Lindas julkalender 2017 - Lucka 7 - AVSLUTAD

I samarbete med Miniroom.

Vinn ett så fint kit till barnrummet innehållande sänghimmel och
vimplar (valfri färg) från Numero 74 samt en molnkudde. Allt från Miniroom.

FÖR ATT DELTA:
-  Motivera ditt bidrag i en kommentar.
- Följ gärna @miniroom.se på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tavla fram t.o.m. 10 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )

Ett stort grattis Hanna Svantesson
277
My

När barnrummen nu ska renoveras så skulle detta vara perfekt att piffa lite extra med.

Annica L

Den är sänghimmeln har jag spanat på länge, den är som en dröm.

Mona-Lill

Så mycket fint det finns på Numero 7. Klart vi vill vinna detta kit

Malin S

En sänghimmel hade vart magisk för vår pojk,
skulle vi få vinsten denna hade firats med en högtonartad jojk!!
Lillebror älskar att kivas när han är på högvarv å även leka boss..
Så att kunna få till en fin myshörna hade blivit många lugna stunder -med en bok förståss! 💙🍀

Malin

Vi har det riktigt tufft pengamässigt då jag pluggar på universitetet och nu är mammaledig med lägsta mammapenningen och min kille jobbar deltid. Vi bor fortfarande hemma hos föräldrarna med vår lilla kille, det är ju omöjligt att hitta en bostad med vettigt pris i Stockholm. Tack och lov blir jag färdigutbildad om lite mer än en år och då blir det betydligt lättare för oss då jag kan börja jobba. Men fram tills dess vill jag ju självklart att vår kille ändå ska få ha det bästa! Han har en fint litet rum här hemma, men än så länge har vi knappt inrett något då det inte finns utrymme att köpa en massa. Vi har lyckats få tag på en fin säng gratis, och fått fina doppresenter som vi lagt i en korg bredvid en byrå med hans kläder men det stannar också där. Så jag skulle bli så himla lycklig om jag fick vinna detta så att min älskade plutt kunde få ett riktigt fint inrett rum som bara är hans!

Ellie

Hade varit helt fantastiskt att få vinna detta till min underbara son. Han gillar att läsa böcker och hur mysigt är det inte när man har en egen myshörna att göra det i :)
Jag är definitivt med och tävlar:)

Elin

Jag tror att Walter skulle trivas under en sån fin sänghimmel om inte annat då kommer kusinen sätt älska den 😍

Malin moments.by.malin

Åååh allt för att kunna göra lillasysters sovhörna i vårat sovrum så mycket mysigare 😍😄 då det inte just nu finns ett rum till henne så kommer hon få sova inne hos oss ett bra tag till! Och det skulle vara så roligt att vinna detta så hon verkligen får en plats som är hennes, mer än en spjälsäng!

Nicole

Något jag drömmer om är att få fixa lite extra fint till barnen & lite extra mysigt då dom delar rum och det för tillfället inte finns någon tanke bakom inredningen där inne. Så detta skulle vara perfekt.

Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula

Som jag vill vinna detta (skrev innan men tror inte det kom med?!)

Jag vill vinna då jag sedan ett år fotograferar bebisar och barn på hobbynivå. Jag saknar dock rekvisita och detta skulle passa perfekt för det ändamålet :). Hoppas så på vinst :)

Malin

Lillasysters rum är just nu ett hopplock av storasyskonens gamla saker, som inte matchar alls. Det är jättebra och hållbart för miljön att ärva syskonens gamla kläder och saker såklart, men det hade varit roligt att göra det fint och mysigt på lillans rum med något hon skulle gillat.

Elise

Men åhhhh, precis det storasyster behöver nu när hon fått vårt stora rum och vi det lilla liiiiilla! Bara för att hon och hennes kompisar ska få mer ut av det bästa, deras lek tillsammans ❤ Så nu behövs det göras lite mysigt!

Instagram: Lisessa

Marie (@marieingridviktoria)

Jag skulle använda alla sakerna till barnens lekrum för att få till den där mysiga känslan. Vore perfekt!

Mathilda

En sänghimmel skulle min lilla Malte ha :)

Signe

Vi har två barnrum här hemma som ska inredas, och det vore ju så härligt med en myshörna i ett av rummen 😍

Frida

Vi ska snart till att flytta, nytt hem och ny stad! Och det skulle vara så himla roligt att få inreda min lilla killes nya rum med dessa superfina saker!

tova

Så mysigt det skulle bli, finns inget bättre än tyginredning för att mjuka upp ett kalt och tråkigt rum, ocg ett sånt har vi dessvärre även om jag försöker så gott det går med kuddar och filtar vi redan hade hemma

Sofia Skoog

Tänk att få sova i en koja varje natt, precis vad stora sonen tycker det ser ut som med en sänghimmel!

Susanne b

En sänghimmel hade varit helt underbart i lilla tjejens rum de enda hon hittills har i sitt rum är ett litet bord och två stolar så att få göra en liten myshörna under en sänghimmel hade varit helt perfekt..

Magdalena

Denna vore en i lillemans rum nu när ligger själv i sin säng 🎁

Michaela

Denna fina sänghimmel och vimplar hade varit så fint i tjejernas rum 😍

Helene

Min yngsta sons barnrum står helt opersonligt och kallt så en vinst som denna skulle verkligen sätta mysfaktor på hans rum

Instagram. heleenenilsson

Anonym

Två små flickor där bara den ena har ett färdigt rum hade det varit perfekt att vinna detta fina set då den minsta kan få ett mysigt rum med den fantastiska sänghimlen som jah så länge spanat in! Dock tillåter inte ekonomin Det just nu då jag är mammledig och mannen pluggar. Vi har just haft ett dop, vår äldsta fyller 3 om en vecka, alla julklappar som ska fixas och alla andra julförberedelser. Jag brukar inte ha tur, men denna gång håller jag alla tummar och tår, och hoppas på vinst! ✊🏼🍀❄️

Emelie

Åh vilken toppenvinst. Min son är såå avundsjuk på lillasysters vimpel och sänghimmel som hon fick på min babyshower. Hade så gärna velat ge han detta i julklapp men eftersom jag pluggar så har jag inte ekonomi till det nu. Det finns annat som ska prioriteras när man ha en 9-månaders och en 4-åring + studieböcker. Vi hade blivit överlyckliga om vi vann

Emelie

Detta skulle jag vilja vinna till mina tjejer, tycker det ser så mysigt ut att ha ha en sänghimmel i ett hörn med en massa kuddar så kan man läsa deras favoritböcker för dom där :)

Caroline

Vi ska flytta in i ett nytt hus till sommaren och vill så gärna fixa sonens rum så detta set vore toppen att vinna, skulle bli så mysigt i det nya rummet.

Frida

Vi köpte min farmors hus för ca 1år sen, älskar detta huset och alla rum men i stora tjejens rum får jag liksom inte till det, det känns inte trivsamt eller mysigt. Hade jag vunnit hade det gjort att hon hade fått det såå fint 😍 hoppas på tur!

Frida

Lill tjejen ska nu äntligen få sitt egna rum. Hade varit kul att vinna detta fina kit till henne!❤️

gerner_l@hotmail.com

Vinsten hade varit perfekt att inreda framtida barnrummet med, vinsten hade gett rummet värme och mysfaktor.

liza

Det här hade varit drömmen att vinna! Dottern ska efter årsskiftet få byta säng och det hade varit så uppskattat att få lov att göra det riktigt ombonat med denna fina vi sten i grå färg som kontrast till det mjukt rosa 😍 min Instagram är LizaAsterbrant

JOSEFINE

Wow, vad fint!! Jag vill vinna detta till min dotter då hon snart ska få sitt första egna rum. För tillfället så bor vi alldeles för trångt tyvärr men snart är det äntligen hennes tur och hur glad skulle inte vi bli för detta?

Min instagram: @josefinerappel
Följer miniroom.

Annika

Hade varit så roligt att vinna och få inreda vårt extrarum (som ska bli barnrum) som hittills endast har en säng och en bokhylla , rummet är i övrigt tomt! Så hade passat perfekt till lillans rum :)

Anna

Ska inreda ett rum till min son nästa år och har tänkt ha sänghimmel bland annat :)

Chasmine

Denna gåva skulle jag gett vidare till min sambos syskonbarn antingen i extra julklapp eller i födelsedagspresent. När den väl är på plats ska jag krypa in i myshörnan Och läsa om hans favorit - traktorer!

Sanna

Åh vilka fina grejer att pryda lillasysters rum men nu när hon alldeles strax ska få sig sitt första egna rum 🙃

Ida Lundström

Wow! :) Eftersom min dotter redan har en sänghimmel och vimplar skulle det vara fantastiskt att få vinna detta fina kit till min bästa vän Ann och hennes dotter Siri. Ann har stått vid min sida när min mamma och svärmor nyligt gått bort och nu när min pappa är sjuk. Hon är guldvärd och även fast jag uttrycket det i ord till henne dagligen skulle det vara så fantastiskt fint att få överraska henne med detta kit. <3

IdaLundstrom91 på instagram.

