Lindas julkalender 2017 - Lucka 18 - AVSLUTAD!

Tävling för mitt företag Formeli.

Idag vinner en person ett presentkort värde hela 1500kr att spendera precis hur man vill i min webbshop Formeli.
 
FÖR ATT DELTA:
-  Motivera ditt bidrag.

- Följ gärna @Formeli.se på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tavla fram t.o.m. 18 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )
 
Ett stort grattis EMMA!
Du har ett mail i din inkorg.
132
Malin Svensk Björck

Åh vilken härlig vinst! Vill vinna och köpa lite poster med djur på till min systerson. Han älskar djur av alla olika slag. Skulle köpt nåt till hans mamma också 💜
Följer på Instagram, @hostdagjamningen
Ha en fin vecka!

Frida Rooth

Det vore ju magiskt att vinna detta och kunna beställa en födelsetavla med bokstaven C på. C som i Celie ❤ En tavla som passar i hela vårt hem!

Elli

Jag har 1 ram med 3 foton i och det är allt jag har uppe på väggen. Att få upp fina posters och tavlor på väggarna har inte varit en prio som ensamstående så därför hade det varit helt fantastiskt att få vinna ett presentkort i din webbshop

Yasmine

Ok, innehållet i luckan är bara för bra.
Jag är barnet i den här familjen och min dotter den "vuxna".
Vi kollade häromdagen på sortimentet eftersom hon vill ha något på sina väggar nu när hon inte längre är "liten". (Hennes ord, ej mina. Hon är 4 och ett halvt.) Hon valde, (cross my heart and hope to die) multiplikationstabellen.
Jag frågade varför?
Hennes svar.
"Prickarna är moderna och inte barnsliga och sen blir man smart."
Hon har ingen aning om vad multiplikationstabellen är, men fattar att det är något för smarta flickor.
Vad skulle du välja då mamma?
Och jag som älskar döskallar och grafiska snitt sa utan tvekan "LEGO-skelettet!" Jag är faktiskt helt förälskad i den.
Det tyckte hon var omoget av mig. Hon blev besviken och gick till sitt rum.
Alltså What?!
Haha, ungar alltså!
Kristina L

Eftersom sonen verkligen älskar djur skulle det vara jättekul med en hel hög djurtavlor att sätta upp på hans rum. Kan se framför mig vad fint det skulle bli. 😊

Lotta

Jag vill gärna vara med och vinna

Jessica

Åh vilken vinst. Jag skulle bli så glad. Grabbarna skulle äntligen få fina posters i sitt rum! Djur. Multiplikationstabellen. Världskartan marmor och världskarta med djur.

Marike Wikström

Vinna presentkort till Formeli?
Bättre än så kan det inte bli
Tänkvärda, roliga eller egna ord
att hänga på väggen eller pryda ett bord
Passar fint i alla hem
- hoppas vårt blir ett av dem!

Susanne

Det hade varit helt underbart och vinna denna fina vinst. Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag välja några st tavlor av ”grandchildren” till mormor & morfar & farmor & farfar.. för resten av pengarna så hade våra barn fått en varsin tavla & min fina brors son skulle självklart också få en tavla. Än så länge är det väldigt tomt på väggarna i hans rum

Cristel

Då hela huset ska växa fram och bli ett ombonad hem. Skulle denna givmilda vinst bli en riktig drömvinst! 😍

Katarina

Älskar fina prints och posters och skulle väldigt gärna vinna och få upp lite på väggarna. Flyttat ihop med sambon i hans lägenhet och inredning är inte riktigt hans grej så snygga citatposters skulle piffa upp lägenheten

Emma

Sedan familjen blev komplett i juni 2016 har jag drömt om en familjetavla, men aldrig riktigt kommit till skott. Det skulle jag köpa om jag vann.

