Lindas julkalender 2017 - Lucka 19 - AVSLUTAD!

I samarbete med Bokus.

Idag ligger ett presentkort värde 1000kr hos Bokus - vem skulle inte vilja välja och vraka bland ALLA böcker m.m. hos dom? Passa på att delta NU!

FÖR ATT DELTA:
-  Motivera ditt bidrag.

- Följ gärna @Bokus_com på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tavla fram t.o.m. 19 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )
 
GRATTIS AMANDA!
216
Lotta

Detta presentkort på bokus vill jag gärna vinna för jag älskar att läsa..
Då jag snart fyller år 22/12 hoppas jag på vinst

Caroline

Skulle vilja vinna för att ge bland annat dottern och hennes förskola boken "barnen i kramdalen".

Pontus

Bokus vore en perfekt present,
till henne som är det bästa som hänt.
Detta presentkort önskar jag vinna,
till världens mest bokslukande kvinna.
Jag vill överraska min kära bokmal till fru,
och hoppas därför vinna nu! <3

Malin

Men herre gud vilken perfekt tävling! Jag går efter min mammaledighet tillbaks till universitetet och pluggar i slutet av februari, och i och med att jag har mycket praktik och liten bebis hemma så kommer jag ju inte kunna jobba extra som vanligt så pengar kommer det bli brist på. Det här presentkortet skulle nog räcka till resterande kurslitteratur på universitetet, kanske till och med en härlig barnbok till min kille så att vi få många fina lässtunder tillsammans efter mina skoldagar!

Olivia

Min första spontana tanke var: "wow, det hade verkligen underlättat när jag ska köpa kurslitteratur inför nästa terminen i januari". Men NEJ (jo, underlättat hade det förvisso), jag hade unnat mig/familjen lite mat- och kokböcker. Kokböcker är något jag velat investera i ett bra tag nu. Det är en helt annan (härlig) känsla att bläddra bland recept i böcker än vad det är på nätet. Är själv vegetarian sedan tonåren och överlag äts det mest vegetariskt och fisk hemma hos oss. Men det känns som det är först nu (15 vegetariska år senare) som det kommer ut den ena efter den andra vegetariska kokboken, och det är FANTASTISKT! Jag har spanat in flera böcker den senaste tiden som jag satt högt upp på önskelistan: Vår gröna kokbok, Mega vego: mat för hela familjen, Green kitchen stories, Morberg: så gott som grön, Det goda enkla: maten vi vill laga och äta, samt Den franske bagaren: surdeg, mat kärlek. Så ja, det vore en alldeles underbar vinst! 📚🍴✨

Anonym

Jag vill vinna så jag kan köpa nån bok om personlig utveckling. I vanliga fall blir det mest ljudböcker, men för att lära sig något är det enklast med en riktig bok . Skulle även vilja ge bort nån av Astrid Lindgrens klassiker.
Hälsningar Caroline L

Anonym

Jag vill vinna så jag kan köpa nån bok om personlig utveckling. I vanliga fall blir det mest ljudböcker, men för att lära sig något är det enklast med en riktig bok . Skulle även vilja ge bort nån av Astrid Lindgrens klassiker.
Hälsningar Caroline L

Anna

Som nybliven mamma blir det mycket soffhäng med bebis. Kan vara skönt att få aktivera hjärnan lite med en bok istället för att bara titta på tv ;) Passar ju även bra med presentkortet för att köpa lite böcker till lilleman :)

Maria

Men vilken dröm!! Både jag och barnen älskar att läsa! Skulle kunna hitta massor av nya berättelser som vi kan läsa tillsammans. Så många berättelser som jag fick ta del av som liten och inte har kvar.

Elin Dahl

När jag såg denna lucka om ett presentkort på Bokus så kände jag bara Jaaa!! Efter 3,5 år av studier så tappade jag min ork till att läsa andra böcker som inte var studentlitteratur :-/ Nu är jag färdig förskollärare sedan ca 1 år tillbaka och vill verkligen ta tag i läsningen och ett presentkort hade kommit lägligt för att köpa in lite ny bokinspiration till läsning :-) Hoppas på tur! God jul Linda!

Agnes Ovall-Andrén

Åh, det här är verkligen en tävling för mig. Jag har i år börjat återfå den kärlek till böcker som jag hade som liten, när jag kunde sitta i timmar med en bok och helt koppla bort omgivningen. Jag vill läsa för att lära mig och för att njuta och för att en liten stund glömma bort hur tufft livet är.

Maje

Det här är nog den bästa vinsten för mig som älskar och läsa. Så avkopplande och rogivande. Sen kan det vara så spännande att timmarna bara går utan att jag lägger märke till det...

Jennie

Denna vinst skulle vara perfekt för mig som ensamstående student 😊 Om jag vann så skulle jag köpa halvan böcker till sonen, någon Mimmi-piggbok till dottern och skolböcker till mig själv 😊📚

Susanne

Detta presentkort hade jag gärna vunnit till stora tjejen i huset. Hon älskar att vi läser böcker för henne men jag börja tröttna på att läsa samma bok varje kväll så tänk och få vinna denna vinst och hon hade kunnat få välja lite nya böcker

Jessica Sanna

Som lärare är det här en drömvinst. Böcker har så stor betydelse för ett barns tidiga språkutveckling och att bli läst för, samt läsa själv, utvecklar verkligen ens ordförråd. Detta skulle vara en julklapp till mig själv, min familj men även till mina elever då en del av böckerna kan lånas ut till mina underbara elever. Att läsa frökens böcker skulle kunna öka läslusten för en del barn som annars har det lite tufft med att komma igång med läsningen 💕

Jessica

Jag tar min förskollärarexamen i januari och ser fram emot att få tid till att läsa böcker, annat än kurslitteratur 😂 Jag skulle hemskt gärna vilja vinna så jag kunde köpa nya böcker att läsa. Har även en son på 15 månader som jag också vill ge böcker till ♡

Setsuhen

Läsandet som både ger glädje, utbildning och utökad fantasi har fått stå tillbaka de senaste åren då orken inte funnits där. Nu finns orken och även barnen börjar intressera sig för böcker så detta vore en underbar present till mig själv, maken och barnen ❤️❤️❤️

Ullis

Finns inget bättre än att bädda ner sig med en bra bok.

Emma

Å skulle välja å vraka bland barnsortimentet. Skulle ge böcker till min syster son på snart 1 år som bor i Portugal. Skulle vara kul om han kunde behålla lite av de svenska språket

Linda

Min sjuåring har precis lärt sig läsa själv och vill gå till biblioteket varje vecka och låna nya böcker som hon läser innan läggdags. Det skulle vara jätteroligt att få vinna detta presentkort och låta henne få välja flera böcker som skulle få bli hennes egna! ❤️ Även hennes två småsyskon skulle få några fina barnböcker eftersom de också älskar att titta i böcker! Instagram @lindakonno

Alexandra Hyrynkangas

Skulle vilja vinna denna lucka, dels för att köpa någon bok till våran tvååring som ska bli storasyster om att just bli storasyster. Samt att jag känner att jag behöver lite lektyr nu när jag är sjukskriven för svårt graviditetsillamående. Jag är en handarbetare, älskar att virka. Men man kan ju inte virka hur mycket som helst :)
Följer både dig och bokus på Instagram. Heter Alice8903 där :)

Camilla

Skulle gärna vinna då jag läser till förskollärare och alla pengar läggs på studentlitteratur och inte ”vanliga böcker som jag saknar att läsa :)

Sofia Skoog

Här hemma läser vi alltid godnatt saga för stora sonen och då vi bara har gamla böcker kvar som vi redan läst flera gånger om vore detta perfekt! Han skulle.kunna välja några nya böcker till sig själv, tänk vad roligt både för han och för oss då vi inte alltid hinner till biblioteket!