Karolina

Åh de hade varit perfekt till dotterns blivande rum. Bor just nu i en tvåa men letar efter större så hon kan få sitt egna rum ☺️

Emma

Kollat in dessa länge och drömt mig bort men drömamdet får alltid läggas på hyllan eftersom studiebidrag och studielån inte räcker till. Sambon är sjukskriven och försäkringskassan krånglar nu när han utreds för diverse diagnoser. En vinst skulle betyda så himla mycket för oss just nu eftersom vi int kan unna våra barn sånt här själva ♡

Sofie

BARA ÄLSKAR sänghimmeln! Skulle ha den som "tält" i pojkens rum, men mysig hörna att sitta och läsa en bok i eller bara mysa!

Irene Eliasson

Min dotter har precis gjort om lilla Ellys rum. Hon har delat rum med sin storebror Helge fram till nu. Jag tror att hon skulle tindra med sina fina bruna ögon, om mamma Anna hade hängt upp denna fina sänghimmel i hennes rum. Och att sen få lägga huvudet på den fina molnkudden, ja då är hon nog i drömmarnas land!

Nathalie Larsson

Följer redan! 😊 detta vore perfekta presenten att kunna ge till min sons ”bästa kompis” som fyller ett nu i slutet av december 😍 Filip har redan en sänghimmel och Celine tycker den är så mysig så hade gärna gett henne den!

ulrika armano

Tänk, en drömhimmel till en prinsessa.
En sådan vill jag hänga över hennes hjässa.
En magisk koja som hängs omlott
Förvandlas enkelt till ett skimrande slott.
Till min älskade dotter vill jag denna vinna.
Så hon kan flytta in, som en vacker furstinna!

God Jul

Anna

Åh! Äntligen en tävling jag verkligen vill vinna. Älskar vimplarna och sänghimmeln och vore perfekt med sänghimmeln i sonens rum och vimplarna i dotterns rum. Hoppas verkligen verkligen verkligen på tur ✊✊

Anna

Åh! Äntligen en tävling jag verkligen vill vinna. Älskar vimplarna och sänghimmeln och vore perfekt med sänghimmeln i sonens rum och vimplarna i dotterns rum. Hoppas verkligen verkligen verkligen på tur ✊✊

Nina

Vi har precis köpt drömhuset som behöver mycket kärlek och renovering. Lagt varenda krona på detta och längtar! Lillasyster ska äntligen få ett eget rum och jag ser fram emot att inreda och göra ett mysigt krypin till henne där hon kan trivas. Tyvärr finns det inte pengar till alla mina inredningsdrömar så denna vinst hade varit helt perfekt och en bra början på ett mysigt flickrum

Ronia

Vi ska börja att göra iordning ett rum till vår yngsta tjej och detta skulle vara perfekt att inreda med när det blir klart 😍

Kim

Åh, den sänghimlen är to-die-for! Älskar deras dova färger! Hade verkligen passat på min minstings rum 👌🏼

Agnes

Två små tjejer som ska få egna rum nu när vi köpt hus, vad passar då bättre än detta? Ut med 70-talet,in med mysiga sänghimlar osv. 🍀 heter sporronga på instagram och följer redan.

Cissi

6åringen har önskat sig en sänghimmel. Men sambon säger nej! Om jag vann detta underbara set skulle han inte kunna neka :-)

Jennie

Jag försöker förgäves få till en mysigare känsla i dotterns rum som känns väldigt kalt. Men som ensamstående o studerande ligger tyvärr inte prioriteringarna där. Vore kul att få ge henne det i julklapp 💕

Tess

Skulle vara jätte kul att vinna detta då jag drömt om en sänghimmel till dotterns rum länge. Det bli med det så mycket mysigare i hennes rum och hon kanske kan sova bättre tror jag.

Emmajakobsson92@hotmail.com

Sonen börjar bli stor kille nu och hade varit kul och få inreda hans rum och göra det riktigt mysigt läshörna så vi kan läsa ”dadda,doddo,dooooddo” böckerna som han säger! Emmajakobsson92@hotmail.com

JeanetteD

Vilen underbar vinst😍 Detta jade varit så perfekt att vinna då vår lilla minsting ska få ett eget rum och detta är just preci vad jah tänkt ha i hennes rum, det skulle bli så fint😍😍

Peter

Vet inte hur många gånger min fru pratat om denna sänghimmel, visat den i olika färger och lagt den i varukorgen, priset har dock hejdat henne (tack och lov). Nu ser jag en chans att göra min fru till världens lyckligaste! Håller tummarna för oss!

Felicia

Åh, jag har kollat på denna sänghimmel och vimpel hur länge som helst. Det skulle bli som pricken över i:et i yngsta sonens rum. Vi skulle bli jätteglada om vi fick vinna detta! 😍

Johanna

Detta vill jag vinna till vår lillasyster i familjen, vi bor i en trea på 90kvm och har precis satt upp en vägg i vårat sovrum så Greta fått ett eget litet krypin men det som saknas är just detta! Härliga textiler vore pricken över i:t, johannalindahl87@live.se

Anonym

Just denna har jag trånat efter för att öka mysgraden till min dotters lilla och ganska tråkiga rum. Håller tummarna stenhårt🙏🏼

Emmelie

Åh jag glömde skriva mina uppgifter. Men just denna har jag spanat på för att piffa upp min dotters ganska tråkiga och minimala rum.
Håller tummarna

Kamilla

Skulle så gärna vinna så vi kan göra slut fixet på dotterns rum.

Så överraskad hon skulle bli om allt var klart en dag när hon kom hem från skolan.

eva fridström

wow detta hos mitt barnbarn där hennes rum snart ska göras om bara tomten kommer snart med en ny säng :)

Anonym

Hoppas vinna sänghimmel till barnens rum för att kunna fixa den mysiga läshörnan som dottern så gärna vill ha!

Ida Berg

Att vinna det här skulle vara helt magiskt för oss då vi precis gjort iordning rummet som lillasyster Nicole ska få flytta in till, så det finns inte så mycket inredning eller liknande där inne! En sänghimmel, kudde och vimpel skulle göra rummet så ombonat och mysigt! Håller alla tummar och tår för det här❤️

Sara

Sänghimmeln till barnens rum för att få den mysiga läshörna som dottern skulle uppskatta mycket❤️

Sandra

Vilket fint set för barnrummet. Skulle vara så kul att få överaska dottern med detta set! Hon ska snart få sitt nya rum när vi flyttar i början på nästa år. Det är dock helt ekande tomt då vi inte kommer kunna köpa möbler på ett tag. Så det skulle kunna vara helt fantastiskt att få vinna denna vackra sänghimmel, vimplar och söta kudde så hon kunde få lite mysigt i det nya rummet och inte bara en säng. :D Följer både dig samt Miniroom på Insta som Verysunnysandy. :D

Elin A

Vilken drömvinst! Jag är en trogen följare av både dig och miniroom sedan år tillbaka! I vårt lilla hus har bara ena sonen ett eget rum, och nu har jag precis fått jobb så vi kan äntligen börja leta större! I ett kommande, EGET rum till storebror vore denna vinst helt underbar 😍😍

Therese

Åh, min lilla sessa önskar detta så vi kan göra en myshörna i rummet å sitta där å läsa sagor å försvinna i deras förtrollade värld !🎁🎈

Erika

Skulle så gärna vilja inreda min lilla killes rum och de här vore ju fantastiskt att få när plånboken ekar tomt!

Hanna

Oh denna sänghimmel skulle bli supermysig för att snyggt avskärma läsfåtöljen, så klart med kudden matchande till!

Carita

Hade vart bra till stora sonen nu när han fått stor säng, ser ju mer ombonat o hemtrevligt ut med sänghimmel tex. Vimplar blir mysigt !

Hannah

Nu i detta babyboom, passar ett paket från miniroom!

(Instagram @hannahphilip)

Sandra

Åhh, detta hade ju varit såååå fint i våran sons rum 😍😍 han sover just nu inne hos oss, men till jul ska han flytta in i sitt eget nya rum 😍

Sandra

Ååhh, detta är ju drömmen 😊 skulle bli så glad över att vinna detta!! Inte så mycket utrymme för sånt här då vi upptäckte fukt under hela golvet/grunden och är i renoveringskaos i flera månader :(

Cecilia

Vi bygger hus och vid inflytten efter jul ska vår lilla dotter äntligen få ett eget rum!🏠🛏🎀Jag skulle gärna vilja inreda rummet med den fina sänghimmlen och vimplarna!🚩🚩🚩

Karin Johansson

Så fint! Skulle gärna vinna detta till mina små älsklingar. Skulle göra iordning en mysig hörna för dem där vi kan sitta och mysa, läsa och prata om allt som de funderar på.

Sandra

Min yngsta ska snart få sitt första egna rum. Som trea i barnaskaran för hon mest ärva från sina äldre syskon så detta vore fantastiskt att få vinna till henne. Hon ska få välja helt själv om jag vinner.

Emelie

Åh detta vill jag vinna till min fina son. Kanske hjälper sänghimmeln honom att sova något i sin säng?