Jenny Skyllberg

Jag skulle bli jätteglad om jag vann för då skulle jag kunna ge bort några tavlor på bl a kommande dop, födelsedagar men även köpa någon fin till vårat eget hem 😊

Sanna

Skulle vara perfekt att få fylla barnens nya rum med lite fina tavlor 😃👌

Jennie

Vilken dröm 😍 Jag planerar att göra om sonens rum (4,5år), att få bort småbarnskänslan och anpassa det mer till hans ålder. Det här vore ju toppen att få pryda väggarna men några av dessa posters.. men då kommer nästa problem istället... hur ska man kunna välja när alla är så himla fina!? 😂

Agnes

Hur bra? Väggarna ekar tomma i småtjejerna rum så det vore en perfekt sak att vinna! Vet inte vilka vi skulle välja för det finns ju för många fina.. Kan man tapetsera med posters? 🤔 haha
Följer på instagram, där jag heter sporronga

Mathilda

Det här vill jag vinna av den enkla anledning att mina (tre) barn inte har något alls på sina väggar i dagsläget. Hade varit kul om de själva kunde få vara med och välja vad de ville ha på sina rum :)

Isabelle

Hej Linda! Åå vad jag skulle vilja vinna denna tävling. Vi ska flytta till hus men det största är väl att min son ska flytta ut från vårt rum och in i sitt egna rum, då skulle jag vilja locka med fina tavlor som vi kan piffa hans rum med!😍

Sofie Tegvall

Jag tror jag skrivit till dig tidigare att det är så roligt att se alla företag som man tidigare inte haft koll på! och idag, ditt företag, vilka fina grejer! Jag kollade lite snabbt och kan konstatera att här skulle jag hitta något till alla i familjen, men framförallt, the big five till min fjortonåring, shit va han skulle gilla den!

Falk

Fantastiska posters. Hade mer än gärna satt upp valar o hajar ovanför min sons säng. Vit o tråkig vägg numera. Att grabben älskar "havsdjur" som han säger gör att han fullkomligt hade älskat dessa!

Ellinor

Min dotter Astrid som är 1 år och 9 månader(aprilbarn precis som Colin) älskar djur. Jag vill även att hennes rum ska vara pedagogiskt och då passar ju dessa underbara posterna med djur, valar och dinosaurier perfekt i denna lilla flickas rum. Och idag är vi hemma och vabbar, lillan har varit uppe och hostat sen klockan 3 inatt 😑

Titti skarp

hej vore så roligt att få nåt nytt på väggen
älskar djur och natur så jag hoppas på lite tur
följer på insta men delar på fb

Sofia Skoog

Jag skulle köpa posters till barnens rum, så dem skulle få välja helt fritt :)

liselotte andersson

Jag vill vinna för det skulle vara roligt att förnya väggarna här hemma lite, och kanske en gåva till dottern som precis flyttat till större lägenhet, så där behövs fina saker att få upp på tomma väggar

Sarah

Vilken vinst! Jag hade köpt en poster med dinosaurier till min 1,5 åring då han är helt tokig i det! Till min 5 åring hade jag köpt den superfina världskartan med djur. De hade ransta in och fått ta plats i barnens nya rum i vårt nya hus.

JOSEFINE

Jag skulle passa på att skaffa lite tavlor till min dotters rum, hon skulle bli överlycklig. Skulle även vilja beställa en födelsetavla till min kusin som ska döpas snart.

Instagram @josefinerappel

liza

Åhh! Jag lägger sällan (läs, aldrig) pengar på annat än barnens rum här i hemmet. Det hade varit så himla roligt att kunna välja print till resten av hemmet, utan att få dåligt samvete över att pengarna hade kunnat gå till annat.

Evelina

Vilken fina tryck...Jag skulle köpa en familjetavla och världskarta till mig själv. Sen har det precis fötts två små sessor i vår närhet så dom skulle få en varsin födelsetavla i present av oss.

Malin N

Vilken drömmig vinst! 😍 Vi vill jättegärna vinna detta då väggarna i mina barns rum är helt tom! Rummen skulle genast bli mycket mysigare och ombonade om det kom upp tavlor på väggarna! :) du gör verkligen helt underbara print! 😍 följer så klart på instagram!

Ida

Vilken toppenvinst!! Skulle så gärna vilja ha en födelsetavla från webbshoppen, skulle göra sig riktigt fint hemma. Håller tummarna!

