Lindas julkalender 2017 - Lucka 22 - AVSLUTAD!

I samarbete med Stiga.

Idag vinner två personer varsin STIGA snowracer värde 649kr/st. 
 
FÖR ATT DELTA:
-  Motivera ditt bidrag.

- Följ gärna @stigasportsofficial på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tavla fram t.o.m. 22 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )
AVSLUTAD!
Ett stort grattis
Veronica & Elin
103
Carolina

Våra barn skulle bli så glada över en snowracer! Hittills har dom använt mammas gamla(30år gammal) men förra snösäsongen orkade den tyvärr inte längre så just nu är det bara stjärtlapp som gäller.

Emelie

Vi behöver uppdatera vårt vintersport utbud. Kanske får vi en chans nu? Snön har iof redan smält bort men vi hoppas på ny inom kort!

Anna G

Min systerdotter som är tokig i snö
skulle glädjas åt denna fram tills det blir tö
Fort ska det gå, nedför backen hon glider
Detta skulle bli en fin present nu i juletider!

Anna


Bamse, tre år, börjar bli större och nu är det dags för en snowracer! Jag skulle tycka att det vore så roligt att få åka med hoom!

Annica L

Den här skulle barnen älska!

Marlene

Men hur kul ser inte denna vinst ut att vara. Med den skulle vi alla uti backen fara😚

Marlene

Men hur kul ser inte denna vinst ut att vara. Med den skulle vi alla uti backen fara😚

Marlene

Men hur kul ser inte denna vinst ut att vara. Med den skulle vi alla uti backen fara😚

Marlene

Men hur kul ser inte denna vinst ut att vara. Med den skulle vi alla uti backen fara😚

Marlene

Men hur kul ser inte denna vinst ut att vara. Med den skulle vi alla uti backen fara😚

Marlene

Men hur kul ser inte denna vinst ut att vara. Med den skulle vi alla uti backen fara😚

Marlene

Men hur kul ser inte denna vinst ut att vara. Med den skulle vi alla uti backen fara😚

Marike Wikström

Om någon månad får vi besök av två små tjejer från Blekinge. De längtar hit till oss i Lappland för de vill leka ute i snön. Min man är lekfarbror och tumlar om i snön med dem när de är här. Förra gången åkte de på plastpåsar så det skulle vara roligt om de fick riktiga åkdon. Då kanske de vill komma ännu oftare!

Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula

Tävlar gärna om denna :)

Marianne

Denna snowracer hade nog varit uppskattad av våra fyra småkillar. Så vi är såklart med och tävlar. ❄

Helena R

Med ett vinterlanskap här hemma som vi hoppas ligger kvar vore det toppen för min stora kille att få flyga fram på denna istället för stjärtlapp 😀

Viktor

En sån här skulle min dotter gärna ha ,av fart och spänning mår hon så bra ,mamman i fråga har blankt sagt nej , hon tycker de går för fort för vår busiga tjej:)

Sara B

Min äldsta dotter har en oerhörd balans och kör nerför backarna i pappans gamla ”bräda” (minns inte vad den heter men det är bara en platta med ett snöre att hålla i). Hon har länge önskat en snowracer men då den är så pass kostsam så har den fått vänta. Hon har nog önskat den i två år snart så det skulle verkligen göra hennes år om vi vann :)
God Jul på dig med :)

Linda H

När vi flyttade tillbaka till Sverige förra året så hade vi inga vinterleksaker till barnen. De skulle bli så jätteglada om de vann denna snowracer. Ingår det snö till jul i paketet också? 😊

Therese

När vi äntligen fick snö här för ca 2 veckor sen så hade vi turen att få låna en snowracer och sonen älskade att åka på den. Lycka hade ju varit att få en egen😍❤️

Joanna Wozniak

insta @kitteinwonderland

vill vinna som present till sambos systers barn för hans 2 års kalas i j januari !!

Sofie

Skulle så gärna vilja vinna till sonen som bara har någon gammal halvtrasig snowracer som förra ägaren av huset lämnade kvar i förrådet. Denna skulle vara perfekt för honom att glida runt på när vi är ute med hunden och busar!