Elin

Jag skulle vilja vinna till min dotter Emma. Hon blir 2 år i februari och blir strax efter storasyster. Så vi ska fixa ordning hennes rum, med en juniorsäng och att då skapa en mysig läshörna där vore så mysigt :)

Elin

Jag skulle vilja vinna till min dotter Emma. Hon blir 2 år i februari och blir strax efter storasyster. Så vi ska fixa ordning hennes rum, med en juniorsäng och att då skapa en mysig läshörna där vore så mysigt :)

Marika W

Snart stundar en flytt, vår lilla Saga undan verkligheten gärna hade flytt. Att få en himmel till sängen, kunde föra henne till sommarängen. Att få drömma under himmel och vimplar se, snart kommer verkligen flytten att ske.
Vi önskar vinna denna till vår Saga, då skulle ingen av oss klaga.

Tack för att du fortsätter med din underbara julkalender Linda!

Anu

Om ett par månader ska vi flytta till större och då ska stora tjejen äntligen få ett större rum. Har tänkt att hon äntligen ska få en säng där hon kan ha mysig koja under som hon länge önskat. Vimplarna och kudden skulle vara perfekt att mysa till det med där och sänghimmeln skulle lillasyster få som äntligen också ska få eget rum, henne har vi inte så mycket möbler till så denna fina sänghimmel skulle göra det lite mer ombonat vid hennes säng iallafall 😍.

Hannah N

Den ser helt enkelt magiskt och mysig ut, och våra 4 barn, speciellt den lille treårig tjej kommer njuta mycket av denna. God jul!

Anonym

Jag skulle så gärna vilja vinna och få överraska min lillasyster med ett mysigt rum. Detta är något jag annars tyvärr inte skulle få chansen till att göra då ekonomin inte tillåter men jag skulle hemskr gärna vilja fixa iordning hennes rum och att få se hennes min när hon kommer hem från skolan vore guldvärt. Hon har haft det väldigt tufft nu i första klass då andra barn varit väldigt elaka mot henne, vill bara att hon ska få vara glad och lycklig, detta vore verklige något som skulle göra henne iallafall gladare! :)

Maria

Efter jul ska vi fixa till badrummet till vår treåring. Hon vill ha tapeter med ballerinor och det skulle vara underbart att vinna så fina saker från Numero 74, dom har så mycket fint som skulle passa in i det nya rummet. Hoppas på tur.

Amanda (@houseofmandy)

Så fina vinster😍 ~ denna fina lucka skulle vara perfekt för att ordna en myshörna till flickorna. Sänghimmel är just vad jag tänkt för det känns som det smidigaste alternativet utifrån att det inte tar upp för mkt plats. Går enkelt att knyta upp om utan behövs för annat bus & sen när det är mysdags igen ~ bara att fälla ner himmelen 😍🙌🏻💕💕

Kram Amanda

sara

Vi är just i färd med att inreda och fixa i vårt fd gästrum som nu ska bli barnrum. Vår t första barn är beräknad till den 30/1.
Vore väldigt roligt att få inreda med en sänghimmler, vimplar och en kudde från Miniroom, de har så fina saker! Har varit inne och spanat på deras sortiment flera gånger:)

Anonym

Min prinsessa har alltid önskat sig en prinsess säng :) håller mina tummar vårt och hoppas att jag kan uppfylla hennes dröm..

Anonym

Min prinsessa har alltid önskat sig en prinsessa säng. Håller ina tummar hårt och hoppas jag vinner så jag kan uppfylla hennes dröm.

Eleonor

Storasyster och lillasyster delar rum, storasyster har redan sänghimmel och vimpel (tack vare ett generöst bidrag av farmor när rummet inreddes innan lillasyster kom) men det skulle vara så fint att kunna ge lillasyster matchande saker och göra deras rum enhetligt och komplett ♥️

Anna

Nyinflyttade i hus och sonens rum har inte riktigt lyckats bli så där mysigt som jag skulle vilja. Detta hade gjort att rummet kom ett steg närmre målet.
Min mejladress. Annasofiahansson@hotmail.com

Alexandra

Produkterna från numero 74 är helt amazing! 🙌🏼 Älskar färgerna, tygkvaliteten och modellerna, dessa skulle passa bra till en myshörna här hemma till båda barnen 😍👌🏻

Elin

Min lilla skrutt har redan en fin sänghimmel men däremot skulle jag bli så glad om jag vann detta kit. Då skulle jag kunna glädja min kompis och hennes lilla dotter till jul 😊🎁🎅🏻

Cecilia

Vi drömmer om att flytta till hus och få fixa iordning varsitt rum till barnen. Men tills dess så hade vi gärna gjort lillasysters sovhörna lite mysigare med dessa fina saker. Håller tummarna att en vinst hittar hem till oss 🤜🤛😊 c_bjurnell@hotmail.com

Tina

Vore perfekt att få vinna nu när vi ska sätta upp en vägg så lillasyster får ett rum som vi sedan kan börja inreda 😍

Nina I

Vore toppen att få mysa upp med detta till dotterns kommande rum! 😍

Theresia Vidén

Så vackert! Perfekt att ge till min fina syster som precis fick sitt första barn!

Johanna J

Har precis byggt ut våran radhus 2:a med barnrum på vinden.Vill så gärna göra fint däruppe nu och har länge spanat på sänghimlarna hos miniroom men fått prioritera annat. Skulle bli så glad om jag fick ge detta till mina barn❤

Ida f

Fina julklappar till min dotters rum. Det ännu inte alltid man kan köpa sånt själv, hade varit oerhört kul om man kunde få vinna denna fina vinst.

Lina Sällberg

Renoveringskaos deluxe i hemmet mitt
Kanske gör därtill graviditeten sitt
Lillans rum ska fixas till snart
Då vore en sådan här vinst helt underbart
Att få göra fint i rummet något utöver det vanliga
Ja då skulle vi alla bli helt saliga
En magisk sänghimmel vore pricken över i:et
När vi gör plats för det nya lilla livet

Malin stjernberg

Min ELsA har drömt om en sänghimmel till ”storflickesängen” hon ska få 🎀

Linda Idenfors

Igår gick jag ut med min lilla hemlighet, min tredje och mest oväntade gravidtet🙈 Under instagrambilden löd texten såhär:

Jag är inte den som bakar 7 sorters kakor vid jul❄ men sen kom chocken, jag bakar den bästa bullen som livet kan ge❤

Lite smått i denna chockartade period har jag börjat fundera på bebisens myshörna i mitt sovrum😍 En sänghimmel i nån fin färg skulle göra lilla miraklets hörna komplett❤👌

Min instagram är: lindaidenfors

Jennifer

Åh hade varåt så kul med lite inredning till bebis som ligger i magen och beräknas komma ut lagom till våren :)

Ingela

Finns så mycket fint att vinna där @pling

Ida_lampert@hotmail.com

Åh jag skulle så gärna vilja vinna detta kit till Moa ❤️ Hon förlorade sin lillebror i helgen och vi våran son, och mitt i allt så håller vi på med renovering av hennes nya rum och hade varit så kul att kunna ge henne detta ❤️

@idalampert

Hej

Å ja

Sara

Julen är nära, snart är den här.
Under granen kanske det ligger ett paket,
från miniroom med en hemlighet.
Att få se sina barn glada, gör att hjärtat pyr.
När dom får slita upp pappret och hastigt innehållet betraktar,
är lyckan i deras ögon det mamma och pappa ser.

Ja julafton är snart här och hoppas att detta bär,
för mamma och pappa renoverar för fullt.
Så detta skulle passa fint till deras nya rum.

Färgerna vi skulle önska är vintage mix och grått.
Men vi skulle förstås bli glad för vilken färg som helst förstås



Malin

Renoveringen av tvillingarnas rum drar snart igång & inredning dit är vad vi är på jakt efter! Dessa fina saker är precis vad vi kikat på och eftersom nästan allt köps i dubbeluppsättning här hemma så är denna vinst en stor fördel 🙏🏼🍀

Helena i Uppsala

Tjejen beräknas komma 3 april, kanske till ett rum med sänghimmel och vimplar för att fira ankomsten!

hanna

Skulle passa helt perfekt i lillens rum, som i dagsläget är helt tomt bortsett från en spjälsäng. Att fylla på med dessa vackra textilier skulle göra det betydligt mysigare 😊

Lina Eckerström

Lillasyster har vart så avis på syrrans rum sen hon fick en sänghimmel. Vi har kollat ut en sen länge - Numero 74 Sweet Blue 💙 och den har jag lovat henne när det finns pengar över. Kanske att Du & Miniroom kliver in som hjältar och ger henne en. Vi håller tummarna för det!

Följer på Instagram- linaeckerstrom

Linda

Åh! Detta kit hade passat perfekt i lillebrors (och kommande bebis) rum! Storasysters rum står i princip klart efter flytt men detta rum har inte riktigt fått någon mysfaktor än. Perfekta vinsten för att få till det där lilla extra!

Sofie Tegvall

Min lilla höna är mitt i sin period av rosa
Vad passar bättre än en sänghimmel till när det är dags att såsa

Sandra

Åh skulle så gärna vilja vinna detta för att öka mysfaktorn i Livias rum!! Kanske vill hon börja sova i sin säng! :) Så håller tummar och tår.