Jonna Petri

Men alltså du gör ju sååå fina saker! Jag skulle så gärna byta up våra posters här hemma, vi har haft dom sedan vi flyttade ihop för 8 år sedan, vi kommer oss liksom inte för att byta, dels för att vi inte har hittat så mkt att byta till men också för att vi inte får tummen ur :/ Det vore ju drömmen att få vinna alltså, vi skulle få ett helt nytt vardagsrum <3

Malin

Åhh om jag skulle vinna skulle jag köpa födelsetavlan speciell till mina döttrar som jag sneglat på flera gånger nu men inte kunnat prioritera i ekonomin. 😍

Victoria w❄️

Våra brister gör oss till människor
Precis som våra fötter som är unika i alla klackskor
Denna tavla vinner jag gärna
För alla på jorden är en stjärna
Kram❄️

Emma Folkesson

Som jag har spanat in dessa posters!! 😍 Skulle vilja inreda min sons rum med "Bondgårdsdjur", "Skogensdjur" och en födelsetavla. Håller alla tummar som finns för denna fantastiska vinst!

Johanna

Åh, posters till lilla mannens första rum. Finns hur många som helst att välja på men först skulle han få en B som i Bertil -poster :-)

My Thulin

Jag är gärna med & tävlar :D

Sandra johansson

godmorgon,jag blir helt varm i hjärtat av postern Antal i familjen,skulle så gärna hänga upp den i vardagsrummet och även passa på att beställa ny dop/födelsedagsposter till minsta tjejen som tyvärr fick fel namn på sin doptavla.

Ann-Sofie

Jag håller på och gör en tavelvägg i sonens rum så det här skulle ju vara perfekt då jag just nu bara har tre tavlor, hoppas verkligen på vinst så det äntligen kan bli en fin tavelvägg!

Anna


Nytt hus och nya väggar innebär att gammal konst inte längre passar in. Jag vill ha det så mycket trendigare än förut och skulle definitivt go bananas i din butik! Mycket fint där!!

Lisa M

Vilken drömvinst.. ska ta tag i Alberts rum nu så det skulle vara så perfekt att vinna så man kan ha massa fint på väggarna 😍

gerner_l@hotmail.com

Jag skulle gärna vilja vinna så vi kan köpa någon ny tavla till den nya lägenheten vi flyttade in i i helgen. Sen skulle det vara perfekt att ge bort en tavla till någon med. (:

gerner_l@hotmail.com

Jag skulle gärna vilja vinna så vi kan köpa någon ny tavla till den nya lägenheten vi flyttade in i i helgen. Sen skulle det vara perfekt att ge bort en tavla till någon med. (:

Louise

Dottern fyller 5 år i januari och vi funderar på att tapetsera om och göra rummet lite mer flickigt än baby. Så en vinst vore perfekt, lite nytt på väggarna och dottern skulle bli överlycklig.

Nikolina

Det skulle vara helt perfekt att vinna ett presentkort då det ekar tomt på väggarna här hemma. Och det finns så himla många fina mosters på Formeli. Eftersom vi vill fylla väggarna i vardagsrum, allrum och barnens rum så skulle det det vara så otroligt härligt att få vinna.
Instagram: n_svahn

Michelle

Oj vilken dröm! Vi som precis ska börja renovera i barnens rum, och jag skulle så färna vilja ha dinosaurie tavlan till sonen och även andra fina print till bådas rum. Tror barnen skulle bli såå glada om vi vann 😃

My

Åh det vore jättekul att få beställa lite tavlor till barnens rum :) det är dåligt med sånt här

Signe

Barnens rum har helt tomma väggar, skulle verkligen älska att sätta upp Skogens djur och Dinosaurier i sonens rum 😍 Och bondgårdsdjur i dotterns rum!
@signerevalde

annsofi

Blir bara bättre å bättre vinster :) denna passar mig perfekt då våra väggar ropar tomma i varje rum och behöver få upp lite ögongodis att vila ögonen på <3

Anonym

Efter att ha sökt lägenhet i närmare 3 år så har vi äntligen fått en nyrenoverad 3a och denna vinst hade vart så välkomnande! Hade velat fylla hela sonens nya rum med dina underbara posters! Speciellt dom med djurtemat då sonen älskar alla djur, speciellt skogsdjuren 🐐🐻 Hoppas på tur 🙌🏻🍀

Madde

Januari månad ska jag och mina två barn flytta, till en lägenhet med gula tapeter! 😱 Att få vinna detta fina pris skulle göra oss en tjänst att göra barnens rum till ett finare rum!

