Bilbana från Jabadabado + rabatt

Inlägget innehåller annonslänk från Ellos.
 
Jag måste bara tipsa om den här underbara nyheten - bilbana från Jabadabado. Jag är så svag för den där rena trä-färgen (som ni kan se på översta bilden så har Colin en del sådant i sitt rum). Tillsammans med vitt och grått blir det oslagbart. Sedan kan jag meddela att bilbanan blivit en stor favorit hos båda våra barn som leker med den varje dag. Ni som följer oss på instagram och har sett våra liveuppdateringar har sett mycket av den här banan redan.
 
Jag älskar att inredan med leksaker i dova färger (de färgstarka och högljudda leksakerna ligger i lådor) och just denna grå/vita finns det massor i. Det finns även identiska leksaker i fler alternativ som rosa, blått, men också mer klara och starka färger. Hur som helst! Bilbanan är ett perfekt presenttips i alla fall, Colin leker med den och han är snart 11 månader, men också Selma som är snart 4 tycker att den är jätte skojig. Finns att beställa massor från Jabadabado från Ellos.
 
Till det bästa! Idag får ni 20% rabatt på nästan hela sortimentet inkl. möbler, leksaker & varumärken med rabattkod "355430". Gäller vid beställning om minst 200kr.
1
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Vilken fin :)

Svar: Ja den är jätte fin och suuuperkul för barnen! :)
Linda Blom