Malin Åslund

klart vi vill vinna detta ljuvliga till lillans rum som ännu oinrett är 😏💗

Linda

7 december är den dagen,
då jag kom ut ur magen
Tänk att på min egen dag,
vinna vackra ting av detta slag.
Att mina barns rums få smycka,
vilken födelsedagslycka.
Jag håller alla tummar & tår,
att min önskan i uppfyllelse går.

Madeleine

Med kommande bebis i mars behöver ett barnrum fyllas. En Sänghimmel från Numero 74 står först på listan.

Sara

Vilken toppenvinst! Jag håller tummar och tår😍 Om jag hade turen och vann så skulle min son få det mer mysigt i sitt rum med sänghimmel som koja 🙏🏻✨✨instagram: saratilly1

Emmy

Att fixa lillans rum är inte lätt
Vad ska man välja
för att få till det rätt?
Inredning är inte min starka sida
Men vill ju inte att lillan
för det ska lida
Att vinna detta skulle göra mig otroligt glad
Och lillan skulle ha det fint var dag!

Alexandra

Detta kit hade jag gärna vunnit till barnen, men hade nog använt sänghimmeln till att göra en mysig koja med kuddar mm. En liten läshörna, så barnen kan krypa undan när man känner att man vill ha en lugn stund. Välbehövligt med lite lugn!

Sanne G

Åååh, jag såg på miniroom’s instagram igår att det finns en sänghimmel i gult!! 🤩 Sonen är helt galen i gul och ska få sitt nya rum målat i gult. Han är även lite avundsjuk på lillasysters sänghimmel och tycker det är mysigt att läsa sagor i hennes säng. Det här vore så perfekt 😍💛 sanne.greve@hotmail.com

Johanna

Sänghimmeln har vi spanat in länge men aldrig haft ekonomin till att köpa 😍 vore så kul att kunna ge sonen en i julklapp. Instagram ; jojohannamoller20. Följer er båda

Andrea

Tänk vad mysigt att ändå,
Med en egen liten vrå.
En pause från lillasysters gnäll,
Även om hon nästan alltid är snäll.
Egentid med min favorit bok,
Vinner jag detta kit blir jag glad som en tok. 😂❤
/3åring som blir storasyster i dagarna.

Veronica

Det här hade ju varit helt fantastiskt att vinna till vår lilla tjej! Hon växer så hela tiden och ett fint rum hade värmt mitt mammahjärta. Hon är värd något alldeles speciellt så mycket som hon ger oss tillbaks, men det är väl så när man har barn - man vill ge dom allt! Hela sin tid, sin energi och sitt liv. Nu när vi är nyinflyttade i ett hus är det inte så tjockt i plånboken så detta kit skulle göra underverk för hennes annars så vita och kala rum.

Jossan

Der här skulle bli så bra till flickornas nya rum nu när vi flyttar ut till vår gård vi tog över för ett par år sen. Det blir en riktig myshörna att kryp in i med en bra bok! En fin julklapp! Josefine sundeborn, sundeborn_89@hotmail.com @frusundeborn

Sofie

Detta vore så perfekt till dotterns rum, vi saknar den där lilla extra mysfaktorn o förhoppningsvis kan det få henne att känna sig trygg i sin säng igen :) så hon slipper trängas med oss :)

Hanna

Åå du anar inte hur gärna jag vill vinna just detta. Önskar så att vi kunde inreda minstingens rum med en sänghimmel-myshörna. Tack för en mysig och ärlig blogg 💗

Sanna

Lillasyster Noomi lite inredning behöver
Det är inte mycket som blir över
När man två barn har och mammaledig är
Dessa saker skulle passa perfekt här

Åsa H

Tänk att få somna in,
under en himmel som är min !
Jag dekorerar gärna,
tycker att dottern är en stjärna !

Sanna

Åh, vilken fantastiskt vinst! Har sedan dottern föddes kikat på dessa fina sänghimlar, och drömt mig bort om att hon skulle ha en egen i sitt rum. Själv hade jag som liten en enkel och simpel i myggnätstyg i vitt som jag älskade. Det var som mitt egna lilla palats när jag kröp in där under och myste med alla gosedjur.

Hade varit underbart att äntligen få överraska dottern med detta i julklapp, då det är något som jag tittat på under flera års tid. En extra bonus med det fina och matchande vimplarna och den mysiga kudden med moln där många drömmar kan bildas när huvudet vilar.

Följer förstås på Instagram (mammasvardag).

Kram Sanna

Jasmine

Våra döttrar är små showartister. Jag är övertygad om att de kommer bli några slags scenartister när de blir stora. Dem lär sig så bra efter musikvideos och shower. Vem de har ärvt det av vet ingen av oss.
Vad vi vet är att dem önskar sig just en sån sänghimmel som de vill ha som sitt omklädningsrum mellan föreställningarna." Det är viktigt att den går att flytta mamma så att vi kan showa för er i trädgården också"

Jag får väl hänga den på mitt klädräcke, haha

Andrea

Åh 😍detta fina kit hade varit perfekt till äldsta dottern Othilias nya rum, spanat på sänghimmlen och vimplarna ett tag 🙈
Hoppas på vinst😍✊🏼

Malin Svensk Björck

Vill vinna detta åt min svårt sjuka systerson. Så han får ett fint och mysigt rum eftersom han tillbringar mycket tid i det. 💜 Han är värd att bli lite bortskämd för han kämpar på!
Följer på Instagram, @hostdagjamningen
Ha en härlig dag!
Mvh
Malin

Joanna Wozniak

wooow det är så vackert !!

Ulrika

I min dotters rum skulle detta bli jättesnyggt, och hon skulle sova både ombonat och tryggt.

titti

hoppas vinna till min goa vän det skulle uppskattas
kalt och tråkigt vill man inte ha så hoppas vinna denna lucka 7

Ida

Vore så glad om jag vann detta till mina tjejer! Hade varit mysigt att ha en hörna med sånghimmel i lekrummet!!

Matilda Öberg

Jag skulle bli såå överlycklig om jag vann. Vinner aldrig någonting. Vi flyttade nyligen till vårt hus som vi har kämpat som galningar för att ha råd med. Nu fyller snart sonen 1 år och vi håller på att renovera hans rum. Mammapengen räcker inte till såna här drömsaker men jag önskar så att jag kunde ge honom ett fint rum att leka och sova i ♡ (matildaoberg på instagram)

Tina

Allt , i varje lucka, är så fina grejer:)

Lilla Selma, drygt 6 mån, skulle bli
så glad:) Har trånat efter bla molnkudden till henne.

Carro

Vårförsta bebis kommer snart 😍 och det är mycket att inhandla. Denna vinsten hade varit perfekt till barnrummet som håller på att renovera just nu!
Mvh carro (calken på instagram)

Lovisa L

Miniroom, det säger ju allt! Vi väntar vår första "mini" och vi har köpt en ny lägenhet med ett "room" till mini. Vi får nycklarna om två veckor så vad vore inte mer passande att kunna inreda med detta fina kit så vi är redo för minis ankomst i april.

Maria

Åh så fina saker! 😍 med sänghimlen hade jag gjort en myshörna i hans rum som vi inte haft ekonomi till att göra iordning så som vi vill ha det.. men att vinna detta skulle vi komma en liten bit på vägen💙😍

Mail: maria.erikssson@live.se

Jeanette

Ett barnrum har vi som inreds men är än så länge kallt, detta skulle göra det lite mera ballt. I januari flyttar det in en liten dit, då skulle vi vara så glada om en himmel hittat hit.

Victoria W

Skulle så gärna vilja vinna detta till min systerdotter som fyller 1år om några dagar!
Hon har precis fått ett eget rum som behöver fixas till :D
Kram

Nathalie

Efter tre år av renovering av vårt lilla radhus står nu alla rum färdiga. Någonstans på vägen tappade mamma och pappa varandra men vi försöker hitta tillbaka till allt som var... Inspirationen för att inreda rummen finns inte riktigt just nu men det här var ju verkligen hur sött som helst och en superfin start på ett mysigt rum för våra bägge söner på 1,5 resp 3 år. Skulle vara roligt att vinna, vem vet - då kanske inspirationen till resten av huset får sig en skjuts också? Ibland behöver man bara en liten spark i baken och en uppmuntrande gest :)

Anna

Åh vad jag vill vinna detta till Lillebrors (som kommer i Januari) rum.
Då får han en sänghimmel och vimplar precis som sin storasyster 💕😍😄🍀

Joakim H

Jag ska ärligt säga att jag är sämst på att köpa julklappar till sönerna. Min fru sköter det mesta på den fronten. Det brukar i och för sig bli jättebra. Men jag vill gärna hjälpa till!