Ellen

Tänk jag har letat efter ljus och lykta en bok för alla att tillsammans samla . Stora som små då skulle vi må . Nu håller jag tummar och tår att just jag denna vinst får :)

Jenny

Skulle vilja vinna för att jag läser mycket böcker på tåget när jag pendlar till jobb i Arvika varje dag.

Linda H

Åh detta skulle vara drömpresenten. Vi är en tvåspråkig familj och barnen behöver öva mycket på tyskan, men biblioteket har ett begränsat utbud av tyska barnböcker. Bokus har ett stort utbud av tyska böcker och jag brukar köpa någon bok per år. Med det här presentkortet skulle jag kunna köpa flera så de kan öva ordentligt nästa år. Hoppas!

EmmLar

Skulle vara så roligt att välja och vraka bland alla barnböcker. Skulle bli en hel hög med sagoskatter till min lilla tös, i väntan på att hon får ro till att sitta still och lyssna när man läser. Till dess får vi ta en stund här och där 😂😄

My

Har en bokslukande son på 4,5 år som jag skulle älska att kunna ge några fina böcker för att fortsätta uppmuntra hans läslust och bokintresse. Vårt lilla lokala bibliotek har vi betat oss igenom trots svårigheter att orka dit på grund av sjukdom i familjen och begränsade öppettider. Så jag hoppas på en vinst så vi kan beställa hem några fina böcker till sonen. Böcker som vi sedan kan skänka vidare till andra barn i vår närhet.

Isabella

Skulle vilja köpa nya böcker till sonen som vi läser för varje kväll, två böcker ska läsas varje kväll. Så lite nya böcker skulle vara roligt att läsa.

Cecilia

Som student skulle det underlätta att vinna 1000kr på bokus, då största delen skulle gå till kurslitteratur så man kan lägga lite pengarna på något annat lite roligare. Men jag är ganska säker på att en å annan bok om personutveckling och psykologi hade hamnat i varukorgen också ;)

@osiis

Malin

Min äldsta kille
Har äntligen på böcker fått dille
Om man läser mycket kan man 70000 ord
Så jag är glad att han kommit i ett läs-mood
Nu vi vårt förråd av böcker behöver fylla på
Med böcker till både stora och små

Jennifer

Våran familj skulle verkligen ha nytta av detta; på böcker blir vi inte mätta. Pappan studerar till lärare och behöver böcker många, detta för att kunskapen fånga. Jag är också student och önskar kurslitteratur i present! Ettåringen är en blivande bokslukare och vill gärna ha en bok eller två, innan hon ens lärt sig gå! God jul, hoppas ni får det väldigt kul :)

Marianne A

Böcker är kul . Passar både stora och små.

Johanna

Åh vilken perfekt lucka för mig! Är student sen augusti och räknade ut förra veckan att jag nog lagt närmre 3000 kronor på höstens kursböcker, vilket inte är så kul för en fattig och snål student. Jag köper en del begagnat men vissa böcker måste man köpa nya, och då har bokus vart det stället jag köpt på. Vore en perfekt vinst så jag kan köpa kursböckerna för nästa termin!

Sofia

Har spanat in boken Jag hatar att träna. Sen älskar lillen babblarna så några såna böcker till han vore ju en dröm. Därför vill jag vinna detta presentkort 😀

Emma

Som student har jag de senaste åren enbart köpt studentlitteratur och kommit bort från att läsa andra böcker.. Älskar egentligen att läsa så det här vore fantastiskt för att unna mig några nya böcker som inte skolan säger att jag måste läsa! :)

JOSEFINE

I flera år har jag följt och tävlat i din julkalender och varje år är jag lika imponerad över tid och vilka fantastiska priser du tävlar ut! Jag är självklart med och tävlar. Har en bonusdotter på 7 år som älskar att läsa och det skulle vara så roligt att ge henne böcker. Skulle även passa på att uppdatera dottern som fyller 3 i aprils bokförråd och unna mig själv något!

Instagram @josefinerappel

Malin stjernberg

HR alltid haft läslust och älskar att tumma in nya böcker 😍 Min dotter ELsA, 6år är likadan och tänk att få frossa i Kråke och nya Lindgren och en massa andra ❤️

Sofie

ÄLSKAR att läsa, både själv och med vår son. Nya böcker är alltid välkommet i vårt hem!

WWW.angusfoto.blogg.se

Böcker är så bra l perfekt för alla. Alla åldrar, vuxna som barn! Oavsett intressen, kön, härkomst eller ålder ! Perekt

Lisa Holmquist

Jag skulle vilja vinna presentkortet så jag kan ge det till min mamma som älskar att läsa! :)

Trixiyo

En vinst som kan gynna hela familjen. Nån bra historisk bok till sambon, stickböcker till mig, bilar å spännande böcker till sonen å nån bok med tuggvänliga sidor för lilltjejen. 😜
Trixiyo@icloud.com

Malin

Min dotter tycker om boken "knacka på", så jag skulle köpa de andra böckerna i den serien bland annat 😊 att vinna detta presentkort skulle ge oss allt fler lässtunder 😍

Emma

Vilken fantastisk vinst till en student! 1000 kr skulle ta mig långt i kurslitteraturens värld, och helt klart ett supertillskott till det existensminimum som alla studenter tvingas leva på. Skulle jag vinna skulle presentkortet få betala terminens litteratur och de tänkta pengarna som egentligen skulle finansiera detta skulle direkt in på sparkontot :) nu hoppas jag verkligen på vinst 🙏🍀

Tove tillander

Vilken drömlucka! Vad är bättre än långa läsdagar när det är vinter och kallt? ❤️🎅🏻<3 god jul!

Madeleine Fröbom

när föräldraledigheten är slut så är planen att jag ska studera klart till sjuksköterska. Detta presentkort hade gått till skolböcker. Hade varit underbart att få vinna,då skolböckerna väldigt dyra. /madde1232@hotmail.com

Anna Maja

Jag hade velat vinna då jag älskar att läsa. I dagsläget går dock de flesta pengarna till renovering av vårt nyligen köpta hus. Och biblioteket i all ära, men det är något visst med att få läsa och lukta på en alldeles färsk och ny bok.

