blir ju helt rätt. En Smeg så läcker, även min avund väcker!

Joakim Paulsson

Vilken härlig present jag behöver energi, av frukt och grönt får min kropp rätt synergi, och av Smeg blendern jag så lycklig skulle bli!

Sara

Jag älskar att göra smoothies av alla dess slag, dock är vår blender trasig sen ett tag tillbaka. Vore ju drömmen att vinna denna! En perfekt julklapp :-)

tova

En bra blender är säkraste lura i oss alla grönsaker vi behöver, I en mixad soppa går det att trycka ned alla möjliga nyttigheter som vi är dåliga på att äta annars, den jag har är lite för välanvänd och lever på lånad tid. Vore en perfekt vinst för vitaminnivåerna här =)

Michaela

Denn skulle vara en perfekt julklapp till vår familj då den nuvarande snart ger upp, här hemma används mixern flitigt till både smoothie & hälsosamma snacks & bakverk. 🍀💚✨💫

Sara Källström

Vilken snygg blender! :-) Jag har börjat göra lite gröna nyttiga drinkar nu för tiden men med stavmixerns blir de inte alls så Smooth som man vill ha dem! Denna hade vart min räddning! Vill tipsa om en jätte nyttig grön drink som smakar mums!
babyspenat, apelsin, citron, ingefära, grön kiwi, jordgubbar och en pytteliten skvätt honung!
Följer på instagram! obosara82

Emma Näslund

För mig skulle det vara en stor ära att få vinna denna fina blender. Jag älskar släta soppor, smoothies och alla typer av jordärtskocks/potatis/palsternackspureér men kan tyvärr inte göra något då motorn brann på min blender. Det skulle vara en stor glädje för mig, mitt immunförsvar och min sambo att återgå till gamla rutiner med massa vitaminer, mineraler och nyttiga näringsämnen. Då en av oss behöver tappa vikt och en av oss behöver gå upp i vikt är detta den ultimata julklappen- för bådas glädje. <3

Emma F

SMEG är min mammas favoritmärke, svart är mammas favoritfärg, och hon har pratat om att köpa en blender för att kunna göra smoothies. Du skulle göra mig väldigt glad om jag kunde göra min mamma glad genom att vinna den och ge den åt henne 💝

Emma Näslund

glömde mitt användarnamn på instagram- naslundemma :)

Sofie Tegvall

Den passar perfekt i mitt kök och är så snygg så den får stå framme!

Ida

Kan det vara idag det händer,
idag som jag ska vinna en redig blender?

Yes please! :D

Josefin

Fy farao vad glad jag hade blivit om jag vann! Jag har bara en sketen stavmixer, blir inte alls bra när man gör smoothies :S Snälla tomten!

Maria S

Hälsosammare vill jag bli, jag tror att det ger mer energi! Men det är ju ganska svårt, rent ut sagt väldigt hårt. Men jag vill ju tro att det går, att jag mina nya nyårslöften når. I denna Blender från Smeg jag nu är kär, och ser fram emot juice av frukt och bär!

Julia

När jag flyttade hemifrån skaffade jag en liten mixer som inte är så snygg som jag därför tar in och ut ur skåpet. Om jag vann denna skulle jag få plats med mer smoothie/soppa i mixern istället för att mixa i omgångar och dessutom är den snygg nog att stå framme!

Matte#1

En Blender vill jag gärna få
då skulle jag gott må.
Den har jag önskat mig i många år
så jag tycker att det är på tiden att jag den får!

Nadia Walaf

Av någon anledning lyckas jag alltid ställa till oreda när jag använder mixerstaven till att göra smoothies, och mycket frukt slängs i onödan. Med en blender hade vi kunnat njuta av smoothies betydligt oftare. Sen är den ju väldigt snygg också!

Jane

Efter att ha bränt upp 1 blender och 2 stavmixrar har jag insett att jag ska sluta köpa billigt sk*t och satsa på kvalitet.
Men någon ny blender har det inte blivit, det har inte riktigt funnits utrymme till det ännu.. Men snart, snart kanske! Hoppas jag! :D

Anna


Sedan 11-åringen brände upp (japp!) vår gamla blender förra julen har vi fått leva utan. Den här ser robustare ut än den vi hade och brinner kanske inte lika lätt, och eftersom hon fortfarande är så ledsen över bränningen, önskar jag hushållet en ny!

