Bloggledig födelsedagshelg

Och så var en kalashelg till ända i vår lilla familj. Inte mindre än tre av sex familjemedlemmar har nämligen fyllt år. Jag klev igår in på mitt sista år som 20-någonting och idag fyller vovarna hela tio år. Det känns helt sjukt.. Både att jag fyller 29 och att hundarna nu är tvåsiffrigt gamla. Mina små pälshjärtan.. Jag överraskades med sång och presenter på sängen igår. Hade önskat mig bland annat krukor från Ernst och lite annat smått och gott, och det var precis vad som fanns i mina paket (som fröken Selma öppnade åt mig, hihi)
 
Idag hade vi ialla fall födelsedagskalas för min släkt och det bjöds på blåbärstårta (tips om ni inte orkar göra egen någon gång - ICA Maxis är fantastiskt god!!) och sedan lite hembakat och lite köpefika. Gott gott, men framförallt det bästa sällskapet. Och så enkelt när man ibland känner för att inte köra all in. Barnens kalas älskar jag verkligen att fixa och dona inför, men när det kommer till mig som huvudperson så är det inte lika stor grej.. Möjligen nästa år när jag fyller 30 dock! Vi får se.. Då flyttar vi till vårt radhus några dagar efter födelsedagen.
 
 
10
Jossan

Grattis! :) Måste bara säga att din Jimmy är så charmigt snygg 😍

Svar: Tack : ) Hihi, jag är såklart beredd att hålla med dig ; ) Tycker fortfarande att han är lika snygg efter nästan 11 år tillsammans : )
Linda Blom

ANNAWII

Så mysigt <3

Amanda Jona [SPONTAN]

Låter himla mysigt, stort grattis i efterskott! :)

Madde / Livet som mamma lärare och doula i Dalarna

Åh grattis :)

Sara

Tycker din bror är så snygg haha 😍

Johanna M

Grattis grattis i efterskott!
Nästa år så kan ni både ha 30 årsfest o inflyttningsfest samtidigt 😊

blandare rostfri

Härligt :)

köksblandare med diskmaskinsavstängning

Grattis :)

MALIN SUNDIN - MOM TO BE

Ser riktigt trevligt ut :)

Charlotte%252520-%252520Mamma%252520och%252520Student%25253F%252520Jag%252520har%252520tipsen%252521

GRATTIS på födelsedagen (i efterskott)!

Svar: Tusen tack :)
Linda Blom