Fullspäckad onsdag

 
Hej på er!
Jag tänkte skriva måndag som rubrik, men insåg att det ju för sjutton är onsdag. Vi tillbringade hela förmiddagen till långt efter lunch på öppna förskolan med Malin och barnen idag. Det var jätte mycket småttingar i Colins ålder där idag, nästan bara faktiskt. Himla mysigt. Colin somnade i bilen hem och vaknade alldeles nyss. Selma passade på att vila i soffan framför en film.
 
Nu står Jimmy och fixar iordning något mellanmål till barnen, för snart skall vi åka till våra vänner i Forshaga och tillbringa resten av eftermiddagen/kvällen där. Det blir och äta något och sedan blir det väl fullt ös på alla barnen. Jag skall passa på att packa om skötväskan och lägga ned pyjamaser m.m. Känner jag våra barn rätt så lär dom somna i bilen hem och då är det alltid härligt när dom är klara för sängen redan innan.
 
Har ni haft en fin vecka hittills? : )
7
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så roligt det låter :)

Iza

Vad härligt ni verkar ha haft det! Senaste två veckorna har varit riktigt hemska här med sjukdom och vidrigt mycket skärmtid. Men vad skönt det är att det finns när man själv är sjuk. Men visst skulle det vara allra bäst att ge utrymme för att ha tråkigt också... men men. Dåligt samvete hade jag väl haft hur jag än gjort!

Emelie

Nyfiken på hur det går med Colins nattamning? Har en snart åtta månaders tös som ammas mkt på nätterna...

Svar: Nattammat har vi inte gjort sedan vi tog den kampen under en vecka i december. Det var damma för oss då, han snuttade sig igenom nätterna. Men efter den "kampen" har han inte ätit alls på nätterna och har också sovit i sin säng sedan dess :) Hur gammal är din tjej? :)
Linda Blom

Rebecca Adnell

Måste bara säga att jag älskar din header! Så härliga bilder :D

Svar: Tusen tack snälla :)
Linda Blom

Hanna Watson i Kanada

Vad fin header-bild du har nu :)

Emelie

Skönt att ni fick ordning på nattamningen. Min lilla tös är snart åtta månader.

Eva Eltén

Vi har också alltid med pyjamas när vi misstänker vi ska komma hem sent. Perfekt att bara kunna lägga ner barnen i sängen direkt 😊