Jasmine

Det som finna att läsa för barnen, har vi gjort så mycket att de kan citera det utantill.
Jag skulle köpa en massa nya nya barnböcker.
En härlig roman att få läsa själv innan jag somnar och en bok om meditation så att jag kan lära mig hur jag stressar ner och ta en paus i mig själv, när dagarna blir för mycket

tova

Vi är en familj bokmalar, som tur är brukar vi tycka om samma böcer så oavsett vem som väljer blir alla glada.

kjell-åke

hej
skulle varit kul med lite läsbart här hemma
då kylan biter utanför husknuten är det skönt att krypa upp i soffan med en bra bok
tjoo

My Thulin

Att läsa en verkligen min grej :) då behöver man nya böcker att läsa :D

liselotte andersson

Jag vill vinna för böcker är så bra, och har en sjuåring som behöver bra böcker för att komma på att det är roligt att läsa

Therese

Åh, det här är verkligen något jag och dottern vill vinna😍 Jag har lyckats dela mitt brinnande intresse för böcker till henne och ofta finner man henne sittandes och bläddra i böcker om babblarna och andra underbara bokkompisar. För presentkortet skulle jag köpa böcker om att få syskon för att förbereda min lilla snart 2-åring på lilla Minis ankomst i vår. För finns det något bättre sätt att förbereda på?:) till mig skulle det få bli lite nöjesläsning för jag behöver verkligen piggas upp efter en höst av gravidillamående deluxe, magsjukor och nu den 5e förkylningen på raken:(

Ida

Vilken dröm😍 Båda barnen är riktiga läslusar precis som sin mamma. Vi hade gått loss och köpt bland annat ”godnatt sagor för rebelltjejer” om vi vann detta fina priset 😍😍

Åsa H

Läsa för barnen är viktigt,
så de får ett språk på riktigt !
Böcker av alla de slag,
läses högt varje dag !
Med denna vinst kan vi välja och vraka,
ingen upplevelse försaka !

Maria S

Wow vilken härlig vinst,
alla blir överlyckliga minst!
kanske med smak av vanilj,
här finns något för alla i min familj!
Hoppas på tur i dagens lucka,
då får alla andra ducka!

Cilla

I en flerspråkig familj blir det extra viktigt att läsa böcker!
Om jag har lyckan att vinna i dagen lucka vill jag ge varsin bok på svenska till de två syskonbarnen som bor i Italien, och till de fyra syskonbarnen som bor i Tyskland.

Tess

Jag skulle ge min mycket matintresserade pappa flera kockböcker där han kan hitta inspiration till nya rätter och smarta tips. Böcker som är fina att ha framme i köket också. Då skulle han bli megaglad!

Anonym

Åh detta är ett pris jag önskar mest, då det är böcker som våra barn tycker är bäst. Med tre barn läser vi mycket här, då de är spännande och mycket lär!

Ida Berg

Grym vinst! Min 3 åring som älskar och avgudar böcker skulle bli helt salig om vi fick hela 1000kr att välja och vraka för!

Julia

Jag läser på universitet och studielitteratur är så dyrt. Därför hade det varit extra härligt att vinna detta presentkortet så att jag och min sambo kan lägga pengarna på att gå ut och äta ihop istället!

My

Mina barn älskar böcker så vore så kul att få handla lite nya :)

Tess

Detta skulle vara kul å vinna då dottern blir mer och mer intresserad utav böcker, hon fyller även ett år i februari så man skulle kanske kunna hitta någon present :) sen så gillar mamma också att läsa men tiden för att spana böcker har inte riktigt funnits ännu men välja ut dem man skulle vilja via nätet när hon sover är lite lättare än i butik.

Sandra A

Jag skulle dels vilja köpa ett par böcker till lillan som älskar bland annat Nalle Puh, Alfons och Babblarna! Sedan skulle jag köpa någon kokbok med vegetarisk mat till mig själv eftersom jag vill lära mig mer om det och minska ner på köttet. Håller tummarna! =)

Anette Eriksson


Bokia gör julklappsshoppingen till den bästa stunden,
här finns böckerna som tillfredsställer den kräsnaste kunden.
Till mormor, farfar eller lillebror det kvittar,
det är här vi allas önskeklappar hittar.
Det är faktiskt så att man nästan tror,
att det är hos Bokia tomten bor.

Anna

jag är ensamstående på heltid med min son o har inte så stora slantar över till böcker tyvärr. visst kan man låna men det är något visst med egna också. jag skulle vilja köpa lite lära bokstäver- och siffror-böcker och enklare faktaböcker om dinosaurier m.m. och någon klistermärkesbok med mera till honom :)

Malin Svensk Björck

Älskar böcker och utan dom skulle jag bli tokig under alla timmar jag ofrivilligt är sängliggande pga mina sjukdomar. Som sjukpensionär har jag inte råd att köpa böcker så ofta så det här vore drömmen!
Följer på Instagram, @hostdagjamningen

Lise-Lotte

Den perfekta juklappen till min kloka boktokiga sambo! Hoppas få göra honom riktigt glad!

larsdotterl på Instagram!

Evelins

Det Bästa som finns är att läsa för Sonen Maximilian, 5 år, före läggdags. Mysigaste stunden på dagen. Vi har läst samma böcker om och om igen så det hade varit kul att få köpa några nya böcker och Jag vet en kille som mer än gärna hade valt några :-)

Marie

vi läser dagligen för våra barn och de älskar att lyssna på sagor. lite nytt i samlingen skulle barnen gilla :)

Angelica

Jag skulle vilja vinna för att kunna köpa fler svenska böcker! Dels till mig själv, då jag bor utomlands och känner mig lite som Maria Montazami ibland då jag försöker prata svenska, jag behöver fortsätta hålla min svenska igång! Jag skulle även vilja köpa några böcker till min Skotska pojkvän, som försöker lära sig svenska.

Nathalie Gustafsson

Jag har en liten-stor son som fyller 3 år i januari som faktiskt skulle bli överlycklig om han fick rebellboken för tjejer men också den omtyckta boken Fislandet :). Mamma och pappa skulle givetvis ge lillebror nya böcker också. Båda två är små bokmalar och det finns ju inegt mysigare än att mysa ner sig under en filt och drömma sig bort in i böckernas drömmiga värld tillsammans med sina barn :)

rebecka

Vilken fin vinst! Oj, en motivering. Jag skulle kunna klistra in min ”bok-lista”, jag gillar listor och har en lista på böcker jag väntar på att ha råd med.. Mest älskar jag att läsa och slukar allt jag kommer över. Skulle uppskatta en vinst!

Inger-Anne Room

Så kul!julklappar att delas på..något till var och en!

Louise Johansson

Denna skulle jag till min mamma ge,
arbetslös hon gärna i bokens värld vill se.
Bokmal kan man också henne kalla,
som mål hon har att böcker läsa alla.

Emma F

Som lärare älskar jag böcker och tänker läsa massor för min son bara han blir lite äldre (6 månader gammal nu) och då vore ett presentkort perfekt för att start upp hans egna boksamling!

Jenny Sjöberg

De två äldsta barnen är väldigt intresserade av bokstäver och femåringen även av att läsa. Så lättlästa böcker för barnen att läsa själva men även tillsammans med dem så de kan bekanta sig med bokstäver, ord och även meningar skulle jag köpa. För detta presentkort skulle läslusten säkert öka ännu mer!
Och gissa hur stolta de skulle känna sig när de kan läsa sagor för sina småsyskon sen!

Maud

Kunna unna mig dom böcker som jag länge velat läsa

Tina

Bokmalar är vi allihopa:)
Skulle kännas såå rikt att
köpa böcker för så mycket pengar:)
Greta, 4 år 30/12, skulle få följa
med och välja:o)Johanna

Älskar att läsa! Det senaste året har jag försökt vara ekonomiskt och låna på biblioteket, som är en fantastisk resurs. Men det är ju något speciellt med nya böcker och att äga böcker.