Signe

Vill spendera många dagar av denna vinter i pulkabacken med mina två barn och sambon. Åka snowracer, grilla korv och dricka varm choklad! Man blir ju så extra nöjd och glad när man hittar på uteaktiviteter med sina barn!
@signerevalde

merima

Skulle vilja överraska mina småsyskon på 5 och 7 år med denna. Dom älskar verkligen snön och leker ute själva eller med kompisar nästan varje dag. Då jag vet att mina föräldrar aldrig skulle ha råd med denna vore det guldvärt att få se deras miner om jag skulle få vinna! :)

gerner_l@hotmail.com

Dom där såg riktigt häftiga ut. Hade varit perfekt att vinna för att åka i "himlabacken" med, som pulkabacken heter där jag bor. Syskonbarnen har fått ärva det jag och min syster hade som små, 20-25 år saker som dock fortfarande är hela. Men hade varit kul att ta med dom till pulkabacken och överraska med denna nya stiga.

gerner_l@hotmail.com

Dom där såg riktigt häftiga ut. Hade varit perfekt att vinna för att åka i "himlabacken" med, som pulkabacken heter där jag bor. Syskonbarnen har fått ärva det jag och min syster hade som små, 20-25 år saker som dock fortfarande är hela. Men hade varit kul att ta med dom till pulkabacken och överraska med denna nya stiga.

liselotte andersson

Så cool! Skulle passa perfekt till mitt barnbarn, så vill vinna för att kunna glädja honom.

Sanna

Min son Elian skulle bli överlycklig för en sådan här. Sist vi åkte pulka tittade han på mig o sa: mamma jag skulle så gärna vilja ha en sån där som de större pojkarna har. Mitt hjärta smälte, så skulle va så härligt o få ge honom en sådan här! ❤️

Marie

Åh vilken rolig julklapp för alla i familjen! Den kommer att användas flitigt av oss alla fyra. Speciellt på vårvintern då det är sol och helt ljuvligt här uppe i norr. Grilla, dricka varm choklad och åka i backen! Livskvalité!

Anonym

Vilket pris detta är, nu när förhoppningsvis vintern är här. Detta är vad min son helst önskar sig, så detta vore bästa priset för mig. Att se hans lycka på
Skn födelseda', är ett minne jag i hjärtat länge skulle ha!

Frida

Åh, vad kul! Jag älskar att vara ute och leka i snön med barnen, och nedförs är ju alltid kul!

Ingrid

Jag hoppas på att vinna till mina två gosetroll på 6,5 och 3,5 år. De har inte ens skjärtlappar att åka med så Stigas Racer är rena rama vinterdrömmen!!

Sofie Tegvall

Min trettonåring tog i förra veckan sönder sin stiga snowracer som han haft sedan han var 3. För att undvika världskrig om den snowracer som storebror har kvar skulle det vara underbart att vinna denna! Följer på insta.

Mia

vet inte om sonen eller hans pappa hade haft roligast med den här!? Men i vilket fall som så hade den skänkt mycket glädje och skratt i pulkabacken 😀 Så härligt efteråt när man går in och är helt möra i kroppen, rosiga om kinderna och får lov att krypa upp i soffan i underställ och avnjuta en kopp varmchoklad ❄️☕️👦

Lina Sällberg

Med en ny, häftig snowracer från Stiga skulle sonen i snön smidigt kunna åka, istället för att på en ärvd gammal bråka. Då styrningen är dålig och glidet är dåligt, så vore detta i jämförelse riktigt pråligt. Han säger varje dag att han vill ut och åka snowracer i backen, och med denna variant kan mamma slippa få så ont i nacken. Hoppas på en fortsatt vit jul, för med snön blir ju allt så mycket mer kul!

Hannah Noren

Barnen har givit deras plastsläde till några flyktingbarn i den område vi bor, och om vi vinner de har, så kan vi både dela med, och ge bort den släde vi har....tänk vad glad de syrisk barn var, så länge hade de bara tittat på.... God jul!

Hannah Noren

följer som svengalskan på insta.

Malin Svensk Björck

Min systerson skulle älska att få en sån här! Kommer ihåg hur kul vi syskon hade med våra när vi var små.
Vill gärna glädja honom eftersom han är sjuk.
Följer på Instagram, @hostdagjamningen

Caroline Torbjörnsen Valberg

Vill leka med dottern ute :) en fin motivering till vinterlek!

Lise-Lotte Larsdotter

Detta vore en perfekt julklapp åt min dotter om snön bara får ligga kvar I Göteborg!