MariaM

Kära tomten, jag önskar mig,
mest av allt en praktisk grej.
Något som gör stort till smått,
och kladdigt kök ett minne blott.
En vass maskin med mycket fart,
och snygg som få, snälla tomten kom snart!

Julia

Med denna blender,
Ska jag göra smoothies till barnen
En i sänder
Rosa, orange eller varför inte grön!
Med denna vinst kan man alltså göra gott både för miljö och busfrön.

Kram!

Anneli

En sån snygg blender skulle göra sig finfint på min köksbänk

Johanna

Bästa grejen till kiddosarnas mellis-smoothies. Ett bra sätt att få i dem nyttigheter.

Hannah

Vilken lyxig vinst 👏 Jag skulle verkligen vilja vinna en blender, och Smeg gör ju så snygga. Jag älskar att mixa smoothies och olika röror men min nuvarande blender börjar sjunga på sista versen tyvärr.

qat

Detta blir världens finaste julklapp till min lilla gamla mamma. :)

Det går fort med all värdens fart
tar bara en stund så är det klart
Smaker och bas kan mamma själv bestämma
Hon kan bara ta vad som finns i kylen därhemma
Sen så kan hon mellanmålet snabbt sluka
och fylla på den energi du förbruka

Elise

Vi älskar att göra smoothies hör hemma, vi och barnen. Dock sjunger vår på sista versen och med den hade det bsrs varit en extra dröm för den är så snygg!

Instagram: Lisessa

Sara

Skulle vara perfekt med en mixer då min 6månaders precis har börjat äta mat :)

Lisa Norrman

Tänkte försöka minska vikten och tänkte att smoothies till frukost o mellanmål skulle va kanon men jag hann knappt börja så pajade mixern här hemma så en ny skulle va bra för min fortsatta viktkamp

Emelie

Precis vad jag skulle behöva! Min har gett upp till barnens förtret som saknar smoothie..

Madeleine

Våran blender här hemma sjunger på sista versen.. Så en ny skulle sitta fint då både jag och barnen älskar smoothie.

Tommy

Hej Hopp

Dels skulle det bli en snygg färgklick i köket som är så vitt som egentligen önskar det hade varit ute nu. En snygg pastellfärgad blender vore toppen.
Sen att bjuda sonens kompisar på ett smoothie "party" vore ju hur roligt som helst. (kanske kan lura i dem lite nyttiga saker)

Ha det fint
Tommy

Maria C

Här saknas det en kraftfull blender. Eller ja, det saknas en blender överhuvudtaget. Däremot finns det en uppsjö av gott vi vill göra på daglig basis: dadelbollar, smoothies, milkshakes, släta soppor och färska puréer. Således kan jag lova att den hade skänkt oss enorm matglädje! Kan man dessutom finna en finare blender på marknaden? Knappast. Så likt en trofé hade den smyckat köket och tillfört en fulländad design med ett stycke italiensk klass! En dröm! 💝

Jennifer

Denna blendern hade inte varit fel att vinna. Hade jag vunnit hade jag gett denna till min mamma i julklapp då hon inte äger någon men ha önskat sig en i flera år nu just för att kunna göra smoothie :)

Petra C

Som nybliven tvillingmamma måste man effektivisera,
och jag vill på ett smidigt sätt göra barnmat med mera,
denna urtjusiga blender skulle alltid få stå framme och blänka,
och mixa grönsaker snabbare än man hinner tänka,
det skulle bli soppor, smoothie, fruktpuré och barnmat i ett,
en maskin kan nog inte bli mer komplett,
och den skulle passa in i vår vardag som en smäck,
dessutom är den oerhört käck,
Smeg blender vore en dröm, en saga och ett lyckorus för oss,
så nu håller vi alla små tummar och tår förstås,
med en bebis på magen och en på ryggen som storögt tittar på,
inte kan barnmatlagningen bli bättre än så!

Pauliina

Mitt tråkiga kök skulle må bra av lite färg, och varför då inte via denna fina boendet? :)

Thoria

Gud vad snygg! Den skulle vara perfekt för all barnmat till lillebror och för smoothie till storasyster som är inne i en matvägrande period.. Vår har börjat läcka när man mixar vilket gör en livrädd för att mix varma saker och vi måste antingen späda ut det med något kallt eller vänta vilket kan vara ganska frustrerande om den lilla är både trött och hungrig.. Ja, den skulle vi verkligen behöva i vår vardag! Å självklart följer jag bagarenochkocken på instagram :)

JoHaNNa - Kreativ Ensamstående Mamma

jag har ingen så jag kan göra goda smoothies

Sanna

Wow, vilken drömvinst! Som ensamstående förälder är det sällan man kan lyxa till det med det där lilla extra, och detta är verkligen något alldeles extra. Har önskat mig en ny mixer i flera år men har fått skjuta det åt sidan för andra saker som jag har varit tvungen att prioritera före.

