Lindas julkalender 2017 - Lucka 16 - AVSLUTAD!

I samarbete med Cellbes.

I dagens lucka finner ni ett presentkort på Cellbes, som ni får spendera precis hur ni själv önskar och vill. Kläder, inredning, kökstillbehör, nytt porslin m.m.

FÖR ATT DELTA:
-  Motivera ditt bidrag.

- Följ gärna @cellbes  på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tavla fram t.o.m. 16 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )

Ett stort grattis Anna!
212
Victoria W❄️

Detta skulle jag vilja vinna
För att inredning till hemmet finna
Efter att ha köpt alla julklappar
Har jag slut på mina egna lappar
Hoppas på att jag detta få
Då skulle ju mitt hjärta må

Kram ❄️❄️

Helena

Jag skulle vilja lägga dom på min yngsta dotter (av dom tre äldsta), hon bor i min äldsta dotters hus med alla hennes grejer då min äldsta har bott på annan ort med sin pojkvän. Han har gjort slut så hon har flyttat tillbaka och då kommer hon att ta med sig sina saker och då blir M utan! Hon har ingenting som är hennes eget.

Malin Svensk Björck

Wow vilken vinst!
Jag skulle köpt en klänning och en morgonrock åt mig själv. Min morgonrock faller snart i bitar och har lagats tillräckligt. Nån festklänning har jag inte men vill väldigt gärna ha en sån till nyår.
För det som blir över skulle jag köpt nåt till min lillasysters hem. Hon är ensamstående mamma och har inte råd att köpa inredningsgrejer.💜
Följer på Instagram, @hostdagjamningen
Ha en fin dag!

Maria C

Om jag detta lyxiga presentkort vann,
skulle min önskedröm sedan länge bli sann:
Att varje tom garderob och hylla,
med de mest underbara ting från Cellbes fylla!

Jenny

Har letat efter fönsterlampor ett tag, senast idag, utan att hitta något som känns rätt. Men här fanns de ju! Lamporna som både passar in stilmässigt, tilltalar naturnörden i mig, inte rivs ner av nyfikna barnhänder och som bör ge ett mysigt ljus.

https://www.cellbes.se/hem-sortiment-belysning-fonsterlampor-13638/fonsterlampa-534056?variantId=534056-0001&imageId=183231

www.veromea.blogg.se

Efter 4,5 års väntan på att få hjälp med bostadsanpassning för vår pojke har vi nu tagit saken i egna händer, snart ska han äntligen få sitt rum på bottenvåningen och ett badrum som han kommer in i med sin rullstol sen behöver det inredas! Nu håller vi tummarna för att vinna hjälp till inredning!

Pontus

Cellbes vore en fantastisk present,
till henne som är det bästa som hänt.
Detta presentkort önskar jag vinna,
till världens underbaraste kvinna.
Jag vill överraska min kära fru,
och hoppas därför vinna nu! <3

Lotta

Skulle vara kul att vinna något från Cellbes.
Så hoppas på tur!

Sarah

Åh vi ska flytta till nytt hus i januari. Detta hade varit en dröm att få vinna, då hade jag kunnat köpa flera nya inredningsdetaljer till vårt nya hus.

Marike Wikström

Min halva av klädkammaren har drabbats av fukt... eller snarare ösregn! Min mans halva har klarat sig bra men mina kläder har krympt!!! Ungarna säger att det är elaka troll som smugit sig in på natten och sytt in mina kläder. Nu vet jag varken ut eller in - ska jag anmäla till försäkringsbolaget eller till polisen? Hur som helst så behöver jag en ny garderob som jag kommer att vakta noga

Jenny Skyllberg

Om jag vinner kommer jag köpa något fint/snyggt till alla i familjen 😊

Katarina

Skulle ge vinsten till min yngsta son som är på väg att flytta hemifrån och det behövs alltid mycket saker när man flyttar till eget

Raili Pikkusaari

Hrj vill verkligen vinna att kan köpa lite nya kläder till mig när jag har beställt efterlängtat resan till mig nästa år mars .
Fyller år Annandagsjul att vinsten skulle även var underbar födelsedags present till mig

Tess

Denna vinst från Cellbes skulle vara en dröm att vinna, har länge bara haft "tillfälliga" boenden och aldrig kunna lägga ner hjärta och själ på inredningen på hemmet som jag egentligen älskar. Nu har vi äntligen funnit huset där vi ska bo dock är man nu istället mamma ledig med liten inkomst.. skulle va så kul å byta ut mycket av allt det där man fick "ärva" när man flyttade hemifrån för mer än 8år sen och få hitta våran egen stil i vårat nu framtida hem!

Nina I

Om jag fick turen och vann så skulle jag pryda tomma fönster med julstjärnor till vårat hem😍

Linda

Det skulle vara så kul att få inreda med fina saker, och kanske något lite extra till mig själv. Med tre barn blir det mycket till barnsaker som köps in och lite annat. 😊

Sandra

Eftersom jag precis flyttat till en ny större lägenhet har jag mycket yta som är tom, jag har inte så mycket inredning att fylla all yta med. Det skulle vara så kul att vinna detta presentkort och få möjligheten att bygga upp mitt hem på riktigt 😀 Få det att kännas som ett hem, MITT hem!

Sara

Vore perfekt med ett presentkort då vi i våras flyttade till hus. Det ekar fortfarande tomt på sina ställen. Tror att det troligen skulle gå till taklampor, är ju inte den ljusaste tiden på året 😉

Angelica Hallin

Skulle kunna handla mycket fint för 1000:-. Känslan skulle vara helt underbar att få shoppa loss men att låta kontot få vila så här kring jul. Det har gått varmt ändå till alla klappar åt stora och små. Jag skulle köpa en ny köksduk då vårt runda bord är omöjligt att hitta någon passande till. Och barnen behöver långkalsonger 😊 följer på instagram @angelicahallin

Marie

Åh snälla! Vilken gåva! Vi håller på att bygga hus och ska flytta in i april. Flyttar från lägenhet med barn och vi har långt ifrån allt vi skulle behöva i inredningsväg som lampor, saker till barnens rum. Skulle bli SÅ glad om vi vann detta!

Zannah

Måste erkänna att detta är en sida jag aldrig varit inne på innan. 🙈 Men var inne nu och vart sååå himla glad att dom hade kläder i störta storlekar som passar även mig.
Vilket annars känns typ omöjligt att ens hitta.
Så jag skulle köpa kläder till mig själv.
Instagram: fru_ehnemark

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Skulle gärna vinna detta, jag fick en tuff månad här i november ekonomiskt då min nya arbetsgivare inte informerat mig om att jag skulle lämna in en ledighetsansökan när jag jobbar deltid. När jag skrev under fick jag infon om att allt var klart, och med nya chefer kommer nya erfarenheter. I mitt schema på hemsidan stod jag på deltid och i alla utom ett system. Det systemet räknade mig som heltid så nu vid novemberlönen fick jag betala tillbaka 10.000 på lönen eftersom det uppmärksammades innan kommunen själva såg vad som skett. Hade jag däremot fått en skuld hade jag fått avbetala. Hade sparpengar undanstoppade som tur var, men det har inte blivit mycket handlat den här månaden till julklappar. Så det här skulle vara perfekt för det :).

