Måndagsjobb

Hej på er!
Jag har precis satt mig ned framför datorn för att få lite jobb gjort. Både när det kommer till denna lilla blogg, men också företagsgrejer. Det och musik i lurarna, himla härligt. Kommer på mig själv med att sitta och studsa på stolen stundvis. Är ni också sådana som varken kan vara tysta eller stillasittande när ni lyssnar på musik? Jag sjunger verkligen med i ALLT! Även låtar som jag tycker är dåliga..
 
Förra veckan fick mina barn för första gången någonsin födelsetavlor från mitt eget sortiment. Skomakarens barn går alltid i dom sämsta skorna, eller hur är det man brukar säga? Det har väl blivit lite så att jag sitter och gör dessa posters i mängder och därmed blivit lite mätt på dom. Men efter nystarten nu känner jag mig sådär glad och nöjd över dom igen och därför fick det bli två var till barnen. Lite extra roligt när man kan skriva deras "syskontitel" också såklart.. Selmas har dock inte kommit upp på väggen ännu, så det får bli ett av veckans projekt. Jimmy satte upp Colins innan helgen i alla fall. Blev jättefint bredvid hyllan.
 
3
Pauline Hurtig

Så fint! Jag har hängt upp de jag fick nu, är verkligen sååå nöjd :D Kommer att beställa flera i framtiden!

Svar: Men sååå roligt att höra! Gud vad glad jag blir :D
Linda Blom

Linda Cathrine Liljemalm

Hej Linda! Jag tänkte höra om du har lite tips. Jag har lärt mig otroligt mycket av allt du skriver om barn i bil och är så glad att du skriver om något så viktigt. Bebis här hemma är nu snart 4 månader och avskyr verkligen att åka bil. Vi har en Besafe Modular och jag tycker det ser ut som om han sitter bra i den. Det går bra när vi bär honom i det men så fort vi sätter det i bilen blir ha ledsen och får nästan som panik. Det är ingen skillnad om det är ljust eller inte, och vi försöker tajma in det med att han är mätt och nöjd i övrigt. Han tar i te napp. Detta har gjort så vi undviker att åka bil så mycket som möjligt men i la den måste vi ju och jag känner ångest inför varje gång. Så jag tänkte om ni fått några tips eller liknande under era utbildningar?

Svar: Det låter precis som Colin när han var liten bebis : ) Har du plockat ut huvudkuddarna och andra kuddar för att göra lite mer plats? : ) Om inte - gör det! Sedan kommer det säkerligen bli bättre när ni väl byter till stol nummer 2. Det är ganska vanligt att bebisar inte gillar sina babyskydd när dom börjar bli lite större och när han börjar kunna sitta stadigt så kommer ni kunna byta till stol nummer två. Colin var nästan 6 månader när vi bytte och sedan dess har han varit väldigt nöjd : ) I den mån det går kanske du kan sitta bak och försöka underhålla när ni åker tillsammans. Om inte annat så är det mest att härda ut som gäller.. Tyvärr :/
Linda Blom

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Fint :)

Svar: Tack :)
Linda Blom