Viktor eriksson

Vår minsta tjej älskar att bläddra i och läsa böcker på sitt sätt . Dock har mamma o pappa fördomsfullt (?) Inte investerat i särskilt många böcker då storasyster totalt ratar allt som har med böcker att göra . Så nu håller vi tummarna för att kunna klicka hem en drös roliga och lärorika böcker

Zannah

Vore ju toppen att vinna då båda barnen älskar att lösa böcker tillsammans med mamma & pappa i soffan. ♡
zannahroos@live.se

Paulina

Vår lilla tjej
skulle tycka det var världens grej.
Vi läser för henne varje kväll för att ha mysig stund.
Innan hon faller i blund.
Att vinna och få många nya böcker vore lycka.
Det skulle faktiskt hela familjen tycka.

Moa

Jag skulle vilja vinna denna lucka främst för att köpa böcker åt mina brorsbarn, då ett av dom är väldigt förtjust av att läsa och tillsammans med övriga syskon gillade att låna böcker från deras bibliotek i byn men som tyvärr kommer bli nedlagd tillsammans med skolan då det bor för få barn just där.

Emma S

Jag skulle vilja vinna för att kunna köpa något så roligt som kurslitteratur! Vårterminen är min sista termin på uni och vi behöver en dyr bok till den allra sista kursen.

Frida

Båda barnen älskar att läsa, och vi föräldrar älskar att läsa för dem <3 Dock hade det varit förträffligt med en uppdatering av läsmaterial :)

Molly

Med all kurslitteratur, pluggar jag ibland som ett djur. Att detta presentkort vinna, skulle hindra studentpengen från att försvinna.
Bokus har så mycket välbehövligt. Att missa att vara med i denna tävlingen skulle vara bedrövligt!

Linda

Åh vilken tävling!
Skulle jag vinna skulle jag utöka bokhyllan till min sexåring som precis börjat läsa och är en riktig bokslukare! Älskar själv böckernas värld och vill uppmuntra dotterns intresse! 😃

Heidi Käpynen

Hoppas vinna då jag vill köpa nya böcker till hela familjen 😃

Elin

Jag skulle vilja vinna för att jag pluggar till mellanstadielärare och kommer göra i 3 1/2 år till. Vi räknade på hur mycket pengar vi kommer lägga under dessa fyra åren och det är några sjuka summor. Det hade underlättat något enormt mycket (särskilt nu under jul!). elinwelander@live.se

stella

Jag älskar att läsa och har massor av böcker som "ska köpas någon gång" i datorn, kommer bli mammaledig nästa år och hade älskat att få hem lite böcker!

Annie

Böcker är viktigt för unga men även oss äldre. Det är tråkigt att yngre av idag inte läser så mycket som förr och att föräldrar läser mindre och mindre för sina barn. En otroligt tråkig utveckling!
Vill gärna vinna detta och ge till mina brorsbarn 10-13 så att de kan få välja de böcker de tycker om att läsa! :)

Jennifer

Det här hade varit en dröm att vinna! Både jag och min äldsta son är riktiga bokmalar som älskar att läsa. Problemet är att han läser ut sina böcker i en rasande fart :) Därför skulle det vara helt fantastiskt att fylla hans bokhylla med nya spännande böcker som han och jag kan läsa och uppleva tillsammans. Jag följer redan både dig och bokus på instagram, där heter jag jenflygare :)

Elin

Jag skulle gärna vinna presentkortet då jag studerar till grundlärare med inriktning f-3. Jag undviker studielån för att spara till vårt drömhus, därför är det inte gott om pengar. Studielitteraturen är inte billig och då hade en tusenlapp gjort en otrolig skillnad. :) elinritzen på instagram.

Evelina

Vore en toppen vinst!! Älskar att läsa och har två tjejer som älskar att läsa och bli läst för. Tänk att få klicka hem en hel hög med böcker, krypa upp i soffan med en varsin stor mugg varm choklad, krypa ner under en varm filt och läsa tillsammans.

Elin

Denna lucka fick mig att tänka på min mormor som är en läslus. Jag har redan köpt en bok i julklapp till henne, men det hade varit fantastiskt om jag hade kunnat ge henne detta presentkortet också. :) Jag följer på instagram: elinpetters

Elisabeth McCann

Men så härligt att få möjlighet att helt enkelt LÄSA bort vintern.

Camilla Sandmark

Men hur bra var inte den här vinsten? Jag lärde mig läsa som 4-åring och sedan dess har jag älskat böcker. Jag letar ständigt efter en bra läsupplevelse, fina faktaböcker eller bara böcker att ge bort. Den här vinsten skulle jag bli superglad åt om jag vann!

Emma

Vi köpte en av Camilla Läckbergs Super-Charlie böcker på loppis och den är den enda boken som sonen vill läsa numer. Hade varit kul att få köpa resterande böcker i Super-Charlie serien till honom (och föräldrarna som gärna får lite variation i läsningen 😂)

Följer på Instagram (mangoolina)

Emma

Vi köpte en av Camilla Läckbergs Super-Charlie böcker på loppis och den är den enda boken som sonen vill läsa numer. Hade varit kul att få köpa resterande böcker i Super-Charlie serien till honom (och föräldrarna som gärna får lite variation i läsningen 😂)

Följer på Instagram (mangoolina)

Helena i Uppsala

Jag har gett bort böcker genom åren: brorsbarnen, bonusbarnbarnen och nu kommer snart en liten till för jag ska bli morsfaster för första gången! Sedan har det ju slunkit ner någon bok till mig också.

Johanna

Åh drömvinsten! Jag driver ett instagramkonto om litteratur som heter @litteraturlivet. Fullkomligen älskar böcker. Fotar och recenserar alltid de böcker jag läser på mitt konto vilket är superkul att kunna sprida vidare tips och läspepp. Med presentkortet skulle jag köpa härlig läsning till julledigheten samt julklappar till hela familjen på mina favoriter från året som gått.

Kram

Helene

En gång sa en förskollärare till mig att man ska se böcker som en förbrukningsvara när barnen är små. För att öka läslusten ska böckerna finnas tillgängliga för barnen. Detta har jag tagit fasta på och med en ettårig läsare blir böckerna både delvis söndertuggade och fattigare på sidor. Det är dyrt med böcker och det vore fantastiskt att kunna välja ut en hel drös nya böcker som min dotter kan fortsätta sitt startade bokintresse med! Kram och tack för en fin blogg 😊

Emelie H

På biblioteket lånar jag massor av böcker och det går så bra.
Slipper dem sedan hemma ha !
Men recept är en annan sak,
jag vill ha boken till mitt favoritbak !
Ett litet bibliotek för hemmabruk,
om det är jag lite sjuk !

Erika

Min 4-åring älskar böcker och vi läser bok varje kväll vid sänggåendet. Själv skulle jag vilja ha en fin inredningsbok som både är intressant och fin att ha framme :)

Roxanne

Wow! 😍 Jag älskar böcker och det gör dottern också! Jag har en lååång önskelista med böcker till oss båda och den här vinsten hade vi verkligen uppskattat ❤️ Håller tummarna ✊🏻

C

Bokus är så himla bra för de har så mycket mer än bara böcker. Målarböcker t.ex och kalendrar... Åh. Hela min bokbudget (har fått göra en sån nu pga nybliven student i en stad på andra sidan landet) gick åt kurslitteratur. Så nu ekar bokhyllan tom på böcker man vill läsa för nöjes skull osv. Flyttade hit utan att ha något med mig, skulle bara vilja fylla bokhyllan med några böcker :( och köpa lite kul till familj och vänner som inte heller har så mycket. Det har varit ett tufft år för oss alla, tror en distraktion bort till böckernas och fantasins värld hade gjort oss gott.