Drömmer om att kunna blanda ihop goda, nyttiga och hälsosamma smoothies till frukost.

Följer förstås på Instagram (mammasvardag).

Kram Sanna

Malin Öhlund

Det hade varit drömmen att vinna denna blender! Jag använder min nuvarande blender varje dag, men den börjar sjunga på sin sista refräng (tror inte den ska lukta bränt typ varje gång jag använder den hehe). Den är dessutom skitful så vill aldrig ha den ståendes framme så måste dra in och ut den ur köksskåpet varje morgon när jag ska göra min smoothie. Därför hade det varit underbart att få vinna denna fina blender som man faktiskt kan ha stående framme på bänken för den är jättesnygg, sen så tror inte jag att den luktar bränt heller! ;) håller tummarna!

Linnea Altenborg

Har en massa gamla mamma kilon kvar att gå ner och efter nyår har jag bestämt mig för att bli mer hälsosam och börja göra mer nyttiga mellanmål och frukostar till mig men även till barnen. Så då hade den här underbara blendern passat kanon bra 👍🏻
Håller tummarna för att jag vinner 🎄

Emma

Ååååh!!!! Önskar jag hade någon klyftig motivering men jag blir så ivrig nu att jag bara skriver i all hast 😂 Ööönskar så att vinna, drömluckan!!! 😃😍

Andrea

Hela min tillvaro är under återuppbyggnad. En svart blender från favoritmärket Smeg vore ett underbart härligt tillskott. På grund av sjukdom behöver jag mixar mycket av det jag äter så den skulle verkligen komma till stor nytta. Snälla Tomten... ❤🎄🌟🎅🎁🎶

Lina Sällberg

Wow så snygg denna skulle va
På nya köksbänken varenda da
Blanda smoothies och barnmat i
Det vore så mycket enklare häri
Lite vardagslyx med stil och finess
Vore fint efter renoveringstristess

Sallberglina på Instagram

Jessica Eliasson

Du vet hur det är, när året slut är. Då ska det nya livet levas, slut på onyttigheter som slevad. Grönt i drink för att bli slim, då behövs marknadens bästa maskin.

Erik

Jag skulle älska att vinna denna underbara maskin för min hustru. Denna mixern hade inte kunnat passa bättre, då hon alldeles nyligen talade om för mig att hon ville ha en mixer som visades på reklam för 299kr. Kan bara föreställa mig hennes reaktion då hon hade fått en lyx mixer istället ! Självklart kommer jag också dela med mig om denna fantastika mixern på min Unboxing Instagram @UnboxingWithE som snart har 10K följare <3 :)

Julia

Jag skulle vilja överraska min sambo med den här fina blendern. Den vi hade tidigare gick nyligen sönder och till på köpet gillade han aldrig den gamla. Att inte ha en fungerande blender hemma är någonting som sambon suckar över varje morgon men nu kanske det kan bli ändring på det.

Ingrid Dahl

Instagram: ingrid_inka_dahl

En snygg och praktisk blender, magi i köket händer. Mixar och blandar till alla tillfällen; frukosten, baket eller målet på kvällen. Lycklig på alla sätt och vis, blev jag om jag vann detta fina pris.

Hannah Noren

Barnen vill ha smoothies o det är ju bra,
men blendern är sonder så de kan inte ha,
hjälp oss att bli halsosam, är du så fin,
och då hoppas vi att vinna din tavling. God jul!
(Foljer som svengalskan på insta)

Anonym

Vi hade en blender, en billig sort men fullt fungerande tills den plötsligt la av. Barnen älskar att göra smoothie men nu får jag stavmixa den istället o vågar inte låta dom sköta det. Jätte trist då 9åringen vill fixa själv. Hade varit underbart att få denna blender som är en riktig lyxvariant. Skulle vara så otroligt roligt att ha något så fint och användbart i vårt kök igen.