Marie M

Så fina prints, skulle gärna vilja vinna och sätta upp några fina i barnens rum. Hänger bara en tavelram där nu med böcker så fina tavlor hade definitivt livat upp! :)

Elin

Om jag vann skulle jag definitivt börjat med att köpa en poster med valar på till mig själv och min syster, de är så otroligt vackra!

Cilla

Vi har ett hus fullt av vita kala väggar som bara väntar på Formeli's ljuvliga posters! Jag är kär i världskartan med djur och "Oh the places you'll go"-citatet, men barnen hade kanske valt andra favoriter till sitt gemensamma rum..?
Hoppas så på att vinna så att vi kan sätta färg och lekande färgsprakande personlighet på hemmets alla rum!

Emma Burgos

Åh, äntligen Formeli. Har väntat på att det ska dyka upp i julkalendern! :D

Min lilla Luna som snart är 1 1/2 håller på att lära sig djur och vad de säger så det vore perfekt med posterns på olika djur så jag kan peka på dem. Även en familjeposter skulle sitta fint här hemma eftersom vi är nyinflyttade och inte fått upp något på väggarna ännu.

Mamma till fem pojkar

Gillar dina pedagogiska tavlor, verkligen bra och snygga dessutom.
Multiplikationerna verkar inte gå så lätt 'in i skallen' här hemma så hade varit såååå bra med en sådan. Yngre killarna tränar att läsa så jaa, vore drömmen att vinna detta.

Martina Andersson

Min mamma har en vägg där hon vill ha lite nya tavlor men hon hittar aldrig något som riktigt passar i både pris och utformning. Det skulle vara så kul om hon fick välja och vraka så mycket hon kunde!

Lina

Åh, vilken vinst 🤗 Vi håller på och renoverar ett lekrum i våran källare och har funderat på vad vi ska ha på alla tomma vita väggarna. Att fylla väggarna med dessa fina poster hade varit en dröm 😍

Sara hedlund

Åhh, jag har sett att du uppdaterat shoppen med en massa fint. Har tidigare köot bokstavs- och sifferträning men skulle gärna ha något att pryda barnens väggar med som också utbildar. Inredning och inlärning är den bästa kombon! Hoppas på vinst 👌
Heter hedlundsarah på instagram

Emma N

Så fina posters! Jag skulle vilja vinna dessa för att faktiskt ha i mitt klassrum. Jag är biologilärare och dessa fantastiska djurposters hade varit så roligt att ha i klassrummet för att alla underbara elever får se djuren. Dels under lektionerna för att återkoppla men även att de får hänga uppe för att studeras under andra tillfällen med :) Att det även skapar en kreativ miljö och en trevlig miljö är inte att förglömma :)

Carita

Wow! Har länge drömt om dina födelsetavlor till ungarna. Sen skulle jag välja nån med djur , båda mina barn älskar djur. Hade blivit så fint i derAs rum.

Jessica Sanna

Dina härliga posters 😍
Vi har kikat på en hel del som hade kunnat pryda M:s lilla rum och vårt vardagsrum nu hade ett presentkort varit guld värt 😊

rebecka

Härlig vinst! Jag står mitt i en flytt och längtar efter nytt att hänga på sovrumsväggarna.

Jennifer Lindberg

Jag skulle vilja ha familjens födelseår som tavla, super fint :)

Andreas Johansson

Jag hade låtit min elvaåriga son gått lös i webbshopen. Han hade fått inreda sitt rum precis hur han ville, och med tanke på hur snygga affischerna är hade jag inte varit ett dugg orolig över att han hade valt "fel" motiv.