Hannah Noren

Tack Linda, för initiativet! Det blir svårt att välja mellan kläder i plus storlek eller inredning, eller kanske lite av både! God jul. (följer som svengalskan på insta)

Emelie Johansson

Jag har länge spanat på en lampa som jag så gärna skulle vilja ha. Men har känt att jag inge kunnat unna mig den. Skulle jag vinna så skulle jag köpa den :)

MammatillOfelia

Åh vilken vinst ! Att få fylla sitt nya kök med nytt porslin i sitt nya hus hade ju vart en dröm 😍🎁☃️ Ut med det gamla in med det nya!

Viktor eriksson

Vore så roligt att vinna då vi snart flyttar till hus och gärna skulle byta ut gamla lampor och porslin mot nytt 😊

Linda A

Detta vore en kanonvinst!
Vi flyttade för ett år sedan och fortfarande har vi inte fått till den där sista touchen på hemmet utan har fokuserat mest på de stora dragen med alla möbler etc. som skulle införskaffas när boytan dubblerades.
Håller tummarna!

Maria

Isåfall hade jag köpt en adventsljusstake för vi har flyttat i år och den vi har nu passar inte in i sovrummet längre. Sen hade det blivit underkläder som jag är för dålig på att unna mig! :)

Emelie

Åh detta skulle ge mig möjligt att äntligen byta kökslampa. Igår la den av.

Kristin/onlyfemale

Hos Cellbes finns verkligen allt och lite till. Jag hade nog valt att köpa lite härlig inredning till huset! Fanns så mycket fint så ett presentkort hade verkligen kommit till användning!
Kram Kristin

Annika Andersson

Detta vore en perfekt vinst! Att få köpa lite nya kläder framåt våren. Har gått ner en del i vikt senaste åren så garderoben är rätt tom på kläder som faktiskt passar. Håller tummarna. :)

Ann-Sofi

Vi håller på att leta efter belysning till vardagsrummet. Ett presentkort från Cellbes skulle sitta fint!

Anonym

Avslöjas vinnarna i varje lucka på julafton eller? :)

Christine

De har så otroligt mycket fint hos Cellbes.
Att spendera ett presentkort på 1000kr är inga problem, problemet lär bli att inte spendera massa flera tusenlappar. Vi saknar taklampa på ovanvåningen och är i ett stort behov av det nu när det är så mörkt ute. Hoppas vinna detta presentkort så vi kan unna oss en fin lampa.

sandra

Då jag är rätt nöjd med hur vår lägenhet ser ut, skulle jag skänka presentkortet som en present till min älskade bror som precis flyttat hemifrån.

Malin

Om jag skulle vinna detta skulle jag bland annat köpa en taklampa till köket för det har jag velat göra länge men har inte haft råd.. 😍

Zannah

Måste erkänna att detta är en sida jag aldrig varit inne på innan. 🙈 Men var inne nu och vart sååå himla glad att dom hade kläder i störta storlekar som passar även mig.
Vilket annars känns typ omöjligt att ens hitta.
Så jag skulle köpa kläder till mig själv.
Instagram: fru_ehnemark

isabel

jag skulle huset vilja fylla
med kanske en ny hylla
eller lampa eller nya tallrikar
hur som kommer presentkort väl till pass

merima

vi ska flytta inom 2 veckor och än finns det saker som fattas. Det har gått år så mycket pengar till huset så att få vinna presentkortet och kunna köpa det som fattas utan att behöva vända på varje krona vore drömmen! :)

Caroline Torbjörnsen valberg

handlar gärna hos cellbes då de har mycket fint! hoppas jag får detta som en fin julklapp av tomten! skulle bli så rörd och tacksam

Irene Eliasson

Presentkort är det bästa man kan få,
då slipper givaren gråa hår få.
Då kan man köpa vad man vill,
och räcker inte pengarna kan man lägga till!

Sofia Skoog

Med en viktnedgång på 21 kg behövs det nya kläder, dock har jag ca 20 kg kvar och skulle då verkligen behöva nya kläder, som två barns mamma så vet man att man hellre köper kläder till sina barn, eftersom dem behöver det mer än jag, så detta skulle gå till mig och mitt nya jag!

Maje

Cellbes framgång är inget under
bara en följd av nöjda kunder,
de har allt jag behöver
med priser som ger pengar över
Så det här vore nåt jag vill vinna
för jag är en Cellbes älskande kvinna!

Kristina

Cellbes har mycket fina saker, så just nu har jag svårt att veta vad jag skulle köpa. Men vinner jag presentkortet så skulle jag nog köpa något fint till mina barn som växer så det knakar. Håller tummarna

Julia

Då vi ska ta över sambons släktgård finns det många rum att fylla, så detta presentkort skulle gå till inredning 😍

Erika

Vilken drömlucka! Min första tanke var först att välja en herrans massa inredning men så tänkte jag om. Jag har hittills gått ner 5 kg och behöver, tro det eller ej, lite nya kläder. 5 kg gör rätt så mycket och jag skulle vilja ha något snyggt till nyår. Kanske de här: https://www.cellbes.se/dam-sortiment-festmode-byxor-17848/byxa-hanna-535322?variantId=535322-0001&imageId=466254 med en snygg lite tajtare topp :)

Susanne

Åh tänk om man skulle ha turen att vinna denna fina vinst då hade jag valt lite inredning till vårt nyrenoverade rum.. de är fortfarande ganska tomt i de rummet så lite mysig belysning eller ljuslyktor eller annan fin inredning hade passat perfekt därinne

Liselotte Eriksson

Jag skulle vilja vinna så jag kan slösa lite på min mamma som behöver lite nya fina saker.

Hanna

Ååå vad jag vill vinna detta. Vi har precis flyttat och behöver otroligt mycket till hemmet, men har inte möjlighet att köpa det för tillfället. Skulle bli så oerhört glad om jag vann! 😊

Sofie

Har letat de perfekta fönsterlamporna till vardagsrummet flera år utan resultat. Hoppas med denna vinst kunna infria min dröm!

Sandra

Spanade på sidan och det fanns så mycket fin lantlig inredning som jag skulle vilja ha. Nu när det är jul så har man inte mycket pengar över till att handla annat för så skulle bli jätte glad för att vinna detta😍

Elisabeth McCann

Jag skulle lägga alltsammans på mitt kök om jag vann. Det är alldeles nymålat och behöver en fin gardin och mysig dukning i nya fräscha färger.