Följer redan på instagram @angelicahallin

Joakim H

Jag hoppas få överraska familjen med många goda smoothies till våra mysiga frukostar. Med denna Blender skulle det bli smidigt, enkelt och så gott!

Nanny

Skulle så gärna kunna fixa egen mat/smoothies till sonen på 8 månader och då skulle denna bli en perfekt julklapp som sällan unnar sig själv något! Plus att den är supersnygg och en perfekt inredningsdetalj i köket😍

Hillevi

Har testat ett flertal blenders men inte lyckats hitta någon som är tillräckligt bra. Har hört mycket gott om SMEG, hade vart så skoj att testa!

ellinor eriksson

Drömmen om en nyttig, fruktig sorbe, skulle verkligen få mig att le. Den kanske kan bli sann om jag denna vinst vann.

Håller tummarna för denna!

Netzemma@gmail.com

Kan man få göra hälsosam smoothie i en Smeg behöver man inte köpa onyttig det. Barnen tycker smoothie är livet och dem ska man inte ta för givet!

netzemma@gmail.com

Kan man få göra hälsosam smoothie i en Smeg behöver man inte köpa onyttig deg. Barnen tycker smoothie är livet och dem ska man inte ta för givet!

Louise B

Åh detta är min absoluta drömprodukter till köket! Älskar märket, designen och kan tänka mig att kvalitén är grym!

Jag har alltid haft svårt att få i min frukost vilket gjort att jag oftast bara hoppat över det helt. Fram tills något år sedan då jag upptäckte smoothies och sen dess har jag druckit en till frukost varje vardag. Det ger mig en fantastisk start på dagen, är smidigt och så himla gott. Jag är alltid en riktigt mixer-fantast. Drömmen har länge varit just denna varianten från SMEG men mannen i hushållet har tyckt det vart onödigt dyrt.

Av olika anledningar är vi inte längre ett par och uppbrottet var ganska plötsligt så jag och min dotter bor tillfälligt hos mina föräldrar. Jag lämnade mycket ägodelar i vår gemensamma bostad för jag bara inte orkade med kopplingar och känslomässigt bagage. Men nog om detta.

Mina föräldrar äger ingen mixer så nu har jag halkat in i dåliga vanor igen. Vill gärna vinna mixern, hitta tillbaka till mina goda vanor och få ny energi att ta mig an 2018. Kramar Louise

katarina

Pojkvän dagligen i 2 månader: vi måste köpa blender
Jag: vi får se....
Jag vill vinna bara för att få honom glad och tyst :-)

God Jul

Rebecca

Åh, det kan vara precis det jag behöver inför mitt nya piggare liv, där jag blandar olika nyttiga goda glada smoothies till barnen och mig. Jättekul sätt för barnen att få vara med och välja ingredienser och så bra dätt att få i sig både frukt och grönt. Tack för jättefina tävlingar😀😀

Nadja

lindablom.se och SMEG i kombination,
kan ge mig en glädjande sensation!

Anonym

Min dotter på 1,5 älskat smoothie och soppor. Just nu kör vi allt i en matberedare, vilket är sjukt jobbigt att diska, haha. Så därför hade jag velat vinna denna skönhet!

Isabelle Hedström

Omg, denna skulle passa så himla bra på köksbänken i min nya lägenhet jag får tillgång till i februari!

Följer på Instagram: isabellehedstrom

Sofia H

Jag äter en god smoothie nästan varje dag, och det hade varit en fröjd att få använda denna till dem. Gröna smoothies, fruktiga smoothies och bäriga smoothies, jag hade gjort allt! :) //Sofia

Annika - drömmen om 11 barn

I vårt kök skulle denna vara helt rätt,
tänk hur mycket som skulle bli lekande lätt.
Jag kan mackan på morgonen nu hoppa över,
och ändå få i mig frukosten som jag så väl behöver.
I med frukt o grönt i maskinen och kör igång,
kanske lite alger, nötter eller tång.
Lite fil eller yoghurt gör det krämigt och gott,
sen har du nog hela kostcirkeln fått.
En frukost på minuten som du i bilen kan ta med,
eller varför inte också i pausen mellan disk, tvätt och städ?
Denna har dessutom en design som är stilren och snygg,
på vår köksbänk skulle den alltid känna sig trygg!

Johannes

Det här är både en snygg och praktisk grej
som skulle uppskattas både av mig och min tjej.
I köket gillar vi att fixa och laga gott
gärna nyttigt och gärna något flott,
just nu är det mycket grönsaker och bär
så en blender vore välkommen här!

