Kaninhuset har fått lite nytt

I samarbete med Köp Barnvagn.
 
Som jag skrivit innan så blir jag som barn på nytt när det kommer till Mailegs fantastiska leksaker. Selma håller med och blev så himla lycklig när det flyttade in en liten matsalsgrupp och babysitter under gårdagen.
 
I samband med det fick jag möjlighet att ge er en rabattkod på ALLA produkter från Maileg. Ange kod "MAILEG15" hos Köp Barnvagn.
Vill ni handla i den fysiska butiken i Karlstad är det bara att visa upp detta inlägg och vill ni beställa online, men hämta i butiken, så är det bara att ange det i meddelanderutan när du lägger din order.
 
 
Hushyllan finns på rea hos Jollyroom just nu! Så himla stor och fin - hela 116cm hög!
 
5
Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna

Åh jättefint :D

Helena R

Huset är så fint!
Har tittat flera gånger på det , men jag vet inte riktigt om min 3 åriga kille skulle leka med det... är i valet och kvalet...

Isabel

Det här har inte med inlägget att göra men jag visste inte riktigt var jag skulle ställa den här frågan.

Jag har en besafe bilstol. Minns inte exakt vilken modell men en bakåtvänd med isofix, izi kid någonting tror jag den heter. Hur som helst. Stolen funkar jättebra och sitter stabilt i bilen MEN varje gång vi kör så klickar stolen typ en miljon gånger. Alltså, i varje sväng eller gupp så klickar stolen. Jag undrar om det ska vara så? Har försökt googla men inte hittat svar. Klickar era stolar?

Svar: Åh.. Nej! : ) Det skall absolut inte klicka! Har ni kollat så monteringen verkligen är rätt? : ) Annars tycker jag att ni skall kontakta BeSafes kundtjänst : ) Kram
Linda Blom

Mirre - Sweetwords

Ohh så fint hus

Isabel

Tack för svar. Basen sitter alltså stabilt och hårt och vi har monterat den rätt. Det är ju isofix också så monteringen inbjuder ju inte till så mycket fel :) det är alltså själva sittdelen eller vad man ska säga som är lite rörlig och klickar. Jag trodde det hade men fjädring eller något att göra men om det inte ska vara så måste jag såklart kontakta kundtjänst. Tack för svar.

Svar: Lite rörlig är stolen givetvis : ) Men det där klickandet tycker jag verkligen att ni skall kolla upp! Det behöver ju inte innebära något farligt, men förstår om det kan vara irriterande : )
Linda Blom