Josefin

Jag är sjukskriven, därför är ekonomin inte den bästa. Skulle bli så lättad och överlycklig om jag vann!

Helena J

Önskar vinna detta presentkort så att jag kan skämma bort mig själv med lite nya plagg. De senaste 3 åren har jag med glädje prioriterat barnen men nu är min garderob i stort behov av lite påfyllning. Hade varit en enorm glädje för mig
. Kram 🤗

Sofie Fransson

Vi har precis lagt ALLA våra pengar på att köpa ett hus. Att få snygg inredning hade inte skadat! Sällan man kan köpa helt nytt. *håller tummar och tår*

Marianne A

Sängkläderna börjar bli urtvättade och blekta. Vore kul att vinna så det blev lite förnyelse där.

Lise-Lotte Larsdotter

En fantastisk present med möjlighet att välja ur ett stort sortiment med kläder och prylar till hus och hem! Hoppas få köpa något fint till vår nya lägenhet och jag är säker på att vi hittar just det!

Maria Vastesson

Åh vilken bra vinst. För mig är den bästa presenten som finns att själv få välja vad man vill ha. Presenter från andra kan slå väl in men även bli så fel

Sandra

Som föräldraledig haglar inte direkt pengarna och jag tänker noga efter vid alla inköp. Cellbes har allt och jag skulle ge både man, barn och huset en extra julklapp om jag vann.

Joanna Wozniak

Wooooooow vilken dröm !!! jag vill göra om lite hemma och det finns så mycket fina saker på cellbes !! jag brukar beställa gardiner därifrån och andra saker !! nu har vi gjörd om lite hemma och behöver nya gardiner där finns inte i extra rummet !!!

madde1232@hotmail.com

Detta skulle vara en underbar julklapp till hela familjen! Dom har ju allt på cellbes, vi kan köpa allt från kläder till inredning till hemmet 😍 en affär för alla helt enkelt!
/Madeleine Fröbom

Elin

Åh, vilken härlig vinst!
Skulle köpa inredningsprylar, lampor mm för att göra huset riktigt mysigt. Det är rätt avskalat just nu, mycket är gammalt och det skulle vara skönt med en liten uppfräschning. :)

Nana

Wow vilken fin lucka! De vore en dröm att vinna detta presentkort nu när vi äntligen slagit ihop två hem till ett och som bonus vore de då att kunna inreda med vårt!

Anonym

Vill så gärna vinna så jag kan göra vårfint här hemma när det är dags. Köpa fina lakan och handdukar. En söt behå har jag också fått span på 😊
Hälsningar Caroline L

rebecka

Å min motivering är enkel, jag skulle kunna prata på om ehov och sånt men bästa motiveringen är nog att jag skulle bli väldigt glad!

MariaM

De har så mycket fina saker och jag skulle kunna shoppa loss på mycket, men vad jag verkligen behöver är nya gardiner till vårt hus, så det skulle jag genast slå till på!

Sarah

I juni tar jag examen efter fem års studier (åh herre, hur gick tiden så snabbt?) och ska då flytta till en ny stad eftersom jag påbörjar ett jobb där. Då hade det varit roligt att skämma bort sig med lite ny och härlig inredning! Fick span på den där lampan i ditt collage, så fin. Håller tummarna!

Jasmine

Oj. Helt ärligt. Denna lucka skulle jag unna mig själv.
Det är nästan två år sedan jag köpte eller hade tid att tänka på mig själv.
Senaste året har varit in och ut ur sjukhus med min son. Vi har trott att han ska dö men så har det äntligen vänt och allt är bättre. "Peppar, peppar"
Men jag själv är slut. Som människa är jag så sliten och trött att jag faktiskt har börjat tänka att jag kommer snart utveckla en sjukdom eller nåt av den psykiska och fysiska stress som min kropp har varit utsatt för. Jag har fått gråa hår det här året. Sömnlöshet, oro och mardrömmar har avlöst varandra.
Jag behöver tänka på mig själv. Det har jag förstått när jag somnar stående eller svimmar på toaletten av utmattning.

gigoga84

cellbes har funnits i många år av våra liv, minns när vi var små det var mammas räddning till julen att beställa julklappar till oss. Cellbes har allt man kan önska sig men denna gång efter alla julklappar till barnen skulle jag unna mig lite inredning till hemmet 😊

Anna


Flytt till nytt boende innebär att de gamla möblerna inte längre passar in - jag skulle behöva uppdatera hyllor och annat som är för stora för det mindre boendet!

Setsuhen

Oj oj oj, valen är så många att jag blir alldeles yr. Något jag vet är att det skulle iaf bli något till mig själv, jag prioriterar bort med själv för det mesta. Är ju så mkt roligar att ge/köpa till barnen ❤️

Följer cellbes på insta.

Lisette Johansson

Ska få nytt golv här hemma i början på året, så då blir det självklart lite ny inredning. Så det här presenkortet hade hjälp mig mycket så jag kan få ordning på min tråkiga lägenhet

Amanda

Detta presentkort hade varit grymt o vinna nu ju 😍 Då vi flyttade för ett tag sen o har en del i inredningsväg kvar som ska köpas

Elin

Vi har precis flyttat till hus från en liten lägenhet så håller verkligen tummarna att jag vinner så man kan köpa lite välbehövlig inredning 😀

Anna

jag skulle behöva köpa lite nya fina kläder till nyår då jag gått i samma trasor länge eftersom jag är ensamstående på heltid med min lille son o pengarna i första hand måste gå till honom.

Ellen

Såg en riktigt fin pläd som jag skulle vilja glädja min mamma med och ge till henne :)

Mamma till fem pojkar

Verkligen toppen julkalender du fixat! Tackar så hjärtligt!
Jag älskar Cellbes och brukar ofta besök hemsidan och alltid då o då blir det en liten eller större beställning. Tänk om man hade haft tur den här gången. .. önskar massa grejer från Cellbes.
Följer på instagram!

Eva Å.

Jättebra vinst att själv få välja !

Isabelle Hedström

Flyttar till en ny, större lägenhet i februari. Att få fylla ut den med saker från fantastiska cellbes hade varit underbart!

Emmie

Inga barn och ingen man
Här hemma är det kvinnan som kan
Att vinna detta vore kanon
Och skulle förbättra min hemmazon!

Emmy

Som småbarnsmamma är det inte alltid inredning som kan prioriteras. Även att jag tycker att det är jätteroligt så är vinterkläder och allt sånt liiite viktigare ;) skulle vara jättekul att vinna och kunna piffa till hemmet! :D

Camilla Sandmark

Vilken present detta skulle kunna bli till min äldsta systerdotter som nyss fått egen lägenhet. Nu skulle hon kunna köpa mycket fint.