Dagens lucka har så många fina produkter. En sänghimmel som skulle bli en fin koja för sönerna och fina detaljer som moln-kudden till sönernas rum! Håller tummarna att jag får slå in dessa julklappar till sönerna. Överraska både barn och frugan! ;)

Annica Haglund

Om vi vann detta snygga kit på Numero 7, kunde man tro att Anna-Lisas rum är i heaven. 👼🏻

Anonym

Detta skulle va så fint i vår lilla tjejs barnrum som känns lite tomt med enbart spjälsäng och en fåtölj att mata i. Hoppas därför på vinst för att kunna göra rummet mer mysigt 💗

Evelina

Jag studerar på universitetet så det gäller att planera, utnyttja rabattkoder och liknande för att få ihop julklappar till alla nära och kära. Igår fick jag reda på att min nyblivna kusin med familj bilar hem från norge för att vara med under julen. En liten flicka på 1,5 år som jag absolut vill ge en liten klapp till. Det som är perfekt med denna lucka är att det blir en klapp till hela familjen som de alla kommer uppskatta. Perfekt, 3 klappar i en och dessutom gratis! Kram på dig

Michelle - mamma till Leona & Loui

Åh, vi ska göra om kidsens rum eftersom de delar. Loui skulle gärna också ha en sänghimmel :D

hanna Svantesson

Min älskade systerson föddes nu i november, i vecka 26.
Lite liten sparv 860gram. Han fick två hjärnblödningar i samband med födseln, och oron har varit enorm. Jag är storasyster, men har ännu inte välsignats med barn, så detta är familjens första!
Min lillasyster och hennes sambo har varit helt fantastiska genom allt detta, och kämpar så för sin lilla pojk. Och jag är världens stoltaste syster och moster. Och nyblivna mormor och morfar ska vi inte ens tala om, de kan knappt prata om annat. Igår fick denna lille kämpa komma ur sin kuvös, testa kläder för förtsa gången, och idag fick han vara utan sin CPAP och istället ha en grimma! Och man börjar inse att han och dom faktiskt kommer komma hem! Så jag tävlar för deras skull, för att Lille Nelion ska få komma hem till ett fint rum. Som inte han bli så färdigt som man hoppats då han hade så bråtom till världen. Tack för en fantastisk kalender och blogg, som alltid Linda. Önskar er en god Jul!

(denna komentar kan ha råkat komma två gånger, för det krånglade på min mobil)

Hannasvantesson på instagram

Anonym

Drömvinst! Vill så gärna ha en sänghimmel frn Numero 74 i sonens rum som en myshörna med mysiga kuddar och filtar, kanske en myspöl också, tänk vad mysigt 😍 Han älskar att krypan in i en kartong vi liksom bara inte kan slänga eftersom han använder den som tält, men då skulle han kunna ha sänghimmeln som tält istället och gömma sig där inne, eller krypa upp och kolla i en bok ❤️ Han skulle älska det! (och mamman också) Och vimplarna är ju så himla fina!

Anonym

Drömvinst! Vill så gärna ha en sänghimmel frn Numero 74 i sonens rum som en myshörna med mysiga kuddar och filtar, kanske en myspöl också, tänk vad mysigt 😍 Han älskar att krypan in i en kartong vi liksom bara inte kan slänga eftersom han använder den som tält, men då skulle han kunna ha sänghimmeln som tält istället och gömma sig där inne, eller krypa upp och kolla i en bok ❤️ Han skulle älska det! (och mamman också) Och vimplarna är ju så himla fina!

Anna G

Min systerdotters favoritsyssla är att leka gömme. En sänghimmel, förutom väldigt mysig, utmärkt att gömma sig i :D Skulle gärna vilja ge detta kit till min favorit.

Mia Korch

Denna underbar inredning hade vart så fin i lillans lekrum, för en liten myshörna med kuddar och sänghimmel är väll alla flickors dröm!

Anonym

Min dotter har ett em fått, det vill jag liva upp, så det inte känns mörkt och grått. En vimpel skulle rummet piffa och, sänghimmeln göra det mysigt, när hon kudden ska sniffa. Vi hoppas på tur så man i hennes rum kan få en skön lur!

Emma

En sänghimmel så otroligt fin och vacker,
här under vill vi lägga våra dyrbaraste skatter.
Vår prins skulle bli lyckligast på denna jorden bli,
Om han på julafton skulle få en julklapp med detta innehållet i.
Älskade lilla vackra prins,
Tack för du hos oss finns!

Ann-Sophie

Oj vilken dröm att få nytt och fräscht i lillkillens rum 6 år och då vill man börja leka med kompisar hemma och behövs möbler att sitta på leka på umgås på.. vilket fantastiskt pris på alla sätt å vis du måste på riktigt vara jultomten Linda Blom <3

Anonym

Älskar deras produkter! Och vem skulle inte vilja sova i ett mysigt krypin med varma och mjuka färger. Tyger gör så mycket för ombonad och det är något jag skulle behöva till dotterns krypin då det prioriterats bort i mycket annat man hels tiden behöver och som ska fixas. Håller tummarna på vinst. ✊🏻 Följer miniroom på instagram.

Anonym

tt fixa lillans rum är inte lätt
Vad ska man välja
för att få till det rätt?
Inredning är inte min starka sida
Men vill ju inte att lillan
för det ska lida
Att vinna detta skulle göra mig otroligt glad
Och lillan skulle ha det fint var dag!

Madeleine Leonnie

Jag vill skapa världens vackraste och framförallt TRYGGASTE rum till mina kottar - detta vore en fantastisk vinst!

Följer på Instagram som mageleka.

olivia

Vill vinna detta kit till min sons rum som jag ska börja inreda. Det skulle bli så fint med en isblå sänghimmel och vintage blue på vimplarna! Önskar att kunna ge honom detta i julklapp i år. Han blir då 8månader :)

Anonym

Håller på att renovera övervåningen där vår dotter ska få sitt allra första egna rum. Detta hade gjort lyckan än mer total när hon äntligen får kliva in sitt färdiga rum... ❤

Annette

Till dotterns rum denna gåva
hon skulle bli lyckligast i världen kan jag lova.

Anonym

Håller på att renovera övervåningen där dottern ska få sitt allra första egna rum. Detta hade gjort lyckan än mer total när hon äntligen får stiga in i sitt nya rum...❤

JoHaNNa - Kreativ Ensamstående Mamma

jag vill vinna så jag kan sätta upp en sänghimmel i dotterns nya rum. har alltid drömt om en sån men inte haft råd. vore pricken över i:et med en :)

Anonym

Detta vore ju den perfekta julklappen till vår dotter. 😍 Jag har drömt om denna sänghimmel såå länge. Jag håller tummar och tår! ✊🍀
Louisejonsson89@gmail.com

Anonym

tt fixa lillans rum är inte lätt
Vad ska man välja
för att få till det rätt?
Inredning är inte min starka sida
Men vill ju inte att lillan
för det ska lida
Att vinna detta skulle göra mig otroligt glad
Och lillan skulle ha det fint var dag!

Anonym

Åh vad jag hade velat gett detta till mitt fantastiska lilla syskonbarn. Världens tuffaste prematurbebis som klarar allt och som alldeles snart ska få eget rum.

Johanna

Sonen har just fyllt ett och en fin sänghimmel kanske kan göra att lillkillen vågar sova själv och då flyttar in i eget rum.

Anonym

Vi flyttade till radhus i somras och äntligen fick tvillingarna varsitt rum och inte bara storebror. Dock är jag föräldraledig och sambon har startat nytt bolag så vi står utan inkomst. Det kliar i mina fingrar att få börja inreda deras rum!!

Anonym

Min lille kille här hemma har nyligen blivit storebror och just nu är det många känslor att ta hand om. Om jag skulle vinna detta kit hade vi gjort om lite i hans rum till en mysig myshörna där bara han och jag kan läsa sagor, vara tillsammans och få fina minnen ihop ❤️

Björn Karlsson

Jag skulle så gärna vilja ge min älskade prinsessa ett fint rum...
När jag ser dig leka med brorsans ärva möbler, jag känner mig lite dum...
Jag vet med mig att ditt rum inte haft högsta prioritet...
Trots att du är den absolut finaste flickan jag vet.
Dotterns drömrum ska vara glittrigt och rosa...
Gärna med mycket fluff och allmänt kuriosa!
Under en sänghimmel och på en molnkudde kommer du kunna drömma dig bort...
Väntan på jultomten kanske kan bli kort...

Anonym

Sänghimmel är en dröm 5 åringen har, får hon välja blir det nog en rosa eller lila 🎀 och jag har ju kört fast lite i hennes del av rummet så lite lyxigt piff skulle defenetivt inspirera mej 😍

Anonym

Min son ska snart få ett eget rum så denna vinst hade suttit helt perfekt!

Anonym

Efter att ha vart ofrivilligt barnlös i flera år, fertilitetsutredning och tre kurer pergotime fick vi i höstas äntligen våra efterlängtade tvillingar som självklart förtjänar världens mysigaste rum med sänghimmel och vimplar från Numero 74 💜

Carolin

För snart 12 veckor sedan föddes vår lilla kille. Sen en vecka tillbaka sover han i egen säng. Nu börjar vi planera för när han är så stor att han kan sova i eget rum. Vilken dröm det då skulle vara att inreda med den fina sänghimlen och vimpel.

Anders

Den här hade varit perfekt till min mellanson som älskar prinsessor. Han hade nog verkligen tyckt det hade varit mysig med en sån här.

Anonym

Jag vill bara vinna detta, skulle vara så kul att få ge de till min son. Han har så ”omysigt” rum

Emelie H

Det ser jättefint ut !
Så där vill jag ha det hemma hos oss också !
Jag vet någon som skulle bli extra glad !