Malin stjernberg

Vore perfekt till fartgalningen här hemma 😎

Kristina

Jag håller tummarna för att vinna en fin snowracer till mina barn. Förhoppningsvis får vi behålla snön så de kan åka och ha skoj

None None

Då den vi har från 85 börjar bli dålig efter 3 barn så skulle det vars skoj men en ny till barnbarnet att fara fram i backarna med ;)

Veronica

Den här vore kanon till mina 6 barn 😍 vi är en väldigt aktiv familj som älskar rörelseglädje. Och en snowracer är ett väldigt bra hjälpmedel för att få barnen att röra mer på sig ❤❄

rebecka

Min brorsdotter skulle älska det! Och hennes farfar :) bakom mina föäldrars hus finns en perfekt pulkabacke som jag längtar efter att få pröva nu när ungarna vöxt till sig...

Theresia Vidén

Min systerson blir i januari 8 år. Detta skulle vara drömmen för honom att få i present. Många roliga timmar i snön som förhoppningsvis kommer!

Katta

Denna hade varit perfekt för 6-åringen som älskar att åka nedför backar och gissa om han skulle bli glad om han en sådan hade. Hade varit perfekt Jul lovet :)

MariaM

Upp för backen och så snabbt ner igen,
snölek i full fart, härligt som bara den!
Vintern bjuder oss mycket fest,
Stiga hjälper oss göra den allra bäst!

Petra Christensen

Dunder och brak, vilken urläcker sak!

Vår tvillingpojkar är födda med gaspedalen i botten,
och med kärlek till fartfyllda äventyr i hela kroppen,
den här skulle de aldrig lämna en meter,
för de är galna i allt vad vinterlek heter,
att parkera den i sängen när de ska sova,
skulle de vilja, kan jag lova!
Men Stigaracern skulle få stråla vid sidan av pappas enkla sak,
för de skulle putsa den energiskt både fram och bak!

Petra Christensen

Glömde meddela att jag följer på insta också alias @petramaryannechristensen :)

Tina

Vilken härlig grej:)
Som sagt , en liten Greta fyller
år den 30/12, vore en toppenpresent!

Evelina Nordberg

Till min fina dotter då brorsan har en och hon så innerligt önskar en till sig själv och slippa bråka med honom om den han har

Anonym

Vilken dröm om vi vann och sagan blev sann. Nääs dåliga rim är mesigt... Jag vill vinna för att ge denna fina till mina fina barn. Har fyra och de skulle bli överlyckliga över denna roliga, samsas är bra. Dessutom vara ute i snön och leka.

Anonym

Vilken dröm om vi vann och sagan blev sann. Nää är värdelös på dåliga rim, men vill gärna denna fina vinna till mina busiga fyra barn.Lära fem samsas och vara ute i snön. Glömde mail i förra... God Jul från en förvirrad Anja anjag@home.se

Ellie, om mig och min mitt-i-livet-kris.

Min äldsta son skulle bli så glad om jag vann. Han har länge önskat sig en snowracer i julklapp. Dock har vi dåligt med snö så jag har prioriterat andra klappar framför en snowracer. Men häromdagen planerade vi in en vecka i Säfsen under påsk och det vore så kul att vinna för då tar vi lätt med oss den dit! :)

Olivia

Vår son skulle bli överlycklig om han fick en sådan här! Han har lånat kompisars snowracers och sagt att han önskar sig en egen ❤️

Therese

Kan bara tänka mig lyckan hos min två små tjejer om dom skulle få den här 😍 så glada! Vi älskar uteaktiviteter i vår familj så skulle vara en väldigt tacksam vinst.

Sara

Är med och tävlar :) denna skulle min flicka fastna för direkt

Mari B

Denna skulle sonen skrika "Jag vill ha". Häftig, och han klida runt på den i backarna. Ska till fjällen nu i vinter och den skulle vara en given sak att packa. Kan sonen och kusin turas om att åka nerför backarna vid stugan.

Jennie

Det här var en ny modell för mig.. skulle vara roligt att få överraska barnen med något nytt och spännande än den klassiska pulkan som dom är vana vid 😍❄️

Anonym

Har ingen bra motivering, vill ge den till min lilla bästis på 8år som kanske inte får så mycket pga olika anledningar. En toppen present helt enkelt :)

Madelene Å

Med denna skulle sonen känna sig bäst i ligan med sin nya racer stigan!