Nina

Kan inte längre äta mjölkprodukter. Längtar efter grädde eller något gräddliknande och vill göra nöt/frögrädde, men min slöa trötta mixer är aldeles för dållig för att det ska gå.

Jennifer

Åh som jag vill vinna denna blender till min sambo som snart fyller år😍 så snygg och kvalitén är nog ut över det vanliga 🤗 jag skulle bli överlycklig om jag vann och fick överraska honom med en sådan i present. 🙌🏼✊🏻 Insta:ninajennifer

Sara B

Smegs produkter känns som hushållsmaskinernas rolls royce! Skulle vara riktigt kul att ha den glänsandes i köket. Då jag mixar frysta jordgubbar, kvarg och grädde varje dag, så skulle blendern få jobba för sitt uppehälle 😊

Sara B

Min mail blev fel i meddelandet ovan så skriver bara en kommentar med korrekt mail :)

Elin

Wow, vilken vinst!
Den hade varit min främsta hjälpreda i köket. För att göra smoothies, hacka nötter eller varför inte chili då jag tar in frukterna till hösten! :)

Amanda

Guuud så fina denna va, vore en dröm att vinna! 😍 Kram!

Emmy

Oj vilken vinst! Lite skillnad mot den vi har där packningen gått sönder :P tycker det är så mysigt att göra smotthies på det vi fyllt frysen med under året, blåbär, hallon, jordgubbar och äppelbitar. Skulle vara en dröm att få göra det i den här!

Emelie Erlandsson

Jag vill så gärna vinna för att den är så snygg men också för att kunna göra smoothies och andra nyttiga mellanmål till mig och barnen. Eftersom vi saknar mixer idag så blir det en hel del onyttigt istället tyvärr.

Emelie Erlandsson

Jag vill så gärna vinna för att den är så snygg men också för att kunna göra smoothies och andra nyttiga mellanmål till mig och barnen. Eftersom vi saknar mixer idag så blir det en hel del onyttigt istället tyvärr.

Viktor eriksson

Denna skulle passa hemma hos oss på alla sätt och vis ! Vår minsta tjej vägrar all typ av frukost förrutom just smoothies ( vilket skulle bli betydligt enklare att göra med en blender än en elvisp haha. Sedan har vi ganska ont om förvarning i vårt lilla kök men med en sån snygg design gör det inget om den får stå framme :)

Becky

Älskar SMEG!!!!
Snälla tomte,glöm mig inte idag,hitta min önskelistan och där kan du se att jag önskade mig en sånt snygging!

linda

Denna vill min pappa ha ! och min pappa är världens bästa pappa så denna vill jag ge honom :)

Amanda

Följer på insta: Amandalotta
Perfekt till en student som borde spara pengar på att köpa smoothie med att göra egen!

Lena E

Med en blender från SMEG kan jag blanda läckra smoothies, soppor och andra smaskiga saker till en nyttig frukost eller när jag vill ha något gott. Snygg och funktionell är 2 saker som jag gillar och SMEG är ju just det.

Setsuhen

Till smoothie eller mixa en soppa så passar en SMEG och än bättre att den med sitt vackra ytttre eh behöver städas undan utan istället kan stå där och glänsa som sig bör mellan användningarna ❤️

Ernesa

En köksdröm som ännu inte förverkligats
tänker på allt som kan skapas
från soppor till smoothies och aldrig mera mat som slängs!

Elin S

Jag är med i tävlingen! Vore så roligt att vinna för de är ju ursnygga 😍

Elin S

Jag är med i tävlingen! Vore så roligt att vinna för de är ju ursnygga 😍

Anna Berg

Åh det här är något vi verkligen skulle behöva!
Vi använder blender flitigt här hemma, både till smoothies, bakning och matlagning.
För några veckor sedan så körde sambon sönder våran blender, (förstå frustrationen, tur det inte var jag haha) så nu står vi här och har lånat svärmors från 90-talet😂
Tänk att få lämna tillbaka den gamla slitna och få ställa upp en så läcker och bra blender från smeg 😍🙏🏼 Det skulle verkligen vara så roligt! Då kan vi mixa mat åt sonen som får börja äta mat nu, och fortsätta med våra smoothies och bakstunder🙈

Följer på instagram (Aannaabeerg)

Mammatillnicole

Perfekt nu när man är gravid, Nicole Älskar smoooothi :D och bebis kommer i februari så snart dax för smakportioner igen <3

Fanny

Varje fredag när jag och min dotter är lediga så gör vi alltid smoothie på morgonen. Så en sådan hade blivit välanvänd här hemma och dessutom snygg att ha framme.