Anonym

Snart dags för flytt till större lya och med en bebis i magen behövs inredning till mini’s rum 💕

Anonym

Denna sänghimmel har jag drömt om så länge.. det vore fantastiskt roligt att få ge en till min dotter i julklapp. Den skulle passa perfekt! Allt från numero 74 är helt galet fint!😍 Jag håller tummar och tår ✊🎄✨

liselotte

Detta skulle passa perfekt att vinna, min dotter har precis flyttat till en större lägenhet där hennes 2 små barn har fått ett eget rum, och detta skulle passa perfekt att inreda deras rum med.

Anonym

Vackra saker för att skönhetssömnen få, skulle passa mina små. Att med dessa pryda rummet där de bo, ger mot kvällen lugn och ro.

Anonym

Allt för att sonen på 1,5 mån ska få ett mysigt rum i vår nyinflyttade lägenhet ❤️

Anonym

Jag drömmer om en sänghimmel i sonens rum som vi ska göra till en myshörna med massor med kuddar och gosedjur 😍 och vimplar är ju så snyggt.

Anonym

Åh! Det här skulle vara klappen med stort K, jag och min lilla prinsessa skulle sova gott om natten under denna fina himmel. Så fantastiskt drömmigt vinst. 🌲🌟💕

Sara

Bor trångt så delar sovrum med sonen men får inte riktigt till det så det blir mysigt vid hans sång så då vore ju detta perfekt :)

Mela

Så otroligt fina saker. Hade varit rena drömmen att få pynta min gosses rum med, han är beräknad i mars 2018 så perfekt att fördriva tiden med. Myshörnan hade varit komplett :)

Jessica

Jag skulle vilja ge detta kit till min lillasyster i julklapp, hon är en ensamstående mamma med 2 småbarn och hon har varken tid eller pengar att inreda barnens gemensamma sovrum.

Anonym

Har suktat efter dessa sänghimlar länge men inte riktigt känt att vi haft ekonomin till dem. Det vore ju en dröm att sätta upp en sådan över lillans säng -lika mysig som vacker för ögonen att se på! Att dessutom få dekorera med de fina vimplarna och mysiga molnet skulle denna mamma skutta högt av glädje

Anonym

Jag har önskat en sänghimmel till vår sons rum sen han föddes för två år sedan. Jag hoppas och tror att han kanske hade sovit bättre i sin egen säng då eftersom det blir så mysigt och ombonat. Visst är det mysigt att sova med honom i vår säng, men de där ninjasparkarna i ansiktet kl 03.00 skulle jag gärna slippa 😂

Camilla%2520wiklund

Vilken underbar julklapp det här skulle bli, till en liten tjej som äntligen ska få eget rum! Hon skulle bli överlycklig, och jag med, för jag har lägsta sjukpenningen och den räcker tyvärr inte till så här fina klappar. Följer på instagram som lillakarlsbyn

Maria

Sänghimmeln jag själv aldrig hade när jag var liten, vill självklart ge bästaa julklappen till kusinen och hans tjejs nyfödda barn!

Anonym

Åh en sänghimmel till stora killen som går ifrån spjälsäng till växasäng hade vart så mysigt, en alldeles egen myshörna han hade fått 💛

Malin R

Det finns en person som sätter pricken över i:Et,
som genom sin existens förgyller livet!
Som leker, busar och kommer med kloka ord,
som nyfiket studerar omgivningen och vår jord!
Som älskar att sitta i våra famnar och bara slappa,
vi är så glada över att vara just Lilys mamma och pappa!
Detta vackra set skulle verkligen sätta pricken över i:et
i denna fantastiska skapelses rum, där hon spenderar en stor del av livet <3

Anonym

En sänghimmel att krypa in under och läsa kvällssagan hade varit jättemysigt. Hade vi vunnit så hade det blivit många mysiga sagostunder under sänghimmeln.

Maddie W

Jag fyller år imorgon! 28 år! Hipp hipp hurra!
Det skulle jag gärna fira genom att vinna detta paket till barnens rum. Jag har nämligen tittat på den där sänghimmelen så länge, men inte kunnat ta mig råd med gott samvete. Vilken grej om jag vann den då! Drömmar kan slå in!
God jul! <3

Åsa Wiberg

Snart är Sveas sovrum klart, hennes första! Då ingen inredning är fixad utom sängen så vore detta kit bli fröet till något vackert.

Anonym

Länge spanat in den fina sänghimmeln, äldsta dotterns rum börjar nu stå färdigt efter renovering från bebisrum till stor tjejsrum. Både hon och jag skulle bli överlyckliga för lite mysfaktor i rummet.

Anonym

Hade vart fantastiskt kul att piffa till dotterns rum med detta :)

Anonym

En sänghimmel i minstingens rum har jag länge funderat på! Hoppas hoppas på vinst denna gång.

My

Hade varit perfekt till dotterns blivande rum :)

Anna

När vår lilla ett eget rum nu ska få,
ett eget litet krypin, en mysig vrå,
med fina tapeter och golv helt nytt,
önskar jag att jag hade kunnat sytt!
Vad skulle passa bättre än detta underbara set med tre?
Vackra detaljer som ögat vill se!
Nu kan jag ju inte sy, det skulle inte blir bra,
jag hoppas istället att turen med mig ha!

Anonym

Åh jag skulle vilja detta fina set till min svägerska som väntar en liten knodd i maj 😍

Erika

Vi håller på att inreda dotterns rum nu när hon ska flytta till eget rum.
Har länge gått och drömt om denna sänghimmel och att kunna inreda till ett riktigt mysigt flickrum.
Skulle bli överlycklig för vinst 😘🌸🙏

Anonym

Efter en riktigt oturs vecka i samband med renoveringen utav tvättstugan så skulle detta behövas för att pigga upp mig och barnen. Våran vvs:are råkade ställa till med vattenläckage och vi har fått leva utav kök, tvättmaskin och utan vatten i snart två veckor, ja du förstår säkert hur jobbigt det varit med två små barn i huset 😂 Förhoppningsvis är vi snart tillbaka på banan. Massa oväntade kostnader har också såklart dykt upp, en olycka kommer sällan ensam. Känns sådär nu just innan jul, därför hade jag blivit överlycklig om vi vann. Vilka fina klappar barnen hade kunnat få ❤️ Håller tummarna!

Anonym

Att göra en egen vrå i stugan åt vår lilla tjej hade ju varit toppen. Pojkarna har en egen sovstuga så dn myshörna åt pinglan med dessa prylar gade carit toppen

Anonym

lilla bebisen i magen, gör att vi är i renoveringstagen. Ett rum ska ordnas till liten, då tapet och golv var försliten. Att få inreda rummet med lite extra mys, skulle förhoppningsvis göra att det ska bli riktigt fint till vår kommande lilla pys.

Anonym

Det hade varit perfekt för min lilla.bebis som kommer i februari

Linnea

Jag skulle vilja vinna till min svägerskas lilla dotter som föddes i v.23 och som nyligen fått komma hem från många månader på sjukhus. Jag vill att hon ska få en välkommen hem present i form av ett fint ombonat rum.

Anonym

Åh vad jag hade velat gett detta till mitt fantastiska lilla syskonbarn. Världens tuffaste prematurbebis som klarar allt och som alldeles snart ska få eget rum.

Anonym

En dröm att få inreda min dotters första egna sovrum med dom här fina prylarna! Vi har efter många år äntligen köpt vårat första hus! Efter en kamp på sjukhus pga för tidig födsel och en vikt på 631 gram vill jag ge henne allt för att hon orka kämpa vidare!

Anonym

Mamma och pappa har köpt nytt hus,
Här kan jag hitta på många roliga bus.
Men mitt rum är ännu inte klart,
Jag hoppas att det blir snart.
Prinsessor, sänghimmel och myspys,
Det ryms i mitt rum med massa bus.
Om jag vinner dagens lucka,
Kan mamma och pappa börja utan att sucka.

Mamma följer på miniroom på Instagram också såklart!

/Leah 2år

Anonym

Åh! Skulle vara fantastiskt att få ge vårt tredje lilla hjärta som kommer i början av nästa år en fin babyhörna i vårt sovrum <3 Håller tummarna :-)

Anonym

En sänghimmel till sonens tomma rum. Det enda han har är ett skrivbord och en säng. Vita väggar, känns som ett sjukhus. Och där är vi så ofta pga min sjukdom så att få in något mörkt och mysigt hade varit underbart. Följer miniroom på insta sedan länge :)

Anonym

Vilken drömvinst ❤️ Med dessa produkter från favoriten Numero 74 skulle dotterns rum bli ett riktigt mysigt krypin!