Sofie Fransson

Min grabb jag är kontaktperson åt önskar sig en vit vinter och en snowracer. Snön kan jag inte påverka..men han hade älskat mig för livet om han fick en snow racer.

Tatiana

En snowracer barnen drömmer om här,
tänk att vinna Stigan i fjärran där.
Dottern började genast rimma,
höll på timma efter timma.
Hoppas hennes tur är kommen,
Lindas vintervinst till oss är så välkommen!

Följer på Instagram som _vieille_ame

Emmy

Med tre barn som älskar att åka pulka så fort det blir snö är ju detta drömvinsten! Förutom minstingen som får vänta ett år till med att åka sbabbt utan mamma ;)

Malin

Jag vill vinna till vår grabb för att kunna skämma bort honom lite extra nu när det inte finns så mycket mer pengar än till det nödvändigaste! :)

Anders

Det här skulle göra susen när mina söner nerför backen kommer susa. Vem som vinner racet får vi se men det spelar mindre roll, det viktigaste är att alla får va med.

Christine

Skulle vara en rolig och fartfylld present till sonen. Att få leka ute tycker jag är viktigt så nya saker att göra på vintern skulle vara bra.

Jane Thorlund

Med två 5-åriga fartgalna pojkar hemma behövs nog ingen förklaring! :D
Fatta vilken glädje!?

Irene Eliasson

I fantasins värld, Viggo en racerförare är, han sig i både hjälm och glasögon klär! På snöbanan han kör så det yr, och på mamma han kör så hon flyr! Som vinnare han står efter loppet, så på seger vi nu tror och litar på hoppet!

Jessica Sanna

Snö, jullov och lek, det ser barnen fram emot varje år. Att spendera den med familjen och närmsta släkten är kul. Bygga snögubbar, göra snöänglar och åka pulka. Jag vet flera som blivit jätteglada för en snowracer att leka med. Vi håller tummarna för vinst.

Alfrida

JA! Som barnen har pratat om att få varsin "bob" som vi säger här i norr. Att kunna rejsa nerför backarna och sladda in på gården, det vore en dröm. Hoppas på att den kan få bli sann!

Annika K

Denna hade varit perfekt för vintrarna här uppe i Åre-trakten där jag är uppvuxen. Jag tycker det vore fantastiskt kul att få ta med min dotter och sedan hennes kompisar ut och åka i backarna kring vår stuga

Gunilla

Med en härlig pulkabacka precis bakom vårat hus så skulle denna snowracer glädja våra 3 barnbarn något enormt när de hälsar på mormor. Kanske kan även mormor ta sig en tur😂

Susanne

Om jag skulle ha turen att vinna så skulle vår stora tjej få denna vinst. Hon älskar att vara ute i snön (dock har den försvunnit här nu men hoppas den snart kommer tillbaka igen) tänk och få överraska henne med en alldeles egen snowracer. Den vi har nu är hennes pappas gamla som han hade när han var liten så en ny hade verkligen passat perfekt.

My

Åh barnen skulle bli så glada av att få åka runt på snön på en sån :)

Maja Lind

Vill gärna vinna då min dotter älskar snö och pulka, och en snowracer skulle vara en riktig lyx att äga!

Marcus H

Hej. Detta skulle jag gärna vilja vinna. Älskar att svischa ner för backen med mina barn och detta skulle ju göra det ännu roligare 😀 Vi har en backe nära oss så dit går vi gärna när det är snö ute. Jag Heter @misterhellmark på insta och följer stiga där.

Marie

Mina killar detta skulle gilla, i vår backe i vinter denna skulle briljera. Hoppas såklart på tur :)

Emelie

Min dotter och jag ÄLSKAR snö och åka pulka, och vi hade blivit jätteglada över en så fin vinst ❤

Christine

Denna hade sonen verkligen älskat. Vi har stuga i fjällen och då skulle denna komma toppen till hands. Eftersom vi får i Skåne så ser vi inte så ofta snö, så det gäller att ge gärnet de gånger vi åker norrut :)

WWW.angusfoto.blogg.se

Pulka i all ära men på en bob (som
Vi kalla det back in the days) blir ju snöbuset ännu roligare!! Skönt o slippa vika ihop sina långa ben oxå :) hoppas hoppas