Fanny J

Skulle vilja vinna så jag i en annan värld får försvinna. Att få fantisera och föreställa sig, det är en riktigt härlig grej. Att dessutom kunna dela med sig av sin vinst är toppen, så även min mormor får läsa sidorna från toppen till botten :)

Lina

Jag skulle jättegärna vilja få möjlighet att köpa massa bra böcker, är föräldraledig med vår minsting på 5 månader och när han sover på dagarna skulle det vara trevligt att ha en hög med böcker att läsa då.

Marike Wikström

Är egenföretagare och är sugen på ny litteratur i ämnet. Eftersom jag sysslar med hantverk så finns det ett digert utbud så det svåra är att välja rätt böcker. När jag lagt mig på kvällen så måste jag läsa minst en timme så det går åt lite böcker även på fritiden.

Lisette Johansson

Brukar faktiskt inte läsa så mycket. Men Therese Lindgrens böcker är något jag gärna vill läsa då jag och hon är väldigt lika i vårat mående. Sen skulle jag självklart köpa en bok till min kära syster också som hon önskat sig ett tag!

Karin E

Nej nu blommar asfalten!!! Det här priset kunde inte komma mer lägligt då jag för bara några timmar sedan läste sista sidan i min bok! Nästa bok ligger redo men den är skrämmande kort och om jag inte får någon bok i julklapp så vet jag inte vad som händer (nej, nu ljög jag, jag kommer att se ifall någon annan i familjen får en bok i julklapp och sen genast låna den, det är väl det familjen är till för!)... Med det här presentkortet så är semestern räddad! Då kan jag spendera hela dagarna med att läsa vilket är precis hur jag vill ta mig genom vintern (och livet)!

Annica L

Sonen som behöver komma igång med läsningen skulle det här vara perfekt, så han kan välja böcker han tycker verkar spännande.

Emmie

Jag kliver in i en annan värld
Med en bok så prisvärd
Magi i dess atmosfär
Och gammaldags besvär
Jag blir alldeles hänryckt
Det blir verkligen en verklighetsflykt

Jag älskar att läsa böcker, "bokmalen" är till och med en del av min mejladress :)

Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula

Åh drömvinsten. Jag har börjat studera till specialpedagog och böcker kan man enligt min värld aldrig ha för många av. Som jag hoppas på vinst.

Isabelle Hedström

Jag läste mycket böcker förut, har tappat det lite och läser inte så mycket längre. Har testat ljudböcker men det är inget för mig. Gillar känslan av att hålla i en bok & läsa. Att vinna detta hade varit en stor knuff för att börja läsa igen.

Följer på instagram : isabellehedstrom

Anders

När jag sitter hemma som en vissen krokus, längtar efter en stund av spänning eller romatik. Då ställer jag om mitt fokus, plingar på datorn och kikar in vad som erbjuds på Bokus!

Sara Källström

Har 3 stycken bokslukare hemma! Barnen älskar att läsa och det tycker jag är så kul! :-) Skulle gärna vilja överraska dem med varsin bok nu i juletid! Och varför inte en deckare till mig också! Jag tycker ofta vi glömmer att läsa just böcker och ägnar mycket tid vid dator mm...därför tycker jag denna vinst är suverän!
Följer! (obosara82)

Anna


Bokmal med brutet efterlyser jullovsunderhållning!

Emmy

Skulle köpa massor böcker till mina små flickor på 4 och snart 3 år! Dom är båda väldigt intresserade av bokstäver och att läsa böcker med mig så det vill jag uppmuntra så mycket jag kan :D

Björn Karlsson

Mina egna sagor till barnen har dessvärre börjat sina... Ni har tröttnat på berättelsen om jättespindeln Stina! Istället önskar ni er litteratur där ni saker kan er lära... Bokstäver, siffror och Astrid Lindgrens böcker så folkkära... Tänk om jag kunde få vinna ett bokpaket... Till de finaste och underbaraste barnen jag vet...

mie

Att läsa böcker digitalt är sjukt smidigt men att få möjligheten att hålla i fysiska böcker är något speciellt :) så håller tummarna för att jag ska kunna beställa lite böcker (även om de också har digitala böcker ;) )

MariaM

Jagmälskar att läsa och det hör mannen och barnen också (den minsta kan ju inte läsa själv, men han älskar att bli läst för). Denna vinst vore toppen för att fylla på förrådet med fantastiska berättelser och sagor att drömma sig bort i och njuta av!

Hanna

Är student och inte så rik. Nya böcker skulle göra mej till en student on fleek 😊

Antonia

Skulle gärna vilja vinna då både sonen och jag är bokmalar, han älskar att läsa böcker o det vore perfekt o köpa en bok om flygplan då vi snart ska ut och flyga

Emelie

Denna vinst skulle vara underbar att vinna, massa nya böcker till hela familjen, både barn och vuxen.

Lena

Älskar att pyssla, skulle vilja köpa massor av pysselböcker :)

Maria

Älskar att sitta i soffan och jäsa.
Gärna ned en bok att läsa :D
Denna lucka skulle passa mig som handen i handsken. 👍🏻

qat

Jag skulle så jättegärna vilja vinna detta eftersom att jag skulle vilja ge barnen några alldeles egna böcker, som de kan ha kvar. I nuläget är det bara låneböcker vi kan läsa och de måste man ju alltför oftast ge upp alldeles för tidigt...

Malin

Jag önskar vinna detta, då jag är högskolestudent och behöver köpa nya böcker som kurslitteratur till kursen som börjar i januari! Och tyvärr är kurslitteratur väldigt dyrt, och som student sparar jag hellre de pengarna till något roligare! Håller tummarna! :D

Sofie

Att läsa för sina barn är det absolut viktigaste man kan göra för sina barns språkinlärning. Jag läser för min fyraåring varje dag och hon har ett stort intresse för böcker, så vi skulle behöva några fler nu.

Maria Vastesson

Jag gillar att läsa böcker men priset tar min 10åriga dotter. Hon läser en bok på max 2 dagar. Har börjat låna på biblioteket då vi inte kan köpa böcker i denna takt. Detta vore en toppenvinst som min Freja skulle älska!

Ronja

Åh, drömmen! <3
Jag är en studerande och har därför aldrig pengar över till att köpa andra böcker än skollitteratur (vilket är dyyyyrt! skolan är långt ifrån gratis, haha). Älskar att läsa så det här skulle verkligen passa mig perfekt - har nämligen många böcker på min lista bland böcker jag skulle vilja läsa, till exempel Homo Deus och Begynnelse (kan här på samma gång verkligen tipsa alla om Dan Browns böcker, så bra och lärorika!).
Vinsten skulle med andra ord komma väldigt lägligt och jag skulle verkligen bli överlycklig! Desutom perfekt julklapp till mig själv i och med att jag endast önskat mig välgörenhetspresenter i år. :)

Matte#1

Perfekt vinst för en bokmal som mig!

Irene Eliasson

En underbar vinst, när man har fyra barnbarn som gillar att få höra nattsagor varje kväll. Till slut så lessnar dom på dom där böckerna som mormor gillar, så det skulle behövas lite nytt i bokhyllan!

Alexandra

Böcker ska det vara,
om man livet ska klara !
Bäst att tidigt starta,
om det sig bra ska arta !
Barnen ska få det jag inte fick,
jag alltid till biblioteket gick !

