T i s d a g

Hej vänner!
Tisdagen är här och jag har haft ännu en natt där jag vaknat flera gånger. Så mycket saker som stör min nattsömn mest hela tiden. Barn, tankar, hund och så fortsätter det. Selma har börjat komma in till oss varje natt igen nu och har ett enormt närhetsbehov. Hon sover klistrad mot mig och det är knappt så jag kan röra mig. Hon är ju trots altt snart 5 år och 15kg, så det blir lite mer att trängas med än när man samsover under bebistiden, haha.
 
Igår var vi ute en stund på eftermiddagen med vännerna. Barnen var inte sprudlande glada bland all is, men det gjorde susen att få lite luft just där och då. Ikväll skall jag iväg, utan kids, och träffa andra efterlängtade vänner. Åh vad jag behöver det! Och saknar dom så attans mycket också, så det blir perfekt just ikväll : )

Nu skall jag återigen sätta mig och jobba med Formeli. Colin sover, Selma är på förskolan och Jimmy är sjukskriven för andra veckan.  
 
 
2
Jennifer

Samsovning alltså... Ack så mysigt, men även sjukt frustrerande ibland 😂 Min 13 kg tunga ettåring samsover med oss och har kommit in i någon period där hon ska ligga på mage tvärsöver mitt bröst och sova... Har andningssvårigheter och träningsvärk i bröstkorgen hela nätterna och sover inte mycket 😰

Tessan_mcwc

Känner igen det där lite även om min Adam är snart ett år bara men han måste ha närhet hela tiden. Han har sovit själv i sin säng i vårat rum länge! Men nu helt plötsligt så vill han sova med oss igen. Å han rör sig mer än någon annan unge ja träffat på innan. Han sparkas å knuffas hela natten.. så inte mycket sömn inte. Tur man har kaffe 🙌🏻🙌🏻🙌🏻❤️

Svar: Haha! Och jag dricker ju inte kaffe jag!!! :D
Linda Blom