Jonna

Jag har sån sjuk otur med alla blenders jag har haft, de går sönder typ en dag efter garantitiden 🙄 har länge drömt om denna men snålheten gör att jag fortf använder vår arma stavmixer till allt ( vilket gör att den också har luktat lite bränt på sistone hehe)
Och stort plus för att den är så vansinnigt snygg!! Skulle få stå framme hela tiden 🖤

Mamma till fem söta prinsessor

Mina fem söta prinsessor kommer bli himla glada om vi vinner! Vad kan det bli bättre än ett glass favorit smoothie 💜

Susanne

Å vad trevligt det skulle vara med en ny blender, så jag slipper mosa frukten med mina bara händer! Läckra smoothies till min tjej skulle jag enkelt kunna fixa med denna grej!

Linda O

Smeg har dom absolut finaste köksmaskinerna på marknaden. Jag skulle bli överlycklig om jag vann. Jag och min familj har precis köpt vårt första hus. En gård på landet med stort renoveringsbehov. Nu har vi precis blivit klara med att mura upp en kåpa till vår kommande vedspis. Efter jul ska vi börja sätta in ett nytt kök. Det skulle vara underbart att få vinna en ny fin köksmaskin. Barnen älskar fruktsmoothie, så denna blender skulle komma väl till användning hemma.

Decibel

Jag följer bagarenochkocken via Insta @decifabulous

Jag skulle vilja vinna denna mixer till min lillasyster som nyss flyttat till egen lägenhet. Det är ju mycket som man vill handla nytt när man plötsligt bor själv, och en del som man hellre slänger och byter ut men måste ha kvar eftersom det är dyrt att handla allt på en gång =) Hon är ju en sådan som älskar smoothies, bowls, kalla soppor osv. Allt ska gå snabbt och smidigt och jag har länge tänkt på att ge henne just en ny mixer då det är något hon verkligen har användning för.

Men så vill man ju ge henne verklig kvalitét så att hon med all säkerhet kan använda den flera år framöver. Dock har man ju inte själv en fet budget, så den tanken har liksom lagts lite på is. Denna lucka är rena rama guldkornet således. Detta är min absoluta drömklapp att få ge henne i jul. Och så glad hon skulle bli sen! <3 Smeg är verkligen synonym med snygg design OCH bäst av allt kvalitét. Så den blir ju som du säger en snygg inredningsdetalj i ett hem, + sjukt användbar jämt! =)

Mvh och God Jul! / D

L

Jag skulle själv vilja ha den faktiskt.. Haft tre missfall, fött ett barn och nu efter ett sent missfall nu i november så får jag ingen hjälp av sjukvården i Karlstad, varken privat eller landstinget. Jag ingår i statistiken för de som får sena missfall.. De jag skulle vilja ha nästa gång jag är gravid (vilket en läkare sa att jag borde ha fått är gulkroppshormon och tombyl). Men även att en läkare sa detta så gick inte läkaren som skrev ut mig med på det. Så jag har börjat kika på vad jag kan göra själv för att öka mina chanser att bära ett barn med hjälp av mitt matintag. Och mer grönt kan öka hormonet. Så skulle vilja göra gröna smoothies varje morgon för att bygga upp min kropp inifrån. Så den här mixern skulle hjälpa mig att hålla hoppet uppe🙏🏼

Anna L

Jag skulle bli så bubblande glad om jag fick
en underbar manick
att festliga till inredningen och i köket få finess
med bara ett litet tryck bort med all tristess
det skulle bli min bästa vän varje dag
att njuta av att använda med välbehag
få denna snygga nya bästa vän
trivas med Smeg på direkten

Sanna

Jag skulle vilja ge denna fina mixer till min fina mamma som älskar smoothie till frukost och i januari äntligen flyttar in i sitt nybyggda hus som de längtat så efter. Den skulle vara så fin i hennes gröna kök :)!

Eva Å.

Carl skulle få den han har nyss flyttat hemmifrån och lagar mycket mat och tränar. Saknar en del bland annat en mixer!