Är det något ni skulle vilja läsa om?

Selmas underbara kaninhus från Jollyroom med möbler från Köp Barnvagn.
 
Hej på er!
Dag två i isolering och ingen av oss i familjen har hittills blivit smittade av Malin som blev dålig medans hon var här igår. Jag håller tummarna så hårt för att det fortsätter så.. Men ropar inte hej ännu.
 
Jag har varit ganska inspirationslös det senaste. Det liksom låser sig lite i huvudet när jag skall sätta mig och skriva inlägg här. Lägger mycket fokus på att fixa och dona här hemma, så det blir mestadels bilder på det. Men tänkte passa på att fråga er och det är något speciellt ni är lite sugna på att läsa om?
 
Hoppas ni har en fin kväll!
18
Anonym

En tour i varje barnrum😀

Emma

Bältesstolar, vad ska man tänka på när barnet är så pass stort att det blir dags att vända framåt? Bilbarnstol med plustest, isofix, i-size osv har jag full koll på tack vare dig men när det kommer till nästa steg som börjar närma sig (äldsta barnet är drygt fyra år) har jag nollkoll. Så lite tips o fakta om det tack ☺

Netasha

Vad jag skulle vilja att du skriver om :) har ett par saker här :)

vad har ni för sparande i familjen, tips på sparande till barnen och framtiden, fonder? Tänker mycket på det nu när jag har bebis i magen.

Uppfostran av barnen :) Ni verkar både du och sambon vara så snälla och trevliga, och det verkar ha smittat av sig på Selma (Colin är ännu liten), eller så kanske du har knep? :)

försöker hitta tillbaka och läsa om olika beslut ni tagit om förskola m.m om när Selma var liten, men svårt att navigera till sådana inlägg då jag inte hittar kategorier i drop-downen, bara en del syns, bara fram till blandad 2014

Kanske konstiga förslag att skriva om :)

Helena

Barnsäkerhet i bil kan man alltid repetera! :)

Och för att få vara lite ytlig också... Jag vill gärna läsa mer om inredning! Hur tänker ni nu i nya lägenheten, och hur tänker ni till huset? Köpa nytt nu, och köpa nytt sen igen, eller köpa något som funkar ok i lägenheten för att det sedan ska vara klockrent i huset?

S

En rundtur genom hela lägenheten 😊

Sofie

Jag läser gärna om dina tankar om föräldraledigheten med Colin, hur många dagar tar du ut i månaden och hur länge planerar ni att vara hemma med honom.

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Lite inredning :). Sånt gillar jag :)

Anonym

Läser gärna om barnrumsinredning:-) och kanske även barnsäkerhet i hemmet. Hur har du tänkt när du planera barnrummet och även resterande lgh.

Anonym

Håller du er isoloerade för att man kanske blir sjuk? 😊😂

Svar: Med tanke på att min bästis började kräkas här hemma, så vill jag vara säker på att vi inte åker på något och därmed kan sprida det vidare till andra.. :)
Linda Blom

sanna

Skulle gärna vilja läsa om era åsikter och hur ni resonerar kring Selmas matintag, hur mycket hon äter osv. (om hon fortfarande är liten i maten)
Har själv en liten som verkar kunna leva på luft och några tuggor hårdbröd varje dag och känns som man ska bryta ihop vissa dagar. Har ingen i min närhet som har samma problem så har ingen att ventilera med och få kasta boll och ideér med.
kram

Anonym

taskigt att outa malins graviditet...

Svar: Men vad finns det för nötter som läser den här bloggen egentligen? :P
Linda Blom

Frida

Ja för man håller sig säkert sin familj isolerade när en vän har spytt av graviditet 😂

Svar: Exakt :'D
Linda Blom

Anonym

Hur man överlever livet när man inte lyckas bli gravid. Varje gång tempen sjunker och man inser att det inte tog sig den här gången heller vill man bara gräva ner sig. Det verkar ju vara det enklaste som finns för alla andra! Har du några tips? Tankar?
Mvh hopplös

Svar: Åh! Kram <3 Har ni sökt hjälp? Det är fruktansvärt, pissjobbigt och känns hopplöst.. Jag kunde tack och lov glädjas åt andra också.. Men sorgen var bedövande stundvis.
Linda Blom

Charlotte%20-%20Mamma%20och%20Student%3F%20Jag%20har%20tipsen%21

Jag vill bara säga att jag älskar dig för att Ni håller er isolerade! Önskar fler tänkte så - nu kan ju inte alla göra det men jag önskar att de som kan gjorde det!

På förra dagismötet tog jag upp möjligheten att man ska hålla syskon hemma ifall den ena är magsjuk....men ingen höll med mig?! Hur är det ens möjligt att man skickar syskon till magsjuka barn till dagis?! När man ändå är hemma?
Deras orsak var "det är så skönt för det sjuka barnet att få ha det lugnt"....men vad f-n....uppfostra era barn då så att de inte stör ett sjukt syskon istället för att skicka dom till dagis så de kan smitta andra!

Åh - ibland undrar jag vart världen är påväg :-)

Hoppas Ni klarar er från magsjukan och att Malin förlåter dig för att du avslöjade hennes graviditet - hoppas även hon inte drack alltför mkt under er festkväll med tanke på att hon är graviiiiid ;-D

Svar: Vad gullig du är! :) Tack snälla! För oss är det en självklarhet att vi inte vill riskera att smitta andra, likväl som jag hade önskat att andra inte ville riskera att smitta oss. (Nu blev ju Malin magsjuk här, så jag menar inte i dom syftena, utan snarare att man är medveten om bacillerna men ignorerar dom - som exempelvis när syskon är hemma).
Jag har hört så många bedrövliga historier om det där med att skicka barnen till förskolan/skolan - föräldrar som t.o.m. skickar iväg barnen dagen efter dom kräkts. Inte nog med att dom kan smitta andra, men jag vet ju själv vilken påfrestning det innebär rent kroppsligt när man haft magsjukan och jag blir inte människa förrän långt efter, vissa gånger upp till en vecka!

Dessutom har jag en vän vars dotter har diabetes - där kan magsjukan få förödande konsekvenser och trots att hon varit tydligt gällande det så kommer förskolekompisarna till förskolan innan dom är smittfria. Och japp.. Hon åkte på det tillslut.

Tack för dina varma ord, hur som helst! Och skönt att fler inte vill riskera att varken bli smittad eller smitta andra! : ) Och det där med Malins s.k. graviditet.. Det suckade vi mest åt både hon och jag! Även en gravid måste väl få parta loss och dricka drinkar liksom? ; )
Linda Blom

Sara

Du har väl inte svarat på alla frågor från frågestunden, så dom kan du ju svara på. (: om inte jag har missat svaren. (:

Eleonora Adriana ♥

Va fint kaninhus! :)

H

Hej! Jag skulle gärna vilja läsa om hur du jobbar när du fotar. Tycker du tar jättefina bilder och blir nyfiken både på vad du har för utrustning och vad du brukar tänka på när du redigerar. Tycker alltid du har så fina, ljusa bilder, som alltid är skarpa, trots att det kanske inte är jättelätt när barn rör sig och det inte är så bra ljus den här årstiden.

H

Hej! Jag skulle gärna vilja läsa om hur du jobbar när du fotar. Tycker du tar jättefina bilder och blir nyfiken både på vad du har för utrustning och vad du brukar tänka på när du redigerar. Tycker alltid du har så fina, ljusa bilder, som alltid är skarpa, trots att det kanske inte är jättelätt när barn rör sig och det inte är så bra ljus den här årstiden.