Linda E

När man har flera barn så blir det ju oftast så att det syskonen har vill man själv också få. Så självklart skulle en snowracer till glädja dom små och vi ut i baken kunde fara hej och hå 😊

Maddie W

Dottern skickade sin önskelista till tomten tidigare i december. Hon ville att jag skulle skriva ner "kort sparkcykel för snö".. Jag fattade inte riktigt vad hon menade då, så ingen sådan ligger under granen iår. Men nu när jag ser denna så förstår jag precis vad hon önskar sig! Hoppas på tur att vinna denna så kanske tomten kommer med en julklapp i efterskott <3

Ellinor

En kul present till mina kusiner. De älskar att vara ute, helst att klättra i berg men tyvärr finns det inte så många i närheten. Så denna hade ju passat perfekt för dem. Och snö finns det gott om vid skidanläggninge dem bor bredvid.

Sandra

Min son är världsbäst på att vara utomhus och leka. Vill inte syrran hänga på så är han ute själv. Det vore så skoj att få ge honom en ny vinterleksak.

Lisa Norrman

Skulle vilja vinna till mina 2 små tjejer som tjatar om en Bob 😊 tomten hade tyvärr inte råd att fixa nån till dom.

Liizz83 på instagram

Marianne A

Jag vill åka fort med barnbarn i backen.

Emelie Erlandsson

Sonen som älskar snö och att åka pulka skulle älska att ha denna hos sin mormor i Småland där det finns gott om snö!

Natalie

Det skulle bli en present till min dotter som älskar att åka pulka, tänk så kul det vore med en snowracer då 😃👍

Helena

Citat från min son, 3,5 år:
”Jag älskar coola grejer!”
En snowracer från Stiga tror jag nog toppar coola-grejer-listan!😊

Linnea

Hur skriver man detta på ett sätt utan att det låter konstigt 😇 liten ligger ännu i magen, så kan inte lägga snowracer behovet där. Men jag älskar att åka pulka, så skulle vara bästa julklappen till mig själv. Inte minst nu när pengarna spenderas på saker till liten kommer behöva...

Sanna

Wow, vilken drömvinst! Min dotter har i flera år önskat sig en snowracer men på grund utav priset, och min tajta ekonomi som ensamstående så har hon varje år fått nöja sig med sin gamla slitna pulka som hon fick för flera år sedan. Det hade därför varit en dröm att i år få överraska med en alldeles egen snowracer under granen. Tänk vad glad hon skulle ha blivit!

Kram Sanna

Sanna

Glömde förstås skriva att jag förstås följer på Instagram (mammasvardag).

Kram Sanna

Chasmine

Underbart med snö! Att se lyckan i både barn och vuxnas ögon är helt fantastiskt. Och vad hade varit bättre i en backe om inte en sådan här.
Håller tumme o tå. 🍀

Elina Dahlgren

Min dotter hade glömt sin snowracer ute när det snöade jätte mycket så när traktorn kom och skulle skotta vår gård såg han den inte under snön så den blev tyvärr alldeles trasig då traktorn körde på den. Hon blev väldigt ledsen och jag önskar så innerligt att få vinna en ny åt henne.
Elinadahlgren07@hotmail.com

Sandra

Med tre vildingar här hemma och för första vintern på länge rejält med snö så vore det toppenkul att få susa nedför backarna med ett vrålåk från Stiga🙌🏻

Tess

Att kombinera skoj med balansträning vore toppen. Tror det kan vara till stor hjälp för mitt barn att ta av stödhjulen på cykeln till sommaren. Han är lite självmedveten om det då alla kompisar kan cykla.

Anonym

bi uppe i luleå brukar ha ett överflöd på snö vore kul att vinna räven så man kan åka i backarna med barnen!

Anonym

pia-68@hotmail.com

Ingrid Dahl

Insta: @ingrid_inka_dahl

När snön har fallit vill vi inte sitta i vårt hus, nej utför backen vi far med ett sus. Att åka snabbt och styra det är kul, en superfin snowracer vi önskar oss i jul.

Anna L

Se upp i backen här kommer vi
glädjen hörs med ett skri
tumla runt i snön, åka med fart
vore alldeles underbart
vilken härlig känsla
en snowracer äga

Kristina

Jag håller tummarna för att vinna en fin snowracer till mina barn. Förhoppningsvis får vi behålla snön så de kan åka och ha skoj