Mysfredag + rabattkod på matkasse

I samarbete med Bra mat hemma.
Så var mysfredagen här och sista rätten i vår veckas matkasse i samarbete med Bra mat hemma ligger nu i magen på oss. Det blev tacotårta, veckans godaste rätt och perfekt avslutning på veckan och start på helgen. Det var verkligen så himla gott!! 5/5 i betyg av både mig och Jimmy!

Dessutom kan jag nu erbjuda er en rabatt som ger 250kr rabatt på en matkasse samt att det ingår en fruktkasse innehållande 4kg blandad frukt. Ange kod "Linda17" för att få rabatten! Gäller nya kunder.
 
RECEPT för 4 personer
Blandfärs 70/30 - 600g (all färs funkar givetvis)
Tacokrydda - 1frp
Färskost - 100g
Vispgrädde - 1dl
Salsa - 1dl
Majs - en liten burk
Tortilliabröd - 8st
Riven ost - 200g
(grönsaker som tillbehör)

Sätt ugnen på 200grader.
1. Stek färsen och krydda med tacokryddan. Blanda ned färskors, vispgrädde, salsa och majs och låt småputtra ett par minuter.
 
2. Lägg ut två tacobröd bredvid varandra på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut fyllningen på båda bröden, strö över riven ost och lägg sedan nästa lager bröd och fortsätt varva (tre lager fyllning). Avsluta med tacobröd och toppa med riven ost. (TIPS! Fyll blandningen över hela bröden! Jag var rädd att det skulle rinna ut och lämnade därför kanterna tomma, då blev brödet lite hårt i kanterna, så lägg ut fyllningen över hela bröden istället).
 
3. Sätt in i ugnen i ca. 20 minuter och skär sedan tårtan i tårtbitar och servera till sallad. Vi hade även créme fraiche och salsasås som tillbehör. MUMS!!!
4
Eme

Tycks ju vara 250kr rabatt för samtliga nya kunder just nu oavsett. Vet du om man alltså får ytterligare 250kr rabatt med din kod?? ;-)

Svar: Nej :) Det är alltså en rabatt som gäller hos dom just nu också (vet ej hur länge), men med Linda17 får man alltså en fruktkasse också samt att det är möjligt att min rabattkod gäller längre än deras :)
Linda Blom

Anonym

hej:kr håller du inte pä med formeli längre? sökte nämligen på dig och det står att du inte har några bolagsengagemang.. har du lagt formeli åt sidan?

Svar: Formeli är fortfarande registrerat, jag betalar samma skatt osv, bara att jag inte hunnit jobba med ordrarna. Så jag driver fortfarande enskild firma. Men har ju aldrig haft något aktiebolag.
Linda Blom

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så gott :D

Anonym

Vet du om fruktkassen behöver läggas till eller kommer den med per automatik?

Svar: Åh.. Det vet jag faktiskt inte. Men jag tror att det skall ske automatiskt! Skall kolla upp det! :) Skulle det inte funka så får dom såklart kompensera upp det! :)
Linda Blom