Sofie

Åh, vilken underbar vinst! Skulle definitivt passa på att köpa några fina posters till sonens rum, men även beställa en fin poster till våra grannars snart anlände son! :)

Inger-Anne Room

Så kul,,Önskeklappar,ja tack;)

Sofie Fransson

Det hade varit en dröm att få ge min förstfödda kläder/grejer från din web butik! =)

Maria

Om jag skulle vinna detta fina pris så hade dotterns självklart fått något till sitt rum, men jag är faktiskt väldigt sugen att välja något till mig och sambon också. Kanske valar, eller en jordglob, eller varför inte #? Jag vill helt enkelt vinna för min egen skull!

Maria H

Skulle vara helt magiskt att få vinna detta fina pris, lite nytt till väggarna skulle sitta fint.

Katja

Åh den här vinsten hade varit perfekt för oss. Vi flyttade till värt radhus tidigare i år och strebrors rum har enbart vita väggar så försöker få rummet mysigt med inredning och annat i andra färger än vitt och letar fortfarande fina tavlor som gör att man kan få den där myskänslan istället för känslan av att det bara är kalt på väggarna haha. Lillebrors rum var det enda rummet som behövde fixas när vi flyttade hit så det blev dessvärre mest ett förråd eftersom att han låg i magen då. Nu vill vi fixa rummet lagom tills det är dags för honom att börja sova själv och då hade det verkligen suttit fint med lite tavlor även i hans rum. Håller tummar och tår att vi denna fina vinst får

Ebba Fridström

Då min älskade storebror lämna oss den 20/12 2015 pga av cancer så skulle ett datum med kalenderblad ,ett jobbigt minne men han finns ständig t i min tankar . Why

Jessica

Väggarna ekar tomma här saknar den mysiga hemma känslan. Vi har bott här i ett halvår och inte en enda tavla har satts upp. Nu är det på tiden att få upp lite nytt och tavlorna från formeli är ju otroligt fina och inspirerande. Hade gärna velat att de skulle få representera min hemma känsla :)

Anonym

Jag vill fylla mitt beiga hem med vackra saker. Köpa fina posters till mina fina fyra

Sabina Morgenstern

Denna vinst hade varit perfekt! Barnens ena tremänning älskar dinosaurier, så det skulle vara så roligt att få ge honom en tavla med dinosaurier. De har haft sån otur med sjukdomar hela hösten och hittills i vinter, så de inte har kunnat fira honom än och han fyllde år i september. Håller alla tummar och tår!

Emmy

Åh då skulle jag vilja köpa bokstavs och siffer-tavlor till mina små flickor på 4 och 2 år :) dom är båda väldigt intresserade av det så skulle vara jätteroligt att kunna ge det till dom! :D

Mari B

Jag skulle beställa en födelseposter åt min lilla tjej med hennes vikt, längd och tid. Sedan så tycker jag lego-gubben du har med på bilden ovan var häftig och den skulle passa till min lego-byggande son. Det är det han gör, bygger lego.

Emma

Då barnen nu ska få sina första egna rum hade det varit roligt med lite personliga tavlor till dom. Piffa upp deras rum.

Hanna

Det vore underbart att få pryda barnens väggar med posters från Formeli 😍

Liza

Vilken bra tävling! Har en son på 1,5 år och en lillebror påväg vilken dag som helst! Med första barnet stod hans sovrum klart långt innan han kom. Men denna gång har liksom livet flugit förbi och lillebrors rum är nästan tomt. Skulle vara fantastiskt att få chansen att välja ut fina posters att sätta upp!

eva fridström

the big five då vår son var en käpe strak som en elefant när han kämpa mot sin cancer den påminner mig om honom . Tyvärr klara han sig inte då cancern vann över honom :(

Ulrika

Åh vilket härligt pris, jag skulle gärna vinna detta till vår lilla son. Han ska få ett nytt och eget rum nu är tanken och vad vore inte roligare än att få dekorera hans nya rum med någon fin poster från dig. Kram trevlig kväll

Maje

Oj vilken vinst för en som mig som fullkomligt älskar citat av olika slag. Men först och främst skulle jag välja ett eget åt min älskade karl som får stå ut med mycket då jag har så mycket hälsoproblem och behöver hjälp med mycket. Han skulle få ett eget designat med hans älskade Liverpools You never walk alone, det tror jag han skulle gilla.
Sen skulle jag botanisera fritt bland alla fantastiska posters!