Katarina

Vill gärna vinna och ge presentkortet till sonens flickvän som studerar och behöver massakurslitteratur som inte är billig

Martina Andersson

Med dåligt CSN i December och redan trytande ekonomi i januari är det svårt att ha råd med den nya kurslitteraturen som måste köpas i januari. Det skulle vara så skönt att få lite hjälp på traven!

Ann-Catrine Andersson

Skulle supergärna vilja vinna till min 11 åriga dotter som älskar att läsa böcker :) ### God Jul ###

None None

Åhh det skulle passa mig då jag har en ganska jobbig tid framför mig då vår son lämna oss för två år sen i cancer och läsning är avslappning då slipper jag tänka för mycket på minnen

Ida Johansson

Min dotter på 2.5år älskar när vi läser böcker för henne. Hennes största favorit är Pettson och findus. Skulle bli överlycklig om vi vann ett presentkort så vi kan köpa några nya spännande böcker till henne. /Ida, naobie10 på instagram

Helena

Har 2,5 år kvar på studierna och kurslitteratur är inte de billigaste eller de roligaste att lägga pengarna på, så att vinna detta hade iaf gett mig en eller kanske två böcker gratis vilket hade varit toppen :)

Ann-Sofie

Åh, perfekt julklapp till hela familjen, så kan alla få något de gillar! Nån mysig barnbok till sonen, en deckare till mannen också även jag kan få mig någon rolig bok ;)

Zara

Min sexåring har just börjat läsa och skulle gärna köpa nya böcker som vi kan mysa med under våren.

Anonym

Jag skulle vilja vinna bl.a. Böcker till min snart 1åring :) men även vinna någon ny bok till mig själv, tycker det är skönt och avkopplande men en bok och det behövs ibland ;)
Heter idasofiamariee på Instagram

gerner_l@hotmail.com

Hade varit perfekt att vinna, jag som önskar mig böcker i julklapp för kvällsläsningn. Är färdig i min utbildning i januari efter 3,5 år, då har jag mest läst kurslitteratur som inte alltid är lika spännande som skönlitteratur. Somrarna har jag passat på att läsa skönlitteratur i solen, men nu längtar jag efter att få läsa skönlitteratur på kvällarna innan läggdags.

gerner_l@hotmail.com

Hade varit perfekt att vinna, jag som önskar mig böcker i julklapp för kvällsläsningn. Är färdig i min utbildning i januari efter 3,5 år, då har jag mest läst kurslitteratur som inte alltid är lika spännande som skönlitteratur. Somrarna har jag passat på att läsa skönlitteratur i solen, men nu längtar jag efter att få läsa skönlitteratur på kvällarna innan läggdags.

gerner_l@hotmail.com

Hade varit perfekt att vinna, jag som önskar mig böcker i julklapp för kvällsläsningn. Är färdig i min utbildning i januari efter 3,5 år, då har jag mest läst kurslitteratur som inte alltid är lika spännande som skönlitteratur. Somrarna har jag passat på att läsa skönlitteratur i solen, men nu längtar jag efter att få läsa skönlitteratur på kvällarna innan läggdags.

Sandra

Skulle älska att vinna det här. Sen jag fick mina två barn (nu 4,5 år o 1,5år) så har jag lagt läsning på hyllan då varken ork eller tid funnits... tills nu!! Har ÄNTLIGEN kommit igång med läsandet igen o älskar den avkopplingen o den lilla stunden för vara mig själv. Så ett presentkort för att välja o vraka nya böcker vore underbart.

Nadja

Jag älskar ju och läsa och nu är det mycket studielitteratur, men en spännande roman eller deckare är aldrig fel. Eller varför inte nåt om kost och träning?!

Sofie

Perfekta vinsten för en bokkär familj som oss! Jag har en 10-månaders hemma som ÄLSKAR de pekböcker vi fått av familj och vänner, hon vill alltid läsa en gång till! Tar vi hem priset blir dock första köpet till brorsbarnet som snart fyller 13: "godnattsagor för rebelltjejer" har jag spanat på länge!
Tack för en fin blogg :)

Amanda Lindgren

Det senaste halvåret har vi lånat böcker för en månad i taget på biblioteket, just för att det är ganska dyrt att köpa nya. Skulle jag vinna detta skulle både mina tjejer på 3,5 år och 5 månader få nya böcker, och kanske även jag unna mig en bok. Får väl se hur lång tid det tar att läsa ut den bara 😅😂

Amanda Lindgren

Attans glömde mailadressen! aaaaamanda_@hotmail.com Instagram: amandassss

Elin

Älskar att läsa och försvinna in i en främmande värld,
lära känna karaktären och att vara på färd,
Tycker även om att laga mat och baka,
så hela familjen något nytt får smaka.
Skulle bli överlycklig över en vinst på Bokus,
då skulle jag i köket känna mig mer säker och ha fullt fokus! ;)

Helena J

Vilken drömvinst! Det hade varit otroligt roligt att vinna detta presentkort. Mitt val hade blivit böcker om odling och trädgård så att hela familjen kan odla tillsammans. Även ljudböcker till barnen för de längre bilresorna eller mysstunder i soffan :)

Ellinor

En sann bokmal är jag och jag vill föra över detta på min dotter. I julklapp får hon därför två böcker, en om rebelltjejer och en bakbok(det är pappa som vill att det ska bakas mer sötsaker). Och självklart vill jag fylla på bokhyllan med massor av mer spännande böcker! Kanske någon bok till mig själv slinker ner också hehe.

Frida Elmgren

Familjen älskar att läsa böcker och på resande fot läser vi ännu mer. Nästa år när vi ska på roadtrip kommer vi med all säkerhet "äta böcker" så då skulle denna vinst vara helt underbar!
Tänk att få välja och vraka av bokus urval.
Jag håller tummarna till tusen :)

Malin S

Böcker så underbart att kunna skapa ro till,
sätta sig ner nånstans å låta tiden stå still.
Läsa sagor för små knattar,
om prinsessor, prinsar eller kanske banditer med hattar.
Barnkammarböckerna är så fantastiskt fina,
med sagor, dikter, verser å till musiken du kan mima!
Hade velat ge till mina gudbarn varsin,
säga Liam!, Nestina! och Ludwig! - nu är boken din!
Läsa något vackert å vara rädd om dem,
när ni blivit stora ser ni tillbaka när mamma läste -i ens gamla hem 💕🍀💕

Susanna

Wow!
Denna julklapp hade jag blivit överlycklig för! Jag är student och behöver köpa flera böcker i månaden, viss litteratur går att få begagnad men det mesta måste jag köpa nytt. Om jag hade vunnit ett presentkort hade det svidit mindre i plånboken.
God jul Linda!

Åsa Wiberg

Boken utgör en viktig del i ett barns utveckling och vardag. Men detta presentkort skulle Svea få ett litet men spännande bibliotek här hemma.

Sanna

Åh, vilken otroligt fin vinst! Här hemma älskar vi att läsa böcker både jag och dottern, men nu när hon börjat bli allt äldre och numera själv kan läsa så behövs lite nytt. Det vore därför fantastiskt med denna vinst då vi tillsammas skulle kunna välja ut nya favoriter både till henne och till mig själv.

För lite vuxenläsning vore ju perfekt även till mig och lagom till mellandagarna när man vill mysa ner sig lite extra.

