Onsdag

Detalj från Colins rum. Bordet från Netto är så fint och praktiskt och jag älskar hans nya C-lampa från Alice & Fox.
 
Hej på er!
Puh! Idag har jag suttit många timmar vid mitt skrivbord och gjort poster efter poster, adresserat och liknande. Det är fantastiskt roligt att vara tillbaka igen och det är roligt att kunder också verkar glada för det. Fick lite annorlunda bemötande idag gällande prissättningen, men så kan det vara :)
 
Nu har barnen precis fått i sig lite kvällsmat, så nu vankas nattning innan jag och Jimmy slår ned våra bakdelar i soffan för att kolla på kvällens avsnitt av Farmen. Vi följer det slaviskt denna säsong (även om jag många gånger håller för ögonen och öronen - VARFÖR måste dom visa djurslakt m.m. i TV för!? Jag klarar verkligen inte av att se det..)
 
För övrigt har jag kört lite live-sändning på instagram idag, himla rolig och mysig grej faktiskt och betydligt enklare att svara på frågor direkt via min röst istället för via text (där jag ibland kan missa). Det kommer vi prova igen! : )
11
Lin

Om hon ville ha exempel på var hon uttrycker sig otrevligt och nedvärderande kan hon väl höra av sig. För det tror jag vi alla kunde se, hur väl hon än försökte förställa det. Usch så tråkigt med sådana fula kommentarer!

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

C:Et så himla fint :)

Therese Riandebäck

Finns ju så många puckon som bara måste få spya av sig sin dumhet ...
Klart man måste ta betalt för sitt jobb, men vi får samma frågor i min bransch...
Jobbar som florist och hur ofta ifrågasätter inte kunderna ex priset för våra tulpaner mot priset på ICA.
Det handlar ju om att vi köper mindre mängd, är ett litet företag och ingen koncern, alltid 10 i (ICA ofta 7 el. 9) och oftast bättre kvalite+ att vi sköter om dem, snittar, byter vatten, ger tips om skötseln och binder dem gärna till en bukett😀

Svar: Det är just därför jag föredrar florister och blombutiker framför massförsäljningen på ICA :D Betalar lätt lite extra för i regel finare blommor : ) Helt annan känsla än att slänga ned ett knippe tulpaner i varukorgen (även om jag givetvis gör det också!!) : )
Linda Blom

Anonym

Okej, ber om ursäkt om det nu kom ut så pass otrevligt. Men tycker ändå att det är fånigt hur dålig linda är på att ta kritik :P vet att fler håller med sen förr när jag läst när någon haft något negativt att säga. Men att hävda att du tar fram "tavlor" utifrån egna idéer kanske du borde göra lite research först? Jag gjorde nyss en liten google-sökning och det tog mindre än en minut att hitta en annan födelsedagstavla som kalenderblad... https://www.ruffostuff.se/tag/prints/

Svar: Jag kan hålla med om att jag var sämre på att hantera kritik långt tillbaka. Men många gånger läses mina svar med en ton som jag verkligen inte tillsatt själv. Jag försöker alltid vara konstruktiv när jag svarar, men då jag motsätter det viss kritik hävdar så tolkas det tyvärr många gånger som att jag vänder "taggarna utåt" och det är ju inte riktigt så.. Framförallt är jag ingen otrevlig person överlag. Jag vet inte vad man önskar att jag skall skriva när jag får kritik eller påhopp? "Tack för din kommentar" bara? : )


Hur som helst.. Jag hävdar inte att jag är helt ensam om alla mina produkter, det finns givetvis vissa som kan hittas liknande på andra ställen, just kalenderblad är en klassiker, likt Keep Calm-tavlorna är. Kalenderbladen hade jag i min egen version, sortimentet långt tidigare än oktober 2015 dock. Oavsett vad så var dom ju något billigare där, så det är ju bara att beställa :) Kanonfina!
Linda Blom

Malin

Fast hade nog varit lite skumt att man haft ett TV-program på en bondgård och låtsats att slakt inte sker? Tycker snarare att det är bra att påminna folk om vad som faktiskt händer på ett lantbruk. Nu tittar jag inte på Farmen av andra anledningar men just jordbruket är ju en enorm miljöbov och t.ex mjölkproduktionen i Sverige är helt otrolig och bara tanken på stackars kor som på onaturlig väg producerar mjölk dygnet runt, hela sina liv gör det enkelt för mig att utesluta mejeriprodukter.

Svar: Det ligger såklart något i det.. Men man behöver absolut inte låtsas som att det inte sker, men kanske inte hade behövt visa själva slakten och styckningen i TV. Det är väl lite det jag känner.. Men jag är ju fullt medveten om hur och att det sker liksom :(
Linda Blom

Bella

Så himla fin inredning!

Svar: Tack :)
Linda Blom

blandare rostfri

Intressant ämne!

Anonym

Fick Enzos tavla idag! Superfin! Tack

Svar: Vad glad jag blir! :) Tack själv!
Linda Blom

Eleonora Adriana ♥

Fint :)

Hanna

Vad kul att det kommer in beställningar. Vad gäller prissättning så kommer folk alltid ha åsikter och du måste ju få sätta ett pris som gör att det känns värt att jobba med.

Ellinor

Får tacka för priset från färg och form i din julkalender. Har bäddat i lillans nya säng och det blev super fint! (inlägg finns på bloggen)

Svar: Men såå roligt att höra (och se!!) :D Visst är dom så himla härliga?
Linda Blom