TBT: Smash the cake

När Selma fyllde ett år 2014 gjorde vi en "smash the cake"-fotografering tillsammans med Erik Nygren. Det kan ha varit en av de roligaste tillfällena som hon blev fotograferad och när jag idag ser tillbaka på bilderna kan jag inte hålla varken tårar eller skratt borta. Lilla lilla älskling!
 
Snart fyller hon 4 år och som om inte det vore svårt nog att förstå så har hon en liten lillebror som fyller 1 just den dagen. Och givetvis skall jag se till att boka in en smash the cake även med honom <3 HÄR hittar ni föresten fotografen bakom dessa bilder. Han var grym att ha och göra med : ) Tårtan hade jag själv gjort.
 
9
Michaela

Alltså! En ettåringar uttryck är så hjärtevärmande! Verkligen fina bilder!

Svar: Kan bara hålla med <3 och Såå mkt miner som påminner om Colin nu. Magiskt :)
Linda Blom

Stina-Lee

Sötaste!! <3

Svar: Kan inte förstå hur fort det gått!!
Linda Blom

Ida Jansson

Så himla söt 😃

Sara

Jag har lite funderingar om smash the cake! Har du gjort en helt vanlig tårta eller vad hade du i? Min dotter fyller snart 1 år och jag skulle också vilja göra en sån fotografering! Men hon har ju aldrig ätit socker! Blir det värsta chocken då? Eller hon kanske mest äter av grädden!? Känns ju dock grymt surt att göra en tårta som bara ska förstöras! 😂

Svar: Det går att göra på såå många sätt! Vi har varit och är (nu med Colin alltså) väldigt restriktiva med just socker. Men jag använde ändå färdiga bottnar till Selma. I hade jag mosad banan. Och ärligt talat var det inte mycket hon fick i sig :) Men man kan ju också göra så att man använder sig av vanligt bröd innuti, banan och grädde eller liknande om man vill göra ett nyttigare alternativ. Möjligheterna är oändliga :)
Linda Blom

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Så gulligt :)

Svar: Tack :)
Linda Blom

Eleonora Adriana ♥

Va fina bilder :D

Svar: Tack :D
Linda Blom

Moa

Vilka fantastiska bilder! :D

Corina

Så himla söt liten tjej. 😀

Svar: Tusen tack :)
Linda Blom

Johanna

Alltså åh vilken goding!!!! Vi försökte oss på smash the cake när Alma fyllde 1 år men hon vägrade röra tårtan och kladda ner fingrarna och satt bara och skrek :( Det blir inte alltid som man tänkt sig^^ hehe