Vårigt till mini

Underbar väst från H&M (köpt tidigt i höstas) och en gul tröja från Cubus.
 
Hej på er!
När man inte trodde att morgnarna kunde bli tidigare, så blev det just det! Tjugo i 4!! Haha.. Vad ger ni för det då?
 
Idag var vi på torsdagsrytmik igen och tog därefter en sväng på stan med Ehlin, Sanna och Becca plus kidsen. Hur mysigt som helst. En semla från Swenströmskas hann vi med också, godast i stan!! Fantastisk service också, trots att vi kommer och invarderar med massa barn och barnvagnar. Det uppskattas verkligen när man inte känner sig besvärlig. Eller.. Det gör man såklart ändå, men när man blir bemött med öppna armar och barnstolarna plockas fram åt en - ja det är guld värt : )
 
Efter fikamyset blev det lite shopping. Hittade så himla fina hängselbyxor till Selma inne på H&M som jag köpte. Plus lite annat smått och gott! Jag har verkligen vårfeeling (som ni kan se på Colins fina plagg ovan) så jag skall ta och göra en ordentlig inför-våren-rensning i framförallt Selmas garderob. Den fröken har dragit iväg rejäääält i längden och är numera 99cm lång och väger strax över 13kg : )
5
Anonym

Jättefina kläder! Härligt våriga.
När börjar du arbeta med Formeli igen? Så man kan lägga beställning.

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh jättefint :)

Eleonora Adriana ♥

Fint :)

Hannasinterior

Haha, jag sitter fortfarande i nattkläder och kollar på de okända 😂

Gillar kombon gult och grått! Är så feg när det kommer till gult alltså... har typ glömt bort den färgen 😅

Får jag komma med önskeinlägg? Även om jag vet att ditt boende bara är temporärt hade det varit kul med lite inredningsinlägg. Hur känner du att du vill inreda nu jämfört med hur du tänkte i eran förra lägenhet?