Anonym

Har en 6 åring som inte vågar bjuda hem sina nya skolkompisar för hon är ängslig att dom ska tycka att hon har ett tråkigt rum. Med denna vinst skulle jag kunna göra hennes rum riktigt mysigt och då skulle hon förhoppningsvis känna sig trygg i att bjuda hem sina nya vänner 💕
Elinadahlgren07@hotmail.com

Anonym

Om jag skulle ha turen och vinna så skulle jag ge sänghimeln och vimpeln till mitt fina gudbarn Li. Dom små ögonen skulle lysa som stjärnorna på himlen ✨✨

Anonym

Denna vinsten hade gjort sig sååååå fin i vår lilla Mollys rum. En perfekt födelsedagspresent till lillan som blir 2 år den 11 dec / insta: vinja🎈🦄🎁🌸🎀

Anonym

Wow ✨ skulle så gärna vinna detta till sonen.
I februari flyttar vi till hus och sonen ska få sitt första rum. Det vore underbart att få möjlighet att göra en riktig myshörna till honom. Under sänghimmeln skulle vi ladda upp med massor av kuddar och gosedjur där vi kunde ha många mysiga stunder tillsammans ❤️

Följer på instagram och håller tummarna ☺️

Anonym

Åh, jag har länge velat ha en sådan vacker sänghimmel men inte känt att det varit möjligt att lägga de pengarna på en. Försökte mig därför på att sy en egen som inte alls blev så fin som de här är! Jag skulle bli så himla glad över att få hänga en sådan över vår dotters säng. Det skulle bli en fin julklapp både till mig och henne. ;) Jag håller alla mina tummar för vinst denna gång. ✊🏼😍

Elina

Har en 6 åring som inte vågar bjuda hem sina nya skolkompisar för hon är ängslig att dom ska tycka att hon har ett tråkigt rum. Med denna vinst skulle jag kunna göra hennes rum riktigt mysigt och då skulle hon förhoppningsvis känna sig trygg i att bjuda hem sina nya vänner 💕

Anonym

Att kliva in i ett barnrum ska vara som att besöka en liten del av en mängd olika sagor. Textilier i olika former med sagolika nyanser skapar magin som för barnet djupt in i sagan och lekens värld. Att leken både kan utveckla och läka små barn är verkligen en fantastisk förmåga hos oss människor, det innebär ju att leken är otroligt viktig för alla som är små (och rolig även för oss stora). Numero74 har fångat känslan, de bjuder verkligen in till en magisk plats där man vill stanna och det vill jag ge mitt barn.

Jennifer Lindberg

Gillar såklart :)
Skulle vara perfekt att inreda ett nytt gulligt litet rum, så sött med vimplarna i fönstret och sänghimlen över spjälsängen! Skulle bli såååå fint!

Anonym

Nu när lillebror skall få ett eget rum, skulle detta paket vara en dröm. En mysig hörna skulle det bli, att ligger under sänghimmlen och läsa massa sagor i 😍

Anonym

Vi ska snart flytta till ett hus och vad hade passat bättre än en riktig mysig myshörna under sänghimmelns skydd. Det kan ju vara skrämmande med ett helt nytt hus, med alla nya skrymslen och vrår.
Då kan myshörnan bli en trygg och lugn plats.
Jag föreställer mig hur vi hänger upp små lampor i den och har massor med kuddar (förhoppningsvis molnkudden också) och gör gosigt med filtar.
I vår nya mys-koja kan vi sitta i timmar och bara gosa eller läsa sagor.❤️❤️ Håller alla tummar.

Sofia


Att kliva in i ett barnrum ska vara som att besöka en liten del av en mängd olika sagor. Textilier i olika former med sagolika nyanser skapar magin som för barnet djupt in i sagan och lekens värld. Att leken både kan utveckla och läka små barn är verkligen en fantastisk förmåga hos oss människor, det innebär ju att leken är otroligt viktig för alla som är små (och rolig även för oss stora). Numero74 har fångat känslan, de bjuder verkligen in till en magisk plats där man vill stanna och det vill jag ge mitt barn.

Anonym

ska snart flytta till ett hus och vad hade passat bättre än en riktig mysig myshörna under sänghimmelns skydd. Det kan ju vara skrämmande med ett helt nytt hus, med alla nya skrymslen och vrår.
Då kan myshörnan bli en trygg och lugn plats.
Jag föreställer mig hur vi hänger upp små lampor i den och har massor med kuddar (förhoppningsvis molnkudden också) och gör gosigt med filtar.
I vår nya mys-koja kan vi sitta i timmar och bara gosa eller läsa sagor.❤️❤️ Håller alla tummar.

Mari B

Med en sänghimmel skulle lillasyster få det mysigt i sin lilla hörna och även bra för nyfikna ögon som hon har. Så pass nyfikna så hon har svårt att sova, men med en sänghimmel kan man dra för så slipper hon vara nyfiken och kan sova.

Anonym

Det hade passat perfekt i det rum som snart ska bli barnens egna. 😍😍 hittills har de sovit inne hos oss, men jag ser fram emot att snart göra ett mysigt krypin till dem! Du har så fina luckor Linda 😱😁😍❤️

Becky

Lilla Theo föddes förra veckan och jag som hans moster måste hoppas på den underbara sänghimlen från Numero 74! Det skulle vara mycket skönare att sova med en säng himmel ovanpå sängen! 🍀🍀🍀

Anonym

Men JA! 😍 som jag har spanat in och drömt om denna sänghimmel...!

”Ett nytt litet mirakel i magen nu bor,
Vår förstfödde ska nämligen i februari bli storebror!

Mamman älskar barn och inredning såklart,
Och vill ge barnens nya rum en mysig grund och start

Sängliggandes i månader fyra för att inte föda för tidigt,
det innebär att shopping och sånt är ett minne och helt enkelt osmidigt

Vi hoppas och håller tummen nu,
Men vinner någon annan lycklig blir vi långt ifrån sur! ”

Tack för en jordnära och kärleksfull blogg Linda :) /Emelie

Anonym

Efter att inte ha sovit en helt natt på snart 3,5 år har vår dotter fått ny säng (som vi hoppas att hon ska trivas i så pass bra att hon inte skall vakna varje natt och vilka sova hos oss). Med en så fin ssänghmmel tror jag att dröm blir verklighet. Jag håller tummarna. God jul!

Anonym

Men JA! 😍 som jag har spanat in och drömt om denna sänghimmel...!

”Ett nytt litet mirakel i magen nu bor,
Vår förstfödde ska nämligen i februari bli storebror!

Mamman älskar barn och inredning såklart,
Och vill ge barnens nya rum en mysig grund och start

Sängliggandes i månader fyra för att inte föda för tidigt,
det innebär att shopping och sånt är ett minne och helt enkelt osmidigt

Vi hoppas och håller tummen nu,
Men vinner någon annan lycklig blir vi långt ifrån sur! ”

Tack för en jordnära och kärleksfull blogg Linda :) /Emelie

Anonym

Vår flicka på 4 år ska sitt egna första rum snart få.

Ett eget litet krypin där kompisarna bara kan ramla in.
Leka, busa, hoppa och gå så de knappt kan stå.

När de trött blir efter allt vimmel, kan de mysa under en fin sänghimmel.

Detta fina kit från miniroom skulle sitta mitt i prick, så rummet kan gå en extra kick! 🌸

Gillat! 🌲

Anonym

Detta set var nog bland de finaste accessoarerna jag sett! Håller tummar och tår för denna vinsten!

Följer på Insta, heter belliellan där!

Ana

Perfekt vinst i dagens lucka! Jag har en väninna som snart ska flytta till ett nytt boende och har tre underbara barn. Vinsten hade gjort att jag skulle kunna överraska med massa smart och praktisk inredning <3

Mathilda

I maj vi nu väntar smått.
Bebis kommer med en sådan sänghimmel att sova gott.
Med en molnkudde bebis kan drömma sig bort en stund,
för att sedan återvända när den sagt hejdå till John Blund.
Bland vimplar i sitt nya rum bebis ska trivas,
och vi får hoppas att det ger mindre tid att kivas ♥

Rebecka

Har drömt om den sänghimeln i grått alldeles för länge! Det är dessutom min födelsedag idag, så turen bör ju vara på min sida.. En alldeles ljuvlig vinst, för fin för att låta bli att delta i tävlingen! Håller alla tummar & tår för att jag & mina tjejer ska få mysa i denna med böcker framöver, tillsammans med kudden & en underbar ljusslinga.

Anonym

Älskar älskar dessa sänghimlar! Storasyster har en och nu måste ju lillebror få en oxå!

Anna L

Har aldrig riktigt fått fason på sonens rum och han som tycker att allt är så vackert. Nu är det hans tur! <3

Maria

Jag har visst ett litet barn kvar i mig och vill ha sänghimmel för mig själv!