Hannah

Detta skulle jag gärna vinna så jag kan göra en liten make over hemma innan maken kommer hem från sin utlandstjänstgöring. En ny soffa har vi köpt så vi skulle verkligen behöva en ny taklampa i vardagsrummet.

Ebba

Om jag vann skulle jag unna mig en ny fin servis! Porslin är sådant man inte unnar sig riktigt, det finns alltid en massa annat att prioritera..

Tina

Kläder till mina barnbarn,
vilken lyx det vore att få köpa för
en sån stor slant:)

Andrea Breitholtz

Åh vad underbart härligt det vore att få ge hemmet en makeover när julpyntet ska packas ner!!! Håller tummarna hårt, hoppas och drömmer ❤🎅🎁🌟🎄🎶

Maria Sundlöf

Wow vilken generös vinst,
överlycklig blir jag minst!
Jag skulle passa på att uppdatera,
med nya adventsljusstakar med mera!
Perfekt att fynda dem på rea efter jul,
då kan jag köpa en massa kul!
Spara dem till nästa år,
och extra glädje då får!
Så nu håller jag tummar och tår,
att vinsten till mig i Ljusdal går! :-)

Jerker

Det vore perfekt som present till min fru som har tränat bort 20 kg!

Sanna

WOW, vilken drömvinst! Det finns nog inget annat ord som beskriver den här vinsten bättre än så. Cellbes är en av mina favoritaffärer där jag beställer i princip alla mina kläder, då jag som lite större i formen ofta har svårt att hitta snygga kläder i passande storlek. Hos Cellbes finns alltid kläder som passar i storlek och som dessutom är sådär snygga, precis som man vill att det ska vara.

Det vore därför en dröm att få vinna den här otroliga vinsten hos dig Linda, då skulle jag kunna inhandla både ett och annat till garderoben som saknas. Men jag skulle även kunna spendera en liten slant på inredning som är ett intresse som ligger mig varmt om hjärtat men som jag sällan kan prioritera på grund utav den tajta ekonomin som jag har som ensamstående mamma.

Kram Sanna

Karin

Vilken drömvinst! Och jag vet precis vad jag skulle köpa! Jag skulle, utan tvekan, köpa nya bestick! Bestick som inte bara är snygga utan, till skillnad från de jag har nu, går att diska i diskmaskin! PRETTY PLEASE WITH A CHERRY ON TOP!!! Jag är trött på att äta med fula bestick som blir missfärgade efter en användning!
Följer på instagram: karin.eklund

Jensan

Vilken fantastisk vinst. Skulle ha så stor nytta av detta presentkortet. Vinner jag skulle presentkortet gå till att piffa upp mitt hem som jag inte har haft möjlighet att göra något åt på evigheter. Det är tufft att pga kronisk sjukdom leva med lite pengar och eftersom jag är hemma mycket tycker jag det är viktigt att ha det fint runtomkring mig. Skulle säkert skaffa mig något klädesplagg också. Hoppas mycket på denna vinsten men må bäste man eller kvinna vinna!

Mie

Hade varit så roligt att få byta ut lite saker här hemma :)

Lina Sällberg

Från Cellbes till jul
Önskar jag mig något kul
Nämligen en ny, fin lampa till kökets fönster
Och en matta med något roligt mönster
Julklappar till mig själv få unna
Då plånböckerna såhär till jul är tunna

Följer på Instagram, sallberglina

linda

Jag är med :) Vill vinna för att ge min fina mamma så att hon kan få handla :)

Johanna

Åh jag skulle vilja vinna detta till mig själv! Jag pluggar på heltid och försöker överleva utan studielån och just nu finns inte det ekonomiska utrymmet för att utöka min garderob som verkligen skulle behöva fyllas på. Det finns gott om utrymme i garderoben att fylla ut kan jag lova. :)

Björn Karlsson

Jag skulle så gärna vilja ge min älskade prinsessa ett fint rum...
När jag ser dig leka med brorsans ärva möbler, jag känner mig lite dum...
Jag vet med mig att ditt rum inte haft högsta prioritet...
Trots att du är den absolut finaste flickan jag vet.
Dotterns drömrum ska vara glittrigt och rosa...
Med ett presentkort från Cellbes skulle vi kunna inhandla mycket fluff och kuriosa!
Det skulle vara så underbart att slippa någon dålig bortförklaring...
Få större utrymme för dina leksaker med Cellbes smarta förvaring!

Helena

Ska fixa om hemma så jag får mig ett helt eget hobbyrum där jag kan ha alla mina symaskiner, tyger, maskiner och alla andra pysselsaker :) Att få göra de lite extra fint och sätta min egen lilla touch på de hela hade detta presentkort gått till isåfall :)

JoHaNNa - Kreativ Ensamstående Mamma

denna vinst vore perfekt för en ensamstående halvtidsjobbande mamma. skulle äntligen kunna unna mej nya kläder efter jag gått ner 17 kg. något jag tyvärr inte kunnat prioritera innan.

Emilia

Vilken underbar lucka!
Älskar allt som har med inredning att göra men en eventuell vinst skulle förmodligen gå till nya kökstillbehör då vi precis har blivit klara med att renovera köket här hemma. Rätt kökstillbehör kan dock kombineras som inredningsobjekt och göra det nya köket komplett!

Tessan_mcwc på instagram

Åhhh jag hade älskat att få vinna denna vinst! Jag å gubben har länge pratat på att köpa ny servis. Men inte kommit överens. Men jag kikade nu å tror det finns en servis vi kan köpa här som faktiskt båda tycker om! Så det hade varit räddaren i nöden å fått vinna denna luckan. För då hade vi köpt en servis helt klart!

Isabelle

Nej men vilken rolig lucka! Jag hoppas såklart att jag vinner då jag ska flytta ihop med min stora kärlek nästa månad efter 4,5 år tillsammans. Kärleken är det finaste vi har <3 Men det är onte helt lätt när man ska ta två hem och skapa ett nytt gemensamt. Vissa saker måste köpas nytt, kompromissas.. Detta vore en ovärderlig hjälp på vägen då man lever på csn-bidrag haha :-)

Emma S

Jag skulle köpa en vinterjacka om jag vann! Jag tycker att det är så himla svårt att hitta en fin vinterjacka, just nu går jag runt i min höstkappa med tredubbla koftor under (ser ut galet ut). Men nu hittade jag en jättefin jacka (Jacka Cara) på deras hemsida, så den skulle jag köpa om jag vann!

Åsa H

Ett presentkort man sprättar lätt,
på Cellbes är det mesta bara rätt !
Mycket fint att välja på,
jag önskar verkligen detta få ?!