Följer förstås på Instagram (mammasvardag).

Kram Sanna

Merima Smajlovic

Skulle gärna vilja vinna och köpa masaa böcker åt mina småsyskon som nyligen lärt sig läsa! :)

Anonym

Hela min familj böcker gillar, vi är två tjejer och två killar. Vi läser om allt mellan himmel och jord. Alla har vi minst en bok på våra nattduksbord. Boken är en magisk värld att få vara i en stund. Innan vi säger godnatt och väntar på John Blund.
//MarieLouice

marielouice.dahlberg@gmail.com

Lina

Hoppas på tur, att vinna till mina två små.

Anette Eriksson

Ibland behöver man kliva in i böckernas värd och glömma sin egen för en stund. En bra bok får mig att koppla bort bekymmer och stress. Bästa terapin!

Sandra

Ja ja ja. Så bra detta hade varit! Jag och barnen älskar att läsa tillsammans och det vore skoj att kunna köpa några nya och egna böcker.

Emelie

Älskar att läsa men med en stressig vardag blir det sällan tid att förlora sig in i en riktigt bra bok. Därför har det blivit en lista med böcker som jag måste läsa men ej hunnit med än! Vore så härligt om jag skulle unna klicka hem någon nu under ledigheterna!

Peter Janers

Detta hade varit en perfekt present att vinna så att man kan köpa lite nya böcker till våra fantastiska små pojkar här hemma (1 och 3,5 år) /peterjaners@hotmail.com

Hannah

Jag skulle vilja vinna detta inför kursstarten till våren då jag måste köpa en massa kurslitteratur.

Sofie Fransson

Passar perfekt nu när jag behöver läsa på om hur det är att vara gravid och att skaffa barn. Någon barnbok får man nog med för den pengen. Likaså en anatomibok som jag älskar!

Annika

Har spanat in flera nya böcker till dottern (haha som jag är sugen på att läsa) och hade varit så kul att få beställa hem dessa!

Mari B

Iår lärde sig sonen läsa. Och han slukar böcker, och tycker om att läsa innan sänggående. Han gillar även nytt, för än så länge gillar han inte läsa samma igen. Tänk om jag vann kunde han få välja vad han vill läsa och läsa det och även det en hel del böcker att välja mellan och även som kommer i paket, säkert en och annan faktabok kommer ligga där i.

pernilla

Med två barn (6 och 8 år) så vill jag verkligen uppmuntra deras läsintresse. Det är nu grunden läggs för deras framtida djupdykning in i böckernas underbara värld. Vilken gåva att ge dem, att fritt få välja böcker. Lycka!

Corina

Hade varit en helt underbar vinst då jag precis börjar på min föräldraledighet då jag fick vår son, vårt 3:e barn i november. Så nu vill vi ha en massa rolig & spännande läsning. Både att läsa tillsammans och även var och en för sig. Följer på Instagram heter corinamcadbrand där

Thoria

Vi är med i Goboken och både vi föräldrar och barnen älskar böcker! Dock är ekonomin lite stapplande just nu och vi har fått avbeställa mycket från Goboken.. Därför skulle det vara jätteroligt att få vinna ett presentkort från Bokus och välja ut lite egna böcker att fylla ut bokhyllan med! Dottern som är 2 år skulle få hjälpa till att välja 😍

Självklart följer jag Bokus_com på instagram :)

Camilla W

Med ett presentkort på böcker är man rik på riktigt
att läsa och bli läst för som barn är superviktigt!
Vi älskar böcker, alla fem
hoppas att turen hittar till vårt hem!

Hannah Noren

4 barn hemma och ingen t.v, då kan du tro att vi slukar opp bocker har hemma! Det bästa jag vet är att se de lite större barn läsa för de minsta, åh mitt hjärta smälter. Tack och god jul!

Hannah Noren

forresten, jag följer er som svengalskan på insta. :)

Anneli

Jag skulle gärna vilja vinna denna lucka. Jag skulle köpa någon bok till mig själv och sedan köpa några böcker till min pappa som är en riktig bokmal :)
anneli.djurman@gmail.com

Ellinor

Som student dedikeras alla bokinköp till kurslitteratur. Som förskollärarstudent som läst om barns första litteracitet är jag barnsligt förtjust i bilderböcker! Ett presentkort på bokus hade inneburit en riktigt drömbeställning av massa barnböcker som jag kan använda i mitt blivande yrke 📚❤

Sandra

Jag hade såå gärna velat vinna denna lucka! Jag läser till förskollärare så det går några tusenlappar på böcker till varje termin. Men wow vad de är värda pengarna! Så häftigt att utvecklas och att ständigt utmana sina tankar!!

Maja

Jag vill vinna så jag kan köpa några ljudböcker och sagor för starka tjejer till min dotter.

Johanna

Min nioåring läser 2-3 böcker MINST i veckan. Lånar massor på biblioteket men vill ge honom lite nya egna böcket :) Själv pluggar jag och älskar också läsning, har tre familjemedlemmar till som gillar böcker så presentkortet hade kommit väl till pass hos oss.

Sofia H

Åh vilken drömvinst! Skulle köpa varsin betydelsefull bok till alla i min familj för att få bort allas ögon från de ständigt lysande skärmarna. Mindre skärm och mer böcker åt alla tycker jag. Skulle köpa Hans Roslings Hur jag lärde mig förstå världen till min bror, Fienden på tallriken till hela familjen, Vila dig i form till min mor och min fina lille gudson skulle få den varma boken Vad som än sker. Det pirrar i kroppen bara jag tänker på att få fylla varukorgen på Bokus med alla favoriter som jag har på min boklista. Jag följer dig och Bokus på instagram, @SofiaHellsten ! Detta skulle göra mig så glad.

Kristina

Jag skulle vilja vinna presentkortet. Nu när jag varit mammaledig i över ett år så är det mannen i huset som står för de flesta inköpen. Man kommer inte så långt på de lägst betalda dagarna. Om jag vinner skulle jag köpa någon bok om hur man gör för att garva skinn( min man är jägare och vill prova att ta reda på skinn) någon bra bok som jag kan läsa för mina tre barn när det är läggdags. Nu håller jag tummarna

Olivia

Skulle så gärna vilja köpa ett gäng nya böcker till vår ettåring och blivande femåring,vilken drömlucka detta skulle vara att vinna!

Emelie Erlandsson

Skulle mer än gärna köpa böcker till barnen. Sonen skulle få faktaböcker och dottern pekböcker.

A-M

Tänk om jag kunde överraska dottern min, med den bästa julklappen någonsin. Hon älskar att läsa, och har jämt en bok framför sin näsa. Drömmen vore att bland Bokus tusentals böcker botanisera, och sedan välja ut flera. Hon skulle garanterat sluka böckerna direkt, för hennes läslust är för alltid väckt.

Lisa Norrman

Mina 2 bokälskande döttrar på 2år och 3,5år skulle få glädjas av den här vinsten då det skulle handlas barnböcker för heeeela slanten 😊

Therese

Vilken lycka det vore att vinna en massa nya härliga böcker till familjen att läsa 🤓 bokmal som man är!