Pernilla H

Har en lång, lång korridor som skulle behövas piggas upp med lite fint ögongodis. Denna vinst vore toppen, bort med det vita och in med det lekfulla och vackra.

Linda

Jag skulle gärna fylla dom tomma väggarna här hemma med fina posters. Några fina prints till barnens rum och en familjetavla som jag förälskat mig i. Kanske något mer fint till min lilla systerdotter också kunde slinka ner 😊

Sara H

Å detta skulle jag vilja vinna till mej och min familj. Jag har länge kollat på denna tavla men ej beställt den. Så denna vinst skulle passa oss superbra. http://formeli.se/sv/karlek-familj/familjeposter.html

Jane Thorlund

Följer på IG - janethorlund

Jag har tvillingar på 5 år, troligtvis enäggs då dom är mycket lika varandra.
Dom klumpas ofta ihop som en enhet, men är så otroligt olika varandra som personer.
Dom har nyligen fått vars ett rum, som såklart ska matcha deras EGEN personlighet.
Vars en födelsedagsposter med lego-gubbe skulle dom nog gärna vilja ha, sen skulle dom få välja vars en egen helt efter eget tycke och smak.
Sen skulle där gärna få bli lite över så jag också kan köpa nåt! :D

Marie

motiverar mitt bidrag att vi inte har någonting annat än foton på barnen pp väggarna hemma, och de sitter på EN vägg i vardagsrummet annars är det tomt så därför skulle denna vinst vara uppskattad hos oss :)

Hilllevi

Hade så gärna velat vinna och kunna välja fler av dina fina posters! Har redan köpt tre olik till oss, men det finns flera till jag önskar mig! ☺️

Carolina

Att få lite fason i tvillingarnas rum vore så kul! Varsin födelsetavla på väggen ,och sedan massor av djur som dom älskar. Det skulle bli något fint till 2 av storebrödernas väggar också!

Anonym

Det gick snabbt som djurälskare att hitta favoriter. Katt, räv, igelkott är exempel på vad jag vill pryda mina väggar med. En liten 2-årig släkting skulle även få välja något fint.
Hälsningar Caroline L

Hannah Noren

tycker bäst om "våra brister gör oss till manniskör." sann budskap i snygg modell! God jul på er.

Simone Hanna

Jag har en tavla i vardagsrummet som jag fick i inflyttningspresent och de är faktiskt den enda som vi har.Har velat piffa till vår lägenhet men ekonomin är sämre ställt så med detta presentkort hade jag gått all in och köpt oss nåt fint så vår lägenhet får en personlighet och inte de stela,kalla väggar. <3

Emma

Har beställt en poster från din sida. Den med alla familjemedlemmar .
Tyvärr så har vår familj blivit en mindre sedan jag beställde den. Vår hund blev sjuk för drygt ett år sedan så han fick tyvärr åka alldeles för tidigt ut till hundhimmlen. Skulle bli super glad om vi vann denna lucka, då skulle jag beställa en ny familje poster och en poster som kan hedra minnet av vår fina hund!

Cecilia E. Ny

Oh, här skulle jag kunna fynda fantastiska tavlor till mina fyra barn. 😍

Emelie

Älskar Formelis tavlor men har inte blivit tillfälle att köpa än... Jag skulle hemskt gärna vilja vinna så att några fina kreationer kan få pryda väggarna i sonens rum 😊 Formelis tavlor är inte bara snygga utan också lärorika och roliga för barnen! Perfekta kombon 😄

Jenny

Åh jag vill ha en storebrorstavla! Även de nya med djur och mitt första år är ju underbara.

Emmy

Älskar denna lucka 😍 älskar dina motiv på valarna och de andra djurmotiven! De är bara så fantastiska 😊 skulle passa perfekt på väggen i minis rum och sen såklart en tavla eller två till mamma och pappa 😉 följer Formeli 👍

Lina

så fina posters, mitt hjärta dunkar extra mycket för de fina med djur, skulle passa perfekt till min dotterns blivande rum. men det skulle nog även bli något fint till mamman o pappan också! 😍

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh skulle gärna vilja vinna detta, jag älskar Valar och delfiner (är marinfadder) så den tavlan skulle vara perfekt här hemma :).