Ozzie

Jag älskar Cellbes för att de har humana priser.
Vinsten i luckan täcker så många hemmakriser.
Jag skulle ha råd att komplettera en massa.
Man kan nog min ekonomi som undre medel klassa.
Usch, jag hatar att ens bekänna hur svårt vi har det.
Hur det känns att prioritera bort saffran, jag vet.
Man fattar nog inte hur skralt vissa har i sitt liv.
Men nästa år ska jag börja läsa och ta ett studentkliv.
Livet har varit i vägen, när barnen kom till.
Ge dem de bästa möjligheterna är vad jag vill

Louise

Åh vilken vinst! Önskar att jag vann för då skulle jag köpa lite nya kläder. De gamla kläderna sedan innan graviditeten sitter inte som jag önskar längre 😂

Alfredsson.louise@gmail.com

Hannah

Jag skulle verkligen vilja vinna detta, och uppdatera sängkläderna här hemma. De har gjort sitt och nu känns det mest bara tråkigt att renbädda. Följer på Insta @haen84

Linnéa

Ååh, villken julklapp det skulle va att vinna detta presentkort! Som det ser ut idag är vi husägare till våren så detta skulle passa fint att köpa lite inredning för till nya huset!

Lena

Åh vad kul det skulle vara med lite nya heminredning, håller på och inreder våran sommarstuga.

Mikaela

Detta fina pris skulle jag ge till mig själv. Jag lägger allt på barnen och har nu äntligen gjort om mitt och mannens sovrum som vi vantrivts i men nu är det målat i en vacker blå nyans och nu vill jag piffa! Fin lampa och andra attiraljer som gör det till en underbar oas för mamman och pappan i familjen. Det är vi värda!

Elin Pettersson

Cellbes har ett brett sortiment,
ett presentkort vore en perfekt present.
Jag vill ge det till min mamma,
så att hon kan shoppa med detsamma.

Ha en fin lördag! :) / Instagram: elinpetters

Ida Berg

Skulle älska att vinna lite ny inredning till hemmet och speciellt vardagsrummet då jag försöker få en helhet i vårat hem!🙌🏼

Madeleine

Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och har utmanat min ångest som jag plågats av sedan 12 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten present 🎁 Och med lite nya kläder att visa upp och känna sig vacker i så blir det lättare att ta mig utanför lägenheten och erövra välden 🌍 Följer på instagram: madelad83

Ellie

Jag skulle vilja vinna så jag kan köpa lite ny inredning jag behöver, som ensamstående blir sånt inte prio nr 1 så länge det "basic" finns.

Annie

Efter flera år i Stockholm jag en lägenhet äntligen fått
så med ett kort från Cellbes kan jag fylla den med stort och smått

Emma

Men herregud vilken super vinst! Nu håller jag tummarna. Skulle investera i nya fönsterlampor i vardagsrummet, kul att få köpa något nytt när julstjärnorna ryker efter julen ☺️

Johanna Lingefors

Vi håller på och inreder vår vind. De kommer bli ett barnrum och ett vardagsrum. Skulle va så himla kul att inreda med lite nya grejer 😍 speciellt 3åringens rum 😍😍😍

Olivia

Markslöjds taklampa 'Capital' får mitt hjärta att slå dubbla slag, så stilren och ståtlig att den gör mig alldeles svag. Men det finns ju ett dilemma, vi har den inte hängandes här hemma! För jag har bestämt mig att bli psykolog, så inkomsten är för tillfället låg. CSN-inkomst du vet, man får leva ett tag i ekonomisk kärvhet. Räkningar måste prioriteras, så design och form kan ju inte adderas. Men med ett presentkort hos Cellbes som bidrag, hade det inte blivit något ekonomiskt bakslag. Så köpet hade kunnat bli till verklighet, och vi fått hem denna efterlängtade skönhet. Som med sitt enastående ljus, hade spridit glädje i vårt hus ✨

liselotte

Jag är gärna med och tävlar, vill vinna för det är underbart med ett presentkort, att bara kunna klicka hem lite olika saker man vill ha, och sedan "slippa" betala

Jennifer Lindberg

Jag skulle behöva en ny lampa i rovrummet, är så trött på den så jag vet inte vad! Det är prio nummer 1 :P

Tatiana

Vilken härlig vinst! Skulle komma så lägligt då vi kommer att flytta i början av nästa år. Skulle passa fint att köpa ny inredning som tex gardiner och sängkläder både till oss och barnen.

Följer på Instagram som _vieille_ame

God Jul!

Therese

Åh jag suktar så efter en ny lampa i vardagsrummet! Hade varit fantastiskt att vinna ett presentkort ❤️

Emilia

Åh vilken drömvinst! Letar för fullt efter en ny taklampa till vårt kök då vår nuvarande sjunger på sin sista vers! :)

Emelie

Det blir inga julklappar för oss vuxna i år, då hade det blivit extra uppskattat med en sån här vinst.

Helena i Uppsala

Dags för vinterdress.
Efterlängtad katalog från Cellbes
upplöser min stress:
valet kan ske hemma –yes!

SanneG

Skulle köpa en eller ett par tjusiga lampor till nya huset 😍👌🏻 Sanne.greve@hotmail.com

Frida

Precis köpt hus så detta hade varit underbart att få vinna fin inredning då pengnarna inte räcker till efter ett hus köp. :)

Helena R

Efter alla julklappsinköp till andra skulle jag passa på att fynda till mig och hemmet. Gud så skoj det skulle vara !

Jessica Sanna

Vad mycket fint det fanns på cellbes! Det finns massa fint som hade kunnat få en plats i vårt hus. När man flyttar från lägenhet till hus så blir det många tomma rum att fylla och jag längtar tills dagen kommer då jag får inreda fint. Det får bli lite efter hand men ett presentkort på 1000kr hade varit en fin julklapp till oss själva och en fantastisk början.

Jennifer

Skulle vilja uppgradera massor här hemma. Allt ifrån gardiner och dukar till koppar och tallrikar. Det skulle inte vara nå som helst problem att hitta något fint för presentkortet.. Kram

Per Hallberg

Slippa springa runt och leta, Cellbes har ju allting under ett tak ska du veta!

Maud

med detta presentkort skulle jag kunna köpa den julklapp som jag inte fick

Felicia

Åååh! Denna vinst skulle bli helt fantastisk bra till vårat nya hem som vi precis flyttat till. Med en till liten som kommer när som helst i dagarna skulle denna vinst värma mamma hjärtat!

My Thulin

Perfekt för mig som behöver fylla min nya lägenheten med både det ena och det andra :D

Jennifer

Åh skulle så gärna vilja unna mig lite inredning! Vi har nyligen flyttat och har en liten i magen som får mycket uppmärksamhet rent shoppingmässigt just nu :)

Pernilla H

Högst på önskelistan är mer belysning här hemma. Julbelysningen lyser upp i mörkret men jag behöver andra ljuskällor som skingrar mörkret i mörka november...

