Hörnan tar form..

Igår åkte jag och hämtade min dator och kopplade in/satte allt på plats i vardagsrummet. Nu är första steget gjort, sedan skall jag se om jag finner någon fin förvaringshylla, tavla och lite annat för att "fylla ut" min hörna lite. Nya stolen kommer förhoppningsvis under veckan eller nästa.
 
Det känns himla skönt faktiskt. Det hade sina klara fördelar med att åka iväg och jobba och inte kunna göra det hemma. Men just nu känns det som en lättnad att ha flyttat kontorsdelen hem igen. Men jag hade kanske hellre haft en iMac på skrivbordet dock ; )
 
 Bord från IKEA / Lampa från ERNST
8
Hanna Karlsson

Det ser fint ut! :-)

Svar: Tack snälla : )
Linda Blom

Malin

Vilken mysig hörna, där kommer du trivas :)

Svar: Jag tror också det :D Hihi
Linda Blom

Maria Linnea

Vad mysigt! :) Superfin lampa! Tänkte bara säga till att kategori- och arkivmenyerna ''sitter fast'' så man inte kan se alla! :)

Svar: Åh, jag vet :) Behöver rensa bland dom.. för det fubkrnibte riktigt när jag har den rullande heller tyvärr :(
Linda Blom

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh ser ju jättefint ut :D

Svar: Tack : )
Linda Blom

Vardagskrönikören

Hej!

Jag driver en hemsida som heter ”Vardagskrönikören” där jag publicerar vardagsrelaterade krönikor. Den är relativt ny och jag försöker sprida den så att allt fler kan få möjlighet att läsa krönikorna. Detta meddelande är en uppmuntran att kika in hemsidan och följa den på Facebook ifall du uppskattar innehållet.

Dessutom har jag varje vecka gästkrönikörer som publicerar sina texter på min hemsida. Gillar du att skriva och är nyfiken på att skriva en vardagskrönika och få den publicerad kan du mejla mig den på V.kronikoren@gmail.com
Allt gott,
Vardagskrönikören!

https://www.facebook.com/vardagskronikoren/

Charlotte- Plugga i vår? Jag har tipsen!

Åh, vad jag önskar mig en plugghörna! Ett skrivbord där böckerna kan ligga framme mellan pluggstuderna - men tyvärr finns det ingen plats för det.... Avundsjuk! Haha! Kram!

Svar: Det äääär verkligen guld värt med en egen liten hörna.. Även om jag tycker det är skönast att kunna stänga dörren om mig när jag jobbar också :D Det blir när vi flyttat sedan : )
Linda Blom

Charlotte

Jaaaa - ett eget rum vore ju drömmen! När vi köpte hus hade jag som mål att det skulle vara exakt så stort som vi behöver och ville absolut inte ha ngt extra rum att städa....då jobbade vi båda två jättemkt och var knappt hemma, nu när jag pluggar inser jag ju att ett rum till hade nog inte skadat :-))

Svar: Det var ändå en god tanke från början :D Hihi.
Linda Blom

Berra

Ser riktigt snyggt ut!