Lena

Jag är helt förälskad i val planschen. Den hade jag köpt i flera exemplar och gett bort till både stora och små.

Sara

Har ganska nyligen flyttar till hus så tavlor från Formeli hade gärna fått pryda några väggar här hemma 😊

Johanna

Lite nytt att pryda väggarna med vore amazing :)

Angelica

Precis som er så håller även vi på att bygga vårt drömhus, vilket är fantastiskt roligt och spännande. Dom här tavlorna! 😍 Du är otroligt duktig på det du gör och det skulle vara en ära att få pryda väggarna i barnens nya rum med dina fantastiska djur posters.

Sara Källström

Åh vilken toppenbra vinst! Väggarna är tomma i 2 av barnens rum så där hade jag gärna satt upp lite fina tavlor med fina budskap eller bilder!

Anneli

Jag skulle ge bort i presenter. Så vackra tavlor.

Belinda

Om min dotter brås på mig så kommer hon inom kort få ett stort intresse för djur! Vad vore inte bättre än att smycka hennes rum med en massa djur som jag senare får möjlighet att berätta om :)

MariaM

Jag fastnade direkt för dinosauriepostern som min yngsta skulle älska. Dinosaurier är hans stora passion. Och storebror hade blivit överlycklig för en fin djurplansch.

SanneG

Åh, bokstavsromber till Storebror och Lillasyster! 💕👫 En familjetsvla skulle med pryda väggen fint i vårt nya hus i februari 😍☺️ Sanne.greve@hotmail.com

Emma

Waah! Så nära att jag höll på missa denna lucka - Tack för instagram 🙏🏻😄 Det är en drömvinst och den skulle komma såå lägligt i och med att vi vill fixa fint i minstingens rum! Sen ska jag ju vara ärlig och säga att även storebror och lekrummet hade fått sig lite nytt på väggarna, hittar ju huuuur mycket som helst.. 😍💞✊🏻

Instagram: myinspiration

Anders

Jag skulle vilja vinna för att kunna dela med mig och ge bort presenter till min fru och våra barn, för det är de förtjänta av!

Sanna

Wow, vilken toppen vinst! Har spanat in dina fina posters flera gånger men ekonomin har satt stopp, det vore därför underbart att vinna detta presentkort och kunna shoppa loss riktigt ordenligt. Överraska både dottern och vänner och bekanta med nya fina posters till väggarna. Vilka fantastiska julklappar det skulle bli!

Följer förstås på Instagram (mammasvardag).

Kram Sanna

Annika - drömmen om 11 barn

Ja följer redan på insta sen länge (drommenom11barn)

Skulle vilja vinna då jag liksom har rätt kala väggar här hemma efter hemflytten. Efter att huset brann och vi blev evakuerade så har vi såklart börjat bygga upp hemmet på nytt. Men tavlor, posters och prints kanske inte riktigt har vart prio över tallriker, bestick, kläder, möbler osv. Men tavellister har vi köpt - men ingenting att ha på dom ;) Smidigt va?

Så jag skulle gärna vilja inreda varje rum med någon typ av Formeli-tavla <3

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se

Sara B

Jag gillar verkligen hemsidan! Harmonisk och fin! Det första jag skulle klicka hem hade varit bondgårdsdjursplanchen då yngsta tjejen älskar djur samt att hon har noll saker på sina väggar (förutom en bild på mig och gubben då vi ny träffats)... vi har inte tagit itu med hennes rum än men med denna vinst så skulle iaf väggarna vara klara till vår lilla Selma :)

Jennie AE

Om vi fick en sån här vinst kanske vi skulle komma till skott och göra en tavla till lillebror (3år) & en fin familjetavla. Det var så lätt att fixa saker när första barnet föddes...