Elin

Vi flyttade in i vårt parhus för 4 månader sedan men har fortfarande ingen bra belysning i flera rum. Då jag går sjukskriven finns liksom inte ekonomin just nu och om jag var den lycklige vinnaren skulle jag satsa på bra och mysig belysning. Finns ju så mycket fint på cellbes 🤗

Signe

Skulle köpa en ny lampa till vårat kök, är så sugen på en kristallampa!! 😍

Lena

Jag skulle köpa bestick i guldfärg. Snyggt att duka med såg jag hemma hos en kompis.

Anette Eriksson

På att gå i högklackat är jag en fena
men jag behöver en ny klänning för att göra rättvisa åt bena
Sen vill jag komplettera med läckra smycken i glitter
för på nyårsfesten vill jag höra ett beundrande kvitter
Så vinner just jag, kan jag nästan lova
att de faller framför mina fötter, varenda Casanova

Linda

Skulle jag ha turen att detta vinna så skulle jag köpa lite ny och fin inredning till vårt renoverade hem 😊

Jane Thorlund

Jag hade köpt mig en snygg klänning, kanske till nyår?!
Minns inte när jag köpte mig nåt för att det var snyggt senast.
Det blir mest praktiska kläder som funkar både på jobb och ute och leka med barnen.
Känner mig såå tråkig!

Gunilla.M.B

Skulle satsa på nya fönsterlampor i vårt "finrum" , dom gamla vill gå i pension ! Dom är trötta - och nötta ! Spröda , och nästan "döda" !

David

Jag hade gett det till min fru, så hade hon själv fått välja vad hon vill ha.
Vi har bestämt att inte ge varandra någon julklapp, men detta hade hon verkligen uppskattat, och hon förtjänar allt hon kan få!

Trixiyo

När man är mammaledig har man inte redigt ekonomi till att få det som man vill hemma. Tex nya stolsdynor då stolarna är för hårda att sitta på bla. Å nån lampa till både vardagsrum å sovrum skulle behövas. Håller tummarna

Jessica . B

Hade satsat på antingen något nytt till köket eller sovrummet . Är i stort behov av lakan och påslakan . Det gamla är urblekt och sprött , slitet och nött !

Matte #1

Cellbes har det mesta som jag behöver
nu när jag inte har så mycket pengar över.
Cellbes är bäst
har kläder till både vardag som fest!

Hjärtebarnsmamman

Oj vilken vinst! Den här mamman skulle föröka vara lite självisk och lägga pengarna på sig själv istället för på barnen, för de lär ju få grejer, leksaker och kläder så det räcker och blir över i julklapp ;) God jul <3

Jeanette

Vi har bott i vårat hus i 5år och fortfarande har vi inte prioriterat att köpa en lampa att ha över köksbordet eller vardagsrumsbordet. Så detta presentkort skulle få hjälpa oss att faktiskt få tummen ur och köpa oss en taklampa.

Johanna

Lite förnyelse i hemmet hade jag önskat :) Det gäller både i vårt året-runt-boendr och i vår sommarstuga :)

Anonym

Åh att kunna vinna pengar och få köpa lite inredning skulle vara underbart. Som alla andra så försvinner pengarna på barnen och det skulle härligt att få unna sig att köpa något utan att få dåligt samvete.
Instagram: n_svahn

MiaAxelsson

Varenda slant som blir över,
går till det mina älskade barn behöver,

Det unnar jag dem med glädje såklart,
men ett Cellbes presentkort vore helt underbart

En egen lyxig vacker julklapp,
utan behöva tänka på någon prislapp

då av glädje jag passa på,
under misteln av tomten stjäla en kyss eller två!

My

Åh då hade jag beställt hem lite ny fin inredning :) vore inte fel med lite nytt till våren <3

Annika - drömmen om 11 barn

I september stod vårt hem i lågor och vi fick lämna allt,
så renoverades det och vi har precis kommit hem till huset så kallt.
Allt ska köpas in igen, pinal efter pinal, det är mer än man tror,
möbler, kläder, lampor - ja strumpor till både syster och bror.
Man kommer ständigt på saker man glömt och behöver akut,
listan tar verkligen aldrig slut!
Att vinna detta presentkort vore en julklapp till bara mig,
för det finns ju faktiskt saker man själv önskar sig.
Såsom en morgonrock och kanske en egen filt till kvällen,
men jag vill inte att resten av familjen ska behöva ta smällen.
Därför får egna behov för tillfället stå tillbaka,
tills jag vet att alla fått sina prylar tillbaka.
Så nu hoppas jag att turen på min sida står,
så jag detta som min egen lilla julklapp får! <3

Camilla W

ÅH...Så roligt det skulle vara att lägga så mycket pengar på mig själv! 😊 Handlar alltid till barnen men glömmer bort att jag också behöver lite kläder och kul ibland....

Martina Andersson

Skulle gärna ge presentkortet till mamma som hela tiden tjatar över att hon inte har några kläder. Att hon som aldrig unnar sig något kan få göra en ordentlig uppdatering med lite snyggt!

Maja

Åh, vilken vinst! Jag skulle verkligen behöva några nya tröjor, för jag gick ner en del kilon efter mitt andra barn och inget passar längre. Och jag har såklart prioriterat kläder till barnen, därför skulle detta vara en riktigt fin gåva till mig själv :-)

Anonym

Min dotter har en tendens att döda både stekpannor och porslin, vi har inga matchande tallrikar längre och favoritmuggarna är kantstötta och tråkiga, vinner jag så kommer det förmodligen inte hålla länge men det går att duka fint ett tag och jag behöver inte svära över borkastade pengar när det krashar.

Sabine

Åh den här vinsten skulle jag bli himla glad för, min dotters pappa flyttade ifrån oss för 2 månader sedan och lägenheten har blivit rätt så tom på saker som han tog med sig. Jag och dottern klarar oss utan honom men lite nya saker vore trevligt att köpa in så att vi får det hemtrevligt och mysigt😊

Anonym

Jag skulle. köpa en taklampa till vår nybyggda fjällstuga.
Claudia.kerttu@umea.se

Emma

Skulle vilja ge min gravida och trötta syster liter mer lyster ☺️

Mari B

Jag skulle införskaffa oss nya tallrikar. Då våra tallrikar gick sönder en efter en och vi fick då ett gäng tallrikar av sambons syster (som de skulle slänga) men ingen i familjen är nöjd över att äta på dem. De låter så fruktansvärt då man skär i de, så man ryser. Du vet som när man drar en nagel på svarta-tavlan. Uscha. Vi vill ha nya tallrikar som inte låter.

Jonna

Wow vilket pris!!
Det hade passat perfekt här, vi har massa grejer vi längtar efter att köpa men särskilt inredning är lågt prioriterat - önskar att jag vann så jag kunde få köpa lite nya grejer till vårt vardagsrum som skulle behöva lite kärlek!