Sandra Myhr

Jag skulle välja böcker som ökar läsförståelsen hos min äldsta dottern. Hon har det kämpigt med läsningen dånat fånlåtahenne själv välja lättlästa böcker skulle nog öka hennes läslust!
/Sandra

Marika

Min kompis och jag sätter varje år en ny bokutmaning för att läsa böcker eller någon genre vi inte annars skulle läsa - ett kul sätt att vidga våra vyer. Eftersom det ofta blir rätt många böcker som ska läsas vore det jättekul att överraska henne med ett stort hemskickat bokpaket med nästa års utmaning i :)

Caroline Gustafsson

Vill så gärna vinna, går snart på gravpenning och har massa tid att döda innan bebis kommer. Behöver ju sysselsätta mig med något och böcker om barn och förlossning känns ju mycket passande!

Isabel

Min dotter ÄLSKAR böcker! Nu har hon tyvärr bitit sönder några när tänderna har kliat och några har gett upp efter flitigt användande. Att vinna detta presentkort hos Bokus så att vi kan köpa lite nya roliga böcker vore helt fantastiskt! Mamman skulle även behöva unna sig några peppande böcker inför det nya året då föräldraledigheten tar slut. Håller tummarna!
@isabelkempe

Kristoffer Eriksson

Det var en vinst som heter duga.
Det skulle bli en bra överraskning för barn och fruga.
Kanske en bok från Ernst, om hur man bygger en sommarstuga.
Eller en bra deckare, allt annat skulle suga.
Om vinsten går till mig så är det bara att bocka och buga.

JoHaNNa - Kreativ Ensamstående Mamma

Vilken drömvinst. Jag skulle vilja vinna så jag kan fylla på dotterns Elsa Beskow samling men även unna mej själv några nys böcker att läsa. Blir inte så mycket pengar över att unna saker till mej själv som ensamstående

Anonym

Jag pluggar. Behöver jag säga mer? :) då varje kurs innebär minst ett tiotal böcker (och biblioteket inte alltid har rätt bok inne) så är det mkt böcker jag ibland behöver köpa. Det hade varit roligast att köpa lite skönlitteratur, men istället skulle det bli bla 2018 års socialrätt =/ haha inte riktigt samma sak :)

Sara B

Hej! Jag skrev plugg kommentaren ovan men den skickades iväg innan jag hann skriva mitt namn :)

elin

Jag skulle gärna ta emot ett presentkort som ger mig mer att läsa. Jag är en obotlig bokmal, och böcker är bland det roligaste jag vet. Det är lite skralt i kassan för mig just nu, så med detta presentkort skulle jag kunna avsluta en del påbörjade bokserier, och kanske hitta nya bekantskaper till bokhyllan.

Malin

Jag älskar och åter älskar böcker! Det är den perfekta avkopplingen i soffan efter en dag med massa bus och lek med ungarna. Dessutom har sonen kommit in i åldern där han vill att vi ska läsa varje kväll så mamman jublar!

Detta hade varit ett perfekt tillskott och en grym julklapp till hela familjen 😊

Ingrid Dahl

I juletid med mys och ljus, får man stänga in sig i sitt hus. Ner i soffan och kura med en bok. Perfekt för en riktig boktok.

Emelie

För snart fyra år sedan när jag började plugga på högskola så tröttnade jag på att läsa böcker. Det var så mycket kurslitteratur och tiden fanns heller inte riktigt för andra böcker. Nu, snart ett år efter avklarade studier, skulle jag vilja få tillbaka min läslust och vad skulle då kunna passa bättre än att få välja massa gratis böcker?! Så jag håller tummen hårt!

Theresia Vidén

Vilken dröm! Då jag är 100% hembunden pga kronisk sjukdom ME så blir det många långa dagar i soffan som ska fördrivas. Nya böcker är alltid välkomna. Med detta skulle jag kunna hitta mycket nytt att spendera de långa vintermånaderna med..

Tatiana

Gladast det blir jag vill jag lova,
om jag vann denna intellektuella gåva.
Att till barnen sagoböcker ge,
det skulle uppskattas så mycket det.
Bokus ett stort sortiment har,
kanske en bok till mor och far var.
Detta är vad både barn och vuxna vill ha,
litteratur som är så galet bra!
Nu önskar jag så hårt jag bara kan,
att denna vinst till oss fann.

Decibel S

Jag följer Bokus via Insta, @decifabulous. =)

Önskar få vinna detta presentkort eftersom den IT-kurs jag ska studera nu till våren bl.a. kräver böcker som inte går att låna via bibliotek. Och det vore en sådan enorm lättnad för min ekonomi om jag inte behövde skära ännu mer i min skrala månadsbudget för att få plats för en sådan utgift. Får lite panik när jag tänker på det. Detta presentkort skulle göra mig så glad, och ge mig ro i själen över jul och nyår. Mvh och God Jul till dig! <3 / D

Linda Olsson

Bokus vore en underbar gåva till mina pojkar som är 2 och 3 år. Jag skulle köpa: Traktorn som så gärna ville somna, Astrid Lindgren-och nu så vill jag sjunga, sedan skulle jag köpa sjung med Disney och en ABC bok. Mina pojkar älskar att läsa och sjunga. En vinst båda barnen hade blivit jätteglada för.

Viktor B

Farsan Baloo skulle vilja vinna böcker till mina små goa barn. Här hemma är det Disney som gäller. Jag skulle köpa Lejonkungen, Kalle Anka och Cars. Att läsa för dem var dag är det bästa jag vet.

Agnes

Men både en man och ett barn som böcker slukar, hoppas jag ett presentkort få bruka.. Okej, nej jag är ingen höjdare på rim. Haha kanske får bli en poesi-bok till mig själv om vi vinner. Följer och heter sporronga på instagram.

Becky

Det finns inte en bättre present att jag kan tänka mig för min stora familjen än den här presentkortet hos Bokus för att vi är en boknörd familjen!Alla är tokiga i läsningen,alla tre skolåldern barn älskar att läsa,även vår lilla 1åring busunge "läser"sina pekböcker!

Victoria W❄️

Det här är en perfekt present som min extramamma och min bästa pappa kan dela på!
Dom läser ut 1 bok i veckan nästan, så det här behöver dom 😍
Kram ❄️

Camilla 0wiklund

Jag har alltid älskat att läsa, och skulle gärna föra över det intresset till nästa generation genom att ge dem roliga och inspirerande böcker. jag skulle vilja köpa de illustrerade Harry Potter böckerna, eftersom de står högst upp på önskelistan. Jag är också ett stort Harry Potter fan, så jag lånar dem nog...

Madelene

Med en liten ettåring hemma så är ett presentkort på Bokus perfekt, Han älskar att lyssna på sagor och bläddra i böcker. Man ska börja i tid!

Jennifer

Ett halvår efter min masterexamen och 5 tuffa år på universitetet börjar lässuget komma tillbaka, idag kan jag läsa Vad jag vill utan press och tighta deadlines, så härligt! Önskar dock ett par nyheter på nattduksbordet och i bokhyllan!

Anna L

I böckernas värld får fantasin flöda
och lyckoruset skulle glöda
tillvaron blir magisk -liksom på julen om jag få
denna julklapp så jag kan mysa i en vrå
För läsa det vill jag gärna
och tacka min lyckliga stjärna
för med ett bok-presentkort att vinna
kommer julstressen försvinna

Lena E

Det var länge sedan jag slukade en bok för mig själv. Därför vore det extra roligt att få smörja kråset i bokbåset.

Jessica

Åh. Det finns en del böcker jag vill köpa till mina barn. Tex godnattsagor för rebelltjejer