Anna

jag har kollat på dina tavlor sen min son var liten men det har inte blivit av att jag beställt, han är nu 4,5 år o det är verkligen på tiden att få lite snygga, stilrena tavlor till hans blivande egna rum :) eftersom jag är ensamstående på heltid med honom vore detta ett perfekt tillfälle :)

Lisa Norrman

Åh vilken vinst!!! Skulle vilja beställa födelsetavlor till flickorna som aldrig har blivit av o nån familjetavla o så nå fint till mor och farföräldrarna 💕

Matte#1

Men så mycket fint! Min älskade mamma älskar citat så hon skulle få ett med någon fin text, mamma är bäst och som tur är hon min:)

Sandra

Åhh vilken lucka!!

Har beställt av dig flera gånger och har har varit så otroligt nöjd! Det finns ju dock huur mycket mer fint som helst som jag skulle vilja beställa. Både till min dotter, andra barn i släkten och till mina vänner som är lärare. Tycker varje lärare ska ha din otroligt fina The big five i sitt klassrum! Och många andra plancher med för det delen:) Hoppas hoppas!
God jul och gott nytt år förresten!:)

Sandra

Glömde ju såklart min mail såhär på kvällskvisten!
Hoppas den kommer med,
Sandra_carlsson13@hotmail.com

Ingrid Dahl

Instagram: @ingrid_inka_dahl

Vilken dröm att fritt få spendera, att välja bland vackra posters med mera. Kunna pryda väggarna med dina alster så fina, jag önskar att de alla vore mina 😊

Alexandra

Storebror har precis fått ett stort eget rum och lillebror i magen kikar ut om ca 9 veckor. Så gissa om jag har tavlor jag vill beställa till dem båda! Älskar dinosaurie-tavlan själv, och storebror skulle nog älska den med de vilda djuren. Om jag vinner så får han båda två, och så en födelsetavla till lillebror när han kikar ut! 😍❤️

Katrin

Jag skulle så gärna vilja sätta upp några tavlor i min sons rum då han nu har fått ärva tavlor jag har haft i evigheter. Men då ekonomin som en ensamstående mamma inte är den bästa alla gånger så har jag inte kunnat köpa några nya till honom. Vet att han skulle älska att ha posters med djur på väggen. 😍

Amanda

Så fina posters!!😍 Åh va jag vill vinna dina födelstavlor till mina grabbar, hade varit så kul!! 👌

Jennifer

Vi har 2 ramar i vardagsrummet som idag pryds av semesterfoton, storstäder i gråskala men störs så väldigt av blänknoch reflektioner, ända sedan vi först satte upp de har vi velat ha något annat där. Att få pryda vår vägg med dina härliga verk vore väldigt roligt, de ska vara lugna behagliga och unika vilket jag tycker formeli verkligen uppfyller , nu håller vi tummarna!

Emma S

Jag skulle vilja vinna för att kunna sätta upp fina posters i mitt lilla studentrum. Mitt år har varit ganska upp och ned och mitt rum har blivit min trygga plats, där jag känner att jag är helt mig själv utan press och påtryckningar. Det har blivit väldigt viktigt för mig och därför har jag sett till att göra det så mysigt som möjligt, men på en av väggarna fattas något och jag skulle helst vilja ha en riktigt stor fin poster där!

Isabelle Hedström

Jag flyttar till en ny, större lägenhet i februari. Att få inreda den med fina posters från din webshop hade varit helt underbart!

Helena

Åh dina tavlor är underbara, har inget bättre svar än så =)

Camilla%2520wiklund

Jag blir faster snart, kanske redan innan jul!!!! Och jag vill gärna ge bebisen något riktigt fint att ha på väggen!

Nadia Walaf

I två år har vi bott i denna lägenhet nu och jag har inte satt upp en enda tavla på väggarna. Det känns som en förvaringslokal snarare än ett hem! Behöver råda bot på detta!

Anna L

sonens vita rum behöver få färg och form <3

@zemam

Cecilia E. Ny

Oh, här skulle jag kunna fynda fantastiska tavlor till mina fyra barn. 😍

Emma

Har du fått tag i den Emman som vann? 🤔 trodde först att de va jag- men insåg att de kunde va fler tävlanden som heter Emma.. Så om de är jag iaf så har jag inte fått något mail tyvärr :)