Anna K

I snön är det nog omöjligt att hitta en fyrklöver,
Med hoppas på tur för jag presentkortet vill ha och behöver.
Att få vinna skulle ge mig en ypperlig chans,
Att få pryda både hemmet och mig själv med lite Cellbes elegans.
Jag lovar att jag är värd detta pris,
Jag har varit snäll på alla vis :)
God Jul!

Emil

Att shoppa kläder är alltid kul, särskilt så här lagom till jul. Men det brukar bränna hål i plånboken som värsta juleljusen, därför vore det ju så underbart med ett presentkort på ett tusen!

Eliisan

Åh, ännu en toppenvinst! Tack för att jag får vara med och tävla!
Följer på Instagram som elaisa_56

Med detta presentkort kan jag hos Cellbes välja
och vraka precis vad jag vill ha!
Att inte behöva titta på priset och tänka att
jag måste vända på slantarna som sjukpensionär,
känns faktiskt svårt att riktigt förstå!
För nu kan jag ju köpa allt det jag önskat få!
Sängkläderna håller på att ramla isär,
nu kan jag välja nya fräscha påslakan,
härliga täcken och fina kuddar,
är det verkligen sant det här!?
En handväska, en ny necessär,
alla möjligheter nu jag har,
det är faktiskt jag som
presentkortet innehar!
Glädjen skulle vara oerhört stor
om jag presentkortet vinner,
glädje, ödmjukhet och gränslöst
stor tacksamhet sig då infinner!

Önskar dig och familjen en fin 3:e Advent!

Eliisan

Åh, ännu en toppenvinst! Tack för att jag får vara med och tävla!
Följer på Instagram som elaisa_56

Med detta presentkort kan jag hos Cellbes välja
och vraka precis vad jag vill ha!
Att inte behöva titta på priset och tänka att
jag måste vända på slantarna som sjukpensionär,
känns faktiskt svårt att riktigt förstå!
För nu kan jag ju köpa allt det jag önskat få!
Sängkläderna håller på att ramla isär,
nu kan jag välja nya fräscha påslakan,
härliga täcken och fina kuddar,
är det verkligen sant det här!?
En handväska, en ny necessär,
alla möjligheter nu jag har,
det är faktiskt jag som
presentkortet innehar!
Glädjen skulle vara oerhört stor
om jag presentkortet vinner,
glädje, ödmjukhet och gränslöst
stor tacksamhet sig då infinner!

Önskar dig och familjen en fin 3:e Advent!

Roxanne

Åh! Om jag vann så skulle det nog bli ny belysning och gardiner till köket! Vi har samma som när vi flyttade in för 6 år sedan och de passar inte alls in längre eftersom vi gjort andra förändringar!

Emma Folkesson

Att få fräscha upp med lite nya sängkläder hade varit underbart. Det är tyvärr något som jag inte unnar mig alltför ofta ☺ Följer på Instagram (mangoolina)

Nadja

Med Cellbes är finessen
att det finns nåt för alla intressen
Kläder gardiner och skor
mycket mer än du tror...

Mia Korch

Vi är relativt nyinflyttade i vårt hus och hade blivit så lyckliga över fin inredning från Cellbes. Ett par mysiga tofflor hade jag även köpt så jag slipper frysa om fötterna på kvällen!

Maria

Jag skulle köpa mig ett nytt överkast till min säng om jag turer skulle ha och detta presentkort vann

Emilie b

Onlineshopping är ju bara såå kul!! O dessutom Cellbes där finns så mycket olika roliga saker att välja på! Såklart hoppas jag på en vinst i denna skojiga luckan!
(PS så fint ditt hår blev, Linda!)

Ida

Åh med nytt boende hade sett varit toppen, håller tummarna för lite tur 😀

Petra C

Underbart! Jag skulle köpa lite härliga vintergardiner till vardagsrummet, där behövs verkligen ett lyft. Tvillingarna har ritat på de gardinerna som hänger idag och det är inte många som tänker på det men det gnager på mitt sinne då jag ser det hela tiden. Nu efter några säsonger så känns det ok att byta ut dem och ge vardagsrummet lite kärlek. Det skulle också ge mig sinnesfrid :)Anna

Åh, så välbehövligt detta skulle vara! Vi flyttade och tog över svärföräldrarnas hus i somras. Men det tar tid att få det till sitt eget verkligen. Vi har fortfarande inte ens egna lampor i alla rum. Det är något jag tycker är jobbigt att inte ha sina egna saker, utan att behöva låna ändras. Att få möjlighet att skaffa egna saker nu skulle vara så skönt och vara en stor lättnad för mig!

Kristina L

Vi skulle behöva lite ny inredning för att få till det lite mysigare här hemma. Några kuddar, kanske nya gardiner och någon mysig pläd tror jag skulle göra susen. Hösten har varit rätt tuff för oss och det skulle betyda mycket att få möjlighet att trivas bättre i vårt hem, som jag i nuläget upplever lite kalt.

Kristina L

Vi skulle behöva lite ny inredning för att få till det lite mysigare här hemma. Några kuddar, kanske nya gardiner och någon mysig pläd tror jag skulle göra susen. Hösten har varit rätt tuff för oss och det skulle betyda mycket att få möjlighet att trivas bättre i vårt hem, som jag i nuläget upplever lite kalt.

Jenni

Jag skulle använda vinsten till att piffa upp hemmet med lite ny inredning! har tröttnat på färgerna vi har hemma nu så en uppfräschning hemma behövs 😊

Emelie H

Vår gran blev inte så bra,
det var det där med ljusen !
Det ska visst fjärrkontroll va´,
som lyser upp husen !
Ser att Cellbes erbjuder detta,
och vi vill nog dessa i granen sätta !

Evelina

Är i en fas då jag känner att jag behöver nytt i mitt liv, nytt då det gäller en hel del olika saker i livet. Så ett presentkort på Cellbes skulle komma till användning för att kunna ge en härlig nystart här hemma. Nytt och fräscht på det nya året vore ju för härligt.

Sara

Jag skulle köpa något till mitt nya kök.

Mary

Nytt jobb och hade varit så kul med lite nya kläder. Cellbes har jättebra kläder för oss med lite extra fluff.

Mary

Nytt jobb och hade varit så kul med lite nya kläder. Cellbes har jättebra kläder för oss med lite extra fluff.

Emelie Erlandsson

Åh, jag skulle köpa massa härlig inredning till vårt nya hus.

Ingrid Dahl

Instagram: @ingrid_inka_dahl

Vilket pris att fritt få välja, bland allt som Cellbes har att sälja. Jag hade spenderat vinsten på kläder, som finns i bra storlek och för alla väder.

Larsson

Jag behöver nya gardiner.