Johanna Lingefors

Jag har länge om denna himmel drömt, Tyvärr verkar det vara något som tomten har glömt.
Tänk om barnen i ett mysigt rum fick vakna, Då kanske de skulle somna om och inte mamma & pappa sakna.
Jag hoppas att du på denna motivering nappar, för mina barn vill ha mjuka klappar :D

Linnéa Olsson

Detta är exakt vad jag hade tänkt att skaffa till dotterns myshörna på hennes nya rum. Vi har precis flyttat in i en ny lägenhet, men min sambo och hennes pappa gick hastigt bort för 2 månader sedan. Så nu sitter jag här som sjukskriven student som vill ge min dotter hela världen <3

Belinda

Dessa lite mystiska färger skulle passa utmärkt i min dotters rum! Hon tycker hennes rum är för ljust i färgerna, så dessa lite nedtonade skulle nog bidra till att det blir mysigare och tryggare :)

Anonym

Våran dotters rum börjar att forma sig och vi väntar en lillasyster i februari. Hade blivit så glad över ett kitt att få starta inredningen med 🙏💖💖😙😙 negin_91@msn.com

Anonym

Barnens rum är just nu bara ett rum utan själ. Jag skulle så gärna vilja ge de det där rummet som de vill ha kompisar i, det där rummet där de kan krypa ihop i läshörnan med en bok. Detta pris skulle vara en lång bit på väg åt rätt håll :)

Anonym

Är en av mina drömbilder att ha en sådan här sänghimmel ovanför lillans säng, suktat efter en från Numero 74 länge men inte riktigt känt att jag som föräldraledig haft ekonomin till det. Att dessutom få dekorera med de fina vimplarna och mysiga molnet skulle göra att jag hoppade högt av glädje :-)

Anonym

Vill jättegärna göra döttrarnas rum mysigare mha detta!

Anonym

Sonen önskar sig en ”sängkoja” så hade varit perfekt till hans rum 😊

Anonym

Storebror har en fint färdigt rum så både han och vi är nöjda med. Lillasyster har däremot inte fått något alls i sitt rum ännu och med detta skulle vi kunna ge henne ett precis lika fint rum - och sedan lägga våra egna pengar på bra och meningsfulla leksaker åt båda barnen :)

Följer självklart miniroom på instagram!

Amanda

Åhh min prinsessa skulle bli så lycklig över att hitta detta under granen! Skulle vara underbart att kunna ge henne detta!

Anonym

Har en stor önskan om att snart bli gravid och kan inte låta bli att i tanken inreda det framtida barnrummet och dess saker skulle passa så fint in där :)

Lena E

I sänghimmelstältet kan liten (och även stor) vara i fred från slammer och stoj. Det är skönt att ha en alldeles egen koj. Däri kan vi läsa sagor eller ha annat skoj. En liten tupplur är också skönt när man är loj.

Anonym

Hej hej.. Jag har länge sneglat på dessa underbara sänghimlar ifrån Numero 74 men inte riktigt lyckats motivera ett inköp, herrn här hemma förstår inte mysighetsfaktorn ;) Vore drömmen att ha turen att vinna en!!

Malin Eek (instagram: maalliis)

Man vill ta vara på alla små tillfällen,
att gosa med sina små hjärtan om kvällen.
En sänghimmel, kuddar och snygg vimpel,
så skulle nedvarvning inför läggdags bli simpel.
Läsa en bok här inne och mysa,
så skulle mina flickors ögon av lycka lysa!

Följer såklart er båda och hoppas på denna julklapp :)

mariaosterskog

Hej hej.. Jag har länge sneglat på dessa underbara sänghimlar ifrån Numero 74 men inte riktigt lyckats motivera ett inköp, herrn här hemma förstår sig inte på mysighetsfaktorn ;) Vore ju en dröm att ha turen att vinna detta set!

Tatiana

Jantelag släng dig i väggen är du snäll,
för denna motivation kan jag komma att få skäll.
Här passar det inte att säga man är bra,
men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja.
Jag är mamma och väldans bra, så det så,
leker, stöttar, uppfostrar och håller på.
Vill kunna glädja de små lite extra ibland
med detta underbara kit från Numero 74's brand!

Annika - drömmen om 11 barn

Jag håller på att färdigställa flickornas rum efter att vi precis flyttat hem, då vårt hem brann för tre månader sen. Vi förlorade typ allt, förutom utvalda minnesgrejer.
Detta presentkort skulle helt klart göra att jag får möjlighet att ge dom det prinsessrum de så väl förtjänar <3 Ett rum med mer personlig touch än vi annars har möjlighet att ordna för närvarande.

Följer på insta (drommenom11barn)

Anonym

Åh, en sänghimmel till yngsta dotterns rum har stått på önskelistan länge. ☄💕 Drömmen vore en från numero 74. De fattas något "mysigt" i hennes rum och en sänghimmel skulle göra rummet komplett. Väntar vår tredje lille skatt (bf februari) och vimplar och kudde skulle få vara i bebisens hörna. Följer såklart på Instagram. 🤗💗 /Rosasophia

Emelie

Detta skulle jag vilja vinna till mina tjejer, tycker det ser så mysigt ut att ha ha en sänghimmel i ett hörn med en massa kuddar så kan man läsa deras favoritböcker för dom där :)

Anonym

Drömmen till bebisen i magen ❤❤ Tänk att få boa med det här innan hen kommer i januari!

Anonym

Det här skulle jag vilja vinna till min dotter så att vi kan inreda en egen hörna i vår lägenhet (2:a, så tyvärr kan hon inte få eget rum än) till henne.

Elin A

Vilken drömvinst! Jag är en trogen följare av både dig och miniroom sedan år tillbaka! I vårt lilla hus har bara ena sonen ett eget rum, och nu har jag precis fått jobb så vi kan äntligen börja leta större! I ett kommande, EGET rum till storebror vore denna vinst helt underbar 😍😍

Elin A

Vilken drömvinst! Jag är en trogen följare av både dig och miniroom sedan år tillbaka! I vårt lilla hus har bara ena sonen ett eget rum, och nu har jag precis fått jobb så vi kan äntligen börja leta större! I ett kommande, EGET rum till storebror vore denna vinst helt underbar 😍😍

Patricia

Åh detta önskar jag mig till det kommande barnrummet! Vi måste helrenovera det innan mini kommer ut så det vore roligt att kunna få göra lite fint där inne sen 😍

Emmy

Hur fint vore det inte att vinna ett helt sett till mini i magen nu när vi flyttar till större lya och mini får ett eget rum 😍 älskar din årliga adventskalender med massvis med finfina priser varje år👌💕

Elina T

Världens drömvinst! Har följt din blogg i säkert 6-7 år nu. Jag har en son som är i samma ålder som Selma, tycker de är superroligt att se hur er vardag ser ut och även i utveckligen man ser i barnen var och varannan dag.
Nu är de så att sonen ska bli storebror för första gången till en liten lillasyster. Hon är beräknad nu i januari och drömmen skulle vara att kunna sätta upp just en sänghimmel och få ett trygg liten mysig plats i hennes hörna.

Catharina

Vi har en son på snart 4 månader som heter Lionel. Vi ska börja inreda hans egna rum nu och dessa inredningsdetaljer skulle passa så bra. Verkligen jättefina😊Hoppas hoppas hoppas🙏🏻💕

Sandra n

Vår flicka på 4 år
Ska snart sitt första egna rum få.

Längtan efter att fixa ett mysigt krypin
Där hon kan busa med vännen sin.

Ett fint kit från miniroom skulle bli mitt i prick
Så mamma och pappa kan ge rummet en extra kick.

En sänghimmel så bonad och fin
Att sitta och mysa i.

Längtan är så stor att dagen blir lång
Men tänk om posten med ett paket kom.

Elli

Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna detta kit mtill vår lille prins här hemma. Just nu är hans rum kalt och i oordning i väntan på ett försenat fönsterbyte som skall påbörjas i veckan. Det vore underbart att få lyxa till hans rum och göra det riktigt mysigt och fint igen. Att sen få kura ihop sig i sängen under en mysig och magisk sänghimmel inför kvällsläsningen vore mer än underbart för vår fyraårige bokälskare.

Insta: wiggosmamma

Robin

Under julgranen i all sitt glimmer,
Önskar vår son att han detta paket finner.
Med en sänghimmel så fin & grå,
Vi föräldrar ett lyckligt barn kommer få.
Så snälla tomten skynda på,
Då vi har en son, som längtar så.


Johanna W

Perfekt när båda barnen kommer få varsit rum till våren! ❤️

Felicia

Sänghimmelen från numero 74 jag ständigt jagat men aldrig jag hittat den jag behagat.
Tillfälligt slut o månaders väntan. Jag känner det på mig, nu är det dax. En klapp under granen, tänk vilken flax! 🎅🏻🎅🏻🎅🏻

Jessica

Hade blivit så himla glad för den här vinsten då en liten lillebror vi fått och ett nytt rum till honom vi skall börja planera. Att få inreda ett mysigt litet krypin till honom hade varit så himla fint, där skulle vi kunna ha många härliga, busiga och mysiga stunder ihop. Hoppas så på denna vinst:)

Jonna

Du anar inte hur länge jag har suktat efter dessa grejer!?
Sänghimlen har jag drömt om i flera år och när jag såg den ihop med vimplarna på Pinterest har jag inte kunnat släppa dom heller 🙈
Jag har gjort egna i papper och satt upp men det blir inte riktigt samma sak haha.
Just nu så har barnen min gamla sänghimmel från mitt flickrum, de älskar den men den ser för jävlig ut - den ser ut som myggnätet som Gud glömde, håligt efter amå pillande fingrar, saxar och annat vasst... tänk om det kunde fått hänga en riktig sänghimmel där istället. Skulle vara som ett smycke för barnrummet 💜

Mathilda

Nu när vi ska börja fixa i barnrummet vore ju detta perfekt. 🙏🏼