Vardagsmys mitt i veckan

Vi var hos våra vänner Becky och Magnus på lite vardagsmys mitt i veckan för ett par veckor sedan. Svårt att förstå hur stora barnen blivit. Det känns inte som att det var så himla länge sedan vi var där med en nyfödd Selma första gången och Leo fyllde 4. Snart fyller vår tjej fyra år istället.. Hur gick det till?

Stackars Milo har dock brutit benet.. Ganska rejält.. Så tjejerna passade på att rita på hans gips. Det uppskattades kan ni tro : )

 
4
Rebecca Adnell

Superfina bilder!

Svar: Tusen tack :)
Linda Blom

Anonym

Väntar tredje barnet och jag tänkte fråga dig hur barnen ska sitta och placeras i bilen? Vi har en vanlig kombi 5 sitsig bil. Snälla hjälp mig. Du kan ju sånt här. Hur funkar det i mitten i baksätet? Eller ska någon sitta fram?

Svar: Hur har du dom andra två placerade? I bakåtvända stolar? :)
Linda Blom

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Mysigt det låter :)

Anonym

Ja dom andra sitter i bakåtvända stolar. 4 år och 2 år. Tänker inte vända min 4 åring än på ett bra tag. Finns gott om plats i hennes stol. Båda sitter bak. Men vart ska jag sätta bebisen då??? Går det att sätta i mitten där bak eller fram? Vad är bäst och säkrast?

Svar: Jag hade nog personligen placerat de två större barnen på höger sida. Ett fram och ett bakom, en vuxen i mitten bak och babyskyddet bakom föraren. Det är omöjligt att säga en "säkraste platsen i bilen" då det helt beror på hur en olycka träffar.. : ) Jag tänker att de gånger ni åker med två vuxna i bilen så kan det vara smidigt att kunna ha översikt/rodda med minstingen genom att sitta bredvid, utan att riskera att tappa fokus från vägen : )
Linda Blom