Malin R

Juletid för mig handlar om att skapa härlig atmosfär
-& vara omgiven av de människor jag håller kär
Julmust är ett givet inslag till julaftonsmaten
lika självklart som att skinkan & sillen pryder faten
Ett presentkort på Cellbes skulle dock sätta pricken över i:et
-bli den där lilla skillnaden som förgyller livet
Ty jag har en dröm om att fylla vår ek med klappar
varpå det står gästernas namn på små, små lappar
En idé hämtad från Astrid Lindgrens värld
som skulle ge julafton lite extra lyx & flärd

gerner_l@hotmail.com

Åh hade varit perfekt att vinna. Flyttat till en ny lägenhet idag och hade behövt både nytt porslin och lite ny fin inredning har vi insett.

Ulrika

Hej! Jag skulle vilja ge detta pris till min syster som precis flyttat hemifrån. Det är mycket som behövs när man ska starta ett hem från början. Hon skulle verkligen behöva detta pris och hon är så värd det efter fem års studier i Stockholm.

Madelene

Men perfekt till en som är föräldraledig och nyss flyttat till hus!

Lisa Norrman

Vi skulle köpa nya handdukar då vi nu har en uppsjö av olika färger o former som är mer lr mindre urtvättade så ett nytt fräscht matchande set skulle sitta fint

Theresia Vidén

Vilken fin vinst! Följer på instagram @theresiaviden

Med detta pris skulle jag kunna köpa något fint både till mig och min bästa vän. Hon har gjort så mycket för mig och vill aldrig ha något tillbaka. Men jag vill så gärna ge henne något som tack!

Therese

Jag skulle vilja vinna presentkortet för att kunna inreda vårat nya hus. Vi köpte huset för 4 månader sedan och har tyvärr råkat ut för oväntade kostnader som fuktskadade köksskåp, trasig kamin och städfirma. Vi har prioriterat barnens rum med det skulle vara kul att kunna inreda resten också.

Anna Berg

det skulle vara superkul att vinna ett presentkort från Cellbes. I Februari flyttar vi och kommer ha ett helt hus att behöva fylla ut med saker. Plötsligt är vi i behov av gardiner, mattor, lampor, ja det mesta.. ett presentkort på lite heminredning vore guldvärt 🙏🏼

Inger-Anne Room

Jaaa,hela familjen kan välja något man vill ha..jippie;)

Becky

Den här presentkortet skulle få mina föräldrar som present för deras 40års dagen!Tänk att de älskar varandra efter 40 år att de har bott tillsammans!Om det finns nån som är exempel för "in better and worse" det är dom två världens bästa människorna!
Hur kan jag inte önska dem lite lyx i deras vardagen?!

Camilla%2520wiklund

Vilken drömvinst! Följer på instagram som lillakarlsbyn

Jag hoppas vinna så jag kan köpa fin inredning till mitt hem. Det är nämligen otroligt viktigt för mig att ha det fint hemma, eftersom jag är kroniskt sjuk har alldeles för ont för att lämna hemmet. Jag är helt övertygad om att man mår bättre om man har det hemtrevligt!

Ellinor

Snart entrar vi ett nytt år, och jag hoppas vi alla då förträffligt mår! Jag skulle väldigt gärna, förnya här hemma och stimulera min hjärna. Med ett maffigt presentkort hos Cellbes, skulle jag kunna göra superfint här oh yes! :D

Lina

Åh detta hade varit perfekt. Vi flyttade in i våra nya lägenhet igår. Vill köpa massa ny inredning speciellt till vår lilla älskling som snart blir två år! ❤

Amanda

Följer på insta: Amandalotta
Perfekt för en studerande, ensamstående mamma!

Anonym

Det skulle vara perfekt för att uppdatera hemmet med en ny stil!
/Fanny ettnamn92@live.se

Decibel

Följer på Insta, @decifabulous, =)

Oj. Jag skulle vilja vinna detta presentkort eftersom jag lever på existensminimum sedan några månader tillbaka och minst ett år framöver som det ser ut. Min lägenhet har jag egentligen inte inrett sedan jag flyttade in för 5 år sedan, och med en mycket tajt ekonomisk budget så är det som om man inte har råd att köpa vare sig det man behöver eller önskar. Det vore en sådan lättnad att byta ut och förnya det som är slitet eller har slutat fungera, att kunna städa bort plagg ur garderoben som har gjort sitt och byta ut dem mot nya moderiktiga plagg enligt säsong.. och detta presentkort hade minst sagt räckt till allt. <3

Mvh och God Jul! / Decibel

Josefine

Åh wow, hoppas på att vinna det här så jag kan titta på lite ny inredning hem! 😍

Therese

Skulle vilja denna fina julklapp åt mig och min pojkvän och till vårt nya hem. Kunna piffa upp det med något nytt fint istället för våra blocketmöbler och lampor. Skulle ge ett helt nytt uttryck i hela lägenheten. Skulle bli såå glad om jag vann denna!

Sanna

Har precis möblerat om i vårt vardagsrum, så vore underbart att vinna lite ny inredning! Skulle nog köpa en ny taklampa 😊

Anna L

Fin stil från Cellbes som är storfavorit
Vilken eufori att med presentkort klicka dit
gamla kläder få rensa ut
andra plagg som tagit slut
gör att man känner sig fin varje dag
kvalitet av allra bästa slag
och snygg stil med myskänsla
det vill jag gärna ha och mig förnya
med detta underbara presentkort
shoppar jag och når nöjdhet fort

@zemam på Instagram

Angelina

Hade passar bra med lite ny inredning till nya huset då vi rensat en massa för flytten. (angelinaahlstrom@hotmail.com)

Sofie

Efter 2 års föräldraledighet är kassan lite skral. Hemmet skulle verkligen behöva en uppfräschning i inredningsväg så jag skulle definitivt använda presentkortet till inredning!

Pierre S

Till min kära
gärna henne detta presentkort förära
Inget hart hon önskat sig
vad ska hon få av mig
men idag visade hon kläder på Cellbes hon drömde om
vilken tajming om detta presentkort kom
Då blir det Glad jul för tjejen så fin
och tänk att hon är bara min

Heidi

Jag skulle unna mig själv något fint. En tvåbarnsmor som jag är så köper jag alltid något till barnen, men känner att jag är värd något nu :)

Hanna

Ååå vad jag vill vinna detta. Vi har precis flyttat och behöver otroligt mycket till hemmet, men har inte möjlighet att köpa det för tillfället. Skulle bli så oerhört glad om jag vann! 😊

Frida Rooth

Åh detta vore ju så fantastiskt att vinna😍 Som ensamstående, studerande mamma har jag inte ens på ett helt år unnat mig något för 1000:- ! Skulle så gärna vilja vinna detta och unna mig själv nya sängkläder som jag kan sova gott i ❤ Hoppas verkligen på vinst!